הנה קליפ שעשיתי למגמת קולנוע
[YOUTUBE]c1GSsOCrQoc[/YOUTUBE]
[אני הנער למי שלא יודע]
הנה קליפ שעשיתי למגמת קולנוע
[YOUTUBE]c1GSsOCrQoc[/YOUTUBE]
[אני הנער למי שלא יודע]
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:quot\'><span style=\'font-family:quot\'>Pardon fucking me"
who the fucking fuck is Jesus
motherfucking new messiah
"for the fucking world</span></span></span>
בשביל מה התקנו מוד יוטיוב :p ?
אני צופה ועורך תהודעה שלי.
אתה הקברן ? XD
תודהp:
ולא, אני הכושי עם פאות הלחיים הגרוביות
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:quot\'><span style=\'font-family:quot\'>Pardon fucking me"
כושי ? אתה בכלל אל כהה עור...
קיצר.. סרטון מאוד מאוד יפה!! אהבתי את הרעיון... והאבא משחק טוב מאוד דווקא חח .. אתה פחות.
חח בקטע שאתה מוצא את הקופסא בין הספרים אתה דומה למיסטר בין חחח [בלי לפגוע כמובן... זה לא שזה בגדר העלבה]
בקשר לעלילה.. ההתחלה הייתה יפה ,אחרי זה בקטע שהוא פוגש תקברן בחוץ זה היה קצת מעפן , ומאז זה נהיה יפה מאוד עד הסוף שלא כל כך הבנתי... הכוונה היא שהבן הוא ההמשך של האבא שלו ?
יפה,אהבתי תעלילה ובמיוחד את הסוף...
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
זה מוזר, אני בד"כ מאוד ביקורתי בנוגע לכל דבר שאני עושה ולא מעט אמרו לי שהמשחק שלי לא משהו פה, חשבתי שעשיתי עבודה לא רעה כלל, בעיקר לאור העובדה שאני לא שחקן ולשחק רגש כמו עצב זה דבר כל כך מסובך.
לא ראיתי את הדמיון למיסטר בין, מילא היית אומר זאב רווח
בנוגע לעלילה ולכוונה שלי בקליפ(ותאמינו לי, אין הרבה דברים שנעשו במקרה, תכננתי את התסריט ואת עיצוב הפריים בקפידה רבה)אני לא רוצה לחשוף את דעותי האישיות, חלק מהסיבה לכך שהסוף הוא די מעורפל היא כדי שאנשים יוכלו להדיין בנוגע למחשבותיהם על הקליפ, אז אשמח אם תביעו את דעתכם!
תיארתי לעצמי.
בקשר למשחק שלך ... כן הוא לא משו , כשאתה מופתע ממש שמים לב שזה מאולץ , ואתה ממש מראה את המחשבות שלך על ההבעת פנים ולא תמיד זה ככה...
שוב, אינני שחקן, ואינני מתיימר להיות אחד כזה.
Btw האבא בסרטון הוא באמת אבא שלי, והילד הקטן הוא בן דוד שלי.
ורותם, אשמח לדעת למה לא אהבת את הסצינה הראשונה של האיש בברדס והילד?
זה היה כזה נדוש , מה הוא פתאום הולך באמצע הלילה בחוץ חח וגם כל הקטע האפל הזה של לראות איזה איש מוזר בלילה והוא מביא לך איזה משו עתיק וכל זה... זה לא הטעם שלי... זה הופך את זה למן מדע בדיוני מהסוג שאני לא אוהב.
האפקט של החפץ שפתאום רואים אותו הלך יפה.*
קליפ טוב.
אני במגמת תקשורת אני גם מכין קליפים וכאלה![]()
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
תמיד עניין אותי, מה ההבדל בין מגמת קולנוע למגמת תקשורת?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)