פורסם במקור על ידי
Black Mamba
המשך לכולם:
האווירה באולם מצויינת, כולם שותים וצוחקים, מפטפטים וצועקים. מזווית עיניכם את רואים גם את הרמס אוכל בשמחה. לאחר רבע שעה של אוכל נהדר וטעים, מגיעים הקינוחים מעורריי התאבון, שגם להם אתם מוצאים מקום בבטן שלכם. לפתע אתם רואים סאטיר שמנמן ועגלגל רץ לעבר הרמס עם פרצוף מבועת, והוא לוחש להרמס דבר כלשהו באוזן. לאט לאט הרמס מתחיל לשנות הבעה, והפרצוף שלו נהיה מבוהל כמעט כמו של הסאטיר. הוא נראה כאילו בהלם כמה שניות אך לאחר מכן מטלטל את ראשו בכוח ומבקש שקט. "אני... אני לא יודע כל כך מה להגיד..." הוא אומר, כמעט לוחש. "נראה שהרגע האורק ניבאה נבואה חדשה... אני לא רוצה להגיד אותה פה, מחשש למרגל. אבל נראה כי שישה חצויים ייענו לאתגר, ארבעה מתחילים ושני חניכים וותיקים" הוא אומר ומעיף מבט מתנצל לעברכם. "הם יירדו לשאול, חייבים להזהיר את האדס, צבא קרונוס מתכנן לתקוף אותו, ומהשאול הם יוכלו להגיע לכל מקום במהירות מסחררת, גם לכאן" הוא אומר, "ואם הצבא יגיע לכאן אין לנו אף סיכוי. אז אני חשבתי, מסע חיפושים. נארגן משלחת שתצא לשאול ותזהיר את האדס. בתוך המשלחת צריכים להיות שישה חצויים וארבעה מתחילים, אני חושב שכולנו מבינים למי האורקל מתכוונת" הוא אומר ומביט על ארבעתכם. "כמובן שזה רק בהסכמה שלכם" הוא אומר לכם, אך לפתע ילדה מביתן אפרודיטה מתפרצת - "אדון הרמס" היא קוראת בקולה הצווחני, "למה שהם יילכו, הם רק מתחילים, הם לא יודעים להילחם הרי, אני חושבת- " אך הרמס קוטע אותה באמצע, "אני יודע מה את חושבת לילי, אך לנבואה יש מסר, שישה חצויים, ארבעה מתחילים" הוא אומר לה בקול קריר, מדגיש את המילה האחרונה. "אז מה אתם אומרים, אתם מסכימים או לא?" הוא שואל אתכם אל מול כל המחנה.