עוד כמה זמן יצא המשחק ביפן ומתי להורדה?
עריכה :שכחת להוסיף סימן שאלה אחי.
עוד כמה זמן יצא המשחק ביפן ומתי להורדה?
עריכה :שכחת להוסיף סימן שאלה אחי.
הוא צריך לצאת בקרוב.
אני חושב שבחופש.
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
אין תאריך.
ביפן הוא אמור לצאת במהלך 2010 , בארצות הברית במהלך 2011 כנראה.
הורדה תצא סביר להניח זמן קצר אחרי שהוא יצא.
אם אני לא טועה המשחקים הקודמים לב זהב ונשמת כסף הודלפו כמה ימים לפני תאריך היציאה שלהם.*
כידוע המשחקים האלה יוצאים לds אני מאוד חושש שברגע שזה יצא לאימלטור Ds למחשב שוב תהיה בעיה עם המשחקים האלה נגיד כמו מסך שחור של לב זהב ונשמת כסף שעד היום אי אפשר לשחק בזה והרבה מסתבכים בזה שלא נדבר על פנינה יהלום ופלאטניום שזה גם לאימלטור Ds למחשב ועד שפתרו את הבעיה של המסך הלבן נהיו לי שערות לבנים אז עם בדור הרביעי היו בעיות לצערי יהיה גם בדור החמישי בעיות רק לאלה שמשחקים במחשב .
לפותח הנושא יקח זמן עד שהמשחקים יצאו אני מאמין שזה יהיה חודשיים לפני שנת 2011 תבין לוקח זמן לעשות דור חדש מידע חדש שיפור חדש ולהמציא פוקמונים וצוות רשע ומכונים וליגה ועוד ועוד ועוד זוהי דעתי באופן עקרוני.
Niko , אתה באמת חושב שהם מתחילים עכשיו ? הם התחילו מיד אחרי ששחררו את המשחקים הקודמים , אני משער שהמשחקים מוכנים כבר ופשוט עוברים על שיפורים ושיפוצים אחרונים , וגם כשהוא יהיה מוכן הם לא ממש ממהרים להפיץ את המשחקים , הם רוצים לשמור על הפרש נורמלי בין יצאה של משחק למשחק.
יש נושא רשמי אז נעול.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)