Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 21
  1. מורחקים
    ראיתי מקודם את הסרט הראשון מיוטו נגד מיו בעיברית אחרי הרבה זמן שלא ראיתי אז השאלות שלי הם ככה.

1 האם אחרי שהמתקפה של מיוטו ומיו פגעה באש אז הוא מת בסרט ופתאום הדמעות של הפוקמונים החזירו אותו לחיות?

2 מה הקטע הזה שמיוטו ומיו גרמו לכולם לשכוח את מה שקרה במהלך הסרט?

3 האם כל מה שקרה בסרט זה היה אשליה אחת גדולה?כי באמצע של הסרט המאמנים רצו לצאת אל הים והשוטרת אמרה שזאת הסערה הגרועה ביותר שהיה ושהם פוחדים שהם יטבעו בים ובסוף הסרט ראו שהיא אומרת להם את שוב את אותו הדבר .

אז מישהו מוכן להסביר לי בבקשה את כל זה?

2. אני ניניני אני סמל מיני
    1.לא הוא פשוט הפך לאבן, בעיקרון זה מת...
    2.הם לא רצו שהאנשים יזכרו כלום ממה שקרה אז הם גרמו להם לשכוח הכול

3. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    3 לא.
    פשוט שמיוטו גרם להם לשכוח הכל, אז הוא גם גרם להם לחזור למקום שהם היו ולגרום גם לכל שאר המאמנים שרצו בהתחלה להגיע לאי לשכוח את זה.

4. מורחקים
    תודה דרך אגב הסרט הזה שדיבבו אותו לעיברית עשה הכי הרבה טעיות מכל הסרטים האחרים פשוט בושה לדבב סרט כזה ולעשות טעיות במשך הסרט .

5. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי NIKO צפה בהודעה
    תודה דרך אגב הסרט הזה שדיבבו אותו לעיברית עשה הכי הרבה טעיות מכל הסרטים האחרים פשוט בושה לדבב סרט כזה ולעשות טעיות במשך הסרט .
    כמו??
    סרטי פוקימון מדובבים/מתורגמים לעברית: (הכל חוץ מהסרט ה-7)

http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=26517

פרקי פוקימון- מימד הקרב מדובבים :

http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=20755

6. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    הטעויות מקורן בדיבוב האמריקאי, אולי גם ביפני.
    בדיבוב הישראלי לא עשו טעויות נוספות, אלא אותן טעויות כמו באמריקאי.

7. מורחקים
    שם: עידוס
    ציטוט פורסם במקור על ידי niko צפה בהודעה
    ראיתי מקודם את הסרט הראשון מיוטו נגד מיו בעיברית אחרי הרבה זמן שלא ראיתי אז השאלות שלי הם ככה.

1 האם אחרי שהמתקפה של מיוטו ומיו פגעה באש אז הוא מת בסרט ופתאום הדמעות של הפוקמונים החזירו אותו לחיות?

3 האם כל מה שקרה בסרט זה היה אשליה אחת גדולה?כי באמצע של הסרט המאמנים רצו לצאת אל הים והשוטרת אמרה שזאת הסערה הגרועה ביותר שהיה ושהם פוחדים שהם יטבעו בים ובסוף הסרט ראו שהיא אומרת להם את שוב את אותו הדבר .

1.כעיקרון הוא מת [כבר הפעם ה2 שהוא מת וחזר לחיים (ראה פרק : "מגדל הטרור" שמה הוא מת וחזר בחזרה לחיים)] אז כעיקרון מהמתקפה אש מת ומכל הדמעות של הפוקימונים (גם המשובטים וגם הרגילים) הוא חזר לחיים, זה בא להראות שלא משנה מה אתה משובט או רגיל כולנו בני אדם "כאמור פוקימונים" והמאפיין האומנותי הזה שכולם אחד גם אם הם שונים בעצם החזיר את אש לחיים.

2.מיוטו למד שיעור חשוב, הוא למד שבני אדם ופוקימונים הם חברים ולא אוייבים ולמד שאין טעם לכל מתקפת ה"טרור" שהוא הנחיל עליהם ולכן הוא מחק לכולם את הזכרון והחזיר אותם בחזרה למרכז הפוקימונים שממנו הם באו בסערה, את צוות רוקט אם אני לא טועה הוא השאיר באי לאחר שהרס את המגדל והמעבדה שמה (קטע קטן שנועד לצחוק)

3.זוהי לא אשליה, כאשר מיוטו החזיר את אש וחבריו למרכז הפוקימונים הוא מחק להם את הזכרון (וכנראה שגם לכל שאר האנשים שבאו לשמה) וכמו שראית הם לא זכרו למה הם באו לשמה.

מה שכן בסוף הסרט אש זכה לראות את מיו! ממש כמו שזכה לראות את הו-אן בפרק 1!
    באמצע עונת ג'וטו מיוטו חוזר בפרק ספיישל שנקרא "חזרתו של מיוטו" אני אישית עוד לא הגעתי לפרק הספיישל הזה מכיוון שאני עוד לא התחלתי לצפות בעונה ה2 של איי תפוז, מה שכן השמועות אומרות שהפוקימונים שמופיעים שמה הם רובם מדור ראשון ככה שאני לא חושב שתהיה לך בעיה לצפות בסרט ההמשך ישירות עכשיו אם אתה משתוקק לראות מה קרה למיוטו וחבריו המשובטים.

בהצלחה ושבוע טוב.

8. היכל התהילה

כל התשובות שהעניקו לך לא נכונות.

1. בסרט ה'מקור של מיוטו', אמבר מספרת למיוטו שאביה היה מספר לה סיפור לילה ובו כאשר פוקימונים נהיים עצובים אז הם בוכים, והדמעות שלהן מלאות בחיים. כך יצא שבסרט עצמו, כאשר הפוקימונים בכו, הם החזירו את אש לחיים.

2. מיוטו מחק לאנשים את הזכרון משום שהוא לא רצה שידעו על קיומו, שיחפשו אותו או שינסו להפוך אותו או את אחד מחבריו המשובטים ל"עכברי מעבדה" (כמו שקרה ב'מיוטו מכה שנית'). מה גם שאם אש עזר למיוטו, אז לא מגיע לו, לחברים שלו, ולפוקימונים שלו לזכור את הטראומה שהם ראו אותו מת מול הפנים שלהם.

3. זה פשוט התערבות של מיוטו בו האירוע שקרה לאחרונה, יקרה בשנית ובכך יסיר כל חשד שמשהו קרה בפרק הזמן שבין הפעם הראשונה שהיא אומרת את זה לבין הפעם השנייה. ואין זו בעיה עבור מיוטו לגרום לאנשים לעשות את מה שהוא רוצה (ע"ע האחות ג'וי בסרט).

9. מורחקים
    ציטוט פורסם במקור על ידי Hit Man צפה בהודעה
    כל התשובות שהעניקו לך לא נכונות.

1. בסרט ה'מקור של מיוטו', אמבר מספרת למיוטו שאביה היה מספר לה סיפור לילה ובו כאשר פוקימונים נהיים עצובים אז הם בוכים, והדמעות שלהן מלאות בחיים. כך יצא שבסרט עצמו, כאשר הפוקימונים בכו, הם החזירו את אש לחיים.

2. מיוטו מחק לאנשים את הזכרון משום שהוא לא רצה שידעו על קיומו, שיחפשו אותו או שינסו להפוך אותו או את אחד מחבריו המשובטים ל"עכברי מעבדה" (כמו שקרה ב'מיוטו מכה שנית'). מה גם שאם אש עזר למיוטו, אז לא מגיע לו, לחברים שלו, ולפוקימונים שלו לזכור את הטראומה שהם ראו אותו מת מול הפנים שלהם.

3. זה פשוט התערבות של מיוטו בו האירוע שקרה לאחרונה, יקרה בשנית ובכך יסיר כל חשד שמשהו קרה בפרק הזמן שבין הפעם הראשונה שהיא אומרת את זה לבין הפעם השנייה. ואין זו בעיה עבור מיוטו לגרום לאנשים לעשות את מה שהוא רוצה (ע"ע האחות ג'וי בסרט).
    להגיד שהתשובות שלנו לא נכונות, ולרשום בעצמך תשובות שהן לא נכונות.. בשביל מה זה טוב?
    כותב הנושא דיבר על הסרט ה1 נטו ולא על פרק הספיישל "מיוטו חוזר" ולא על הDVD של "איך מיו נולד, מיהי אמבר וכ'ו".

1.הסרט מתחיל ישר מהנקודה שמיוטו במעבדה שואל מי אני ואחר כך הורס אותה. הקטע עם אמבר ועם הסיפור על הדמעות שמחזירות לחיים הוא בכלל מהDVD של "איך מיוטו נוצר". כותב הנושא דיבר על הסרט ה1 נטו. ואני עניתי לו מה שכל אחד מסיק מן הסרט. זה נכון שמה שעומד מאחורי הדמעות זה הסיפור, אבל זה כבר מסרט אחר.

2.איך אתה יודע שישתמשו במיוטו בתור עכבר מעבדה? בגלל הסרט "מיוטו חוזר" ושוב כותב האשכול מבקש תשובה ומציין שהוא ראה רק את הסרט ה1, בכלל אתה לא יכול לדעת מה עבר למיוטו בראש כשהוא מחק להם את הזכרון, זוהי רק השערה מה שענית לו.

3.אותו דבר כמו מה שרשמתי.

להזכירך הסרט מיוטו חוזר יצא כמה שנים לאחר מכן. אם מישהו יפתח נושא, יציין שהוא צופה בפוקימון העונה ה1 וישאל מהי ההיסטוריה של צוות רוקט אתה תספר לו את ההיסטוריה של העונה ה1 ולא של "פוקימון דברי הימים" כי הן די מנוגדות ובכלל זה כמו עוד "תסריט" שהומצא מאוחר יותר.
    נערך לאחרונה על ידי idos055, 04-21-2010 בשעה 12:54 AM

10. היכל התהילה
    כדי להבין תהליך, אי אפשר להתמצא רק במה שקורה בו. צריך להכיר מה קרה לפני ומה קרה אחרי.

11. מייסד האתר והפורום
    בלי שום קשר , היטמן אתה שולל דברים של אחרים ואתה בחלק מהתשובות חוזר על תשובות של האחרים רק בניסוח שלך.

ו-idos055 , להגיד שסרט אחד לא קשור לשני זה מגוחך .... הרי הכל מתקשר בסוף , זה שלא ידעת את זה בסרט הראשון זה לא אומר שהמידע לא נכון ולא מתאים.... בהרבה סרטים וסדרות נותנים לך משו לראות ורק אחרי הרבה פרקים או בסרטי ההמשך אתה מבין למה זה קרה באותו זמן...

12. מורחקים
    ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    בלי שום קשר , היטמן אתה שולל דברים של אחרים ואתה בחלק מהתשובות חוזר על תשובות של האחרים רק בניסוח שלך.

ו-idos055 , להגיד שסרט אחד לא קשור לשני זה מגוחך .... הרי הכל מתקשר בסוף , זה שלא ידעת את זה בסרט הראשון זה לא אומר שהמידע לא נכון ולא מתאים.... בהרבה סרטים וסדרות נותנים לך משו לראות ורק אחרי הרבה פרקים או בסרטי ההמשך אתה מבין למה זה קרה באותו זמן...
    רותם בוא ניקח לדוגמה סיטואציה. ילד מסויים שואל שאלה : "צפיתי בסרט ה1 של "שלמה וקובו" ורציתי לדעת איך שלמה מת?

עכשיו רותם אני אציג בפניך שתי תשובות של 2 משתמשים שונים:

משתמש א:
    שלמה מת עי"י כך שקובו שם לו מנת רעל בסלט שהרגה אותו

משתמש ב:
    שלמה מת מכיוון שהוא קיבל מנת דם בתוך הסלט, בסרט ה3 אנו מגלים שדוד החביא את מנת הרעל בסלט של שלמה תוך כדאי שהוא מחופש לקובו

ועכשיו אני שואל אותך איזה תשובה יותר מתאימה לנושא?
    הסרט ה3 כאמור הומצא כעבור מספר רב של שנים לאחר הסרט ה1 עם תסריט חדש, התכנון המקורי היה שקובו הרג את שלמה ופותח האשכול צפה רק בסרט ה1 ככה שלגבי שאלתו איך שלמה מת, הוא מת ע"י קובו. אם נתייחס לסרט מתקדמים יותר הדבר גם יגלה לאותו משתמש ספויילרים. חשבת אולי אותו המשתמש רוצה לראות את הסרט בעצמו?
    כמובן שזו רק דוגמה ואין סרט כזה באמת.

בדיוק בגלל זה אתה לא יכול לשלול את התשובות שהבאתי לפותח הנושא, לעומת זאת פותח הנושא יכול לשלול את התשובות שאתה הבאת לו מכיוון שהוא לא צפה עוד בסרט של מיוטו חוזר שמשודר כמה שנים אחרי הסרט ה1.

דרך אגב קצת הרסת לי שגילית שבעתיד מיוטו ינוצל עי"י בני אדם אבל אני אסלח לך כי אני אוהב אותך

13. היכל התהילה
    סמוך עליי שלקרוא תשובות מלאות, מקיפות ומנומקות גם מציגות חשיבות מעבר לשאלה הזו.
    בצורה הזו אתה חושף לשואל ולשאר הגולשים את כל התמונה ומאפשרים להם לדעת יותר.
    זו לא בושה לטעות, וזו בהחלט לא בושה לדעת יותר.

וזה לא שאמרתי לו - "אל תקשיב לעידו", רק הצגתי לו את התשובה שלי. הוא יכול לעשות מה שבא לו איתה.
    אתה למשל בחרת לא להאמין לה ודבקת בגירסה שלך, וזה גם חלק מדיון ומותר לך. קפיש?

נ.ב - ה'מקור של מיוטו' יצא לפני הסרט, הספיישל 'מיוטו מכה בשנית' יצא אחריו.
    ככה שלהציג את זה בצורה שהצגת זה לא ממש מדויק.

14. מורחקים
    ציטוט פורסם במקור על ידי Hit Man צפה בהודעה
    סמוך עליי שלקרוא תשובות מלאות, מקיפות ומנומקות גם מציגות חשיבות מעבר לשאלה הזו.
    בצורה הזו אתה חושף לשואל ולשאר הגולשים את כל התמונה ומאפשרים להם לדעת יותר.
    זו לא בושה לטעות, וזו בהחלט לא בושה לדעת יותר.

וזה לא שאמרתי לו - "אל תקשיב לעידו", רק הצגתי לו את התשובה שלי. הוא יכול לעשות מה שבא לו איתה.
    אתה למשל בחרת לא להאמין לה ודבקת בגירסה שלך, וזה גם חלק מדיון ומותר לך. קפיש?

נ.ב - ה'מקור של מיוטו' יצא לפני הסרט, הספיישל 'מיוטו מכה בשנית' יצא אחריו.
    ככה שלהציג את זה בצורה שהצגת זה לא ממש מדויק.
    1.אתה רשמת "כל התשובות שהעניקו לך לא נכונות." זאת אומרת שאתה מכליל את עידו בתור נותן תשובות שגויות (דבר שלא נכון) אני בסה"כ נותן תשובות לפי הפרקים\סרטים שהוא ראה ולא תשובות של ספויילרים מה שנקרא, קפיש?
    2.לא בחרתי לא להאמין לגרסה שלך, הגרסה שלך מדוייקת ביותר (נתעלם מהעובדה שתשובה 3 אותה תשובה שלי רק בניסוח שונה ותשובה 2 היא השערה גם בהתחשב לעובדה של "מיוטו חוזר" כי הרי לא ניתן לדעת בוודאות מהי הסיבה שמיוטו מחק להם את הזכרון. התשובה של אמבר למשל היתה בקטע שהוא לא ראה. חשבת אולי להסביר לו מי זאת אמבר במקום להגיד לו מה היא סיפרה למיוטו? וחשבת אולי להסביר לו מי זה האבא ומה הקשר שלו לסרט (בהתחשב בעובדה שבסרט שהוא ראה הראו קטע קטן שלו)

בכל מקרה כל התשובות נכונות, אני שמח שהגעת להבנה שזו לא בושה לטעות

15. מייסד האתר והפורום
    קיצר בשקר לקובו ושלמה ... שני התשובות נכונות אז לא להתווכח , זה תלוי מאיפה מסתכלים ומה בדיוק הפותח רצה לדעת.

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •