Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 21 מתוך 21
  1. מורחקים
    יש לי עוד שאלה במקום שאני יפתח נושא חדש זוכרים בסרט צוות רוקט אמר עם מיוטו הרס את המעבדה אז מישהו בנה אותה מחדש ידוע מי זה היה?

2. מורחקים
    שם: עידוס
    ציטוט פורסם במקור על ידי niko צפה בהודעה
    יש לי עוד שאלה במקום שאני יפתח נושא חדש זוכרים בסרט צוות רוקט אמר עם מיוטו הרס את המעבדה אז מישהו בנה אותה מחדש ידוע מי זה היה?
    אני אומר לך את התשובה נטו מהסרט הראשון (בתור צופה שהבין את כל הסרט)
    מיוטו בעצמו הוא זה שבנה את המעבדה מחדש על מנת לשבט פוקימונים ולהכין צבא של פוקימונים משובטים משלו.

בכלל אני שם לב שהשאלות שלך הן שאלות בסיסיות למדי, חשבת לצפות בסרט עם תרגום או בדיבוב לעברית? אני ממליץ לך לשקול את זה כאופציה להנאה המקסימלית.

3. מורחקים
    ציטוט פורסם במקור על ידי idos055 צפה בהודעה
    אני אומר לך את התשובה נטו מהסרט הראשון (בתור צופה שהבין את כל הסרט)
    מיוטו בעצמו הוא זה שבנה את המעבדה מחדש על מנת לשבט פוקימונים ולהכין צבא של פוקימונים משובטים משלו.

בכלל אני שם לב שהשאלות שלך הן שאלות בסיסיות למדי, חשבת לצפות בסרט עם תרגום או בדיבוב לעברית? אני ממליץ לך לשקול את זה כאופציה להנאה המקסימלית.
    תקשיב בוא אני יתקן אותך ב2 דברים.

אמרת כמה פעמים באשכול הזה שפותח האשכול כלומר אני ראה רק את הסרט הראשון הובןכ אתה טועה ראיתי את כל ה12 הסרטים של פוקמון וכן כולל את השפייסל החזרה של מיוטו גם את זה ראיתי מיוטו חוזר.

דבר שני אני שואל שאלות מיסתוריות בגלל שלפי השאלות שלי לא היה להם תשובה בסרט ובגלל ז האני שואל פה כדאי שיהיה לי ידע כמוכם הבנת?

4. מורחקים
    שם: עידוס

אמרת כמה פעמים באשכול הזה שפותח האשכול כלומר אני ראה רק את הסרט הראשון הובןכ אתה טועה ראיתי את כל ה12 הסרטים של פוקמון וכן כולל את השפייסל החזרה של מיוטו גם את זה ראיתי מיוטו חוזר.

דבר שני אני שואל שאלות מיסתוריות בגלל שלפי השאלות שלי לא היה להם תשובה בסרט ובגלל ז האני שואל פה כדאי שיהיה לי ידע כמוכם הבנת?
    וואלה אחי אני אוהב אותך
    שמח שעניתי לך על השאלה, אשמח לענות על שאלות נוספות.
    ויפה מאוד שציפת בכל הסרטים, אני לצערי צפיתי רק בסרט ה1 (או לשמחתי?)

5. מייסד האתר והפורום

שאלות מיסטוריות ? אל תעלב אבל הייתי בן 7 שראיתי תסרט הראשון של פוקימון וגם אז זה היה ברור שמיוטו בנה את המעבדה מחדש. מה מסתורי בזה?

6. מורחקים
    ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    שאלות מיסטוריות ? אל תעלב אבל הייתי בן 7 שראיתי תסרט הראשון של פוקימון וגם אז זה היה ברור שמיוטו בנה את המעבדה מחדש. מה מסתורי בזה?
    הכוונה היא שאתה חושב שאתה רואה את הסרט ויודע עליו הכל ולמרות שאתה רואה את הסרט יש דברים מיסתורים בסרט שאין להם תשובה בסרט הבנת?

לעידו אחי אל תילך עונה עונה אני מניח שאתה לא מכיר הרבה דמיוות ופוקמונים מדור שני שלישי רביעי עזוב אותך בחייאת דינק אנחנו ב2010 והעונה הראשונה היית ב1999 11 שנים עבר תתחיל לראות לפחות פרקים מענינים אני לא אומר לך לדלג עונות אבל תתחיל לראות את הפרקים המענינים וזה אייך אש נלחם בליגת אינדגו ומי יהיו היריבים שלו אני לא יצא מניאק ויגיד לך לאיזה שלב הוא הגיע בליגה אז תהנה לך.

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •