[quote=Black Mamba;594612]חיים-
האופי קצר מדיי, תוסיף עוד תכונות, וברקע יש מלא שגיאות כתיב וחסרים סימני פיסוק, תתקן :mellow: .
שיניתי תסתכל
[quote=Black Mamba;594612]חיים-
האופי קצר מדיי, תוסיף עוד תכונות, וברקע יש מלא שגיאות כתיב וחסרים סימני פיסוק, תתקן :mellow: .
שיניתי תסתכל
חיים-
אתה בפנים, הנה ההתחלה:
אתם קמים לבוקר חדש אחרי עוד לילה מלא חלומות מוזרים. בהעפת מבט מהיר אל השעון אתם מבינים שיש עוד חצי שעה שלמה עד שתעזבו את בייתכם, אתם לובשים את הבגדים הנוחים ביותר שלכם, מוודאים שהמזוודה מלאת הבגדים שאימכם\אביכם הכינ\ה לכם אתמול מוכנה, והולכים למטבח, שם אימכם\אביכם מקבל\ת אתכם בבכי נוראי, אחרי כמה ניסיונות שלכם לעצור את דמעותיו\ה אתם מוותרים ויושבים לשולחן. חדר ליד אתם שומעים את סבכם\סבתכם שורק\ת בעודו\ה מכין\ה פנקייקים,הוא\היא הגיע\ה לבקר אתכם לפני שאתם עוזבים. אתם עושים פרצוף מעוות, לסבתא\סבא אין הרבה כישרון במטבח. אחרי ארוחה קלה שכללה שוקו קר ופנקייקים מעט שרופים אתם מפנים את הכלים, סבכם\סבתכם( "כמה בגדים אימא\אבא שלך שמ\ה בתיק?!, הוא\היא נאנח\ת שהוא\היא שוכב את המזוודה). כעבור חמש דקות מגיע מונית מוזהבת וחונה לידך וליד סבך\סבתך, במבט מהיר אתם מגלים שאותיות משפה אחרת כתובות בגדול על המכונית, סבתא\סבא מסביר\ה לכם שמשמעות האותיות היא "לעולם אל תיכנע ללא קרב". שנייה לאחר מכן סבכם\סבתכם מחבק\ת אתכם חיבוק גדול ונושק\ת לכם על הלחי, אתם מחבקים אותו\אותה בכל הכוח בחזרה, עד שלפתע נשמע קול צופר מן מונית שלידכם, הגיע הזמן לעזוב.
יובל-
"אם אתה מתעקש נשחק בחוקים שלך, אבל אני מזהיר אותך, אי אפשר לדעת מה היא חושבת ומה היא תעשה"הוא מודיע לך ואתם מתחילים את התרגיל שלכם. אתה רץ לקלי מצד שמאל ותוקף אותה במכה מהירה לכיון בית השחי שלה, היא חוסמת את זה בהינד עפעף ומעיפה אותך אחורה, אתה תוקף שוב באותה שיטה. מאחוריי קלי אתה רואה את בן עומד להנחית את המכה המנצחת, החרב שלו יורדת לכיוון רגליך ואתה מרגיש כאילו זה בהילוך איטי, רק שננצח כבר!, אתה חושב בלחץ. ונראה שצדקת, בשנייה האחרונה קלי מצליחה להסתובב הצידה ולחסום את המכה של בן, והם נלחמים במהירות אדירה, הסכין והחרב מצליפות זו בזו, אך קלי הייתה חחכמה יתר ובלי שבן שמה לב דחקה אותו לכיוון גזע עץ גדול, ושם, בעזרת ענף שעל הרצפה היא מפילה אותו ללא בעיה, בן מתפוגג מזירת הקרב. "קדימה, עכשיו רק אתה נשארת" היא אומרת לך בחיוך ותוקפת במהירות מצד ימין, מכוונת מכה לצלעותיך.
שלומי-
אתה מצליח לחסום בעזרת חרבך את ג'יימס, אבל הוא מצליח לעשות לך חתך עמוק מאוד בכתף, דם ניגר משם. אבל אין לך זמן להתעסק בזה ואתה מנחית מכה חזקה על ג'יימס, שכוח המכה מערער את שיווי משקלו והוא נופל על הרצפה ומתפוגג משם. הצלחת להעיף את ג'יימס מהמשחק. לפתע אתה שומע קול של חרבות משפשפות אחת את השנייה, אתה רץ מהר לכיוון שממנו הקול מגיע ואתה רואה את לונג נלחם בעזרת כידונו בקרל שמשתמש בחרב רגילה. הגעת בדיוק בזמן, נראה שלונג עומד להפסיד והוא חייב עזרה ומהר.
שלומי-
אתה מצליח לחסום בעזרת חרבך את ג'יימס, אבל הוא מצליח לעשות לך חתך עמוק מאוד בכתף, דם ניגר משם. אבל אין לך זמן להתעסק בזה ואתה מנחית מכה חזקה על ג'יימס, שכוח המכה מערער את שיווי משקלו והוא נופל על הרצפה ומתפוגג משם. הצלחת להעיף את ג'יימס מהמשחק. לפתע אתה שומע קול של חרבות משפשפות אחת את השנייה, אתה רץ מהר לכיוון שממנו הקול מגיע ואתה רואה את לונג נלחם בעזרת כידונו בקרל שמשתמש בחרב רגילה. הגעת בדיוק בזמן, נראה שלונג עומד להפסיד והוא חייב עזרה ומהר.
[/quote]
"לא לדאוג אני בא" אומר ללונג וארוץ מהר לעבר קרל ומנסה להתקיף אותו בחרב שלי
[quote=Black Mamba;595371]חיים-
אתה בפנים, הנה ההתחלה:
אתם קמים לבוקר חדש אחרי עוד לילה מלא חלומות מוזרים. בהעפת מבט מהיר אל השעון אתם מבינים שיש עוד חצי שעה שלמה עד שתעזבו את בייתכם, אתם לובשים את הבגדים הנוחים ביותר שלכם, מוודאים שהמזוודה מלאת הבגדים שאימכם\אביכם הכינ\ה לכם אתמול מוכנה, והולכים למטבח, שם אימכם\אביכם מקבל\ת אתכם בבכי נוראי, אחרי כמה ניסיונות שלכם לעצור את דמעותיו\ה אתם מוותרים ויושבים לשולחן. חדר ליד אתם שומעים את סבכם\סבתכם שורק\ת בעודו\ה מכין\ה פנקייקים,הוא\היא הגיע\ה לבקר אתכם לפני שאתם עוזבים. אתם עושים פרצוף מעוות, לסבתא\סבא אין הרבה כישרון במטבח. אחרי ארוחה קלה שכללה שוקו קר ופנקייקים מעט שרופים אתם מפנים את הכלים, סבכם\סבתכם( "כמה בגדים אימא\אבא שלך שמ\ה בתיק?!, הוא\היא נאנח\ת שהוא\היא שוכב את המזוודה). כעבור חמש דקות מגיע מונית מוזהבת וחונה לידך וליד סבך\סבתך, במבט מהיר אתם מגלים שאותיות משפה אחרת כתובות בגדול על המכונית, סבתא\סבא מסביר\ה לכם שמשמעות האותיות היא "לעולם אל תיכנע ללא קרב". שנייה לאחר מכן סבכם\סבתכם מחבק\ת אתכם חיבוק גדול ונושק\ת לכם על הלחי, אתם מחבקים אותו\אותה בכל הכוח בחזרה, עד שלפתע נשמע קול צופר מן מונית שלידכם, הגיע הזמן לעזוב.
אני נפרד מכולם והולך למונית
יובל-
"אל תדאג, אני אתחשב בך, אתה לא רגיל להילחם עם המין הטוב ביותר"היא מלגלגלת עליך בחיוך שובב ותוקפת אותך . אתה איכשהו מצליח לחסום אותך ולהתרחק לשיח שנמצא כמה מטרים מאחוריך. הענפים הסבוכים מגינים עליך ונותנים לך כמה שניות לחשוב על רעיון טוב.
חיים-
אתה נכנס למונית עם מעט חשש, מתיישב באחד המקומות שפנויים ופונה להביט בשאר יושבי המונית. קודם כל אתה מביט למושבים מקדימה, מושב הנהג, שם אתה רואה משהו שלא חיכית לו, יושב שם אדם שמנמן במקצת, אך מה שמיוחד בו זה העיינים, יש לו עיינים בכל מקום בגוף, על האף, השפתיים, אפילו באוזניו, לפני שאתה מספיק לסיים להתפלא ממנו, אתה שומע קול שבוקע משמאלך- "אני רואה שהספקת להכיר את קולין, הנהג שלנו"אומר הקול שמקפיץ אותך ואתה מייד פונה להביט בו, המילה היחידה שאתה אומר זה "וואו..." בקול חלוש, מה שאתה מגלה במושב הזה זה דבר מוזר שנראה כבן אדם, גוף שחום, שרירים קטנים בידיים, עיניים שחורות וצוואר ארוך מהרגיל, מה שמפתיע אותך זה מה שיש מתחת לבטן, במקום זוג רגליים של בן-אדם אתה רואה שם זוג רגליים של עז.
"כן, זאת המילה שרוב החצויים אומרים כשהם רואים אותי בפעם הראשונה" אומר לך הסאטיר בקול צרוד, ולפתע מוציא מכיסו כוס קלקר ואוכל אותה בשני ביסים.
"יש לך שאלות?"הוא שואל אותך בקול מלא קלקר.
שלומי-
אתה מתקיף את קרל ביחד עם לונג. אתה מנחית עליו מכה חזקה שלמרות שהוא חסם עם מגנו היא גורמת לו לעוף כמה מטרים אחורה ולונג גדול הגוף ממשיך להנחית עליו מכות אדירות. "קדימה מרקורי, בוא נפיל אותו ביחד!"הוא אומר לך ורץ לתקוף את קרל מצד שמאל, קרל נראה בפאניקה מוחלטת, אתם עומדים לנצח אותו.
בנג'מין-
ג'ים עונה לך,
"נעשה תחרות של קליעת חצים למטרה, כל אחד יורה חמש ומי שמדייק הכי טוב הוא הזוכה בשלב הזה, בסדר?"הוא אומר לך ומוסיף, "אחרי זה עושים מירוץ היפוגריפים מסביב למחנה, הטוב ביותר בשני התחרויות מנצח, מוסכם?"הוא שואל אותך.
*הודעה-תקשיבו חבר'ה, שמתי לב ואני מניח שגם אתם שההודעות שלי פחות מושקעות ואני מגיב בטווחים ארוכים, כדי לפצות אתכם בתוך שבוע בערך, אני יעשה איוונט מיוחד, תתכוננו D:
חיים-
אתה נכנס למונית עם מעט חשש, מתיישב באחד המקומות שפנויים ופונה להביט בשאר יושבי המונית. קודם כל אתה מביט למושבים מקדימה, מושב הנהג, שם אתה רואה משהו שלא חיכית לו, יושב שם אדם שמנמן במקצת, אך מה שמיוחד בו זה העיינים, יש לו עיינים בכל מקום בגוף, על האף, השפתיים, אפילו באוזניו, לפני שאתה מספיק לסיים להתפלא ממנו, אתה שומע קול שבוקע משמאלך- "אני רואה שהספקת להכיר את קולין, הנהג שלנו"אומר הקול שמקפיץ אותך ואתה מייד פונה להביט בו, המילה היחידה שאתה אומר זה "וואו..." בקול חלוש, מה שאתה מגלה במושב הזה זה דבר מוזר שנראה כבן אדם, גוף שחום, שרירים קטנים בידיים, עיניים שחורות וצוואר ארוך מהרגיל, מה שמפתיע אותך זה מה שיש מתחת לבטן, במקום זוג רגליים של בן-אדם אתה רואה שם זוג רגליים של עז.
"כן, זאת המילה שרוב החצויים אומרים כשהם רואים אותי בפעם הראשונה" אומר לך הסאטיר בקול צרוד, ולפתע מוציא מכיסו כוס קלקר ואוכל אותה בשני ביסים.
"יש לך שאלות?"הוא שואל אותך בקול מלא קלקר.
"ואו אתה סאטיר מהמיתולוגיה היוונית תחפושת טובה גם לו יש תחפושת טובה"
שלומי-
אתה מתקיף את קרל ביחד עם לונג. אתה מנחית עליו מכה חזקה שלמרות שהוא חסם עם מגנו היא גורמת לו לעוף כמה מטרים אחורה ולונג גדול הגוף ממשיך להנחית עליו מכות אדירות. "קדימה מרקורי, בוא נפיל אותו ביחד!"הוא אומר לך ורץ לתקוף את קרל מצד שמאל, קרל נראה בפאניקה מוחלטת, אתם עומדים לנצח אותו.
"קדימה!!" אצעק ברוח קרב חזקה ואכה את קרל מצדו הימני כדי לנסות לעשות לו נזק
*אוונט אני מחכה*
'אני צריך למצוא דרך להפתיע אותה ולבוא מאוחריה, רגע אחד זה יכול לעזור אבל אם היא תחמוק אני עלול להפסיד.'אני חושב ומתפלל שזה יעבוד, אני מתחיל לרוץ בשביל לאבד אותה, ואז מתי שאני מאבד אותה אני מחפש עץ גבוה שקל לתפס עליו ועולה עליו ונשאר על ענף חזק, אז שאני רואה את קלי בדיוק שהיא מתחתי אני קופץ למטה ומפיל אותה עם החרב.
יובל-
אתה רץ בכל המהירות ונראה שהיא נשארת הרבה מאחוריה, אתה מוצא עץ גבוה אך קל לטיפוס ועולה עליו, אחרי הרבה קושי אתה מצליח לעלות על אחד מענפיו ומחכה. אתה שומע צעדים שבאים לכיוונך וקלי עוברת בדיוק מתחתיך, אתה קופץ עליה בהפתעה מהעץ. היא מרימה מבט מופתע לשמיים, אך באינסטינקטים של חתול היא מצליחה להתגלגל הצידה ולחמוק ממך. לאחר מכן היא לא מבזבזת רגע, מרימה את רגלה השמאלית ומרפקה ודוחפת אותך, אתה נופל ונעלם, הפסדתם. לאחר כל זה אתה חוזר לאותה זירה שהייתם בה בתחילת הקרב. כולם נמצאים שם, בן, צ'ינג, קלארק וויל. "הפסדתי, מצטער..."אתה אומר לבן וצ'ינג בפנים מושפלות כלפי מטה, אך צ'ינג טופח על כתפך ובן אומר- "אל תדאג חבר, גם אנחנו הפסדנו לקלי"הוא מנסה לעודד אותך. ופתאום קלי מגיעה לשם, לבושה בשריון ובקסדה שלה. "היית לא רע ילדון, כל הכבוד לך!"היא אומרת לך בחיוך מקסים ומורידה את הקסדה. בן וצ'ינג מחייכים אחד אל השני בחיוכים שמסתירים משהו. ואתה ביינתיים נדהם. לקלי יש שיניים צחורות לגמרי, שיער חום וארוך, עיניים ירוקות ויפות, ניתן להגיד שהיא "מעל הממוצע". "נעים להכיר, אני קלי, בת אתנה, מי אתה?"היא שואלת אותך בסקרנות ולוחצת את ידך.
שלומי-
לונג מגיע לקרל, אך מתברר שהיה לו תכסיס בשרוול. הוא הבין שלונג עומד לתקוף אותו בחוזקה מצד שמאל, לכן הוא התמקם שיש ענף מתחתיו וכשלונג מתקרב הוא מעיף עליו את הענף עם רגלו ותקף אותו במהירות, לונג נופל בפרצוף מופתע. "עכשיו תורך!"קרל שואג, ולפני שאתה מספיק לפגוע בו עם חרבך מצד ימין הוא מעיף אותך כמה מטרים אחורה עם מגנו, רץ אליך במהירות ואוסף את הכידון של לונג. "גיבור נמדד גם ביכולתו להשתמש בשני נשקים בו-זמנית!"הוא אומר לך ביהירות ותקף אותך עם הכידון והחרב באותו הזמן, מכוון את שניהם לבית השחי שלך, שם השיריון חלש יותר.
חיים-
הסאטיר נוחר, "תחפושת?!, אני סאטיר גזעי מדרום קרולינה!, תחפושת הוא אומר לי!"הוא נעלב,
"אתה רוצה לשמוע את הסיפור האמיתי, אין בעיה!"הוא אומר לך בעצבנות ומתחיל לספר, "הכל התחיל לפני מאות, אלפי, מיליוני שנים, אף אחד לא יודע בדיוק. גאיה, הטיטאנית הראשונה ילדה את אורנוס (השמים) שהיה לבעלה. מזיווגם של אורנוס וגאיה נולדו שלושה עמי ענקים- הטיטאנים, הקיקלופים וההקאטונכרים. שליט הטיטאנים היה קרונוס. הטיטאנים, בראשותו של קרונוס, היו במשך דורות רבים שליטי היקום. בקללה אשר רבצה על קרונוס, אשר נאמרה על ידי הוריו, גאיה ואורנוס, נובא כי אחד מבניו ידיח אותו משלטונו בעולם, ויתפוס את מקומו כשליט האלים. בשל כך, נהג לבלוע את ילדיו בזה אחר זה מיד כשנולדו. אשתו, ריה, סלדה מכך, וכאשר נולד בנו השישי, זאוס,אל הברק ושליט הטיטאנים, נתנה לבעלה אבן עטופה בד במקום בנה. קרונוס בלע את האבן והיה בטוח כי בלע את בנו.כאשר גדל, רצה זאוס לנקום באביו על מעשיו. קרונוס, שלא ידע שבנו חי, לקח אותו כאחד מעובדיו. זאוס שם שיקוי הקאה בנקטר של קרונוס. כאשר שתה את הנקטר, הקיא קרונוס את כל בניו ובנותיו שבלע בעבר. לאחר הקאת האלים, פרצה מלחמה בין האלים הצעירים בראשות זאוס, ובין הטיטאנים בראשות קרונוס. הטיטאנים הפסידו, שלושת ילדיו של קרונוס(זאוס,האדס,פוסידון) קצצו את קרונוס לאף חתיכות ושלחו אותו למעמקי הטרטרוס. יש רק בעיה אחת, קרונוס חזר, ולאחר קרב עיקש עם האלים הוא וחבריו הטיטאנים כבשו את האולימפוס, והאלים הוגלו, אבל יש רק בעיה אחת, קרונוס החליט שהאלים לא צריכים לחיות, ולא רחוק הרגע בו קרונוס ירד מכסו שבאולימפוס ויבוא לפני כדור הארץ, עכשיו אתה מבין?, המיתולוגיה היוונית, כל האגדות?...זה אמיתי, ואתם?, אתפקיד שלכם לשמור שכל זה לא ייגמר...:"הוא מסיים את סיפורור בקול מדוכדך.
"זהו בסה"כ, אם יש לך עוד שאלות שאל מייד כי עוד מעט מגיעים למחוז חפצנו"הוא מודיע לך.
בנג'מין-
אתה מסכים להתמודדות וג'ים מחייך, הוא שמח שאתה מוכן למעט אתגר. "אז כמו שאמרתי לך קודם, חמישה חצים לכל אחד, מי שמדייק הכי הרבה פעמים מנצח בחלק הראשון של התחרות, וכדאי לך לנצח, יש לי פרס מיוחד מאוד"הוא אומר לך בחיוך מסתורי, כממתיק סוד, ופונה לירות. אחד..שתיים...שלוש... ארבע...ג'ים מדייק בארבעה חצים מתוך ארבעה ניסיונות, ופונה להשלים את המאזן ולהוציא מאה אחוז בתחרות אך באורח פלא החץ החמישי שלו לא קרוב לפגוע במטרה והוא מצליח לדייק בארבע מתוך חמש ניסיונות. "קדימה לאוניד, זכור, להתרכז ולשחרר, רק כך תצליח"הוא מנסה לעזור לך ומחכה לראות כיצד תתפקד.
חיים-
הסאטיר נוחר, "תחפושת?!, אני סאטיר גזעי מדרום קרולינה!, תחפושת הוא אומר לי!"הוא נעלב,
"אתה רוצה לשמוע את הסיפור האמיתי, אין בעיה!"הוא אומר לך בעצבנות ומתחיל לספר, "הכל התחיל לפני מאות, אלפי, מיליוני שנים, אף אחד לא יודע בדיוק. גאיה, הטיטאנית הראשונה ילדה את אורנוס (השמים) שהיה לבעלה. מזיווגם של אורנוס וגאיה נולדו שלושה עמי ענקים- הטיטאנים, הקיקלופים וההקאטונכרים. שליט הטיטאנים היה קרונוס. הטיטאנים, בראשותו של קרונוס, היו במשך דורות רבים שליטי היקום. בקללה אשר רבצה על קרונוס, אשר נאמרה על ידי הוריו, גאיה ואורנוס, נובא כי אחד מבניו ידיח אותו משלטונו בעולם, ויתפוס את מקומו כשליט האלים. בשל כך, נהג לבלוע את ילדיו בזה אחר זה מיד כשנולדו. אשתו, ריה, סלדה מכך, וכאשר נולד בנו השישי, זאוס,אל הברק ושליט הטיטאנים, נתנה לבעלה אבן עטופה בד במקום בנה. קרונוס בלע את האבן והיה בטוח כי בלע את בנו.כאשר גדל, רצה זאוס לנקום באביו על מעשיו. קרונוס, שלא ידע שבנו חי, לקח אותו כאחד מעובדיו. זאוס שם שיקוי הקאה בנקטר של קרונוס. כאשר שתה את הנקטר, הקיא קרונוס את כל בניו ובנותיו שבלע בעבר. לאחר הקאת האלים, פרצה מלחמה בין האלים הצעירים בראשות זאוס, ובין הטיטאנים בראשות קרונוס. הטיטאנים הפסידו, שלושת ילדיו של קרונוס(זאוס,האדס,פוסידון) קצצו את קרונוס לאף חתיכות ושלחו אותו למעמקי הטרטרוס. יש רק בעיה אחת, קרונוס חזר, ולאחר קרב עיקש עם האלים הוא וחבריו הטיטאנים כבשו את האולימפוס, והאלים הוגלו, אבל יש רק בעיה אחת, קרונוס החליט שהאלים לא צריכים לחיות, ולא רחוק הרגע בו קרונוס ירד מכסו שבאולימפוס ויבוא לפני כדור הארץ, עכשיו אתה מבין?, המיתולוגיה היוונית, כל האגדות?...זה אמיתי, ואתם?, אתפקיד שלכם לשמור שכל זה לא ייגמר...:"הוא מסיים את סיפורור בקול מדוכדך.
"זהו בסה"כ, אם יש לך עוד שאלות שאל מייד כי עוד מעט מגיעים למחוז חפצנו"הוא מודיע לך.
"איך אני קשור לזה ואיזה מקום?"
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)