Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3
  1. משתמש מנוסה
    לפני המכון ה-8 בג'וטו :

טיפלושן (טיפלוסיון) - 43
    פיג'יוט - 42
    לפרס - 42
    נידוקינג - (עבד)
    ראייצ'ו - 35

זאת החמישייה לפני מכון הדרקונים בעיר ג'וטו.

תגידו לי את דעתכם על השישייה לליגה :
    טיפלושן
    פיג'יוט
    לפרס
    ראייצו (ייאמן לרמה 40 + - העיקר שיהיה פוקימון ברק שאני אוהב)
    גנגר \ אלקזם רמה 45 ( מה עדיף לי?)
    לוגיה\אחר (מה כדאי?)

אשמח לקבל תגובות

2. מורחקים
    אין לך בעיות אתה מסודר כי ראיצו פוקמון חשמל לגרידוס של מנהיגת המכון תן מכת ברק והוא יחוסל אחר כך נגד 2 הדרגוניר שלה סוג דרקון תשתמש בלפרס במתקפות קרח והם יחסולו הבעיה היחידה שלך זה נגד קינדרה חצי מים חצי דרקון החולשה היחידה שיש לו זה מתקפות דרקון בכללי אני מציע לך להעיף את פיגיוט לקיבינימט תתפוס מעל העיר של המכון השמישי יש מערה תתפוס שם דרטיני ותפתח אותו ברמה 30 ואז ברמה 55 לדרגונייט את נידוקינג תשאיר כי הוא חצי רעל וחצי אדמה את לוגיה תעיף כי אם אתה רוצה אגדי בשישיה שלך תעשה את כולם אגדיים אני מציע לך פוקמון מסוג עשב או שתתפוס את סנורלקס ברמה 50 שתגיע לקנטו.
    קח גנגר כי הוא סופר אטרקטיבי נגד על חושי וראית את זה בטח בסידרה במכון של סברינה אונטר נגד קדברה.
    נערך לאחרונה על ידי JOHN_CENA, 04-21-2010 בשעה 01:42 PM

3. משתמש מנוסה
    שישייה סבבה סה"כ
    NIKO כנראה לא הבנת הוא רק שם את לוגיה לליגה ולמכון כדי שיהיה לו עוזר,אחרי הליגה הוא מחזיר את נידוקינג(אם הבנתי נכון)אני אישית מציע לך לקחת אלאקזאם אם אתה יכול,במקום לקחת גנגר ולהרוס פשוט שים על אלאקזאם Shadow Ball(מאוד מתאים לו זה Special)ואז גם על סאברינה הם לא יוכלו להזיז לך לעומת גנגר שימות במכה שם בכלל חולשה כפולה לעל-חושי
    אין צורך ללכת עד למכון החמישי אחרי המכון האחרון אתה מקבל דרטיני במבחן(אם אתה עונה נכון הוא עם ExtremeSpeed!)ואז תוכל לאמן אותו

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •