Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 17
  1. משתמש מנוסה
    אתמול שמתי לב שפספתי את זה שאני שנה בפורום בכמעט שבוע (זה החיסרון בלא לעלות לקבוצת אש), ולא היה לי זמן להזכיר את זה.
    אני אמור להיות בקבוצת אש עכשיו אבל אני לא, ובכל מקרה, עבר הרבה זמן.
    חשבתי מה לומר מאתמול עד עכשיו, ולומר את האמת, יש הרבה מה לומר והרבה יותר מה לסכם.
    ב9 ל4 2009 אני נרשמתי לפורום כדי להיות פעיל בחת"מ. בערך חודש הייתי כאן רק בשביל מ"תים. מאוחר יותר התחלתי להתרחב לשאר הפורומים, פרישה חלקית (נשארתי רק בחת"מ), חזרה לכל הפורומים, הבחירות שבהן דן ועומר עלו שפיספסתי ועוד אירועים שאציין בגודל יותר גדול.
    הבחירות אחרי ירידתו של דן- אם יש אירוע שהתחיל את אבני הדרך בדרך שלי עד כה, זה היה זה, שקרה כשכבר הייתי בקבוצת מיסטי, כלומר יותר משלושה חודשים בפורום. מה קרה? רותם האשים אותי בזה שפעלתי נגד דן כדי לעלות לניהול, ואני נלחמתי בו והפכתי את הפורום כדי להוכיח את חפותי (רותם זה היה די כיף, מעצבן אבל כיף. יש סיכוי שיהיה סיבוב שני מתישהוא?). כמו שאתם רואים אני מנהל, ככה שבסוף הוכחתי שלא עשיתי את זה בשבילי. לא לדבר על זה שאני רק הערתי לרותם שהוא לא פעיל כחצי חודש אחרי שהוא עלה לניהול וכשכמה משתמשים אחרים פתחו תלונה במשוב נגדו, הצטרפתי אליהם.
    בחירות לחת"מ בלי מנהל- בחירות שווא שקרו מאי הבנה שהוסברה רק כשניתנו התוצאות. הרבה אכזבה, הרבה תלונות לרותם, אבל בסוף עבר.
    בחירות לצוות פרוייקטים- לפחות ככה קראו לו אז. אני לא יודע לומר בוודאות מתי זה קרה ברצף הזמן, אבל אני יודע שזה קרה אחרי האירוע ההוא. היו הרבה בלאגנים שם (אם ניתאי. סיפור ארוך, מי שיודע שיהיו לו בכיף. מי שלא, ממני לא ישמע) ורק שני מתמודדים (אני ושי) ובסוף העלו רק את שי (כצפוי). למרות זאת הוא עשה הרבה יותר, ככה שזו הייתה אבן דרך, אבל בסה"כ הכנה לקראת הבחירות האמיתיות.
    בחירות לילה לבן חנוכה 2010- בחירות לילה לבן. באמצע הלילה מתפרסמות התוצאות, ועומר עולה לפקחות. מודיעים על בחירות לחת"מ בזמן הקרוב, ומתחילה תקופה שאני אקרא לה כאן 'תקופת הלכאורה השקעה'
    תקופת הלכאורה השקעה- עד הבחירות לניהול חת"מ חת"מ היה במצב נוראי. שני אנשים הוציא כל אחד ארבעה "מדריכים", שהיו קצרים, לא מפורטים, לא רציניים ולא במבנה של מדריך. אני מצאתי רעיון למדריך חמישי לסדרת המדריכים שלי ופירסמתי אותו ונתתי מלא משוב על ה"מדריכים", ובסוף כל זה העלה אותי לניהול.
    הבחירות- עליתי לניהול ביחד עם איציק, כשבועיים אחרי הלילה הלבן.
