Pokemon GO
עמוד 9 מתוך 13 ראשוןראשון ... 7891011 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 186
  1. משתמש מנוסה
    שם: משדר מרים תת-הכרתיים לארווין כדי שיגיב במ"ת O:
    הודעה:
    הבנתי לפי מה שאמרתם לי ששתי שחקנים לא יהיו פה בזמן האיוונט, כנראה שהוא יידחה ליום שני בעקבות בעיות של כמה שחקנים. תאמינו לי, אני יותר מבואס מממכם אז אל תבואו אליי בטענות, ביום שני הוא יתקיים.

דן-
    אתה נכנס לבניין.
    יש בפנים מן צינה מוזרה כזו,כאילו מסתתר כאן משהו בעל עוצמה בלתי משוערת.
    אתה מנסה להרגיל את מבטך לחדר החשוך. "בוא הנה, תתקרב אליי" ,

אתה שומע לפתע קול שנדמה כי בוקע ממרכז החדר. אתה מבחין שם במשהו שאתה כמעט בטוח שלא ראית שם קודם, ניצבות ש שתי ספות, אחת מרופטת וישנה והשנייה קצת יותר מטופחת. על הספה הקטנה ביותר יושב מי שנראה כאיש עסקים רגיל ונורמלי, אך אתה מרגיש בעותה שכאילו בוקעת מתוכו. "שלום לך בני, כל כך הרבה זמן חיכיתי לרגע הזה" אומר לך הרמס, ודמעות עולות בעיניו.

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Black Mamba צפה בהודעה
    יובל-
    "אני לא רימיתי, אני רק בוחנת אותך" היא משיבה לך תשובה מסתורית. קרליאוטיסצוהל למשמע קולך ומרחף באוויר באיטיות, בינתיים אתה מטפס על גבו של קרליאוטיס, משתדל שלא ליפול ממנו ומעיף את שקית על קלי. השקית מכסה אותה בערפל ובינתיים אתה וקליאוטיס נוחתים בבטחה. אתה יורד מהפגסוס וקלי מגיעה, "כל הכבוד איס, אבל תבין, לא רימיתי אלא בחנתי אותך. אתה בן הפייטוס שניחנים בזריזות ידיים וחשיבה מהירה, רציתי רק לבדוק זאת" היא אומרת לך, פגועה מכך שקראת לה רמאית.

*עוד שתי תגובות לאיוונט.
    "תקשיבי אני מצטער שקראתי לך רמאית, פשוט אני עדיין חדש פה ועדין לא מכיר פה את הכל."אני אומר לקלי, מחייך ומושיט לה את היד בתור התנצלות.

3. משתמש מנוסה
    חיים-
    אתה מטפס על העץ, מתחמק מלוני וקופץ עליו, נתלה על גבו וחרבך מוצמדת לצווארו. "כל הכבוד לך, ניצחת, קרב מעולה" הוא אומר לך בשמחה. "עכשיו בוא אחריי, הגיע הזמן שתכיר את המקום בו תישן בשארית השנה" אומר לך לוני ומתקדם משם.

"אוקי אני באה יחסית לתיש היית ממש טוב"
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'font-family:Arial\'>חיים וניסים המלך של הפוקימונים</span></span></span>

הנה אני:

והנה הפוקימונים שלי:

יש לי פוקימון חדש הנה הוא:

4. משתמש מנוסה

דן-
    אתה נכנס לבניין.
    יש בפנים מן צינה מוזרה כזו,כאילו מסתתר כאן משהו בעל עוצמה בלתי משוערת.
    אתה מנסה להרגיל את מבטך לחדר החשוך. "בוא הנה, תתקרב אליי" ,

אתה שומע לפתע קול שנדמה כי בוקע ממרכז החדר. אתה מבחין שם במשהו שאתה כמעט בטוח שלא ראית שם קודם, ניצבות ש שתי ספות, אחת מרופטת וישנה והשנייה קצת יותר מטופחת. על הספה הקטנה ביותר יושב מי שנראה כאיש עסקים רגיל ונורמלי, אך אתה מרגיש בעותה שכאילו בוקעת מתוכו. "שלום לך בני, כל כך הרבה זמן חיכיתי לרגע הזה" אומר לך הרמס, ודמעות עולות בעיניו.
    "אבא?? זה אתה?" אני שואל. אני מתיישב על הספה שפנויה ומחכה שהוא יתחיל בשיחה. בכל זאת אני לא ממש מכיר אותו...

5. משתמש מנוסה
    דנידין-
    הרמס מוחה מעט מדמעותיו עם ידו. "זה אני ילד, הרמס, המנומסים קוראים לי אל המשלוחים. השאר אל הגנבים..." הוא אומר, מגחך מעט.
    "אני... אני רק מקווה שתוכל למצוא מקום בליבך לסלוח לי, תבין, לאלים אסור להיות עם ילדיהם, ולא משנה כלום" הוא אומר לך בתחינה, מקווה שתסלח לו. לאחר כמה שניות מסיכות של שתיקה הוא אומר, "יש לך שאלות?, על אמך?, כל דבר שתחפוץ בו ילדי" הוא אומר לך בחיוך עצוב.

חיים-
    לוני משתנק, "תיש?! תיש?!, כמה פעמים צריך להגיד לך שאני סאטיר גזעי!" הוא צועק בכעס, ונחיריו נראים כאילו עומדים להתפוצץ. לאחר כמה דקות של הליכה ובה לוני מגדף לעצמו, הגעתם למדשאה גדולה, ובה נמצאים אחד - עשר מבנים קטנים וייחודיים. "זה הביתנים ילד, כל אחד, גר בביתן לפי מוצאו, אתה כמובן תישן בביתן ארס" הוא אומר וממשיך - "יש פה ביתן לאחד - עשר אלים, שהם זאוס, פוסידון, ארס, דמטר, הרמס, אפולו, דיוניסוס, אפרודיטה, ארטמיס, הפייטוס, ואתנה כמובן" מסביר לך לוני. "טוב... בוא ניכנס לביתן הרמס" הוא אומר לך ונכנס ביחד איתך לביתן הרמס.אתה המום, כל הקירות של הביתן שחורים משחור, על כל קיר יש עיטורים, למשל של איש ובחזהו חרב תקועה, גבר שנלחם על חייו מול קרנף זוהם, או ילד שמת בייסורים. בחדר מפוזרות חמישה מיטות וליד כל אחת פתק ובו השם של בעל המיטה, אתה מזהה את המיטה שלך ומניח את חפציך עליה. הביתן ריק ונראה שכולם עוד בחוץ. "טוב, עכשיו שהתמקמת, צריך להגיע לחדר האוכל, עוד עשר דקות מתחילים, והמתחילים הם אורחי כבוד" הוא אומר לך בלחץ, והולך משם, ואתה איתו.

יובל-
    "זה בסדר, אל תדאג" היא לוחצת את ידך בחזרה. לאחר מכן היא מביטה בשעונה ופולטת צעקה נמוכה. "בוא כבר איס!, אנחנו חייבים להגיע לחדר האוכל!, הבוס ביקש ממני שאביא אותך רבע שעה לפני הארוחה!" היא אומרת לך בלחץ ומתחילה לרוץ משם לכיוון חדר האוכל.

*הודעה: קודם כל, התפנה מקום במשחק בגלל שאביעד לא הגיב שבוע ימים. עכשיו,בתגובות הבאות שלי אני יצטרך את כולכם כדי להמשיך, אז אני מבקש שאם מישהו לא יכול להגיב היום ומחר שיגיד לי, תודה.
    נערך לאחרונה על ידי Black Mamba, 05-02-2010 בשעה 12:47 PM

6. משתמש מנוסה

חיים-
    לוני משתנק, "תיש?! תיש?!, כמה פעמים צריך להגיד לך שאני סאטיר גזעי!" הוא צועק בכעס, ונחיריו נראים כאילו עומדים להתפוצץ. לאחר כמה דקות של הליכה ובה לוני מגדף לעצמו, הגעתם למדשאה גדולה, ובה נמצאים אחד - עשר מבנים קטנים וייחודיים. "זה הביתנים ילד, כל אחד, גר בביתן לפי מוצאו, אתה כמובן תישן בביתן ארס" הוא אומר וממשיך - "יש פה ביתן לאחד - עשר אלים, שהם זאוס, פוסידון, ארס, דמטר, הרמס, אפולו, דיוניסוס, אפרודיטה, ארטמיס, הפייטוס, ואתנה כמובן" מסביר לך לוני. "טוב... בוא ניכנס לביתן הרמס" הוא אומר לך ונכנס ביחד איתך לביתן הרמס.אתה המום, כל הקירות של הביתן שחורים משחור, על כל קיר יש עיטורים, למשל של איש ובחזהו חרב תקועה, גבר שנלחם על חייו מול קרנף זוהם, או ילד שמת בייסורים. בחדר מפוזרות חמישה מיטות וליד כל אחת פתק ובו השם של בעל המיטה, אתה מזהה את המיטה שלך ומניח את חפציך עליה. הביתן ריק ונראה שכולם עוד בחוץ. "טוב, עכשיו שהתמקמת, צריך להגיע לחדר האוכל, עוד עשר דקות מתחילים, והמתחילים הם אורחי כבוד" הוא אומר לך בלחץ, והולך משם, ואתה איתו.

למה לביתן הרמס
    -----------
    אני הולך אחריו לחדר האוכל
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'font-family:Arial\'>חיים וניסים המלך של הפוקימונים</span></span></span>

הנה אני:

והנה הפוקימונים שלי:

7. משתמש מנוסה
    יובל-
    "זה בסדר, אל תדאג" היא לוחצת את ידך בחזרה. לאחר מכן היא מביטה בשעונה ופולטת צעקה נמוכה. "בוא כבר איס!, אנחנו חייבים להגיע לחדר האוכל!, הבוס ביקש ממני שאביא אותך רבע שעה לפני הארוחה!" היא אומרת לך בלחץ ומתחילה לרוץ משם לכיוון חדר האוכל.
    *רק שאלה מתי האוונט יתחיל באיזה שעה?*
    "מי זה הבוס?"אני שואל את קלי תוך כדאי ריצה.

8. משתמש מנוסה
    חיים-
    אתה רץ אחריי לוני כמה דקות ואתם מגיעים לבניין קטן. "זה המטבחים, תיכנס, מכאן אתה לבד" הוא אומר לך בחיוך. לפתע אתה שומע קול בראשך, "כנס הנה, אין לי את הרבה זמן", אומר לך קול עמוק ורב יומין. בינתיים אתה רואה עוד ילד שעומד להיכנס לבניין.

יובל-
    אתם ממשיכים לרוץ, ואתה שואל את קלי מי זה הבוס. "אתה תדע שנגיע" היא עונה לך בהתנשפות וממשיכה לרוץ. לאחר כמה דקות אתם מגיעים לבניין קטן. "הבוס מחכה בפנים, אל תדאג, הוא ממש נחמד" היא אומרת לך בחיוך ומסתלקת משם. בינתיים אתה רואה עוד ילד שמתכונן להיכנס לבניין.
    ~~~~~~~~~
    מחר בסביבות 4:00

* איפה כולם?!, אני לא יכול להגיב בלי שארבעתכם תגיבו.

9. משתמש מנוסה
    [quote=Black Mamba;604142]חיים-
    אתה רץ אחריי לוני כמה דקות ואתם מגיעים לבניין קטן. "זה המטבחים, תיכנס, מכאן אתה לבד" הוא אומר לך בחיוך. לפתע אתה שומע קול בראשך, "כנס הנה, אין לי את הרבה זמן", אומר לך קול עמוק ורב יומין. בינתיים אתה רואה עוד ילד שעומד להיכנס לבניין.

אני הולך לילד הזה ושואל אותו איך קוראים לו

הנה אני:

והנה הפוקימונים שלי:

10. משתמש מנוסה
    יובל-
    אתם ממשיכים לרוץ, ואתה שואל את קלי מי זה הבוס. "אתה תדע שנגיע" היא עונה לך בהתנשפות וממשיכה לרוץ. לאחר כמה דקות אתם מגיעים לבניין קטן. "הבוס מחכה בפנים, אל תדאג, הוא ממש נחמד" היא אומרת לך בחיוך ומסתלקת משם. בינתיים אתה רואה עוד ילד שמתכונן להיכנס לבניין.
    ~~~~~~~~~
    מחר בסביבות 4:00

* איפה כולם?!, אני לא יכול להגיב בלי שארבעתכם תגיבו.
    'מעניין מי זה הבוס.'אני חושב לעצמי ונכנס לבניין.

11. משתמש מנוסה
    שלומי-
    קלארק תוקף את בת' בכל הכוח, העורמה, והמהירות שלו, והיא משיבה מלחמה. בזמן הזה אתה מצליח להתגנב מאחורי בת' בלי שהיא תשים לב ובבעיטה אחת קטנה אתה מערער את שיווי משקלה. "אופס" היא פולטת בלחץ ונופלת ומתפוגגת משם ניצחתם. לאחר מכן אתם חוזרים בדרך קסם אל הזירה וקלארק ניגש ללחוץ את ידך. "כל הכבוד מרקורי, ניצחת" הוא אומר לך בשמחה. מאחוריך אתה שומע את בת' מגדפת בשקט, כשהיא הורידה את השריון גילית שהיא עבת בשר, עם פרצוף שדומה מעט לבולדוג ושיניים צהובות מעט. "תתעלם ממנה, היא לא יודעת להפסיד. טוב, עוד מעט תתחיל ארוחת הערב, בינתיים בוא תלך איתי, אני אציג לך את המקום בו תישן, בסדר?" שואל אותך קלארק.
    "כן תודה אלך איתך" אומר לו ואתלווה אליו

12. משתמש מנוסה
    דנידין-
    הרמס מוחה מעט מדמעותיו עם ידו. "זה אני ילד, הרמס, המנומסים קוראים לי אל המשלוחים. השאר אל הגנבים..." הוא אומר, מגחך מעט.
    "אני... אני רק מקווה שתוכל למצוא מקום בליבך לסלוח לי, תבין, לאלים אסור להיות עם ילדיהם, ולא משנה כלום" הוא אומר לך בתחינה, מקווה שתסלח לו. לאחר כמה שניות מסיכות של שתיקה הוא אומר, "יש לך שאלות?, על אמך?, כל דבר שתחפוץ בו ילדי" הוא אומר לך בחיוך עצוב.
    "אני מצטער אבא הרמס, זה לא שאני כועס זה בגלל שקצת קשה לי לעכל מה שקורה פה... אתה יודע כל היצורים המוזרים שעד לאתמול נחשבו בעיני ליצורים שנמצאים באגדות פתאום חוזרים לתחיה, זה פשוט נראה לי מוזר וקשה לי להאמין בכל דבר, ואין לי שאלות, תודה" אני מנסה להחזיר לו חיוך מעודד.
    נערך לאחרונה על ידי Choco Moco, 05-02-2010 בשעה 05:15 PM

13. משתמש מנוסה
    דן-
    "טוב... אני מניח שאתה צודק, זה דבר חדש בשבילך..." הוא ממלמל, ספק לעצמו ספק אליך.
    "אוקיי, עכשיו אנחנו צריכים ללכת, אתה בא?" הוא שואל ובלי לחכות לתשובתך הוא מקיש באצבעותיו ואתם נעלמים משם. אתה מוצא את עצמך בחדר גדול ומפואר, בעל שישה כורסאות שעליהם כבר יושבים שתי ילדים. "אוקיי, שב בן, צריך לחכות רק לעוד אחד ונתחיל" הוא אומר ואתה מתיישב באחת הכורסאות הפנויות, גם אביך מתיישב. "אז ככה, לפני שמרקורי יגיע, אני רוצה לדעת משהו, איך אתם מרגישים בינתיים במחנה?, נהנתם ביום הראשון?, לא אהבתם משהו?, ספרו לי" הוא אומר לכם.

שלומי-
    קלארק מביט בשעונו, ואומר בלחץ - "שינוי בתוכניות, חייבים לרוץ לחדר האוכל! אתה כבר מאחר לפגישה!" הוא קורא ומתחיל לרוץ משם ביחד איתך. לאחר כמה דקותש ל ריצה מורטת עצבים אתם מגיעים. "הג... הגענו מרקורי, הבוס מחכה בפנים, כדאי שתיכנס כי הוא לא אוהב לחכות" הוא אומר לך בין התנשפות להתנשפות ומסתלק משם.

יובל-
    אתה נכנס לבניין ובינתיים הילד שנכנס גם כן שואל אותך מה שמו, אתה עונה לו בחיוך. הגעת לחדר גדול ומפואר, עם שישה כורסאות מעור מלאכותי. אתה מתיישב באחת הכורסאות בשתיקה ומחכה. כעבור כמה דקות אתה שומע צליל, כאילו פומפה חולצה מהאסלה ואתה רואה, ילד בערך בגיל שלך מגיע עם עוד מישהו. האיש הזה נראה כמו איש עסקים רגיל, בעל שיער מתולתל ופנים שדוניות. אך עוצמה אדירה קורנת ממנו, משהו עתיק ורב יומין, כוח בל - יתואר. הוא מתיישב באחת הכורסאות הפנויות וכך גם הילד שהגיע לצידו. "שלום לכם טירונים, אני הוא הרמס. המנומסים קוראים לי אל המשלוחים והנוודים, השאר אל הגנבים" הוא אומר לכם בחיוך. "לפני שאני אתחיל להסביר לכם מה אתם עושים כאן צריך לחכות לעוד חצוי, אז בינתיים יש לי כמה שאלות: איך אתם מרגישים במחנה בינתיים?, נהנתם ביומכם הראשון?, לא אהבתם משהו? ספרו לי" הוא אומר לכם.
    חיים-
    אתה נכנס לבניין ושואל את הילד מה שמו, הוא עונה לך ששמו הוא איס. הגעת לחדר גדול ומפואר, עם שישה כורסאות מעור מלאכותי. אתה מתיישב באחת הכורסאות בשתיקה ומחכה. כעבור כמה דקות אתה שומע צליל, כאילו פומפה חולצה מהאסלה ואתה רואה, ילד בערך בגיל שלך מגיע עם עוד מישהו. האיש הזה נראה כמו איש עסקים רגיל, בעל שיער מתולתל ופנים שדוניות. אך עוצמה אדירה קורנת ממנו, משהו עתיק ורב יומין, כוח בל - יתואר. הוא מתיישב באחת הכורסאות הפנויות וכך גם הילד שהגיע לצידו. "שלום לכם טירונים, אני הוא הרמס. המנומסים קוראים לי אל המשלוחים והנוודים, השאר אל הגנבים" הוא אומר לכם בחיוך. "לפני שאני אתחיל להסביר לכם מה אתם עושים כאן צריך לחכות לעוד חצוי, אז בינתיים יש לי כמה שאלות: איך אתם מרגישים במחנה בינתיים?, נהנתם ביומכם הראשון?, לא אהבתם משהו? ספרו לי" הוא אומר לכם.

14. משתמש מנוסה

חיים-
    אתה נכנס לבניין ושואל את הילד מה שמו, הוא עונה לך ששמו הוא איס. הגעת לחדר גדול ומפואר, עם שישה כורסאות מעור מלאכותי. אתה מתיישב באחת הכורסאות בשתיקה ומחכה. כעבור כמה דקות אתה שומע צליל, כאילו פומפה חולצה מהאסלה ואתה רואה, ילד בערך בגיל שלך מגיע עם עוד מישהו. האיש הזה נראה כמו איש עסקים רגיל, בעל שיער מתולתל ופנים שדוניות. אך עוצמה אדירה קורנת ממנו, משהו עתיק ורב יומין, כוח בל - יתואר. הוא מתיישב באחת הכורסאות הפנויות וכך גם הילד שהגיע לצידו. "שלום לכם טירונים, אני הוא הרמס. המנומסים קוראים לי אל המשלוחים והנוודים, השאר אל הגנבים" הוא אומר לכם בחיוך. "לפני שאני אתחיל להסביר לכם מה אתם עושים כאן צריך לחכות לעוד חצוי, אז בינתיים יש לי כמה שאלות: איך אתם מרגישים במחנה בינתיים?, נהנתם ביומכם הראשון?, לא אהבתם משהו? ספרו לי" הוא אומר לכם.[/quote]

אני שואל את איס מי אבא שלו או אמא שלו

הנה אני:

והנה הפוקימונים שלי:

15. משתמש מנוסה
    יובל-
    אתה נכנס לבניין ובינתיים הילד שנכנס גם כן שואל אותך מה שמו, אתה עונה לו בחיוך. הגעת לחדר גדול ומפואר, עם שישה כורסאות מעור מלאכותי. אתה מתיישב באחת הכורסאות בשתיקה ומחכה. כעבור כמה דקות אתה שומע צליל, כאילו פומפה חולצה מהאסלה ואתה רואה, ילד בערך בגיל שלך מגיע עם עוד מישהו. האיש הזה נראה כמו איש עסקים רגיל, בעל שיער מתולתל ופנים שדוניות. אך עוצמה אדירה קורנת ממנו, משהו עתיק ורב יומין, כוח בל - יתואר. הוא מתיישב באחת הכורסאות הפנויות וכך גם הילד שהגיע לצידו. "שלום לכם טירונים, אני הוא הרמס. המנומסים קוראים לי אל המשלוחים והנוודים, השאר אל הגנבים" הוא אומר לכם בחיוך. "לפני שאני אתחיל להסביר לכם מה אתם עושים כאן צריך לחכות לעוד חצוי, אז בינתיים יש לי כמה שאלות: איך אתם מרגישים במחנה בינתיים?, נהנתם ביומכם הראשון?, לא אהבתם משהו? ספרו לי" הוא אומר לכם.
    "נהנהתי מאוד ביום הראשון, על פי שיש עדין דברים שאני צריך ללמוד, לדעת ולהכיר."אני אומר להרמס.

עמוד 9 מתוך 13 ראשוןראשון ... 7891011 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •