Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 13 12311 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 186
  1. משתמש מנוסה
    שם: משדר מרים תת-הכרתיים לארווין כדי שיגיב במ"ת O:
    האולימפיים- עלייתו של הטיטאן:

מילות פתיחה: האולימפיים זהו המשחק הראשון שפתחתי בפורום, קיוותי שהוא יצליח אבל זה לא הלך כמו שתיכננתי, והמשחק נסגר כבר בעמוד 10.
    כיום, החלטתי להחיות את המשחק, ואני מקווה, שהפעם הוא יצליח יותר, תודה.

שנת 1890, על אחד ההרים ביוון קיים מבנה גדול, מפואר ומדהים ביופיו-האולימפוס, ביתם של האלים .מקום מדהים, מלא ביצורים מופלאים,מקדשים,ומעשי פלא. מתחת לאולימפוס שדות ירוקים בהם צומחת האמברוסיה- מאכל האלים, הנקרא בידי האנושיים תפוזים.
    בתקופה זו אין רבים שמאמינים באלים, אך האלים ממשיכים להתגורר באולימפוס,גם בתקופה קשה זו.
    מעל כל האלים מולכים שלושת האלים הראשיים: זאוס, מלך האלים, אל השמיים. פוסידון, אל הים, אחיו של זאוס והאדס, אל השאול.שלושת האלים הגדולים כרתו ברית שבה הם נשבעו לא ללדת עוד ילדים, כי ילדיהם יוצאים חזקים מדי ולפעמים אף מסוכנים. רק אל הברק- זאוס הספיק ללדת ילדים לפני כרות הברית, או לפחות כך ידוע. לזאוס יש אשה, הרה,ויש המספרים שהיא לא בוטחת בזאוס,וצורתה היא טווס בעל 100 עיניים,כדי שתוכל לפקוח עין על זאוס ועל מעלליו. הרה בנוסף לזאת היא אלת הנישואין, האמהות והתינוקות,משתיהם יצאו ילדיו(כמעט כולם) של זאוס והם דמטר-אלת התבואה, ארס-אל המלחמה, אתנה-אלת החוכמה, אפולו-אל השמש(הוא וארטמיס נולדו מזאוס עם לטו), ארטמיס- אלת הציד, הפייסטוס-אל הנפחים, אפרודיטה-אלת היופי, הרמס-אל הנוודים והמשלוחים, ודיוניסוס-אל היין(נולד מזאוס עם סמלי-בת תמותה).

כל האלים הם בני אלמוות, כך שלא ניתן לפגוע בהם,כלומר, אם למשל יבלעו אותם הם ימשיכו לחיות בבטנו של הטורף. למרות שבתקופה קשה זו האנשים המאמינים הם כאין ואפס לעומת השאר,האלים ממשיכים להתגורר באולימפוס,שכן חולשתם היחידה היא שאין מספיק אשר מאמינים בהם.
    יש האומרים שקרונוס,אותו טיטאן נורא שהוגלה למעמקי הטרטרוס לפני אלפי שנים,הולך ומתחזק,ושקרב היום בו האלים יאלצו לעמוד מול הטיטאן הנורא שוב ולשמור על העולם מפניו. וזה לא הכל,מדי פעם מגיעים שמועות לאולימפוס,סאטיר שמת,נימפה שנעלמה,על מפלצות עתיקות שכבר נשכח קיומם שנאספות ביחד תחת מישהו,מי הוא אותו היצור?אין לדעת.

כעבור 110 שנים, שנת 2000,ועם הזמן הכל הלך והידרדר...
    קרונוס השתלט על האולימפוס בקלות יתרה, שניים- עשר האלים הוגלו ונאלצו לרדת למחתרת,חלשים מאי פעם.
    התקווה נעלמה מהעולם, תינוקות נולדים לעולם שכולו יאוש וצער. לא ניתן לבטוח אפילו בחברך הטוב ביותר, אנשים מתים על ימין ועל שמאל, ונראה כי אין דבר שניתן לעשות כנגד זה.
    אך הרמס,אל המשלוחים עלה על משהו,נראה כי בין בני האדם,חיים שישה נערים ונערות,חצויים.
    הרמס מצא אותם וגייס אותם,וכל תקוות האנושות תלויה בהם...

אתם,הגיבורים הנבחרים קיבלתם לאחר זמן מה מכתב,מכתב ששינה את חייכם.
    תאריך:09.09.2000
    שלום לך גיבור היקר.
    אנחנו מעוניים לספר לך דבר מה, אתה בנו של אל כלשהו.
    בתאריך 10.9.2000 תאסף מביתך ותילקח לזמן לא מוגבל,
    אמך קיבלה הסבר, וכך גם בית ספרך. לא צריך להביא ציוד, כל צרכייך יענו במחנה.
    בתודה, הרמס, אל המשלוחים.

*עדיין לא להגיב.

2. משתמש מנוסה
    מקומות חשובים במשחק:

מחנה החצויים:
    מחנה בו כל החצויים והחצויות מתגוררים, תבלו בו לא מעט במהלך המשחק, וזה יהיה ביתכם.
    במחנה ניתן למצוא-
    א.ביתן לכל חצוי, על פי מוצאו.
    ב.זירת אימונים מופלאה, תשמש אתכם בכל עת.
    ג.האורקל, רוח מיוחדת המתגוררת בגופה של מומיה מזדקנת, לא תוכלו לצאת למסע חיפושים בלי נבואה מקדימה ממנה.

האולימפוס:
    מקום מגורם של הטיטאנים, ושליטם קרונוס -
    א. מקדש לטיטאנים, מקדש עצום אשר ההארפיות העניקו לטיטאנים בזמן עלייתם לשלטון כמחווה של רצון טוב, בתוך הפסל הטיטאנים שומרים את כוחותיהם.

ב.פסל קרונוס, הפסל של קרונוס, פסל זה נישא למרומים ויש האומרים שהוא קסום ומעניק לקרונוס את כוחו.
    ג.כס הטיטאנים, מקום בו הטיטאנים מתאספים לישיבות. לכל טיטאן כס מיוחד משלו, וחייהם של הטיטאנים קשורים באופן מיסתורי לכס הזה,אך אף אחד אינו יודע כיצד.

השאול:
    מקום מגוריו של אל השאול, האדס -
    א.נהר הסטיקס, נהר זה יכול להעניק לבן אדם כוח בל יתואר שאין להביסו, אך הרבה סכנות כרוכות בכך.
    ב.הגיהנום - המקום של המפלצות שמתו, הן קמות לתחייה במקום זה, לא מומלץ להסתובב שם.

ג.הטרטרוס - פח הזבל, שם נמצאים יצורים נוראיים שנעלמו מזמן, לא ניתן לצאת משם מבלי עזרה מבחוץ.

עוד מקומות יחשפו שתגיעו אליהם.

יצורים קסומים (הטיטאנים והאלים אינם נכללים כאן):

א.סאטירים- יש להם גוף תחתון של עז וגוף עליון של אדם, הסאטירים הם האחראים על מציאת חצויים חדשים. הטבע זה כל חייהם והחלום שלהם זה למצוא את פאן, אל הפרא האבוד. בנוסף לכך יש להם חיבה בלתי מוסברת לאנצ'ילדות.

ב.כלב שאול - כלבים שחורים וענקיים, הם באים מהשאול ויש להם כוח עצום, בנוסף לזאת יש להם יכולת מיוחדת לנוע בין הצללים במהירות, לא היית רוצה לראות אחד כזה בצד של האוייב.

ג.דרקון ליטי - ניתן לומר הרבה דברים על הדרקונים הליטיים, אך יש דבר אחד בטוח...כדאי להתרחק מהם וכמה שיותר מהר. הם ענקיים, כמעט בגובה של בניין שלם, הם יורקים חומצה ירוקה שמעכלת כל דבר שעומד בדרכם.בנוסף לזאת הדרקונים הליטיים עיוורים מלידה, אך חוש השמיעה והריח המעולים שלהם מפצים על עיוורותם, לא ידוע על אף חצוי ששרד מפגש ישיר איתם.

עוד יצורים קסומים ייחשפו בהמשך.

*עדיין לא להגיב.

3. משתמש מנוסה
    טופס הרשמה:
    כינוי בפורום:
    שם במשחק: שם יווני בבקשה.
    אופי: לא לעשות אופי קיצוני מדי
    פירוט מראה\תמונה:
    רקע:אני מבקש רקע מושקע שיתאים לאל שאתה בנו.
    הורה אל:
    הערות, בקשות, סגידות לשה"ם:

בני האלים שניתן לבחור הם:
    בן ארס,אל המלחמה. תפוס.
    בן אתנה,אלת החכמה.
    בן הפייטוס,אל הנפחים. תפוס.
    בן דמטר,אלת החקלאות. תפוס.
    בן אפולו,אל השמש.
    בן הרמס,אל הגנבים. תפוס.

חוקי השה"ם:
    1.מי שלא מגיב יותר משלושה ימים בלי להודיע מראש יוצא מהמשחק.
    2.בלי ספאם.
    3.חובה לצטט בכל תגובה שלך.
    4.אם יש לך בעיה שקשורה למשחק, לפנות אליי בהודעה פרטית.
    5.כאשר משתתף במשחק,יכנס מספר פעמים לפורום אך לא יטרח להגיב במשחק,עף ממנו מיידית!.
    6.כל חוקי פורום חת"מ תקפים במשחק.
    7.ל-ה-נ-ו-ת!

*קרדיט-רעיון למשחק נלקח מסדרת הספרים המוכרת "האולימפיים".

עדיין לא להגיב...
    נערך לאחרונה על ידי Black Mamba, 05-02-2010 בשעה 12:43 PM

4. משתמש מנוסה
    שמור למשחק:

5. משתמש מנוסה
    רשומים 1-3:

1.כינוי בפורום:shlomii4
    שם במשחק: מרקורי אולמפ
    אופי: סובלני,תמים קצת,טוב לב,עיקש,סתגלן וחכם
    רקע,לפחות 3 שורות:מרקורי גר ביוון העתיקה ליד שוק שמוכר צמחים בעיקר פירות וירקות, מרקורי היה גר ליד שדות היבולים שליד השוק, מרקורי עבד בשדות עם אביו כדי לפרנס את משפחתו שהייתה ענייה, הוא מאוד התחבר לכל מה שקשור לצמחייה וגידול צמחים, הוא טיפח אותם וגידל בצורה הטובה ביותר שיש.
    כל החקלאים פשוט המומים לראות את היבול המושלם שהוא מגדל לבדו ובכוחות עצמו, הוריו מספרים שכבר מגיל קטן אהב צמחים ואיך שהוא נכנס לעסק הגידול עקף את אביו בנושא וידע יותר ממנו בהרבה. הוא כל יום בערב היה הולך למקדש האלים ואהב להסתכל על פסלה של דמטר אלת החקלאות היה לה איתו קשר שהוא לא יכל להסביר משהו שנקשר עם שניהם מהרגע שבו נולד ולא הבין מהו ולכן הרגיש מחויבות לפניי לעבוד בחקלאות ולהית הטוב ביותר.
    ביום שמרקורי מקבל את המכתב הוא רואה שהוא בעצם בנה של דמטר וכך הוא הבין את הקשר המופלא הזה איתה ולכן רצה להצטרף ולעזור לאימו באולימפוס.
    הערות:להירשם,משחק ממש יפה!!

2.

3.כינוי בפורום:Tony Tony Chopper
    שם במשחק: איס (קיצור של איסוקראטס)
    אופי: אדיש, רחמן, לא אוהב להשתמש באלימות אבל אם צריך הוא ישתמש בה, חכם, אמיץ, נחמד, תמיד שמח לעזור, תמיד עושה ואחרי זה חושב, מחפש את הצדק, מתבודד.
    פירוט מראה\תמונה:
    רקע:איס הוא בחור דחוי כי הוא הכי גדול בבית ספרו וכולם מפחדים ממנו, כולם בבית ספרו נהוגים לעליב אותו ולצחוק אליו הוא נהג לתבודד ולישון על גג בית הספר, אימו לא נמצאת הרבה בבית כי היא דיילת וכל הזמן בטיסות, איס נהוג לעבוד כל הזמן בנפיחה של דוד שלו איס הראה כישורים מדהימים בנפחות ודודו נהוג תמיד לאומר שהוא מזכיר את פייטוס בכישורי הנפחות שלו, לאיס יש חלומות מוזרים על מפלצות יוונית קדומות שכל הזמן רודפות אחריו, פעם בבית ספרו של איס פרצה שרפה ובדרכו החוצה הוא שמע צעק והבין שכנראה מישהו נלכד באש איס חזר וחיפש את מי שנלכד בשרפה אחרי שחיפש הרבה הוא מצא את המנהל מלכוד מתחת לקרש כבד איס השתמש בכל כוחו והצליח להזיז את הקרש אחרי זה הוא לקח את המנהל והוציא אותו מבית הספר למקום בטוח, שאיס חזר הביתה הוא ראה את המכתב בשבילו והתחיל לקרוא אותו.
    הורה אל:פייטוס
    הערות, בקשות, סגידות לשה"ם:להירשם ומקווה שהרקע והאופי בסדר.
    נערך לאחרונה על ידי Black Mamba, 05-02-2010 בשעה 12:44 PM

6. משתמש מנוסה
    רשומים 3-6:

4.כינוי בפורום:חיים וניסים
    שם במשחק:פרסאוס
    אופי:קשוח,סקרן,מעוצבן,אמיץ,לא חברותי,יפה,טיפש,חזק
    רקע:פרסאוס הוא ילד מופרע שעף מ3 בתי ספר. הוא הולך מכות עם כל מי שמציק לו אבל הוא חזק מאוד .אמא שלו מנסה כמה שיותר להיות נחמדה אילו ואבא שלו עושה הפוך, אבא שלו צועק אילו כל הזמן ולא נותן לו לדבר הוא העיף אותו מהבית שלו כבר 5 פעמים ,ושולח אותו לחדר שלו .פרסאוס שונא מאוד את אביו אבל מפחד להגיד לו את זה יש לו חבר אחד או שניים בגלל שהרוב פוחדים ממנו והוא מתעצבן מהר מאוד, הוא חושב תמיד על מוות ואומר שאין לו סיבה לחיות בגלל אביו הקשה .אבל אמא שלו תמיד איכשהו מצליחה לארגיע את פרסאוס.
    פירוט מראה\תמונה:אני לא מצליח לעלות תעלה לי
    הורה אל:ארס,אל המלחמה
    הערות,בקשות סגידות לשה"ם:רק להירשם

5.כינוי בפורום: Choco Moco
    שם במשחק: קרייטוס (שם אמיתי דן)
    אופי: לוקח הכל בסבבה, אף פעם לא יותר מדי רציני, אפילו אם צריך, קצת פזיז
    פירוט מראה\תמונה: נער עם שיער חום קצת ארוך, עיניים ירוקות, קצת נמוך לגילו, רזה.
    רקע: אני גרתי בקורינתוס. יותר נכון גרתי בבית חרב למחצה בקורינתוס. אני למעשה ילד רחוב, חי על גנבות, ולפעמים גם חי בחוסר... זה בגלל שאין לי הורים, יותר נכון היו לי אבל עכשיו אין לי. בבית היתומים סיפרו לי שאבי נטש את אימי, ומחוסר עבודה אימי בקשה הלוואה מהשוק האפור ועכשיו היא מתה... בית היתומים היה גועלי, המקום היה מסריח ומטונף והאנשים שם היו לא פחות גרועים. אז ברחתי. בלילה אני התגנבתי החוצה ופשוט ברחתי. מאז אני משוטט ברחובות בבגדים בלויים וקרועים וחי על כיוסים כבר 7 שנים. אני חושב שאם זה היה נחשב כישרון להתחמק, לרוץ מהר ולקחת דברים מתחת לאף של אנשים בלי שהם שמים לב אז הייתי מחונן. אני נורא אוהב להקשיב לאנשים בשיחותיהם כשאני משועמם. במיוחד אני אוהב לשמוע אותם מדברים על אלי יוון העתיקה, זה היה עולם קסום בשבילי שהייתי יכול לברוח אליו כשהייתי רעב ובלי כסף... יום אחד קמתי בבוקר כשהרגשתי בידי פתק, רשמו לי שאני בן של אל או משו כזה, ופתאום נזכרתי בסיפור ששמעתי, על הרמס שהיה מהיר כברק ומיד קישרתי בינו לביני. אני מקווה שזו אינה מתיחה, אני ממש מתרגש.
    הורה אל: הרמס

ניתן להגיב!!!
    נערך לאחרונה על ידי Black Mamba, 04-29-2010 בשעה 10:15 PM

7. משתמש מנוסה
    כינוי בפורום:Tony Tony Chopper
    שם במשחק: איס (קיצור של איסוקראטס)
    אופי: אדיש, רחמן, לא אוהב להשתמש באלימות אבל אם צריך הוא ישתמש בה, חכם, אמיץ, נחמד, תמיד שמח לעזור, תמיד עושה ואחרי זה חושב, מחפש את הצדק, מתבודד.
    פירוט מראה\תמונה:
    רקע:איס הוא בחור דחוי כי הוא הכי גדול בבית ספרו וכולם מפחדים ממנו, כולם בבית ספרו נהוגים לעליב אותו ולצחוק אליו הוא נהג לתבודד ולישון על גג בית הספר, אימו לא נמצאת הרבה בבית כי היא דיילת וכל הזמן בטיסות, איס נהוג לעבוד כל הזמן בנפיחה של דוד שלו איס הראה כישורים מדהימים בנפחות ודודו נהוג תמיד לאומר שהוא מזכיר את פייטוס בכישורי הנפחות שלו, לאיס יש חלומות מוזרים על מפלצות יוונית קדומות שכל הזמן רודפות אחריו, פעם בבית ספרו של איס פרצה שרפה ובדרכו החוצה הוא שמע צעק והבין שכנראה מישהו נלכד באש איס חזר וחיפש את מי שנלכד בשרפה אחרי שחיפש הרבה הוא מצא את המנהל מלכוד מתחת לקרש כבד איס השתמש בכל כוחו והצליח להזיז את הקרש אחרי זה הוא לקח את המנהל והוציא אותו מבית הספר למקום בטוח, שאיס חזר הביתה הוא ראה את המכתב בשבילו והתחיל לקרוא אותו.
    הורה אל:פייטוס
    הערות, בקשות, סגידות לשה"ם:להירשם ומקווה שהרקע והאופי בסדר.

