לא רוצה פה מריבות על עישון
פשוט תענו בפשטות כן או לא.
מה הבעיה לכל הרוחות?
לא רוצה פה מריבות על עישון
פשוט תענו בפשטות כן או לא.
מה הבעיה לכל הרוחות?
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
בידיוק , אני מעשן את זה פעם בחודש או פעם בשלוש שבועותOriginally posted by בני אילת ליגה א'@Apr 17 2010, 04:34 AM
אבל אתה לא מעשן נרגילה לבד.
אתה מעשן עם לפחות 10 אנשים+-
ככה שזה יוצא קצת פחות מסיגריה.
אני לפעמים נרגילה פעם זה יהיה פעם בשבוע.
היום זה אולי פעם בחודש.
חברים שלי התחילו לעשן סיגריות מכיתה ז'
ובטח שלא לבד , אתה ממש מגזים , גם ההורים שלי יודעים שזה לא פעם ביום
ושזה לא לבד .
אז אל תדבר שטויות , עדיין לא הכרתי ילד שזה הזיק לו באמת .
זה לא קשור הרצאות, אני כיתה י', כל ההרצות של בית הספר זה סתם חרא הריי במקום שהמורות יזינו את המוח על זה שילכו לתפוס את הילדים האלה שמעמשנים ממש מתחת לגב שלהן, תדע לך העישון לא רק פוגע בך הוא גם פוגע בכל הסובבים אותך, ופוגע בסביבה. במקום שדור העתיד יראה נכונות ולא יעשן ולא יעשה את הטעות של המבוגרים, כי בהתחלה אמרו שהסגריות לא מזיקות, אבל עם השנים גילו כמה הם כן, אבל זה מראה כמה בני הנוער היום חלשים, כאילו זה רק חתיכת נייר מסריחה, פעם הרחתם את הצמכם אחרי שאתם מעשנים אי אפשר להתקרב עליכם, אני נגעל מהילדים האלה, אומנם היום זה לא מזיק, אבל עם כל השינוי שעובר העולם הזה, יחליפו את החומרים שיש בסגריות והם יהיו יותר רעילים, אתה יודע שבסגריות יש חומר שיש אותו גם ברעל עכברים יש בתוך זה גם חומר מדלק מטוסים, בקיצור יש משפט יפה "סיגריות לא עושות אותך גבר, הן רק בונות לך קבר"Originally posted by SexStyle@Apr 17 2010, 09:27 AM
חח אני רואה שההרצאות של כיתה ט' משפיעות פה חזק..
אני מעשן...
בקשר לסיגריות , אני מסכים איתך .Originally posted by PO ZON@Apr 17 2010, 01:39 PM
זה לא קשור הרצאות, אני כיתה י', כל ההרצות של בית הספר זה סתם חרא הריי במקום שהמורות יזינו את המוח על זה שילכו לתפוס את הילדים האלה שמעמשנים ממש מתחת לגב שלהן, תדע לך העישון לא רק פוגע בך הוא גם פוגע בכל הסובבים אותך, ופוגע בסביבה. במקום שדור העתיד יראה נכונות ולא יעשן ולא יעשה את הטעות של המבוגרים, כי בהתחלה אמרו שהסגריות לא מזיקות, אבל עם השנים גילו כמה הם כן, אבל זה מראה כמה בני הנוער היום חלשים, כאילו זה רק חתיכת נייר מסריחה, פעם הרחתם את הצמכם אחרי שאתם מעשנים אי אפשר להתקרב עליכם, אני נגעל מהילדים האלה, אומנם היום זה לא מזיק, אבל עם כל השינוי שעובר העולם הזה, יחליפו את החומרים שיש בסגריות והם יהיו יותר רעילים, אתה יודע שבסגריות יש חומר שיש אותו גם ברעל עכברים יש בתוך זה גם חומר מדלק מטוסים, בקיצור יש משפט יפה "סיגריות לא עושות אותך גבר, הן רק בונות לך קבר"
אבל שמע, זה לא נכון לגמרי... בסופו של דבר, גם כל היפי נפש האלה שאומרים "לא מתלהב\ת מאנשים שמעשנים" מרכלים כמו שצריך על אלה שמעשנים. זה גורם עניין אין מה לעשות...Originally posted by PO ZON@Apr 17 2010, 01:39 PM
זה לא קשור הרצאות, אני כיתה י', כל ההרצות של בית הספר זה סתם חרא הריי במקום שהמורות יזינו את המוח על זה שילכו לתפוס את הילדים האלה שמעמשנים ממש מתחת לגב שלהן, תדע לך העישון לא רק פוגע בך הוא גם פוגע בכל הסובבים אותך, ופוגע בסביבה. במקום שדור העתיד יראה נכונות ולא יעשן ולא יעשה את הטעות של המבוגרים, כי בהתחלה אמרו שהסגריות לא מזיקות, אבל עם השנים גילו כמה הם כן, אבל זה מראה כמה בני הנוער היום חלשים, כאילו זה רק חתיכת נייר מסריחה, פעם הרחתם את הצמכם אחרי שאתם מעשנים אי אפשר להתקרב עליכם, אני נגעל מהילדים האלה, אומנם היום זה לא מזיק, אבל עם כל השינוי שעובר העולם הזה, יחליפו את החומרים שיש בסגריות והם יהיו יותר רעילים, אתה יודע שבסגריות יש חומר שיש אותו גם ברעל עכברים יש בתוך זה גם חומר מדלק מטוסים, בקיצור יש משפט יפה "סיגריות לא עושות אותך גבר, הן רק בונות לך קבר"
העישון פוגע יותר במעשמים הפסיבים
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
בכללי כל מי שמעשן לא משנה מה בסוף הריאות שלו יהיו שחורות, הוא ישתעל כל הזמן, בעתיד הוא יאובחן כחולה סרטן ריאות, וימות, כי וואלה לא משנה אם אתם מעשנים קצת או או הרבה, תחשבו כל יום שאתם מעשנים כמה עשן נכנס לכם לריאות, תוך כמה שנים אתם תהיו יותר מכורים לזה, והריאות שלכם יהיו שחורות.
רועי, בבקשה אל תגיב אתה מוציא את עצמך אהבל, בטח שאתה לא מכיר ילדים שזה מזיק להם, אבל תתקשר עוד איזה 40-30 שנה נראה אם יהיה מישו בבית...Originally posted by Steve@Apr 17 2010, 12:56 PM
בידיוק , אני מעשן את זה פעם בחודש או פעם בשלוש שבועות
ובטח שלא לבד , אתה ממש מגזים , גם ההורים שלי יודעים שזה לא פעם ביום
ושזה לא לבד .
אז אל תדבר שטויות , עדיין לא הכרתי ילד שזה הזיק לו באמת .
בוא נראה...
סיגריות-
ניקוטין - כן
עשן- כן
ממכר- כן
הורס תבריאות- כן
לך תדע מה מכניסים בפנים חוץ מטבק, אבקת שריפה, וחומרים כימיים- כן
מגיע בצורת חבילה/גוש- לא
"מסונן" ע"י מים-לא
בטעמים-כן
נרגילה-
ניקוטין - כן
עשן- כן
ממכר- כן
הורס תבריאות- כן
לך תדע מה מכניסים בפנים חוץ מטבק, אבקת שריפה, וחומרים כימיים- כן
מגיע בצורת חבילה/גוש- כן
"מסונן" ע"י מים-כן
בטעמים-כן
השוואה קצרה,
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)