Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7
  1. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    שם: אביעדסוס הראשון (מהסוף)
    והיום בהרחבה: מחירי המשחקים עולים, קרייסיס 2 בדרך, ומה כולם עושים?

אז כן, גם StarCraft II יעלה 60$. StarCraft הראשון (כניסה לסיקור) היה תופעה יוצאת דופן בעולם הגיימינג. רבות דובר עליו בסיקור שלי במסגרת היה היה, אך מעט על ההמשך, שגם בדרך. ממה שראינו ושמענו מהבטא שלו, מדובר במשחק לא מאוד שונה מהמקור. אך עושה רושם שהעבודה עם Activision (\המפיצים של סדרת Call of duty, guitar hero, ועוד רבים\ השטן של עולם הגיימינג) לא עשתה לחברה המפתחת, Blizzard, ממש טוב. בתור התחלה, המשחק חולק לשלוש קמפיינים, שכל אחד מהם יהיה מוקדש לאחד הגזעים במשחק, וכל אחד מהם ישוחרר בנפרד עם מחיר מלא. ומסתבר, שהמכיר 40$ כבר לא מתאים להם, והוא הוקפץ ל60$. כמובן שזה לא המשחק הראשון שזוכה למחיר המוגזם הזה, לפניו היה את Modern Warfare 2 של Activision, ולאחר מכן גם Assassin's Creed II של Ubisoft, עוד חברה שבזמן האחרון אנחנו אוהבים לשנוא, בגלל שיטת הDRM הארורה שלה, שעליה דובר רבות במגזינים הקודמים. אז למה זה קרה? לא ידוע. מה שכן ידוע, זה שזה לא הוריד ברווחים, להיפך, לאחר שהוא יצא שבר Modern Warfare 2 הרבה שיאי מכירות, אז החברה שהתהדרה בכך שהיא רוצה להוציא את הכיף מיצירת משחקים ראתה את הפוטנציאל הכלכלי ואני מאמין שלא רחוק היום שכל המשחקים המובילים יעלו 60$. ואחרי זה אקטיוויז'ן ויוביסופט מתבכיינים על פיראטיות... הם דורשים מאתנו שנוריד את זה בצורה לא חוקית...

קרייסיס והשעון המסתורי... Crysis הראשון היה משחק פעולה למחשב. אבל כולם יודעים את זה. הוא היה כל כך יפה, וכל כך מרשים, והמנוע שלו היה כל כך חזק, וכל כך ריאלסטי, וכל זה. אבל בתאכלס, הוא לא עבד לי כמו שצריך על שום מחשב. ולטעמי, הוא היה בדיוק כמו אוואטאר החדש של ג'יימס קמרון- מאוד מאוד יפה, אבל עם מעט מאוד תוכן. המשחקיות הייתה מהנה ונחמדה, אבל לאחר שכל ההייפ (כל השיגעון בעולם הגיימינג שיצר מסע הפרסום למשחק) ירד, נשארנו עם משחק טוב, אבל עם גרפיקה אדירה, שכמעט ואין מחשב שיכול לממש את הפוטנציאל שלה. אבל כעת עומד לצאת ההמשך, קרייסיס 2, והפעם CryTack, המפתחים של המשחק והמנוע, מנסים לשפר את הבעיות שהיו במשחק הראשון, ובכל זאת להפוך את השני ליותר יפה. בשונה מהסיבוב הקודם, קרייסיס 2 יגיע גם לPS3 ולXBOX360. זה אתגר ליוצרי המנוע, כי המעבד של הקונסולות הוא לא ניתן לשדרוג, ועל כן הגרפיקה כנראה תהיה פחות טובה מאשר במחשב. אך מייקל גלאק המפתח של החברה לPS3 כבר טוען שGod Of War 3 וUncharted 2, מהמשחקים היפים ביותר לקונסולה, לא מזיזים לו, ושCrysis 2 יציב סטנדרטים חדשים ובלה בלה בלה. למה הזלזול מצידי? כי זה בדיוק מה שהם אמרו בפעם הקודמת כשהראשון יצא. והם צדקו, הגרפיקה הייתה יותר טובה מכל המשחקים האחרונים שיצאו לשוק. אבל מה זה עוזר אם אף מחשב לא סוחב אותה? בכל מקרה, בימים האחרונים הרשת גועשת בעקבות טריילר חדש שהוצג למשחק שלשום ומקשר לאתר הזה, שסופר לאחור לקראת משהו... לקראת מה? נדע בעוד שעה וחצי מרגע כתיבת שורות אלה.

אז זה נכון, הנטאל של מייקרוסופט מבוססת על טכנולוגיה ישראלית. איפה עודד בן עמי, ברגע ה"גאווה ישראלית" החשוב הזה עכשיו? למי שלא יודע, בתערוכת המשחקים החשובה בעולם E3 שנה שעברה (בה אגב צפיתי בשידור חי ברשת) הציגה מייקרוסופט את התשובה הגדולה שלה לWII של נינטנדו, הNATAL, הוא צורת שליטה חדשה, בה לא צריך שום שלט או חפץ כלשהו בשביל לשלוט במשחק\קונסולה. השחקן הוא למעשה השלט. האמת שקשה מאוד להסביר את העניין בדיבורים, ולכן הכינותי מראש את הטריילר מE3 כדי להדגים את הפלא:

עוד לא ידוע כמה מתוך הסרטון באמת אפשרי כרגע, ומה עדיין בגדר מדע בדיוני, אבל עושה רושם שמייקרוסופט עוד לא ויתרה לנינטנדו על קהל הקז'ואל. הדבר המעניין הוא, שגם כמה ימים אחרי ההכרזה, היו הרבה שמועות ברשת על היוצרים של הטכנולוגיה, והשמועה שחזרה על עצמה כל הזמן היא שהיוצרים הם ישראלים מחברה ישראלית שפועלת בארץ. לבסוף המידע קיבל אישור רשמי, והחברה הישראלית PrimeSense הכריזה שהנטאל מבוסס על טכנולוגיה שהיא פיתחה. בהחלט גאווה ישראלית. אבל עם כל הגאווה הזאת, איך זה שעוד אין XBOX360 באופן רשמי בארץ?

בקטנה

עוד Assassin's Creed השנה? מפתח ביוביסופט מסר מידע בפרופיל שלו בLinkedIn שהוא עובד כרגע על המשחק החדש בסדרת Splinter Cell שיוצא בקרוב, ועל משחק חדש של Assassin's Creed שיוצא עוד השנה, ב2010. בינתיים החשבון שלו נמחק מהאתר, עוד רמז לכך שזה נכון.

מה יהיה עם גורדון? למי שלא יודע או לא זוכר, מדובר בדמות השחקן גורדון פרימן ממשחקי Half Life. עד כה היו שני משחקי HL ושני פרקים קצרים יותר של HL2, אך באף אחד מהם גורדון לא דיבר. כשנשאל על כך גייב ניואל ראש החברה המפתחת, הוא ענה "אין לנו סיבה לשנות את גורדון פרימן, רוב הדברים החדשים שראינו עד היום הם בעיקר גימיקים שמעניינים למספר דקות. אנחנו לא מתנגדים באופן פילוסופי לכך שפרימן ידבר, אבל אין לנו סיבה טובה לעשות את זה. כרגע, להפוך את השותפים לדרך ליותר מעניינים נראה כמו מסלול פורה יותר לחקור." למרות כל זה, מידע נוסף על פרק שלוש או משחק שלישי בסדרה לא נמסר.

לאחר הכתבה שלי על Fear 3, או בשם הדבילי לחלוטין F3AR, הוכרז לבסוף המשחק רשמית השבוע, עם טריילר מאוד מעניין:

עצור בשם הצחוק

כולם עושים את זה. בנים עם בנות, לפעמים בנות עם בנות. יש כאלה שרק אוהבים לצפות באחרים.. בקיצור, צפו באחת הפרסומות הכי טובות שראיתי אי פעם:

הראשון מהסוף
    [מנהיג הספרטנים|פרופסור לספאם|מנהל חת"מ ופקח]

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    ישש אני מניח שהספירה לאחור יכולה להיות הורדה של CRYSIS 2 שאני חייב להוריד, אני מקווה שהמחשב שלי יצליח להפעיל אותו

3. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    אין סיכוי, אני שם כסף על טריילר ארוך מאוד.

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

4. ~TyLeR~
    Guest
    ואאאה fear 3 חזק בטירוף!!

אני כבר רוצה לראות את זה מגיע! D:

קריסייס משחק מגניב גם כן...אהבתי אותו.

תודה על החדשות.

• Trust me i'm the doctor
    שם: גיא
    אהבתי את עצור בשם הצחוק.
    כשהוא אמר דמולישן מוד ואז היה את הזה של mw2 התפוצצתי.
    יש מצב שהxbox החדש יהיה אמיתי זה כמו העינית השירותים שיש על הברז.
    crysis דמו/טריילר.
    אף פעם לא שחקתי בf.e.a.r ואני לא יודע על מה הוא מדבר אבל אולי כי עכשיו הם 3(f.3.a.r)?
    אמרו שיהיה ac2.5 כי הסוף היה מבלבל
    ויש לי hl אבל לא הבנתי על מה המשחק חוץ מה בלאק מאמבא

• מנהל חת''מ וצייד פרסים
    בעיקרון זה מעין ניסוי שיצא משליטה אם אני זוכר נכון. ואני רוצה עוד תגובות על הסרטון האחרון

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

• אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    כל הכבוד תמשיך ככה ^^
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

• מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •