Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 13 ראשוןראשון ... 34567 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 186
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Black Mamba@Apr 16 2010, 12:22 PM

שלומי-
    התבלבלתי בטעות עם תגובה של אחר, השם הנכון זה רוראן ולא ג'ים :o
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    נדמה כאילו רוראן קורא את מחשבותיך, "אל תדאג, בעתיד תפגוש דרקונים, כרגע מה שאתה צריך זה להשתפר, ואולי אפילו יבחרו אותך למסע הבא!"הוא אומר לך בהתרגשות. "האמת שזה החלום שלי, לצאת למסע..."הוא נאנח אבל מוסיף- "אבל זה לא מה שחשוב כרגע, צריך למצוא לך כלי נשק שיתאים לך, אז ככה, ממבט ראשון ראיתי שאתה בן דמטר, אז חוץ מכלי נשק בעתיד תוכל ללמוד קסמי דגנים, אבל זה לא מה שחשוב כרגע. בכל אופן, כידון הוא ארוך יותר, ואתה יכול גם להחזיק איתו מגן, אך שימוש יעיל בו דורש אימונים ואימונים, אז זה רק אם תתמיד בהם. קלשון, האמת שזה הכלי נשק שבני דמטר הכי אוהבים, זה מזכיר להם את הבית"הוא מחייך וממשיך, "קלשון הוא טוב כדי לדחוק מישהו לפינה, אך עם תילחם מול מישהו זריז בעל סכין או חרב קצרה, לא יהיה לך סיכוי לשרוד, קח את זה בחשבון. נשארה רק החרב, כלי הנשק הנפוץ ביותר בקרב חצויים, ניתן להשתמש במגן ("אלא אם כן זו חרב יד וחצי"), מהירה, יותר אפשרויות תמרון, עכשיו רק נשאר לך להחליט"הוא מפרט לך על כל כלי שנמצא בהישג ידו ומחכה שתחליט.

"טוב אז כנראה שנלך על החרב" אומר לו ואחכה שיביא לי את הנשק

2. משתמש מנוסה
    שם: משדר מרים תת-הכרתיים לארווין כדי שיגיב במ"ת O:
    שלומי-
    "אין בעיה"הוא משיב לך ונכנס חזרה לפחון, תוך כמה דקות רוראן עם חרב מעט חלודה אך חזקה בידו. "קח" הוא אומר לך, "חרב מארד שמיימי, בלתי ניתנת לשבירה, חזקה מאוד ויציבה בפני כל סוגי הלהבות השונים"הוא אומר בהתלהבות.
    "עכשיו כדאי שנתאמן קצת, לא?, בוא אחריי"הוא אומר לך ומתחיל ללכת ואתה לידו, לאחר מס' דקות אתם מגיעים לזירה קטנה, "זו זירת האימונים, אבל אל תדאג, זו לא בדיוק הזירה, אתה כבר תבין"הוא אומר לך בקול מסתורי, "עכשיו רק צריך לחכות לכמה נערים אחרים, שנוכל לעשות קרב של שלוש על שלוש"אומר לך רוראן. תוך חמש דקות לכל היותר מגיעים ארבעה נערים ונערה, כולם לבושים בשריון וקסדה. רוראן מתחיל להסביר, "אז ככה, נעשה קרב של שלוש על שלוש, אני, מרקורי ולונג"הוא אומר ומצביע על עצמו, עליך, ועל ילד גבוה במיוחד. "נגד קרל,ג'יימס ובת'"אומר רוראן ומצביע על שני נערים ונערה שנראית כבת גילך. "אז בואו נצא לדרך!"הוא אומר, כולם מרימים את חרבם ונעלמים משם, אתה מרים את חרבך מיד אחריהם, ונדהם. אתם נמצאים במקום שבכלל לא קשור למחנה, המקום הזה דומה למין קוטב כזה, אבל לא חם לך בכלל, אפילו יש שם כמה עצים שגדלים שם, אתה עומד ליד לונג ורוראן שלבושים בשריון עם סרט אדום וקסדה עם נוצה אדומה, סמל הקבוצה.אז ככה" אומר רוראן, "אתה לונג תיקח את קרל, אני אילחם מול בת', ומרקורי ייקח את ג'יימס, מוסכם?"הוא שואל ובלי לחכות לתשובה הוא שואג, "בשם האולימפוס" ורץ משם לכיוון מערב בזמן שלונג רץ למזרח. אתה מתחיל ללכת בכיוון דרום בשקט, אתה מתקדם כמה זמן בלי לשמוע כלום, עד שלפתע אתה מבחין בקסדה עם נוצה כחולה מאחורי העץ, נשמע כאילו הוא מרים את חרבו ומתכונן לתקוף, מי שזה לא יהיה.

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Black Mamba@Apr 16 2010, 01:22 PM
    יובל-
    הענף מתקרב אליך ובשנייה האחרונה אתה מצליח איכשהו לדלג מעליו. "לא הגיוני, זה לא יכול להיות!"אומר ויל בבהלה, בינתיים אתה רץ לעברו עם חרבך כלפיו, ומצמיד אותה למצחו. ויל רק מגחך, אתה מופתע, ציפית שהוא יימלא פחד מיד שתתקוף אותו. "טיפש, המטרה כאן זה לא להרוג, אלא להפיל!"הוא אומר ומעיף אותך אחורה. "בוא ונסיים את זה" הוא שואג ורץ לכיוונך, הוא עומד להנחית עליך מכה נוראית לרגליך עם גרזנו, לא נשאר לך הרבה זמן לחשוב מה לעשות,ויל מתקרב, אתה חייב לאלתר ומהר.
    'אולי זה יצליח.'אני חושב ואז במהירות מסתובב אחורה בשביל להתרחק מגרזנו, ואז אני רץ מאחוריו ונותן לו מכה בעורף עם החרב.

4. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    שם: אביעדסוס הראשון (מהסוף)
    Originally posted by Black Mamba@Apr 16 2010, 12:22 PM
    בנג'מין-
    נואש אה? :P
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    ג'ים מגחך,
    "תקשיב גבר, הבנות של אפרודיטה הן שלי!"הוא צוחק ומוחה דמעת צחוק מפניו,
    "האמת שחוש ההומור של בני אפולו הוא באמת די עלוב, לפחות שלי"הוא אומר לך ברצינות. בינתיים אתה ממשיך לירות חצים, לאחר כמה ניסיונות אתה מצליח לפגוע בדיוק בנקודה הלבנה, "ואוו, לא רע בכלל! מרשים מאוד!"אומר ג'ים בהתפעלות,
    "אבל לא כמו זה"הוא מוסיף ובין רגע חוטף לך את הקשת ויורה, חץ אחד מספיק לו כדי לפגוע בנקודה הלבנה ולחתוך את שלך לשניים. "קצת אימונים וגם אתה תוכל לירות ככה"הוא אומר בחיוך ומחזיר לך את הקשת. "יש משהו מיוחד שאתה רוצה עכשיו או סתם להמשיך ולירות?"שואל אותך ג'ים.

"קודם כל, שתעצור לנשום מידי פעם.... Jeez איזה חפרן..."

הראשון מהסוף
    [מנהיג הספרטנים|פרופסור לספאם|מנהל חת"מ ופקח]

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by Black Mamba@Apr 16 2010, 01:12 PM
    שלומי-
    "אין בעיה"הוא משיב לך ונכנס חזרה לפחון, תוך כמה דקות רוראן עם חרב מעט חלודה אך חזקה בידו. "קח" הוא אומר לך, "חרב מארד שמיימי, בלתי ניתנת לשבירה, חזקה מאוד ויציבה בפני כל סוגי הלהבות השונים"הוא אומר בהתלהבות.
    "עכשיו כדאי שנתאמן קצת, לא?, בוא אחריי"הוא אומר לך ומתחיל ללכת ואתה לידו, לאחר מס' דקות אתם מגיעים לזירה קטנה, "זו זירת האימונים, אבל אל תדאג, זו לא בדיוק הזירה, אתה כבר תבין"הוא אומר לך בקול מסתורי, "עכשיו רק צריך לחכות לכמה נערים אחרים, שנוכל לעשות קרב של שלוש על שלוש"אומר לך רוראן. תוך חמש דקות לכל היותר מגיעים ארבעה נערים ונערה, כולם לבושים בשריון וקסדה. רוראן מתחיל להסביר, "אז ככה, נעשה קרב של שלוש על שלוש, אני, מרקורי ולונג"הוא אומר ומצביע על עצמו, עליך, ועל ילד גבוה במיוחד. "נגד קרל,ג'יימס ובת'"אומר רוראן ומצביע על שני נערים ונערה שנראית כבת גילך. "אז בואו נצא לדרך!"הוא אומר, כולם מרימים את חרבם ונעלמים משם, אתה מרים את חרבך מיד אחריהם, ונדהם. אתם נמצאים במקום שבכלל לא קשור למחנה, המקום הזה דומה למין קוטב כזה, אבל לא חם לך בכלל, אפילו יש שם כמה עצים שגדלים שם, אתה עומד ליד לונג ורוראן שלבושים בשריון עם סרט אדום וקסדה עם נוצה אדומה, סמל הקבוצה.אז ככה" אומר רוראן, "אתה לונג תיקח את קרל, אני אילחם מול בת', ומרקורי ייקח את ג'יימס, מוסכם?"הוא שואל ובלי לחכות לתשובה הוא שואג, "בשם האולימפוס" ורץ משם לכיוון מערב בזמן שלונג רץ למזרח. אתה מתחיל ללכת בכיוון דרום בשקט, אתה מתקדם כמה זמן בלי לשמוע כלום, עד שלפתע אתה מבחין בקסדה עם נוצה כחולה מאחורי העץ, נשמע כאילו הוא מרים את חרבו ומתכונן לתקוף, מי שזה לא יהיה.
    אני מרים את החרב מהר כדי להיות מוכן למתקפה ואני מסתכל לצדדים ומנסה לשמוע משהו

6. משתמש מנוסה
    שלומי-
    אתה דרוך ומוכן לכל תזוזה שהיא מצד האוייב. לאחר שכמה רגעים עוברים וכלום לא קורה אתה מוריד את הכוננות, ואז הוא תוקף. ג'יימס רץ אליך עם חרב מונפת גבוה מעליו, הוא עומד להנחית מכה חזקה לתוך הקסדה שלך. "בוא נראה מה אתה שווה בן דמטר!"הוא שואג ומיד תוקף.

בנג'מין-
    "אם אתה אומר..."הוא מגלגל את עיניו,
    "אבל עדיין לא ענית לי על השאלה, מה אתה רוצה לעשות?"הוא שואל אותך את אותה השאלה שנית.

יובל-
    אתה מסתובב אחורה בכל המהירות, וזה מצליח חלקית. הגרזן לא הצליח להפיל אותך אך עדיין השאיר ברגלך הימנית חתך גדול ומעט עמוק, זה יכול להשפיע עליך בקרב. אתה רץ מאחוריו ולפני שויל מספיק להבין מה קרה אתה נמצא מאחוריו עם חרבך שמוצמדת לאורכו, "גיים אובר חבוב" אתה אומר לו באכזריות ומפיל אותו לרצפה בכוח. לפתע אתה שומע "שיט!" מרוחק, נראה שבן לא מצליח לנצח את קלי במיוחד, הוא חייב עזרה.

מצטער שהתגובות לא היו כ"כ מושקעות אני פשוט חייב ללכת ולא רציתי שלא יהיו לכם תגובות כ"כ הרבה זמן, נתראה במוצ"ש
    ד"א- אם למישהו יש איזושהי תלונה הערה, או אפילו סתם תגובה על המשחק, מוזמן לכתוב אותה

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Black Mamba@Apr 16 2010, 06:41 PM
    יובל-
    אתה מסתובב אחורה בכל המהירות, וזה מצליח חלקית. הגרזן לא הצליח להפיל אותך אך עדיין השאיר ברגלך הימנית חתך גדול ומעט עמוק, זה יכול להשפיע עליך בקרב. אתה רץ מאחוריו ולפני שויל מספיק להבין מה קרה אתה נמצא מאחוריו עם חרבך שמוצמדת לאורכו, "גיים אובר חבוב" אתה אומר לו באכזריות ומפיל אותו לרצפה בכוח. לפתע אתה שומע "שיט!" מרוחק, נראה שבן לא מצליח לנצח את קלי במיוחד, הוא חייב עזרה.
    'אני חייב לעזור לו רק קודם.'אני חושב, ומוריד את הסרט ושם אותו על הרגלי הימנית בשביל לעצור את הדם, ואז רץ במהירות לכיונו של בן.

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Black Mamba@Apr 16 2010, 05:41 PM
    שלומי-
    אתה דרוך ומוכן לכל תזוזה שהיא מצד האוייב. לאחר שכמה רגעים עוברים וכלום לא קורה אתה מוריד את הכוננות, ואז הוא תוקף. ג'יימס רץ אליך עם חרב מונפת גבוה מעליו, הוא עומד להנחית מכה חזקה לתוך הקסדה שלך. "בוא נראה מה אתה שווה בן דמטר!"הוא שואג ומיד תוקף.

"אתה תראה מה אני שווה" אומר לו והתגלגל מהר מהחרב ואקום מהר ואנסה להכות בו בחרב שלי

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by Black Mamba@Apr 12 2010, 04:19 PM
    כינוי טופס הרשמה:
    כינוי בפורום:
    שם במשחק: שם יווני בבקשה.
    אופי: לא לעשות אופי קיצוני מדי
    פירוט מראה\תמונה:
    רקע:אני מבקש רקע מושקע שיתאים לאל שאתה בנו.
    הורה אל:
    הערות, בקשות, סגידות לשה"ם:

בני האלים שניתן לבחור הם:
    בן ארס,אל המלחמה.
    בן אתנה,אלת החכמה.
    בן הפייטוס,אל הנפחים. תפוס.
    בן דמטר,אלת החקלאות. תפוס.
    בן אפולו,אל השמש. תפוס.
    בן הרמס,אל הגנבים.

כינוי בפורום:חיים וניסים
    שם במשחק:פרסאוס
    אופי:קשוח,סקרן,מעוצבן,אמיץ,לא חברותי,יפה,טיפש,חזק
    רקע:פרסאוס הוא ילד מופרע שעף מ3 בתי ספר. הוא הולך מכות עם כל מי שמציק לו אבל הוא חזק מאוד .אמא שלו מנסה כמה שיותר להיות נחמדה אילו ואבא שלו עושה הפוך, אבא שלו צועק אילו כל הזמן ולא נותן לו לדבר הוא העיף אותו מהבית שלו כבר 5 פעמים ,ושולח אותו לחדר שלו .פרסאוס שונא מאוד את אביו אבל מפחד להגיד לו את זה יש לו חבר אחד או שניים בגלל שהרוב פוחדים ממנו והוא מתעצבן מהר מאוד, הוא חושב תמיד על מוות ואומר שאין לו סיבה לחיות בגלל אביו הקשה .אבל אמא שלו תמיד איכשהו מצליחה לארגיע את פרסאוס.
    פירוט מראה\תמונה:אני לא מצליח לעלות תעלה לי
    הורה אל:ארס,אל המלחמה
    הערות,בקשות סגידות לשה"ם:רק להירשם
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'font-family:Arial\'>חיים וניסים המלך של הפוקימונים</span></span></span>

הנה אני:

והנה הפוקימונים שלי:

יש לי פוקימון חדש הנה הוא:

10. משתמש מנוסה
    חיים-
    האופי קצר מדיי, תוסיף עוד תכונות, וברקע יש מלא שגיאות כתיב וחסרים סימני פיסוק, תתקן :mellow: .

שלומי-
    אתה מצליח להתחמק מההתקפה של ג&#39;יימס בשנייה האחרונה ומכוון מכה עם חרבך לצלעות שלו. ג&#39;יימס מצליח לעצור אותך עם מגנו ודוחף אותך כמה מטרים אחורה. הוא מחייך חיוך נבזי ולפתע יוצאים מהאדמה זוגות ידיים של אנשים לבושים בשריון ולופתים בחוזקה את רגליך. "ניחשת נכון, אני בן של ארס, אל המלחמה האדיר&#33;"הוא אומר ביהירות. הזרועות שמחזיקות בך מתחילות להזיז את רגליך, הם עומדות להפיל אותך, אבל פתאום זמזום של חץ נשמע באוויר, ואחד כזה מגיע לרגליך וחותך את זוגות הידיים המחזיקות בך. "קדימה מרקורי&#33; זו ההזדמנות הגדולה שלך&#33; תפיל אותו ותעיף אותו מהמשחק&#33;"אתה שומע את לונג צועק לך ממרחק
    .

יובל-
    אתה שם את הסרט על הברך שלך, הוא עוצר את זרם הדם במעט. אתה מתחיל לרוץ לכיוון שממנו שמעת את הצעקה של בן המרוחקת של בן. תוך מספר שניות אתה מגיע לאותו המקום ואתה רואה שם את בן נלחם מול קלי שמחזיקה סכין ביד. נראה שהיא נצחת את בן, היא מהירה מאוד, ובן מצליח רק בקושי להדוף את ההתקפות שלה ושל סכינה. "טוב שבאת איס, אני צריך פה עזרה"הוא אומר בלחץ וחחוסם בשנייה האחרונה מכה שהייתה מכוונת לצלעותיו, הוא צריך עזרה ומהר.

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by Black Mamba@Apr 17 2010, 08:35 PM

שלומי-
    אתה מצליח להתחמק מההתקפה של ג&#39;יימס בשנייה האחרונה ומכוון מכה עם חרבך לצלעות שלו. ג&#39;יימס מצליח לעצור אותך עם מגנו ודוחף אותך כמה מטרים אחורה. הוא מחייך חיוך נבזי ולפתע יוצאים מהאדמה זוגות ידיים של אנשים לבושים בשריון ולופתים בחוזקה את רגליך. "ניחשת נכון, אני בן של ארס, אל המלחמה האדיר&#33;"הוא אומר ביהירות. הזרועות שמחזיקות בך מתחילות להזיז את רגליך, הם עומדות להפיל אותך, אבל פתאום זמזום של חץ נשמע באוויר, ואחד כזה מגיע לרגליך וחותך את זוגות הידיים המחזיקות בך. "קדימה מרקורי&#33; זו ההזדמנות הגדולה שלך&#33; תפיל אותו ותעיף אותו מהמשחק&#33;"אתה שומע את לונג צועק לך ממרחק
    .

"אתה תראה את כוחו האמיתי של בן דמטר" אומר לו בגאווה והכה בו עם החרב בכוח רב ואנסה להפיל אותו

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by Black Mamba@Apr 17 2010, 09:35 PM
    יובל-
    אתה שם את הסרט על הברך שלך, הוא עוצר את זרם הדם במעט. אתה מתחיל לרוץ לכיוון שממנו שמעת את הצעקה של בן המרוחקת של בן. תוך מספר שניות אתה מגיע לאותו המקום ואתה רואה שם את בן נלחם מול קלי שמחזיקה סכין ביד. נראה שהיא נצחת את בן, היא מהירה מאוד, ובן מצליח רק בקושי להדוף את ההתקפות שלה ושל סכינה. "טוב שבאת איס, אני צריך פה עזרה"הוא אומר בלחץ וחחוסם בשנייה האחרונה מכה שהייתה מכוונת לצלעותיו, הוא צריך עזרה ומהר.
    "בן תנוח אני יטפל בה."אני אומר ומתקרב להחליף את בן ומנסה לחסום את כל ההתקפות שלה.

13. משתמש מנוסה
    יובל-
    בן פולט צחוק מריר, "אתה אולי לא מבין, אבל קלי היא הלוחמת כי מפחידה שיש במחנה הזה, נצטרך לתת את כל מה שיש לנו כדי להביס אותה"הוא אומר בעצבנות, ומתחמק מעוד ניסיון של קלי. "יש לי רעיון"הוא אומר לך וממשיך, "אני אתקוף אותה מצד שמאל, אוקיי?, אני אסיח את דעתה ואתן לה להפיל אותי, ובזמן הזה תגנב מאחוריה מצד ימין תשים לה רגל, ככה שהיא תיפול, סבבה?"הוא שואל אותך בזמן שאתה מתחמק מהסכין שלה.

שלומי-
    אתה מכה בו עם החרב בכל הכוח שיש לך אך זה לא מספיק מול המגן הגדול של ג&#39;יימס. אבל יש לו תחבולה, הוא מרים ענף מהאדמה וזורק אותו לכיוון רגליך ובאותו זמן מניף את חרבו ורץ אליך, מתכונן לתקוף אותך מצד שמאל. אין לך זמן לחשוב, אתה חייב לאלתר ומהר.

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by Black Mamba@Apr 17 2010, 08:49 PM

שלומי-
    אתה מכה בו עם החרב בכל הכוח שיש לך אך זה לא מספיק מול המגן הגדול של ג&#39;יימס. אבל יש לו תחבולה, הוא מרים ענף מהאדמה וזורק אותו לכיוון רגליך ובאותו זמן מניף את חרבו ורץ אליך, מתכונן לתקוף אותך מצד שמאל. אין לך זמן לחשוב, אתה חייב לאלתר ומהר.
    אניף אתהחרב שלי כמה שיותר מהר לצד שמאל ואנסה להעיף את חרבו ולפגוע בו פגיעה ישירה

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Black Mamba@Apr 17 2010, 09:49 PM
    יובל-
    בן פולט צחוק מריר, "אתה אולי לא מבין, אבל קלי היא הלוחמת כי מפחידה שיש במחנה הזה, נצטרך לתת את כל מה שיש לנו כדי להביס אותה"הוא אומר בעצבנות, ומתחמק מעוד ניסיון של קלי. "יש לי רעיון"הוא אומר לך וממשיך, "אני אתקוף אותה מצד שמאל, אוקיי?, אני אסיח את דעתה ואתן לה להפיל אותי, ובזמן הזה תגנב מאחוריה מצד ימין תשים לה רגל, ככה שהיא תיפול, סבבה?"הוא שואל אותך בזמן שאתה מתחמק מהסכין שלה.
    "תקשיב אני פצוע, אז אני יתקיף אותו ואת תפיל אותה."אני אומר ופועל לפי התוכנית שלו רק בהיפוך תפקידים, מבלי לתת לו להוציא מילה.

עמוד 5 מתוך 13 ראשוןראשון ... 34567 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •