פוקימון ברקת-אמרלד
לוגו המשחק:
קרדיט ענקי לIzik מפורום אחר
<span style='color:orange'>הקדמה
אני חדש פה בפורום חידות תחרויות ופרסים (חת"ם) אז בטח יחשבו שמשחק הזה לא יהיה מושקע בשיט-גרוש אבל אני רוצה לומר שאולי אני חדש נכון אבל המשחק הזה יהיה אחד מהמושקעים למרות שאני לא יודע לערוך. מקווה שזה יהיה משחק טוב וירשמו אליו הרבה-מספיק.
ד"א: אני בבית של אותו אחד מהפורום האחר אז הוא ואני מגיבים פה ביחד בכינוי שלי
העלילה
היו 4 מחוזים שינו הוואן קנטו וג'וטו. היה בו דבר משותף שהוא מכון. אבל בכל מחוז היה דבר מוזר, מסתורי, יוצא דופן כח הפוקימון שבתוכו. כח הפוקימון היה יכול לכלול בתוכו אך ורק 6 מאמנים ומתאמים מספיק מוכשרים כדי להיכנס אליו. כמובן שכמו כל מחוז יש צוות רשע אבל בכח הפוקימון הצוותים הרשעים התאחדו. המטרה שלכם היא להגיע עד האליט פור ולנצח אותם בקרב, אבל בדרך תיזהרו ממכשולים של 3 הצוותים שקראו לעצמם ביחד "ארום". אבל מאחורי צוות "ארום" קיים איש מיוחד עם כוחות לא מהעולם הזה שיכול לצפות את מה שתעשו (מגלה עתידות). מגלה העתידות הזה הוא מי שיעשה לכם את המוות מכיוון שהוא מעביר את מחצית מכוחותיו לאחד מצוות "ארום" שנלחם. בדרך כלל האיש מעביר את כוחותיו לסגניו אבל במצבים קשים כמו שהיה שלאנס היה מאמן צעיר וכמעט הצליח להשמיד אותו הוא העביר את הכוחות לבוס שלו .
לאנס למי שלא מכיר הוא זה ()
הערות
1. יש לכם 5,000 שקל וכל ריפוי במרכז הפוקימון עולה 5 שקל אז לשמור את הכסף כי המאמנים פה יהיו קשים ביותר ואם אין לכם כס, אז בעלה של האחות ג'וי יבעט אותכם החוצה ממרכז הפוקימונים
2. למשחק יהיו עוד חלקים חוץ מזה שעליהם אני יפרט מאוחר יותר
חוקים
1. לא להספאים
2. לא לקלל
3. לא לעשות דאבל פוסטים
4. כאשר מדברים עושים ( " )
5. מי שלא רשום הוא לא רשום נקודה אז לא לחפור לי עם זה
6. מי שלא מגיב יומיים עף מהמשחק אבל לא חייב לומר לי לפני שאתם הולכים כי אני יודע לברר את זה. זאת אומרת שאם לא מגיבים אני יודע לבדוק אם אתם בפורום ובכוונה לא מגיבים כמו שקרה עם 2 שחקנים.
7. להנות
נא לא להגיב</span>