אני אישית לא יודע מה יש בזה.
שונא את זה.
לא מעשן
אני אישית לא יודע מה יש בזה.
שונא את זה.
לא מעשן
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
+1
הריח מסריח
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
אני אסכם את זה ככה:
לא עישנתי,אני לא מעשן ואני גם לא אעשן.
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
אני ממש לא אוהב עישון ומעשנים, אנשים שמעשנים הם בעלי אופי חלש, כי הריי אם חייתם בלי זה עד עכשיו מה פתאום עכשיו אתם כן צריכים את זה, ומה זה בכלל נותן לכם, רק ריאות שחורות וסיכוי גדול לחלות בסרטן ריאות.
Steve
לידיעתך, ניגילה יותר גרוע מסיגריה, ובלי להעליב, אם ההורים שלך הסכימו לך זה טיפה מראה על חוסר אחריות, תחפש במחשב על נרגילה אתה תראה כמה הנרגילה היא דבר רע ומזיק, מי שאומר שזה פחות מזיק משקר זה יותר גרוע אפילו.
זה מתוך ויקיפדיה:
"מחקר מצא שבמהלך עישון נרגילה ניתן לעשן כמויות עשן המקבילות או גדולות לזו בסיגריות [1]. מכיוון שהמים מסננים את העשן, ומכיוון שעשן הטבק נושא על פי רוב ריח של פירות, מתקבלת אצל רבים התחושה שהעישון לא מזיק. אך בנרגילה לא רק ששואפים את העשן, שואפים אותו הרבה יותר זמן מסיגריה ונפח השאיפות גדול יותר: הלחות מאפשרת למעשנים להגביר את עצמת שאיפתם, מכיוון שמוקטן גירוי דרכי הנשימה. ככל שהנרגילה קטנה יותר, קטנה כמות המים והחומר הנשאף לריאות מרוכז יותר ולכן גורם נזק רב יותר [2]."
בקיצור כדי לך לשמור על עצמך כי אתה בן אדם טוב וחבל שבגלל דבר כזה אתה תפגע בעצמך.
אבל אתה לא מעשן נרגילה לבד.Originally posted by PO ZON@Apr 17 2010, 01:14 AM
אני ממש לא אוהב עישון ומעשנים, אנשים שמעשנים הם בעלי אופי חלש, כי הריי אם חייתם בלי זה עד עכשיו מה פתאום עכשיו אתם כן צריכים את זה, ומה זה בכלל נותן לכם, רק ריאות שחורות וסיכוי גדול לחלות בסרטן ריאות.
Steve
לידיעתך, ניגילה יותר גרוע מסיגריה, ובלי להעליב, אם ההורים שלך הסכימו לך זה טיפה מראה על חוסר אחריות, תחפש במחשב על נרגילה אתה תראה כמה הנרגילה היא דבר רע ומזיק, מי שאומר שזה פחות מזיק משקר זה יותר גרוע אפילו.
זה מתוך ויקיפדיה:
"מחקר מצא שבמהלך עישון נרגילה ניתן לעשן כמויות עשן המקבילות או גדולות לזו בסיגריות [1]. מכיוון שהמים מסננים את העשן, ומכיוון שעשן הטבק נושא על פי רוב ריח של פירות, מתקבלת אצל רבים התחושה שהעישון לא מזיק. אך בנרגילה לא רק ששואפים את העשן, שואפים אותו הרבה יותר זמן מסיגריה ונפח השאיפות גדול יותר: הלחות מאפשרת למעשנים להגביר את עצמת שאיפתם, מכיוון שמוקטן גירוי דרכי הנשימה. ככל שהנרגילה קטנה יותר, קטנה כמות המים והחומר הנשאף לריאות מרוכז יותר ולכן גורם נזק רב יותר [2]."
בקיצור כדי לך לשמור על עצמך כי אתה בן אדם טוב וחבל שבגלל דבר כזה אתה תפגע בעצמך.
אתה מעשן עם לפחות 10 אנשים+-
ככה שזה יוצא קצת פחות מסיגריה.
אני לפעמים נרגילה פעם זה יהיה פעם בשבוע.
היום זה אולי פעם בחודש.
חברים שלי התחילו לעשן סיגריות מכיתה ז'
אז זהו שלא, ובגל שאכטה שאתה לוקח מרגילה יש ניקוטין כמו ב 4 שאכטות מסיגריהOriginally posted by בני אילת ליגה א'@Apr 17 2010, 04:34 AM
אבל אתה לא מעשן נרגילה לבד.
אתה מעשן עם לפחות 10 אנשים+-
ככה שזה יוצא קצת פחות מסיגריה.
אני לפעמים נרגילה פעם זה יהיה פעם בשבוע.
היום זה אולי פעם בחודש.
חברים שלי התחילו לעשן סיגריות מכיתה ז'
Hello, I'm Yellow !
חח אני רואה שההרצאות של כיתה ט' משפיעות פה חזק..
אני מעשן...
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)