מי יודע אולי יש קודים למשחק.. כי בכל זאת המשחק אמור להיות מבוסס על מנוע כל שהוא אז אולי הקודים של המשחק שהוא מבוסס עליו עובדים .. אבל אל תעשה שטויות.
בהצלחה.
באיזה אימולטור אתה משתמש?
שום אימלטור פשוט התקנתי את המשחק ואז חלצתי את זה מתוכנת ווינר ואז המשחק הופעל לי כאילו שזה משחק מחשב רגיל ללא אימלטור ואנני רואה אפשרות בגודל של המסך לעשות קודים אבל תאמין לי ששווה לשחק במשחק הזה יש מלא פוקמונים לתפיסה והעלילה פשוט ענקית אני יוכל להעביר את הזמן בכייף עד שיצא דור חמישי אני מת על משחקים מסוג זה גם אם יש קודים למשחק אנני רואה אפשרות להכניס אותם למשחק כי זה בלי אימלטור.
גם הגרפיקה מצויינת גם המוזיקה מדהימה תאמין לי זה טוב יותר מדור רביעי אפילו.
הדבר היחידי שלא אהבתי זה שכל המתקפות במשחק הם כל פעם מתקפת האש אמבר וזה מגעיל ברמות.
אה וואלה... אולי אני אנסה להוריד ולשחק.. אבל אין לי זמן![]()
לע
אני מכיר את עצמי אני אשחק בזה 5 דקות ואפסיק.. [נראה לי זה מה שאני הולך לעשות הלילה]
מי הילדה היפה? מיסטי?
חח כמה נואש אתה, תפתח אתר פורנו מה אתה חורש לי על המשחקים בשביל ילדה יפה חח
אם בכל זאת אתה וידך הימנית משתוקקים לעשות חיים עם הילדה קח את זה ;)
בקשר להורדה בדקתי וההורדה שלי יותר מעודכנת אבל אם שלך יותר יעילה אז טוב שכך.אני משחק במשחק הזה אבל אני לא מומחה ואני צריך עזרה,אני רוצה צאריזארד איך אני משיג, איך מחליפים פוקימונים מישהו יודע ששיחק בזה?
למה זה כזה קטן?
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)