8. משתמש מנוסה
    כינוי בפורום:shlomii4
    שם במשחק: מרקורי אולמפ
    אופי: סובלני,תמים קצת,טוב לב,עיקש,סתגלן וחכם
    רקע,לפחות 3 שורות:מרקורי גר ביוון העתיקה ליד שוק שמוכר צמחים בעיקר פירות וירקות, מרקורי היה גר ליד שדות היבולים שליד השוק, מרקורי עבד בשדות עם אביו כדי לפרנס את משפחתו שהייתה ענייה, הוא מאוד התחבר לכל מה שקשור לצמחייה וגידול צמחים, הוא טיפח אותם וגידל בצורה הטובה ביותר שיש.
    כל החקלאים פשוט המומים לראות את היבול המושלם שהוא מגדל לבדו ובכוחות עצמו, הוריו מספרים שכבר מגיל קטן אהב צמחים ואיך שהוא נכנס לעסק הגידול עקף את אביו בנושא וידע יותר ממנו בהרבה. הוא כל יום בערב היה הולך למקדש האלים ואהב להסתכל על פסלה של דמטר אלת החקלאות היה לה איתו קשר שהוא לא יכל להסביר משהו שנקשר עם שניהם מהרגע שבו נולד ולא הבין מהו ולכן הרגיש מחויבות לפניי לעבוד בחקלאות ולהית הטוב ביותר.
    ביום שמרקורי מקבל את המכתב הוא רואה שהוא בעצם בנה של דמטר וכך הוא הבין את הקשר המופלא הזה איתה ולכן רצה להצטרף ולעזור לאימו באולימפוס.
    הערות:להירשם,משחק ממש יפה!!

9. משתמש מנוסה
    שלומי- טופס מעניין ויפה, אתה בפנים, מקווה שתשקיע

אלכס- יש כמה דברים שאני רוצה שתתקן, קודם כל, אלכס זה ממש לא שם יווני, וגם בטופס הייתה פעם שכתבת קאי בקום אלכס ;) .
    שנית, אני ביקשתי רקע שיתאים לאל שאתה בנו, למשל אתה בנו של אפולו, אז תעשה כאילו אלכס אהב את השמש, והוא היה יכול להתחמם בה שעות, או דברים כאלה, בסדר? תתקן ותראה לי.

10. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    שם: אביעדסוס הראשון (מהסוף)
    כינוי בפורום:הראשון מהסוף
    שם במשחק: לאוניד (ליאונידס )
    אופי: את האופי שלי ניתן להגדיר רק בדרך אחת- הפכפך. יש זמנים שאני יכול להיות מאוד רציני, ויש ימים שלא איכפת לי משום דבר, וכך גם היחס שלי לעניין
    פירוט מראה\תמונה:
    רקע: DENIGOD. זה המונח הרשמי למה שאני. "פריק" או "מטורלל" הם השמות היותר נפוצים אבל. האמת שזה היה יכול להיות נחמד, אם לא הייתי בסכנה תמידית ולא היה סיכוי שאיאכל ע"י כימרה או משהו. קוראים לי לאוניד, בן 16 מקליפורניה. עכשיו אין לי משהו מיוחד לספר על החיים שלי... אימא שלי היא חד הורית שעובדת באולפן הקלטות של להקה מפורסמת. זה מגניב, או לפחות היה פעם. היום הם סתם זקנים מרירים. אבל השהות הרבה שם (או שאולי זה אבא שלי, עליו נדבר בהמשך) הובילה מהר מאוד ליום שהתחלתי לנגן בגיטרת הגיבסון היוקרתית אך עתיקה שאימא השיגה לי. הייתי די טוב, תשאלו את כולם. אבל אתם מכירים את הסיפור עם כוכבי רוק, הם מופרעים. או שזה לפחות התירוץ שלי כל פעם שמעיפים אותי מבית הספר. *** על בית ספר. כל היום אתה מחמם את הכיסא בשביל לשמוע משהו שבחיים לא תצטרך לדעת. במיוחד אני, שסביר להניח שלא אגיע ליותר מ20. האמת שיחסית לחצוי, שרדתי הרבה זמן. אולי מעולם לא הייתי מגלה שאני חצוי, אם כריס רדפילד לא היה טובע. חודש לפני שקיבלתי את המכתב היינו בבריכת השחייה של בית הספר. השמש הייתה באותו יום, וכמה ילדים שיחקו בהטבעות. באיזשהו שלב זה נהפך לרציני, וכריס פשוט טבע. אף אחד לא הצליח להחיות אותו. האמבולנס היה בדרך, והמורה לספורט המשיך לנסות, אבל כולם ידעו כבר שהוא מת. ואז השמש התחזקה. נהיה לכולם חם, אבל משום מה לי לא. נזכרתי פתאום בתחושה נעימה שהייתה לי כשהייתי תינוק. לא בדיוק ידעתי מה זה, כלומר ידעתי... זה היה אבא שלי. פתאום ידעתי מה אני צריך לעשות. רצתי אל כריס ונגעתי בו. ברגע שהוא התעורר, הכול הלך לעזאזל. מאותו רגע הבנתי מה אני, ומאותו רגע התחלתי במנוסה. כל מפלצות השאול רדפו אחרי. אני לא יודע איך ולא יודע למה. אבל לבסוף קיבלתי את המכתב, וכעת אולי אני סופסוף בדרך לחוף מבטחים.
    הורה אל:אפולו
    הערות, בקשות, סגידות לשה"ם:
    יש לך כמה טעויות ברקע. אי דיוקים. אני לא בטוח לגבי השאר, אבל אני בוודאות שהרה וזאוס הם לא ההורים של דיוניסוס, ארטמיס ואפולו.

הראשון מהסוף
    [מנהיג הספרטנים|פרופסור לספאם|מנהל חת"מ ופקח]

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    אתה בפנים אביעד, רקע קצת מוזר אבל טוב.
    לגבי אי הדיוק, זאוס הוא אבא של אפולו וארטמיס, אך לא עם הרה אלא עם לטו, ולגבי דיוניסוס הוא גם כן בן של זאוס וסמלי(בת תמותה), אני אתקן, פשוט שכתבתי את זה לא ידעתי כל כך הרבה ;)

טוני- הרקע לא משהו, אבל אני יודע כמה השקעת ורצית להיכנס, אז אתה בפנים .

עוד רשום אחד נתחיל, אם אני אראה שעד מחר בבוקר לא נרשם אף אחד נתחיל וזהו.

עריכה:
    אני רואה שלא נרשמו עוד משתמשים, אז נתחיל-

אתם קמים לבוקר חדש אחרי עוד לילה מלא חלומות מוזרים. בהעפת מבט מהיר אל השעון אתם מבינים שיש עוד חצי שעה שלמה עד שתעזבו את בייתכם, אתם לובשים את הבגדים הנוחים ביותר שלכם, מוודאים שהמזוודה מלאת הבגדים שאימכם\אביכם הכינ\ה לכם אתמול מוכנה, והולכים למטבח, שם אימכם\אביכם מקבל\ת אתכם בבכי נוראי, אחרי כמה ניסיונות שלכם לעצור את דמעותיו\ה אתם מוותרים ויושבים לשולחן. חדר ליד אתם שומעים את סבכם\סבתכם שורק\ת בעודו\ה מכין\ה פנקייקים,הוא\היא הגיע\ה לבקר אתכם לפני שאתם עוזבים. אתם עושים פרצוף מעוות, לסבתא\סבא אין הרבה כישרון במטבח. אחרי ארוחה קלה שכללה שוקו קר ופנקייקים מעט שרופים אתם מפנים את הכלים, סבכם\סבתכם( "כמה בגדים אימא\אבא שלך שמ\ה בתיק?!, הוא\היא נאנח\ת שהוא\היא שוכב את המזוודה). כעבור חמש דקות מגיע מונית מוזהבת וחונה לידך וליד סבך\סבתך, במבט מהיר אתם מגלים שאותיות משפה אחרת כתובות בגדול על המכונית, סבתא\סבא מסביר\ה לכם שמשמעות האותיות היא "לעולם אל תיכנע ללא קרב". שנייה לאחר מכן סבכם\סבתכם מחבק\ת אתכם חיבוק גדול ונושק\ת לכם על הלחי, אתם מחבקים אותו\אותה בכל הכוח בחזרה, עד שלפתע נשמע קול צופר מן מונית שלידכם, הגיע הזמן לעזוב.

12. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    שם: אביעדסוס הראשון (מהסוף)
    Originally posted by Black Mamba@Apr 13 2010, 06:39 AM

אתם קמים לבוקר חדש אחרי עוד לילה מלא חלומות מוזרים. בהעפת מבט מהיר אל השעון אתם מבינים שיש עוד חצי שעה שלמה עד שתעזבו את בייתכם, אתם לובשים את הבגדים הנוחים ביותר שלכם, מוודאים שהמזוודה מלאת הבגדים שאימכם\אביכם הכינ\ה לכם אתמול מוכנה, והולכים למטבח, שם אימכם\אביכם מקבל\ת אתכם בבכי נוראי, אחרי כמה ניסיונות שלכם לעצור את דמעותיו\ה אתם מוותרים ויושבים לשולחן. חדר ליד אתם שומעים את סבכם\סבתכם שורק\ת בעודו\ה מכין\ה פנקייקים,הוא\היא הגיע\ה לבקר אתכם לפני שאתם עוזבים. אתם עושים פרצוף מעוות, לסבתא\סבא אין הרבה כישרון במטבח. אחרי ארוחה קלה שכללה שוקו קר ופנקייקים מעט שרופים אתם מפנים את הכלים, סבכם\סבתכם( "כמה בגדים אימא\אבא שלך שמ\ה בתיק?!, הוא\היא נאנח\ת שהוא\היא שוכב את המזוודה). כעבור חמש דקות מגיע מונית מוזהבת וחונה לידך וליד סבך\סבתך, במבט מהיר אתם מגלים שאותיות משפה אחרת כתובות בגדול על המכונית, סבתא\סבא מסביר\ה לכם שמשמעות האותיות היא "לעולם אל תיכנע ללא קרב". שנייה לאחר מכן סבכם\סבתכם מחבק\ת אתכם חיבוק גדול ונושק\ת לכם על הלחי, אתם מחבקים אותו\אותה בכל הכוח בחזרה, עד שלתע שנשמע קול צופר מן מונית שלידכם, הגיע הזמן לעזוב.
    אני נפרד יפה מכולם ונכנס למונית

הראשון מהסוף
    [מנהיג הספרטנים|פרופסור לספאם|מנהל חת"מ ופקח]

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה

אתם קמים לבוקר חדש אחרי עוד לילה מלא חלומות מוזרים. בהעפת מבט מהיר אל השעון אתם מבינים שיש עוד חצי שעה שלמה עד שתעזבו את בייתכם, אתם לובשים את הבגדים הנוחים ביותר שלכם, מוודאים שהמזוודה מלאת הבגדים שאימכם\אביכם הכינ\ה לכם אתמול מוכנה, והולכים למטבח, שם אימכם\אביכם מקבל\ת אתכם בבכי נוראי, אחרי כמה ניסיונות שלכם לעצור את דמעותיו\ה אתם מוותרים ויושבים לשולחן. חדר ליד אתם שומעים את סבכם\סבתכם שורק\ת בעודו\ה מכין\ה פנקייקים,הוא\היא הגיע\ה לבקר אתכם לפני שאתם עוזבים. אתם עושים פרצוף מעוות, לסבתא\סבא אין הרבה כישרון במטבח. אחרי ארוחה קלה שכללה שוקו קר ופנקייקים מעט שרופים אתם מפנים את הכלים, סבכם\סבתכם( "כמה בגדים אימא\אבא שלך שמ\ה בתיק?!, הוא\היא נאנח\ת שהוא\היא שוכב את המזוודה). כעבור חמש דקות מגיע מונית מוזהבת וחונה לידך וליד סבך\סבתך, במבט מהיר אתם מגלים שאותיות משפה אחרת כתובות בגדול על המכונית, סבתא\סבא מסביר\ה לכם שמשמעות האותיות היא "לעולם אל תיכנע ללא קרב". שנייה לאחר מכן סבכם\סבתכם מחבק\ת אתכם חיבוק גדול ונושק\ת לכם על הלחי, אתם מחבקים אותו\אותה בכל הכוח בחזרה, עד שלתע שנשמע קול צופר מן מונית שלידכם, הגיע הזמן לעזוב.
    'הגיע הזמן לעזוב' אחשוב לי ואפרד מהורי וסבתא וסבא ואעלה על המונית בחשש קצת

14. משתמש מנוסה
    אני רואה שלא נרשמו עוד משתמשים, אז נתחיל-

אתם קמים לבוקר חדש אחרי עוד לילה מלא חלומות מוזרים. בהעפת מבט מהיר אל השעון אתם מבינים שיש עוד חצי שעה שלמה עד שתעזבו את בייתכם, אתם לובשים את הבגדים הנוחים ביותר שלכם, מוודאים שהמזוודה מלאת הבגדים שאימכם\אביכם הכינ\ה לכם אתמול מוכנה, והולכים למטבח, שם אימכם\אביכם מקבל\ת אתכם בבכי נוראי, אחרי כמה ניסיונות שלכם לעצור את דמעותיו\ה אתם מוותרים ויושבים לשולחן. חדר ליד אתם שומעים את סבכם\סבתכם שורק\ת בעודו\ה מכין\ה פנקייקים,הוא\היא הגיע\ה לבקר אתכם לפני שאתם עוזבים. אתם עושים פרצוף מעוות, לסבתא\סבא אין הרבה כישרון במטבח. אחרי ארוחה קלה שכללה שוקו קר ופנקייקים מעט שרופים אתם מפנים את הכלים, סבכם\סבתכם( "כמה בגדים אימא\אבא שלך שמ\ה בתיק?!, הוא\היא נאנח\ת שהוא\היא שוכב את המזוודה). כעבור חמש דקות מגיע מונית מוזהבת וחונה לידך וליד סבך\סבתך, במבט מהיר אתם מגלים שאותיות משפה אחרת כתובות בגדול על המכונית, סבתא\סבא מסביר\ה לכם שמשמעות האותיות היא "לעולם אל תיכנע ללא קרב". שנייה לאחר מכן סבכם\סבתכם מחבק\ת אתכם חיבוק גדול ונושק\ת לכם על הלחי, אתם מחבקים אותו\אותה בכל הכוח בחזרה, עד שלפתע נשמע קול צופר מן מונית שלידכם, הגיע הזמן לעזוב.
    "ביי סבא סבתא נתראה שאני יחזור."אני אומר נפרד מהם פעם אחרונה ועולה למונית עם הדברים שלי.

15. משתמש מנוסה
    טוני(מה השם האמיתי שלך? :P )-
    אתה פותח את דלת המונית, ומכניס את המזוודה שלך, אתה מתיישב באחד מהמושבים הפנויים וסוף סוף מפנה את תשומת לבך לשאר האנשים במונית, מבט מהיר אחד מסביר לך שאלה לא בדיוק "בני אדם". במושב הנהג יושבת מן ברייה מוזרה, מבנה הגוף שלה הוא כמו של כל אישה ממוצעת, מה ששונה בה זה שבמקום שיער יש לה עלים, ובמקום שבו נמצאים בידיים יש לה זוג ענפים דקיקים. לפתע היא מסתובבת להביט בך, אתה מגלה שיש לה תווי פנים יפים מאוד, היא מסמנת לך בידה שהיא אילמת, אתה מהנהן בהבנה ופונה להביט ביצור שיושב שימינך. "מה?!", זו המילה הראשונה שפלטת שראית את אותו היצור, גובה של ילד בן שש, כובע ירוק, נעליים שדומות באופן מדהים לנעלי ליצן, שרשרת זהב על צווארו, בגדים ירוקים גם-כן, אתה מייד מבין שזה העתק מדוייק של כל הגמדים מהאגדות, אלה שאף אחד לא מאמין בהם. נראה שגם הוא בוחן אותך, הוא מהנהן בראשו וממלמל לעצמו דברים, עד שפתאום הוא מביט לך בעיניים,
    "חצוי חדש מה?, טוב לראות שעוד נשארו כמה!, אז קדימה, שאל את כל מה שעולה לך בראש"הוא אומר לך בקול צפצני כשהוא רואה את הבעת פניך.

שלומי-
    אתה נכנס למכונית בחשש קטן, כשאתה מנסה להתיישב בנוח במונית אתה דופק את ראשך במכונית, מייד אתה שופך קצת מים מבקבוק המיים שלך ושם על אחד הבגדים הישנים שבמזוודה,סוחט אותו, ושם על ראשך בכואב. רק אז אתה ניגש להביט בשאר נוסעי המונית. אתה קודם כל פונה למושבים שמקדימה, אין שם אף-אחד, אבל אתה שם לב שההגה זז מעצמו ומשהו לוחץ על דוושת הגז. "מגניב מה?, זה רוח הרפאים הוותיקה ביותר שלנו, לולינדה, הם לא אוהבות במיוחד להתגלות" אתה שומע קול שמקפיץ אותך ומייד פונה להביט בכיוון שממנו הגיע אותו הקול, שם אתה רואה נער שמבוגר ממך בכמה שנים, לבוש בשריון מלא, כולל קסדה ומגן, אתה שם לב אפילו לחרב שנמצאת בניצב. "אני תומאס, טוב להכיר, אני מניח שאתה מבין שבימים כאלה אני חייב להסתובב כל היום בלבוש קרב"הוא אומר לך באנחה ומצביע על שריונו, שנראה כאילו הגיע מהסרטים. כשהוא רואה את אי ההבנה בפניך הוא שואל, "אם משהו לא מובן אתה מוזמן לשאול אותי"הוא אומר במהירות.

בנג'מין-
    אתה נכנס למונית בצעד בטוח, מתיישב באחד המקומות שפנויים ופונה להביט בשאר יושבי המונית. קודם כל אתה מביט למושבים מקדימה, מושב הנהג, שם אתה רואה משהו שלא חיכית לו, יושב שם אדם שמנמן במקצת, אך מה שמיוחד בו זה העיינים, יש לו עיינים בכל מקום בגוף, על האף, השפתיים, אפילו באוזניו, לפני שאתה מספיק לסיים להתפלא ממנו, אתה שומע קול שבוקע משמאלך- "אני רואה שהספקת להכיר את קולין, הנהג שלנו"אומר הקול שמקפיץ אותך ואתה מייד פונה להביט בו, המילה היחידה שאתה אומר זה "וואו..." בקול חלוש, מה שאתה מגלה במושב הזה זה מה שדנראה כבן אדם, גוף שחום, שרירים קטנים בידיים, עיניים שחורות וצוואר ארוך מהרגיל, מה שמפתיע אותך זה מה שיש מתחת לבטן, במקום זוג רגליים של בן-אדם אתה רואה שם זוג רגליים של עז.
    "כן, זאת המילה שרוב החצויים אומרים כשהם רואים אותי בפעם הראשונה" אומר לך הסאטיר בקול צרוד, ולפתע מוציא מכיסו כוס קלקר ואוכל אותה בשני ביסים.
    "יש לך שאלות?"הוא שואל אותך בקול מלא קלקר.

עמוד 1 מתוך 13 12311 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •