Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10
  1. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    שם: אביעדסוס הראשון (מהסוף)
    בשנים האחרונות תופעת הזומבים תופסת תאוצה, להתראות ערפדים, שלום זומבים. או לפחות זה מה שאומרים בתעשיית הקולנוע. אבל הרבה לפני זומבילנד הייתה סדרת משחקים אחת של קאפקום, שמתעסקת בזומבים ביעילות מפחידה. המותג המצליח (Resident Evil, למי שעוד לא הבין) עשה את קאפקום לחברה מאוד מוערכת ומפורסמת, זכה לסדרת בת (רבים לא יודעים את זה, אבל Devil May Cry היה אמור להיות Resident Evil 4) ואפילו לשלושה סרטי קולנוע ורביעי בדרך. ועכשיו אני יושב וכותב ביקורת למשחק החמישי, שיצא לPC, לXBOX360 ולPS3.
    [YOUTUBE]gLqjE_76ukM[/YOUTUBE]
    טריילר

ברברים אפריקנים פרמיטיבים!

הפעם נצטרף לסוכן ממשלתי מיוחד בשם כריס רדפילד (מי שמכיר טיפה את הסדרה יודע שמדובר באחת מהדמויות האהובות והמפורסמות בסדרה) ואל השותפה החדשה שלו שבע (Sheva) ואלמור, לאחר שאירגון הרשע אמברלה קרס אך התוצרת שלו (שבעיקר כוללת נשקים כימיים שהופכים אנשים לזומבים) נמכר בכמויות בשוק השחור באפריקה. כבר בהתחלת המשחק, בסרטון הפתיחה בו רואים את כריס נוסע ברכב השטח, עם הנוף הצבעוני והיפה מרגישים את האווירה הנהדרת של המשחק. העלילה של המשחק מועברת בסרטוני קישור מרשימים, עם אווירה של סרט פעולה הוליוודי. חלק מהסרטונים אינטראקטיביים, כך שבחלק מהמצבים תצטרכו ללחוץ על שילובי מקשים שיופיעו על המסך כדי שהסרטון ימשיך ותישארו בחיים. למרות שזה די קל, זה עדיין מוסיף להנאה ומשאיר אתכם דרוכים לכל אורך המשחק.

זומבים!!!1111אחדאחד

בטח כבר הבנתם, שבמהלך המשחק תהרגו הרבה זומבים. הרבה מאוד. קטנים, גדולים, שחורים, לבנים.. בעצם אין הרבה זומבים לבנים.. אפריקה אחרי הכול. בשלבים רבים במשחק תהיו לבד עם השותף שלכם (זה יכול להיות המחשב או שחקן ברשת) מול נחילים על נחילים של זומבים. יש הרבה דרכים להרוג זומבי, כמה מהן מאוד מהנות, אבל בשלב מסויים נגמרת התחמושת וצריכים להשתמש בתוכנית ב'- לברוח. בעניין הזה המשחק מאוד מציאותי. יש לך נשקים מוגבלים, תחמושת מוגבלת, וסכין גדולה, ואתה צריך להשתמש בהם בחוכמה. צריך ללמוד את היתרונות והחסרונות של כל נשק (דוגמא- שאטגן חזק ביותר, אבל איטי ומטווח קרוב בלבד) ולהשתמש בו בהתאם. המשחק כולו מתנהל בגוף שלישי, ואתה לא יכול לירות תוך כדי הליכה או ריצה. אתה חייב קודם ללחוץ על מקש העכבר הימני, מה שמעלה את הכוונת על המסך, ורק אז לירות. כנ"ל על הסכין, שבמקרים של מחסור בתחמושת יכולה להיות שימושית. מלבד הנשקים החמים והסכין, קיימים מהלכי סיום שמתרחשים בתנאים מיוחדים. לדוגמא, אם היריב שלך מפנה את הגב, ומופיע לך על המסך כפתור (במחשב זה F) ואתה לוחץ עליו, כריס יבצע מהלך סיום (בדרך כלל ביטה או אגרוף) שיכול להעיף את היריב ולעיתים להרוג. כמובן שבני אדם זומבים הם לא האיום היחידי שמתמודדים איתו. יש גם כלבים זומבים, עכבישים, טרול אחד, ואויב אחד ממש עצבני, עם מסור חשמלי, שכל התקרבות אליו מסכנת את הצוואר שלכם. יש שלבים מיוחדים במשחק, שכוללים נסיעה בסירה, או באוטו, בהם המשחקיות שונה, ואף על פי שהם לא קריטיים, התזמון שלהם מושלם והם שינוי מרענן. ויש כמובן את קרבות הבוסים. קרבות הבוס בResident Evil הם מהטובים ביותר שראיתי במשחק וידאו, וזה אחרי שראיתי את כל הבוסים של God Of War וDevil May Cry. כל בוס הוא שונה לחלוטין מקודמו, ויש כל כך הרבה דרכים להרוג אותו. זה לא אומר שזה קל, להיפך. בוס אחד, יצור עם צורה לא ברורה שנקרא Uroboros Mkono חלש נגד אש, אבל זה לא אומר שאש הורגת אותו. עד שהבנתי את זה, מתתי עשרות פעמים. וכן המשחק קשה. וכן, הוא מסתכל. אבל הוא כל כך ממכר, שאתם תתעצבנו עליו, תכבו אותו בעצבים, ואז תחזרו אליו כמה דקות אחרי כן, כדי לקבל עוד ממנו.

זומבים עם... רובה?

באיזשהו שלב במשחק הזומבים מבינים שהרובים שם בשביל שהם יוכלו לירות בהם, ואז נכנסת לתמונה מערכת תפיסת המחסה של המשחק. היא די מעאפנה ומיותרת אם תשאלו אותי, וזה שאתם קוראים את הביקורת אומר שאתם שואלים אותי. בתור התחלה, מרגע שתפסת מחסה אתה לא יכול לזוז עד שאתה יוצא ממנו, דבר שמאוד מקשה על העניין. בשלב מסויים העדפתי לעמוד חשוף, אבל הרגתי את הזומבים כל כך מהר שלא חטפתי קשה מידי. גם ככה החלק הזה עם הזומבים היורים הוא חלק קצר מהמשחק, ובסופו של דבר גם ממנו אפשר להינות

שבע שבע שבע שבע

כמעט בכל משחקי RE הייתה יותר מדמות ראשית אחת. אבל זהו המשחק הראשון שבו הן משחקות אחת לצד השנייה, ולא בוחרים רק אחת מהן. איך זה עובד? מצויין, למרבה ההפתעה. שבע מתפקדת נהדר, יורה כשצריך, מחפשת לך תחמושת, ובמקרה שהבריאות שלך ברצפה, אף נותנת לך זריקת התאוששות (מילולית). רואים שנעשתה הרבה השקעה בAI, כדי ששבע תוכל להיות לעזר ולא למעמסה. אפילו שאם היא מתה נגמר המשחק, היא כמעט ולא נהרגה לי בכלל לכל אורכו, וזה מראה על AI חכמה. אבל גולת הכותרת של המשחק (או כך מספרים) היא המולטי פלייר. ניתן להתחבר לרשת ולשחק עם חבר במשחק. לצערי, הגרסא של המשחק שלי לא מקורית, ועל כן לא יכולתי להתחבר לרשת, אלא רק בתוך הרשת הביתית. אבל אין לי אנשים לשחק איתם ברשת הביתית, אז.... הבעיה היחידה שמצאתי בכל עניין השותפות הוא הסאונד. השיחות בין הדמויות הראשיות שנוגעות לפעילויות מסויימות (כמו, "בואי לכאן" או "תני לי רימון") חוזרות על עצמן מהר מאוד וקצת מציקות, ואולי היה טוב יותר אם הן לא היו קיימות.

השורה התחתונה

עוד לא הזכרתי את מצב השכירים (בעברית צחה מרסינריס) שבו אתה לבד ומנסה להרוג כמה שיותר זומבים, ולא את שאר הבונוסים. לא ממש צריך. אם כל מה שכתבתי עד עכשיו לא הספיק לכם בשביל לקנות (\להוריד לפחות) את המשחק, שום דבר אחר לא יצליח לעשות זאת. מדובר באחד המשחקים הטובים בהם שיחקתי, האווירה, המשחקיות המהנה, והעלילה שמועברת בצורה מעולה, עושים את המשחק הזה לחובה לכל חובבי הפעולה ו\או הזומבים.

הראשון מהסוף
    [מנהיג הספרטנים|פרופסור לספאם|מנהל חת"מ ופקח]

Spoiler ספוילר

2. ~TyLeR~
    Guest
    ווואהה זה משחק תותח!!!

תודה על הביקורת,חידשת לי הרבה דברים על המשחק D:

• מנהל חת''מ וצייד פרסים
    Originally posted by ~TyLeR~@Apr 13 2010, 04:55 PM
    ווואהה זה משחק תותח!!!

תודה על הביקורת,חידשת לי הרבה דברים על המשחק D:
    אם עוד לא שיחקת, אז מאוד מומלץ. הוא יצא ב2009 אם אני לא טועה אבל לא יצא לי אז לשחק בו. עכשיו שסיימתי אותו.. תענוג של משחק

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

• משתמש מנוסה
    שם: משדר מרים תת-הכרתיים לארווין כדי שיגיב במ"ת O:
    סיקור מושקע ויפה מאוד, עם מעט הומור .

אני לא כ"כ אוהב את המשחקים האלה(יותר נכול לא סובל אותם), אבל אני אנסה .

תודה על הסיקור המעולה.

• מנהל חת''מ וצייד פרסים
    Originally posted by פרפר נחמד שולט לעד@Apr 13 2010, 07:19 PM
    סיקור מושקע ויפה מאוד, עם מעט הומור .

אני לא כ"כ אוהב את המשחקים האלה(יותר נכול לא סובל אותם), אבל אני אנסה .

תודה על הסיקור המעולה.
    תאכלס יותר חשוב לי מה אתה חושב על הביקורת מאשר מה אתה חושב על המשחק, מסיבה פשוטה- את הביקורת אני כתבתי, את המשחק לא. ואציין לזכותו שהוא מאוד מאוד שונה משאר המשחקים בז'אנר שלו

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

• פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    אחלה של סיקור וביקורת על המשחק.
    כל הכבוד.
    לא הכרתי קודם .
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

• מנהל חת''מ וצייד פרסים
    Originally posted by ErWin@Apr 13 2010, 09:51 PM
    אחלה של סיקור וביקורת על המשחק.
    כל הכבוד.
    לא הכרתי קודם .
    תוריד, תאמין לי שתיהנה, יש עולם שלם מחוץ לקונטר

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

• משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    משחק מצוין!
    אני חולה על סדרת רזידנט איוול ובמיוחד על המשחק רזידנט איוול 4.
    ביקורת מצוינת אבל אני לא אוכל לשחק בו בזמן הקרוב.
    אין לי ממש מקום במחשב וגם אין לי PS3.
    אבל סיקור מצוין 10/10.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

• מנהל חת''מ וצייד פרסים
    לצערי רזידנט איוול 4 שיחקתי רק במחשב, ובמקור זה הרי משחק PS2, אז כשהסבו אותו למחשב עשו הסבה גרועה מאוד והייתה שליטה מסריחה, אז הפסקתי באמצע. ב5 הם עשו שליטה מושקעת כמו שצריך גם במחשב. אבל עכשיו יש לי בעצם PS2 אז אולי שווה להוריד RE4 לPS2

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

• משתמש מנוסה
    משחקה חייה, הייתי חורש על 4.
    כל הכבוד על הביקורת ביקורת מעולה.
    Suicune - The Legend Dog

• מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •