[quote=Black Mamba;601709]חיים-
את הולך אחרי לוני במשך כמה דקות, הוא הולך בקצב מהיר מאוד ואתה מתקשה להדביק אותו. אחרי הליכה ממושכת אתםם מגיעים לפחון קטן ומוזנח, שנראה כאילו לא צבעו אותו שנים. "חכה פה" הוא אומר לך, "אני נכנס לשנייה ואצא עם כלי נשק". הוא נכנס למחסן למשך כעשר דקות ואתה שומע שהוא מחולל שם אנדרלומסיה שלמה, דברים שניטחים בקירות, לוני מגדף קללות שלא שמעת במשך כל ימי חייך ועוד. לאחר כל זה הוא יוצא מהפחון ובידיו חמישה כל נשק, שהם: חרב קצרה, גרזן, קשת, כידון, ונבוט. "אז ילדון.....מה אתה מעדיף" שואל אותך לוני.
"טוב אמרת שאנ בן ארס אל המלחמה אז נראה לי שחרב יהיה הכי טוב"
"אוקיי" אני אומר. "דבר ראשון אני מאוד מאוד אשמח לדעת מתי אנחנו מגיעים למחנה, ולדעת גם מה אני אעשה כשאהיה שם?"דן-
אתה נכנס למכונית, משתדל לשמור על פרצוף מאופק. קודם כל אתה שם את תיקך באחד המושבים הפנויים ורק אז פונה להסתכל בשאר יושבי החדר. דבר ראשון אתה מביט לכיוון מושב הנהג, אבל למרבה ההפתעה אף אחד לא יושב שם, אך נדמה לך כי ההגה זז, ונראה כי מישהו לוחץ על דוושת הגב. "מגניב אה?, זה ברוס, אתה לא תצליח לראות אותו, הוא רוח" אומר קול שמקפיץ אותך. אתה מייד מסתכל לכיוון שממנו הגיע המשפט ואתה רואה במושב שמשמאלך ילד לבוש שריון יווני מלא, בחגורתו נמצא גרזן גדול ואלים, הוא חובש קסדה עם נוצה ירוקה וארוכה, ועל רגליו נמצאות זוג סנדלים חומות. "אני תומאס, בן - דיוניסוס אל היין והשגעונות, נעים להכיר" הוא רוכן לעברך ולוחץ את ידך.
"אני יודע שיש פה הרבה דברים לא מובנים, אז פשוט תשאל"הוא אומר לך בחיוך גדול.
הודעה:
מחר, ביום שישי, יתקיים האוונט המיוחד כפיצוי על פערי הזמן בין הודעה להודעה שלי. אני מקווה שעד שעה שלוש נתחיל, אם למישהו יש בעיות עם אותו הזמן שיגיד לי ונראה מה נעשה, כולם ישתתפו באוונט, אז תתכונו, זה הולך להיות גדול.
* ד"א- אני מתכנן מפה של המקומות החשובים במשחק, אם מישהו רוצה לעזור לי, בה"פ, תודה.
דן-
"הנה הגענו לחלק המרכזי בסיפור, החשוב ביותר" נאנח תומאס,
"כדי להבין מה תפקידך עלינו לחזור לימי קדם, הימים בהם גאיה ואורנוס שלטו באדמה" הוא אומר ומתחיל לספר-
"הכל התחיל לפני מאות, אלפי, מיליוני שנים, אף אחד לא יודע בדיוק. גאיה, הטיטאנית הראשונה ילדה את אורנוס (השמים) שהיה לבעלה. מזיווגם של אורנוס וגאיה נולדו שלושה עמי ענקים- הטיטאנים, הקיקלופים וההקאטונכרים. שליט הטיטאנים היה קרונוס. הטיטאנים, בראשותו של קרונוס, היו במשך דורות רבים שליטי היקום. בקללה אשר רבצה על קרונוס, אשר נאמרה על ידי הוריו, גאיה ואורנוס, נובא כי אחד מבניו ידיח אותו משלטונו בעולם, ויתפוס את מקומו כשליט האלים. בשל כך, נהג לבלוע את ילדיו בזה אחר זה מיד כשנולדו. אשתו, ריה, סלדה מכך, וכאשר נולד בנו השישי, זאוס,אל הברק ושליט הטיטאנים, נתנה לבעלה אבן עטופה בד במקום בנה. קרונוס בלע את האבן והיה בטוח כי בלע את בנו.כאשר גדל, רצה זאוס לנקום באביו על מעשיו. קרונוס, שלא ידע שבנו חי, לקח אותו כאחד מעובדיו. זאוס שם שיקוי הקאה בנקטר של קרונוס. כאשר שתה את הנקטר, הקיא קרונוס את כל בניו ובנותיו שבלע בעבר. לאחר הקאת האלים, פרצה מלחמה בין האלים הצעירים בראשות זאוס, ובין הטיטאנים בראשות קרונוס. הטיטאנים הפסידו, שלושת ילדיו של קרונוס(זאוס,האדס,פוסידון) קצצו את קרונוס לאף חתיכות ושלחו אותו למעמקי הטרטרוס. יש רק בעיה אחת, קרונוס חזר, ולאחר קרב עיקש עם האלים הוא וחבריו הטיטאנים כבשו את האולימפוס, והאלים הוגלו, אבל יש רק בעיה אחת, קרונוס החליט שהאלים לא צריכים לחיות, ולא רחוק הרגע בו קרונוס ירד מכסו שבאולימפוס ויבוא לפני כדור הארץ, עכשיו אתה מבין?, המיתולוגיה היוונית, כל האגדות?...זה אמיתי, ואתם?, תפקידיכם הוא החשוב והגדול ביותר... לשמור שהכל לא ייגמר...:"הוא מסיים את סיפורור בקול מדוכדך. לאחר מכן הוא מביט בשעונו במהירות, "אם יש לך עוד שאלות שאל מיד, כי עוד מעט אנחנו מגיעים" הוא מודיע לך.
חיים-
"חרב..." ממלמל לוני, "מעניין, האמת היא שבני ארס מעדיפים חניתות, אבל אני מניח שכל אחד והבחירה שלו..."הוא מרים את כתפיו ומושיט לך את חרביך. "חכה שנייה, אולי אני אוכל למצוא לך שריון וקסדה שמתאימים למידה שלך... מגן כמובן שלא, הם יקרים מדי בשביל מתחיל..." הוא מודיע לך ונכנס חזרה למחסן, תוך חמש דקות הוא יוצא ובידיו קסדה ושריון ישנים ומלאי אבק. "קח, תמדוד את זה, זה לא יישב בול, אבל אני מניח שה עדיף מכלום" הוא אומר לך בלחץ ובינתיים אתה לובש את השריון והקסדה, שאתה מרגיש שקצת גדולים עליך, אך זה בסדר. "אוקיי, עכשיו שסידרנו לך כלי נשק ושריון כל מה שנשאר זה אימון" אומר לוני ומוציא חרב גדולה מחגורתו, "אני מקווה שאתה שווה משהו" הוא קורא ותוקף אותך מצד שמאל, חרבו מכוונת לצלעותיך.
שלומי-
אתה מנסה להעיף חול לתוך עיניה של בת', הצלחת בול והחלק היחיד שלא מוגן בקסדה שלה, העיניים, מתמלאים בחול. היא מושיטה ידיים אל עיניה וזה נותן לך אפשרות מהירה לתקוף, אתה רץ אליה ופוגע בה בחוזקה עם קת החרב, היא מאבדת שיווי משקל אך מתיישרת בעזרת ענף עץ שמאחוריה. "מעולה שלומי, בתמרון שלך נתן לי קצת לחשוב... ובכן, זו התוכנית- אני אתקוף אותה מקדימה בכל הכוח והמהירות שלי, בינתיים תנסה למצוא נקודות תורפה בהגנה לה בזמן זה, למשל... מאחוריה. תגיע לשם בלי שהיא תשים לב ותפיל אותה בבעיטה אחת, מוסכם?"שואל אותך קלארק, ובינתיים נראה שבת' עומדת להסיר את שארית החול מעיניה.
יובל-
אתה מטה את גופך למעלה, וקרוליאוטיס צוהל וממריא במהירות מפחידה. אתם לאט לאט צוברים גובה, הרוח שורקת באוזניך, מתחתיך קרוליאוטיס מתחיל להניע את כנפיו לאט לאט, צובר מהירות. אתם טסים באוויר, מולך צועקת קלי בהתרגשות על הפגסוס שלה. הנוף שמתחתיך מדהים ואתה רואה שדות, את עשרת הבקתות היפייפיות של המחנה, את חדר האוכל הגדול והמפואר. קרוליאטיס ממשיך לעוף במהירות ואתם עומדים לעבור את קלי. "ממש לא טירון, אני לא אוותר לך בקלות כזו" אומרת קלי ושולפת חנית משום מקום, היא מנסה להכירח את קרוליאוטיס לטוב בזיגזג, מה שמקשה עליו לנווט בנוחות. "קדימה איס, תחזיר מלחמה" היא אומרת לך בחיוך, מצביעה על החרב שנמצאת בנדנה שבחגורתך.
[quote=Black Mamba;603
[COLOR=mediumturquoise]חיים-[/COLOR]
"חרב..." ממלמל לוני, "מעניין, האמת היא שבני ארס מעדיפים חניתות, אבל אני מניח שכל אחד והבחירה שלו..."הוא מרים את כתפיו ומושיט לך את חרביך. "חכה שנייה, אולי אני אוכל למצוא לך שריון וקסדה שמתאימים למידה שלך... מגן כמובן שלא, הם יקרים מדי בשביל מתחיל..." הוא מודיע לך ונכנס חזרה למחסן, תוך חמש דקות הוא יוצא ובידיו קסדה ושריון ישנים ומלאי אבק. "קח, תמדוד את זה, זה לא יישב בול, אבל אני מניח שה עדיף מכלום" הוא אומר לך בלחץ ובינתיים אתה לובש את השריון והקסדה, שאתה מרגיש שקצת גדולים עליך, אך זה בסדר. "אוקיי, עכשיו שסידרנו לך כלי נשק ושריון כל מה שנשאר זה אימון" אומר לוני ומוציא חרב גדולה מחגורתו, "אני מקווה שאתה שווה משהו" הוא קורא ותוקף אותך מצד שמאל, חרבו מכוונת לצלעותיך.
אני מנסה להתחמק בהחרב שלי ומנסה לתקוף אותו ברגליים שיפול מכוון את החרב לצוואר שלו
שלומי-
קלארק תוקף את בת' בכל הכוח, העורמה, והמהירות שלו, והיא משיבה מלחמה. בזמן הזה אתה מצליח להתגנב מאחורי בת' בלי שהיא תשים לב ובבעיטה אחת קטנה אתה מערער את שיווי משקלה. "אופס" היא פולטת בלחץ ונופלת ומתפוגגת משם ניצחתם. לאחר מכן אתם חוזרים בדרך קסם אל הזירה וקלארק ניגש ללחוץ את ידך. "כל הכבוד מרקורי, ניצחת" הוא אומר לך בשמחה. מאחוריך אתה שומע את בת' מגדפת בשקט, כשהיא הורידה את השריון גילית שהיא עבת בשר, עם פרצוף שדומה מעט לבולדוג ושיניים צהובות מעט. "תתעלם ממנה, היא לא יודעת להפסיד. טוב, עוד מעט תתחיל ארוחת הערב, בינתיים בוא תלך איתי, אני אציג לך את המקום בו תישן, בסדר?" שואל אותך קלארק.
חיים-
אתה מצליח להתחמק מהמתקפה של לוני בשנייה האחרונה. אתה מכוון את החרב אל הרגליים של לוני ותקוף אותם, אבל בתור סאטיר הרגליים שלו קלות וזריזות והוא מתחמק בלי שום קושי. "לא רע בן - ארס, אך תזדקק ליותר כדי לנצח סאטיר שזכה במקום השלישי בתחרות הסיף בעירו" הוא אומר לך ביהירות ומטעה אותך בכך שהוא עושה כאילו הוא מניף את חרבו אבל זה רק הסחת דעת לכך שבינתיים הוא דוחק אותך אל עץ גדול שמאחוריך, שם לא תהיה לו בעיה לנצח אותך.
דן-
"יופי, ודן... שנגיע מחכה לך הפתעה נחמדה מאוד, אני מקווה שתאהב אותה" הוא אומר לך בשקט ואתם ממשיכים לסוע. אחרי עוד חצי שעה של נסיעה משעעממת ושקטה אתם מגיעים. "הגיע הזמן לרדת, בוא אחריי" אומר לך תומאס ויורד מהמונית, אתה אחריו. אתה נדהם, שתיכם נמצאים ביער עצום,מרחוק אתה שומע שאגת אריה ארוכה, וציפורים מצייצות בין צמרות העצים. אך מה שמושך את תשומת ליבך הוא שלט העץ הגדול והישן שמעל ראשך, ועליו כתוב ביוונית עתיקה "ברוכים הבאים למחנה החצויים". פתאום אתה קולט משהו, הצלחת לקורא יוונית עתיקה!, נראה שתומאס קורא את מחשבותיך והוא אומר - "כן, גם אצלי זה היה ככה, אחרי שחצויים מגלים שהם כאלה הם יכולים לקרוא יוונית עתיקה בלי שום בעיות" הוא אומר לך בחיוך, "טוב... שניכנס?" הוא שואל אותך ובלי לחכות לתשובה פוסע דרך שער העץ הרעוע לתוך גבולות המחנה.
יובל-
אתה מצליח להדוף את המתקפה של קלי והיא משיבה לך מלחמה. בינתיים קרוליאוטיס חוזר לעוף בנורמאליות והוא והפגסוס של קלי טסים צמודים זה לזה. לאחר כמה שניות אתם מתחילים לצנוח במהירות מסחררת. "זהו איס, אני ניצחתי" היא אומרת לך בחיוך, אתה לא מבין על מה היא מדברת עד שאתה קולט שהיא מחזיקה בידה שקית קטנה וירוקה.תאה מבין שזוהי אש יוונית, היא תיצור ערפל מסוכן מסביב ליצור שהיא נוחתת עליו תוך מספר שניות. היא זורקת את השקית על גבו של קרוליאוטיס, במקום רחוק מאוד יהיה לך קשה להגיע אליו, על המקור של קרוליאוטיס ונראה שזה מתחיל להשפיע,הערפל מתפשט סביבכם, אתם עומדים לנחות, אבל ככה, רוב הסיכויים שתשברו משהו מאשר שתנחתו בשלום.
חיים-
אתה מצליח להתחמק מהמתקפה של לוני בשנייה האחרונה. אתה מכוון את החרב אל הרגליים של לוני ותקוף אותם, אבל בתור סאטיר הרגליים שלו קלות וזריזות והוא מתחמק בלי שום קושי. "לא רע בן - ארס, אך תזדקק ליותר כדי לנצח סאטיר שזכה במקום השלישי בתחרות הסיף בעירו" הוא אומר לך ביהירות ומטעה אותך בכך שהוא עושה כאילו הוא מניף את חרבו אבל זה רק הסחת דעת לכך שבינתיים הוא דוחק אותך אל עץ גדול שמאחוריך, שם לא תהיה לו בעיה לנצח אותך.
אני עולה על העץ ואז זורק את החרב כדי לעשות הסחת דעת ואז קופץ עליו לוקח את החרב ומאיים עליו עוד פעם על הצוואר
"באמת אני ציפיתי מהלוחמת הטובה ביותר של המחנה למשהו טוב ולא לרמאות."אני צועק על קלי ומסתכל על המקום בו נמצא השקית.
"קרלויאוטיס אני מצטער אבל בבקשה תנסה לרחף באוויר עד שאומר לך שזה בסדר לזוז."אני אומר לקרליאוטיס, ומתקרב למקום בו נמצא השקית ומנסה לתפוס אותה, ואם זה מצליח אז אני זורק אותה בחזרה לקלי עם החרב כמו בבייסבול.
אני נכנס אחריו, ואני אומר לו "וואו זה גדול!!! מתי אני מתחיל להיתאמן?"דן-
"יופי, ודן... שנגיע מחכה לך הפתעה נחמדה מאוד, אני מקווה שתאהב אותה" הוא אומר לך בשקט ואתם ממשיכים לסוע. אחרי עוד חצי שעה של נסיעה משעעממת ושקטה אתם מגיעים. "הגיע הזמן לרדת, בוא אחריי" אומר לך תומאס ויורד מהמונית, אתה אחריו. אתה נדהם, שתיכם נמצאים ביער עצום,מרחוק אתה שומע שאגת אריה ארוכה, וציפורים מצייצות בין צמרות העצים. אך מה שמושך את תשומת ליבך הוא שלט העץ הגדול והישן שמעל ראשך, ועליו כתוב ביוונית עתיקה "ברוכים הבאים למחנה החצויים". פתאום אתה קולט משהו, הצלחת לקורא יוונית עתיקה!, נראה שתומאס קורא את מחשבותיך והוא אומר - "כן, גם אצלי זה היה ככה, אחרי שחצויים מגלים שהם כאלה הם יכולים לקרוא יוונית עתיקה בלי שום בעיות" הוא אומר לך בחיוך, "טוב... שניכנס?" הוא שואל אותך ובלי לחכות לתשובה פוסע דרך שער העץ הרעוע לתוך גבולות המחנה.
*מה עם האיוונט??
דן-
צריך בערך עוד 3 תגובות שלי עד האיוונט O:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
המחנה הוא מקום עצום, בקתות עץ יפייפיות בכל פינה, ואפילו חוף ים. אתה רואה כמה נערים עם חרבות נלחמים מתאמנים אחד עם השני, כיתת יורים שנמצאת רק כמה מטרים מולך יורה בבובות בד עם חץ וקשת. פתאום אתה שומע שאגה נוראית מרחוק, אתה מביט לאותו בכיוון שממנו הגיעה השאגה ואתה רואה עשן מיתמר "זה הדרקון הניגרי, גזע מסוכן מאוד" אומר תומאס ברצינות. "טוב, בוא אחריי, הגיע הזמן לפגוש מישהו חשוב, הבוס..." אומר לך קלארק ומתחיל ללכת ואתה אחריו. אתה הולך אחריי תומאס במשך כמה דקות ואתם מגיעים ליעדכם. בניין ענק. "תיכנס לבפנים, אני אחכה לך בחוץ ילדון" אומר לך תומאס.
יובל-
"אני לא רימיתי, אני רק בוחנת אותך" היא משיבה לך תשובה מסתורית. קרליאוטיסצוהל למשמע קולך ומרחף באוויר באיטיות, בינתיים אתה מטפס על גבו של קרליאוטיס, משתדל שלא ליפול ממנו ומעיף את שקית על קלי. השקית מכסה אותה בערפל ובינתיים אתה וקליאוטיס נוחתים בבטחה. אתה יורד מהפגסוס וקלי מגיעה, "כל הכבוד איס, אבל תבין, לא רימיתי אלא בחנתי אותך. אתה בן הפייטוס שניחנים בזריזות ידיים וחשיבה מהירה, רציתי רק לבדוק זאת" היא אומרת לך, פגועה מכך שקראת לה רמאית.
חיים-
אתה מטפס על העץ, מתחמק מלוני וקופץ עליו, נתלה על גבו וחרבך מוצמדת לצווארו. "כל הכבוד לך, ניצחת, קרב מעולה" הוא אומר לך בשמחה. "עכשיו בוא אחריי, הגיע הזמן שתכיר את המקום בו תישן בשארית השנה" אומר לך לוני ומתקדם משם.
*עוד שתי תגובות לאיוונט.
אני נכנס לבניין, קצת חושש ומסתכל מי נמצא איתי בחדר.דן-
המחנה הוא מקום עצום, בקתות עץ יפייפיות בכל פינה, ואפילו חוף ים. אתה רואה כמה נערים עם חרבות נלחמים מתאמנים אחד עם השני, כיתת יורים שנמצאת רק כמה מטרים מולך יורה בבובות בד עם חץ וקשת. פתאום אתה שומע שאגה נוראית מרחוק, אתה מביט לאותו בכיוון שממנו הגיעה השאגה ואתה רואה עשן מיתמר "זה הדרקון הניגרי, גזע מסוכן מאוד" אומר תומאס ברצינות. "טוב, בוא אחריי, הגיע הזמן לפגוש מישהו חשוב, הבוס..." אומר לך קלארק ומתחיל ללכת ואתה אחריו. אתה הולך אחריי תומאס במשך כמה דקות ואתם מגיעים ליעדכם. בניין ענק. "תיכנס לבפנים, אני אחכה לך בחוץ ילדון" אומר לך תומאס.
*אני מתקלח 5 דקות ואני חוזר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)