    הניהול עם איציק- ניהלתי עם איציק כחודשיים, שבמהלכם איציק לא עשה יותר מדי בגלל לחצים שהופעלו עליו עד שהוא פרש ונשארתי לבד. במהלך הניהול שלי עם איציק התחיל יובש בפורום שנגרם באשמתי, שתוקן ע"י יותר מאוחר.
    הניהול לבד- תיקנתי את הטעות שלי והיובש נעלם (למרות שהחוק שהורדתי לא באמת השפיע על המשחקים, היובש היה כעס עלי בלבד ומחאה) והפורום פעל כמו שצריך. ככה זה עבד עד היום הנורא ביותר מבחינתי בפורום, האחד באפריל.
    באחד באפריל- מה שהתחיל כשמתיחה קטנה וחמודה והמשיך באי הבנה והורדה שלי מניהול ונגמר בזה שאני עדיין כועס על ההנהלה הגבוהה, זה היום הזה.
    מתיחה קטנה שבה היטמן הופך את חת"מ לפורום מת שמתחיל מכלום, מתחיל בלאגן ורגע לפני שאני מגיב, הבחידה הופכת לסיוט כשמספרים לפורום שזו מתיחה. הפורום מגלה שהיטמן באמת הופך למנהל כשאני כותב נושא שמסביר את המתיחה ושחת"מ חוזר לשגרה, ומגלה את זה רק כשמישהו שואל אותי 'למה אתה עדיין לא מנהל?' מאותו הרגע נלחמתי באלכס, נלחמתי ביוסי, עשיתי הכל כדי להוריד את היטמן. לא היה לי אכפת מזה שאני לא מנהל. היטמן לא עשה לחת"מ כלום בשנה שלמה, ולא הגיע לו ניהול, ושיחליפו אותי באדם שלא עשה כלום? אני לא יכול לקבל את זה. המלחמה נמשכה עד שיוסי אמר שזאת הייתה טעות ושאני אמור לנהל אם היטמן. עליתי לניהול לחמש דקות וירדתי. הייתי פגוע והחלטתי שאני צריך זמן כדי להחליט. בנתיים היטמן ניסה לשכנע אותי להישאר בחת"מ ולהמשיך להשקיע וניסה להציע לי כל מיני הצעות, שאת רובן יכולתי לתת לעצמי כשהייתי מנהל אם הייתי רוצה, עד שאמרתי לו להפסיק ושאם אני רוצה אני חוזר לניהול.
    עומר חוזר בערב האחד באפריל- מבחינתי זה אירוע אחר לגמרי. היה קצת זמן שאנשים ניסו לשכנע אותי לא לפרוש (או אמרו "אם זה מה שאתה רוצה, תפרוש. אני לא יכול להחליט בשבילך") וביקשו ממני לעשות את הדבר הנכון. מבחינתי, הייתי עושה את הדבר הנכון בכל מקרה. אם ההחלטה שלי הייתה לפרוש, אז זה היה הדבר הנכון לעשות, ואני עדיין לא בטוח שזה לא היה דבר נכון לעשות (שימו לב, לא הנכון אלא נכון). עומר הגיע ושאל אותי למה היטמן מנהל וסיפרתי לו על הכל. מאותו רגע, עברה חצי שעה עד ששנינו חזרנו לניהול חת"מ. הוא התחיל בלאגנים כדי להחליף את היטמן, אמרתי לו שאני אחזור לניהול ובסוף התחיל דיון שבו אמרו לי סליחה והחזירו אותי לניהול. אלכס איים שאם אנחנו מבקשים עוד העלה לניהול/הורדה מניהול אחת הוא אוכל אותנו עם מלח ובזה עצרנו, והוא גם טען שהיידיים שלו נשרו. מעניין אם הן צמחו מחדש עד כה...
    הניהול עם עומר- ניהול יחסית שקט ורגוע, עוד לא עבר מספיק זמן כדי שמשהו יקרה.

זהו, החפירה הסתיימה.
    אלה הנקודות החשובות בזמן שבו הייתי בו.
    על חלק מהנקודות אין פירוט ועל השאר יש, וזה בעיקר בגלל שהדרך שלי בתוך הפורום התחילה רק בבחירות אחרי ירידתו של דן.
    רק אתמול פורום תמיכת חת"מ נפתח לחלק מהשה"מים והוא מתחיל לפעול עכשיו, ואני מקווה שהוא באמת ישפר את חת"מ, כמו שאנו רוצים שהוא ישפר אותו.

נ"ב- אני פותח את הנושא הזה כי יש לא כמה אנשים שפתחו נושאים כאלה, זה הכל.
    אם זה אסור (דבר שלא נראה לי) אז דודי/מנהל ראשי כל שהוא/מנהלת ראשית כל שהיא (ניצן)- תנעל/לי בבקשה

2. אני ניניני אני סמל מיני
    מזל טוב!!

קרדיט ענק לרועי!

3. משתמש מנוסה
    מזל טוב,עברת דרך לא קלה,בהחלט מגיע לך להיות מנהל XD
    הפורום מת לגמריי!!!!!!!

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~Tyrael~@Apr 16 2010, 05:20 PM
    מזל טוב,עברת דרך לא קלה,בהחלט מגיע לך להיות מנהל XD
    אתה חלק מהסיבות לדרך הלא קלה הזאת!
    ותודה

5. מִיסְטֵר פִיזַָה
    שם: גיל גיל גיל הגמל הרגיל
    מזל טוב.
    אבל ממש חפרת.
    מזל שאני לא עושה דברים כאלה.
    הייתי מספר כמעט את כל תולדות הפורום ><
    (חוץ מכמה תקופות של פרישה או אי פעילות יתר)
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    עומר! 3>
    http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg

6. משתמש מנוסה
    לא ראית את מה שכתבתי בסוף?
    סוף החפירה
    ותודה

7. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    מזל טוב
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

8. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    בקיצור בגלל עומר אתה מנהל |:
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

9. משתמש מנוסה
    תודה מור
    פלופי (תזכיר לי מה השם שלך)- ממש לא. אם הייתי רוצה הייתי חוזר לניהול בלעדיו, פשוט לא הגעתי להחלטה עד שהוא הגיע. זה הכל, סוף הסיפור. אם אין לך משהו חכם לומר, אל תדבר.

10. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    Originally posted by Konoha Shinobi@Apr 16 2010, 05:58 PM
    תודה מור
    פלופי (תזכיר לי מה השם שלך)- ממש לא. אם הייתי רוצה הייתי חוזר לניהול בלעדיו, פשוט לא הגעתי להחלטה עד שהוא הגיע. זה הכל, סוף הסיפור. אם אין לך משהו חכם לומר, אל תדבר.
    :&#092;
    אתה אומר לי שעם הוא לא היה היה מתערב היטמן היה יורד מניהול ואז אתה היית עולה ?
    אתה חושב שאתה היית מצליח להוריד אותו ?

נ.ב.
    כדאי לך להתשתמש במשפט הזה ;)
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by Flupy@Apr 16 2010, 07:06 PM
    :&#092;
    אתה אומר לי שעם הוא לא היה היה מתערב היטמן היה יורד מניהול ואז אתה היית עולה ?
    אתה חושב שאתה היית מצליח להוריד אותו ?

נ.ב.
    כדאי לך להתשתמש במשפט הזה ;)
    לא.
    אם היית קורא עד הסוף היית מבין שהיית אי הבנה ושהציעו לי לחזור לניהול ולנהל ביחד עם היטמן, ושאני החלטתי לחכות קצת לפני שמחזירים אותי וזה הכל.

12. משתמש מנוסה
    מזל טוב D:
    Suicune - The Legend Dog

13. the bitch is back
    מזל טוב~ (:
    אני מוזכר ממש הרבה XD
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

14. משתמש מנוסה
    עומר- מה לעשות. שנינו פעילים רבות בחת"מ מאז ההתחלה.
    אם הייתי מציין גם את המ"תים וכה, חצי מהעמוד היה רק אתה ושי.
    תודה.
    סוויקון- תודה רבה

15. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    מזל טוב
    שתזכה לגדולות בפורום
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •