Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 13 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 186
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Black Mamba@Apr 14 2010, 05:30 PM
    <span style='color:purple'>יובל-
    אתה נכנס ביחד עם רוד למחנה, ואתה אתה מוצא את עצמך בלי מילים. אתה נמצא בתוך מקום עצום, בקתות עץ יפייפיות בכל פינה, ואפילו חוף ים. אתה רואה כמה נערים עם חרבות נלחמים מתאמנים אחד עם השני, כיתת יורים שנמצאת רק כמה מטרים מולך יורה בבובות בד עם חץ וקשת. פתאום אתה שומע שאגה נוראית מרחוק, אתה מביט לאותו בכיוון שממנו הגיעה השאגה ואתה רואה עשן מיתמר "זה הדרקון הניגרי, גזע מסוכן מאוד" אומר דרו ברצינות. "טוב, אני לא צריך לעשות לך הכרות, היום בארוחת הערב כירון כבר יסביר הכול"הוא אומר לך,
    "אבל כדאי שתתאמן בינתיים, בוא יתי ונראה אם ניתן להשיג לך כלי נשק"הוא אומר בקולו הצפצפני ומתקדם משם ביחד איתך
    , לאחר כמה דקות של הליכה אתם מגיעים לבניין קטן, "חכה כאן" הוא אומר לך ונכנס לאותו הבניין, כעבור כמה דקות הוא יוצא עם קסדה ושריון שכמעט מפילים אותו מרוב הכובד בידיו, "קח, תמדוד את זה"הוא אומר לך בחיוך. אתה מודד אותם והם יושבים עליך בול,
    "עכשיו נשאר רק דבר אחד, באיזה כלי אתה מעדיף ללחום?"הוא שואל במהירות.</span>
    "לא יודע איזה כלי לחימה יש פה?"אני שואל ונכנס להתסכל.

2. משתמש מנוסה
    שם: משדר מרים תת-הכרתיים לארווין כדי שיגיב במ"ת O:
    יובל-
    אתה נכנס לתוך הבניין הקטן ואתה מגלה אי-סדר מוחלט, חפתים מוטלים בכל מקום, ארונות מלאים, חרבות וקסדות ערומים אחד על גבי השני. "כן, כאן זה מקום המזכרות של מסעות חצויים" הרבה זמן לא עשינו כאן סדר, הוא אומר ומשתעל מהאבק שבאוויר. לאחר כמה דקות של חיטוטים הוא מוצא כמה כלי נשק,
    "הנה, אלה כלי נשק פשוטים מארד שמיימי, הם ישתדרגו ככל שתהיה יותר חזק"הוא אומר לך בשמחה, ואתה רואה כמה כלי נשק אחד ליד השני בשורה לא מסודרת על הרצפה. והם- חנית ארוכה, חרב, חץ וקשת, גרזןואחרון חביב נבוט.
    "אז, יש פה משהו שמעניין אותך?"הוא שואל אותך.

בנג&#39;מין-
    "אם אתה אומר" מגלגל ג&#39;ים את עיניו ונכנס לתוך הפחון, אתה שומע כמה חבטות וג&#39;ים יוצא עם קשת פשוטה ואשפת חצים קטנה. "תקשיב, אני יודע שהקשת שלך נראית לך עלובה משהו, אבל החצים עשויים ארד שמיימי וכמעט אף פעם לא תפספס, הקשת מכושפת כך שאפילו רוח לא תזיז את חציה"הוא אומר בגאווה ומשיט לך את הקשת.
    פתאום הוא קולט, "רגע..מה הכוונה אפולו הוא קשת מוכשר? אתה גם כן בן אפולו?&#33;"הוא שואל בתדהמה.

3. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    שם: אביעדסוס הראשון (מהסוף)
    Originally posted by Black Mamba@Apr 14 2010, 06:07 PM

בנג&#39;מין-
    "אם אתה אומר" מגלגל ג&#39;ים את עיניו ונכנס לתוך הפחון, אתה שומע כמה חבטות וג&#39;ים יוצא עם קשת פשוטה ואשפת חצים קטנה. "תקשיב, אני יודע שהקשת שלך נראית לך עלובה משהו, אבל החצים עשויים ארד שמיימי וכמעט אף פעם לא תפספס, הקשת מכושפת כך שאפילו רוח לא תזיז את חציה"הוא אומר בגאווה ומשיט לך את הקשת.
    פתאום הוא קולט, "רגע..מה הכוונה אפולו הוא קשת מוכשר? אתה גם כן בן אפולו?&#33;"הוא שואל בתדהמה.
    "כאילו דא." אני אומר לו. "אתה אמור להיות אח שלי? הקליטה שלך נוראית."

הראשון מהסוף
    [מנהיג הספרטנים|פרופסור לספאם|מנהל חת"מ ופקח]

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by Black Mamba@Apr 14 2010, 06:07 PM
    יובל-
    אתה נכנס לתוך הבניין הקטן ואתה מגלה אי-סדר מוחלט, חפתים מוטלים בכל מקום, ארונות מלאים, חרבות וקסדות ערומים אחד על גבי השני. "כן, כאן זה מקום המזכרות של מסעות חצויים" הרבה זמן לא עשינו כאן סדר, הוא אומר ומשתעל מהאבק שבאוויר. לאחר כמה דקות של חיטוטים הוא מוצא כמה כלי נשק,
    "הנה, אלה כלי נשק פשוטים מארד שמיימי, הם ישתדרגו ככל שתהיה יותר חזק"הוא אומר לך בשמחה, ואתה רואה כמה כלי נשק אחד ליד השני בשורה לא מסודרת על הרצפה. והם- חנית ארוכה, חרב, חץ וקשת, גרזןואחרון חביב נבוט.
    "אז, יש פה משהו שמעניין אותך?"הוא שואל אותך.
    אני מסתכל על כל נשק ואז מרים אותם לנסיון, אחרי זה אבחר בחרב בתור נשק.

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by Black Mamba@Apr 14 2010, 03:22 PM

שלומי-
    אתה נכנס למכונית בחשש קטן, כשאתה מנסה להתיישב בנוח במונית אתה דופק את ראשך במכונית, מייד אתה שופך קצת מים מבקבוק המיים שלך ושם על אחד הבגדים הישנים שבמזוודה,סוחט אותו, ושם על ראשך בכואב. רק אז אתה ניגש להביט בשאר נוסעי המונית. אתה קודם כל פונה למושבים שמקדימה, אין שם אף-אחד, אבל אתה שם לב שההגה זז מעצמו ומשהו לוחץ על דוושת הגז. "מגניב מה?, זה רוח הרפאים הוותיקה ביותר שלנו, לולינדה, הם לא אוהבות במיוחד להתגלות" אתה שומע קול שמקפיץ אותך ומייד פונה להביט בכיוון שממנו הגיע אותו הקול, שם אתה רואה נער שמבוגר ממך בכמה שנים, לבוש בשריון מלא, כולל קסדה ומגן, אתה שם לב אפילו לחרב שנמצאת בניצב. "אני תומאס, טוב להכיר, אני מניח שאתה מבין שבימים כאלה אני חייב להסתובב כל היום בלבוש קרב"הוא אומר לך באנחה ומצביע על שריונו, שנראה כאילו הגיע מהסרטים. כשהוא רואה את אי ההבנה בפניך הוא שואל, "אם משהו לא מובן אתה מוזמן לשאול אותי"הוא אומר במהירות.

"וואו אתה נראה ממש חזק" אומר לו ואחמיא לו "אני רוצה לעזור נגד המלחמה אז איפה נמצא אזור אימונים או משהו?" אסביר לו ואקווה שיבין

6. משתמש מנוסה
    שלומי-
    "לשם אנחנו נוסעים, מקום שבו כל החצויים מקובצים ביחד, מקדישים את חייהם למען המלחמה"הוא אומר בהתלהבות, "אתה בכלל לא מבין איזה כיף זה&#33;, אתה תמות על זה&#33;"הוא ממשיך להתלהב.
    "אבל כדי שבין הכל אני צריך לספר לך את הכל, מהתחלה" הוא אומר באנחה ומתחיל את סיפורו-
    "הכל התחיל לפני מאות, אלפי, מיליוני שנים, אף אחד לא יודע בדיוק. גאיה, הטיטאנית הראשונה ילדה את אורנוס (השמים) שהיה לבעלה. מזיווגם של אורנוס וגאיה נולדו שלושה עמי ענקים- הטיטאנים, הקיקלופים וההקאטונכרים. שליט הטיטאנים היה קרונוס. הטיטאנים, בראשותו של קרונוס, היו במשך דורות רבים שליטי היקום. בקללה אשר רבצה על קרונוס, אשר נאמרה על ידי הוריו, גאיה ואורנוס, נובא כי אחד מבניו ידיח אותו משלטונו בעולם, ויתפוס את מקומו כשליט האלים. בשל כך, נהג לבלוע את ילדיו בזה אחר זה מיד כשנולדו. אשתו, ריה, סלדה מכך, וכאשר נולד בנו השישי, זאוס,אל הברק ושליט הטיטאנים, נתנה לבעלה אבן עטופה בד במקום בנה. קרונוס בלע את האבן והיה בטוח כי בלע את בנו.כאשר גדל, רצה זאוס לנקום באביו על מעשיו. קרונוס, שלא ידע שבנו חי, לקח אותו כאחד מעובדיו. זאוס שם שיקוי הקאה בנקטר של קרונוס. כאשר שתה את הנקטר, הקיא קרונוס את כל בניו ובנותיו שבלע בעבר. לאחר הקאת האלים, פרצה מלחמה בין האלים הצעירים בראשות זאוס, ובין הטיטאנים בראשות קרונוס. הטיטאנים הפסידו, שלושת ילדיו של קרונוס(זאוס,האדס,פוסידון) קצצו את קרונוס לאף חתיכות ושלחו אותו למעמקי הטרטרוס. יש רק בעיה אחת, קרונוס חזר, ולאחר קרב עיקש עם האלים הוא וחבריו הטיטאנים כבשו את האולימפוס, והאלים הוגלו, אבל יש רק בעיה אחת, קרונוס החליט שהאלים לא צריכים לחיות, ולא רחוק הרגע בו קרונוס ירד מכסו שבאולימפוס ויבוא לפני כדור הארץ, עכשיו אתה מבין?, המיתולוגיה היוונית, כל האגדות?...זה אמיתי, ואנחנו?, אנחנו שומרים שזה לא ייגמר" הוא מסיים את סיפורו בקול מדוכדך.
    "אם יש לך עוד שאלות שאל מיד, כי עוד מעט אנחנו מגיעים"הוא שואל אותך ברצינות פתאומית.

יובל-
    אתה מרים כל כלי נשק בתורו ואף אחד מהם לא נראה לך מתאים, עד שאתה מגיע לחרב ובוחר אותה.
    "חרב מה?, טיפוסי לבן הפייטוס..."אומר רוד כדרך אגב,
    "אז קדימה? שנלך לזירת האימונים?, או שאתה משתפן?"הוא מלגלג עליך.

בנג&#39;מין-
    "אח למחצה למעשה, אבל טכנית כן, אני אח שלך, ואני בטוח שהקליטה שלך לא יותר טובה משלי"ג&#39;ים אומר לך,נעלב.
    "אז מה אתה מעדיף?, שנלך למטווח הקשתים או שנתחיל קרב של שלוש על שלוש?"הוא שואל אותך מה אתה מעדיף.

7. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    Originally posted by Black Mamba@Apr 14 2010, 07:33 PM

בנג&#39;מין-
    "אח למחצה למעשה, אבל טכנית כן, אני אח שלך, ואני בטוח שהקליטה שלך לא יותר טובה משלי"ג&#39;ים אומר לך,נעלב.
    "אז מה אתה מעדיף?, שנלך למטווח הקשתים או שנתחיל קרב של שלוש על שלוש?"הוא שואל אותך מה אתה מעדיף.
    "אני די עייף..." אומר לו. "יש לכם פה חשמל, נכון?"

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Black Mamba@Apr 14 2010, 07:33 PM
    יובל-
    אתה מרים כל כלי נשק בתורו ואף אחד מהם לא נראה לך מתאים, עד שאתה מגיע לחרב ובוחר אותה.
    "חרב מה?, טיפוסי לבן הפייטוס..."אומר רוד כדרך אגב,
    "אז קדימה? שנלך לזירת האימונים?, או שאתה משתפן?"הוא מלגלג עליך.
    "למי אתה קורא שפן?"אני שואל אותו קצת בכעס, ומתקדם אחריו לזירת האימונים.

9. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    כינוי בפורום:אלמוגסי
    שם במשחק: לינדיה.
    אופי:נדיבה,חכמה,שוויצרית,פטפטנית,מוכשרת דעות,אסטרטגית.
    פירוט מראה&#092;תמונה:בלונדינית,עיניים בצבע תכלת,גבוהה,בדרך כלל מחייכת,נוהגת לדבר ולכן בדרך כלל פה פתוח.
    רקע:היא למדה בבית ספר למחוננים אך ידעה יותר מכל המורים ביחד ולכן היא היתה למורה מקצועית מאוד, היא אהבה לפטפט והתחברה עם געונים,בסוף היא עלתה עוד רמות ידע. היא דיברה הרבה והייתה קשורה למניהגות אך היא הייתה חסרת חברים בגלל דיבורה הרב והלא פוסק לכן היא הייתה בודדה ולא היו איתה חברים רבים אך היא לא ויתרה וניתנה לאה מוכשרת מאוד.
    הורה אל: בן אתנה,אלת החכמה.
    הערות, בקשות, סגידות לשה"ם:להירשם,משחק יפה מאוד&#33;&#33;&#33;

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

10. משתמש מנוסה
    אלומגסי-
    אופי מעולה&#33; שמתאים לבת אתנה.
    הבעיה היחידה שלי היא ברקע, יש כמה שגיאות כתיב ודברים לא מובנים, מז&#39;תומרת "נהייתה לאלת החוכמה"? תקני את זה ואת בפנים .

יובל-
    אתם הולכים ביחד כחמש דקות ולאחר מכן מגיעים לשטח קטן, "אל תדאג, זוהי לא זירת האימונים האמיתית, אבל אתה תתלהב בטירוף שתראה אותה"הוא אומר לך בשמחה, כעבור דקה מגיעים עוד חמישה ילדים לאזור,
    מסתבר שקוראים להם- ויל, רוראן, צ&#39;ינג, בן וקלי הבחורה, שאתה לא שם לב לפניה כי היא לובשת קסדה. "אז ככה, איס, צ&#39;ינג ובן בקבוצה מס&#39; אחד נגד קלי ויל ורוראן בקבוצה השנייה, אני השופט, המטרה, להעיף מהמשחק את כל חברי הקבוצה השנייה, זירת הקרב תתרחש ביער הרחוק, בואו נתחיל&#33;"הוא קורא ולפתע כל הנערים שמסביבך מרימים את חרבם ונעלמים,
    "אתה אמור לעשות את זה גם, קדימה, אין זמן לבזבז&#33;"אומר לך רוד השופט בחוסר סבלנות
    .

בנג&#39;מין-
    ג&#39;ים מסתכל עליך כאילו הוא נדהם,
    "לישון?&#33; ביום הראשון שלך פה?&#33; לא יאומן שאתה בן אפולו..."הוא מניד בראשו כלא מאמין, אבל בכל זאת עונה לך על תשובתך-
    "יכול להיות שבביתן הרמס תוכל למצוא את מה שאתה מחפש, אם אתה רוצה לישון פשוט לך לביתן אפולו. אתה רוצה שאני אלווה אותך?"הוא שואל אותך במהירות.

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by Black Mamba@Apr 14 2010, 08:06 PM
    יובל-
    אתם הולכים ביחד כחמש דקות ולאחר מכן מגיעים לשטח קטן, "אל תדאג, זוהי לא זירת האימונים האמיתית, אבל אתה תתלהב בטירוף שתראה אותה"הוא אומר לך בשמחה, כעבור דקה מגיעים עוד חמישה ילדים לאזור,
    מסתבר שקוראים להם- ויל, רוראן, צ&#39;ינג, בן וקלי הבחורה, שאתה לא שם לב לפניה כי היא לובשת קסדה. "אז ככה, איס, צ&#39;ינג ובן בקבוצה מס&#39; אחד נגד קלי ויל ורוראן בקבוצה השנייה, אני השופט, המטרה, להעיף מהמשחק את כל חברי הקבוצה השנייה, זירת הקרב תתרחש ביער הרחוק, בואו נתחיל&#33;"הוא קורא ולפתע כל הנערים שמסביבך מרימים את חרבם ונעלמים,
    "אתה אמור לעשות את זה גם, קדימה, אין זמן לבזבז&#33;"אומר לך רוד השופט בחוסר סבלנות
    .
    "לאן הם נעלמו?"אני שואל את רוד
    &#39;טוב יש רק דרך אחת לברר את זה.&#39;אני חושב ומרים גם את החרב.

12. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    Originally posted by Black Mamba@Apr 14 2010, 08:06 PM

בנג&#39;מין-
    ג&#39;ים מסתכל עליך כאילו הוא נדהם,
    "לישון?&#33; ביום הראשון שלך פה?&#33; לא יאומן שאתה בן אפולו..."הוא מניד בראשו כלא מאמין, אבל בכל זאת עונה לך על תשובתך-
    "יכול להיות שבביתן הרמס תוכל למצוא את מה שאתה מחפש, אם אתה רוצה לישון פשוט לך לביתן אפולו. אתה רוצה שאני אלווה אותך?"הוא שואל אותך במהירות.
    "מה אתה נער ליווי? לא ענית לי על השאלה... יש פה חשמל או לא? בא לי לנגן בגיטרה קצת, אבל מה זה שווה אם אף אחד לא שומע?"

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    בנג&#39;מין-
    ג&#39;ים נראה כאילו הוא עומד להתפרץ עליך ואתה רואה שידו מונחת על הניצב של חרבו,
    "תקשיב, אתה סתם ילד קטן, אז תפסיק להתחצף אליי, כי אני לא יסלח לך אם תמשיך ככה"הוא זונח את קולו החברותי ועובר לקול מאיים, וממשיך-"אם אתה רוצה חשמל לך לביתן הרמס, אם החלטת שלא אכפת לך רק מעצמך ואתה מעדיף להתחיל להזיז את התחת כדי לעזור, אז תבוא אליי, להת&#39;"הוא אומר בכעס והולך משם.

יובל-
    אתה מרים את החרב, לפתע אתה מרגיש כאילו מישהו תפס לך בחולצה עם קרס והעיף אותך, אתה מוצא את עצמך בקרחת יער קטנה לצד צ&#39;ינג ובן שאיתך בקבוצה,כולכם לובשים שריונים עם סרט כחול וקסדה עם נוצה כחולה, שמסמל את צבע קבוצתכם.
    "אוקיי, אז ככה, קודם כל תזכרו שהכי חשוב זה לא ליפול, אני אטפל בקלי, בן, אתה תנסה להכשיל את ויל ולך איס אני נותן את רוראן, בואו נצא&#33;, אם מישהו זקוק לעזרה שיצעק לולי פופ, קדימה&#33;"הוא מורה פקודות ויוצא לכיוון קרחת היער השנייה, אתה מתחיל ללכת גם-גן, מחפש סימן כלשהו לאוייב, ולפתע אתה שומע תזוזה באחד השיחים הסמוכים ואתה מסיט את מבטך לאותו הכיוון, ומספיק להבחין בנער עם שריון בעל סרט אדום מתחבא מאחורי השיח.

14. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    Originally posted by Black Mamba@Apr 14 2010, 08:24 PM
    בנג&#39;מין-
    ג&#39;ים נראה כאילו הוא עומד להתפרץ עליך ואתה רואה שידו מונחת על הניצב של חרבו,
    "תקשיב, אתה סתם ילד קטן, אז תפסיק להתחצף אליי, כי אני לא יסלח לך אם תמשיך ככה"הוא זונח את קולו החברותי ועובר לקול מאיים, וממשיך-"אם אתה רוצה חשמל לך לביתן הרמס, אם החלטת שלא אכפת לך רק מעצמך ואתה מעדיף להתחיל להזיז את התחת כדי לעזור, אז תבוא אליי, להת&#39;"הוא אומר בכעס והולך משם.

"היי&#33; חכה&#33; לא התכוונתי לגעת בנקודה רגישה&#33;" צועק אחריו. "טמבל."
    אני הולך לביתן של הרמס...

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Black Mamba@Apr 14 2010, 09:24 PM
    יובל-
    אתה מרים את החרב, לפתע אתה מרגיש כאילו מישהו תפס לך בחולצה עם קרס והעיף אותך, אתה מוצא את עצמך בקרחת יער קטנה לצד צ&#39;ינג ובן שאיתך בקבוצה,כולכם לובשים שריונים עם סרט כחול וקסדה עם נוצה כחולה, שמסמל את צבע קבוצתכם.
    "אוקיי, אז ככה, קודם כל תזכרו שהכי חשוב זה לא ליפול, אני אטפל בקלי, בן, אתה תנסה להכשיל את ויל ולך איס אני נותן את רוראן, בואו נצא&#33;, אם מישהו זקוק לעזרה שיצעק לולי פופ, קדימה&#33;"הוא מורה פקודות ויוצא לכיוון קרחת היער השנייה, אתה מתחיל ללכת גם-גן, מחפש סימן כלשהו לאוייב, ולפתע אתה שומע תזוזה באחד השיחים הסמוכים ואתה מסיט את מבטך לאותו הכיוון, ומספיק להבחין בנער עם שריון בעל סרט אדום מתחבא מאחורי השיח.
    "צא מישם אני יודע שאתה שם."אני אומר למי מתחבא בשיחים.

עמוד 3 מתוך 13 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •