מה י???
מה י???
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
i am true spartan and i no shut up because he think that he know all
slove this packing prob
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
תודה לOdin Borson
מור תאמין לי שאם הייתי רוצה שמה שאתה רוצה שיקרה יקרה זה היה קורה אבל אני לא מטוטמם ואני מבין את לאן אתה מנסה להגיע תפסיק לפני שזה יגיע למקום אחר..
על מה אתה מקשקש פה?
אני לא מבין.
I want to play a game
תודה לOdin Borson
דברי פתיחה
מעולם לא התביישתי בספרטה. כל חיי אמרתי בכל מקום ולכל אוזן מה אני חושב על ספרטה ומה אני חושב על להיות ספרטן. תמיד הרגשתי את הכבוד העצום בלהיות ספרטן. מעולם לא הייתה בי צל של בושה. מעולם, עד היום. היום התביישתי להיות ספרטן. ראיתי איך שניים מביתי, שני אחיי, רבים כמו תינוקות, כאילו הם רבים עם פרפר או פרסי. שניכם חוטאים גדולים בעיניי, ועל כן שניכם אשמים.
מור- אנחנו אחים. אבל אני קיבלתי ממכם את ההנהגה. אם אני מחליט על דבר כלשהו, אתה יכול לשנות את דעתי, אבל לעשות זאת בצורה הולמת. בנוסף לכך, נגררת לקרב מתחת לכבודך, ועל כן אתה צריך להתבייש.
רומה-מאיפה להתחיל? אתה חותר תחתי, מערער את האחדות הספרטנית בכל הזדמנות שניתנת לך, ומתווכח עם מור. ברור שלא הרגת מספיק פרסים היום, אבל זאת לא אשמתנו. עליך לשלוט בעצמך ולנהוג בכבוד כלפי כל האחים שלך. כלפיי, כלפי מור, וכלפי עצמך. ותקרא הspartan Lore לעזאזל
I want to play a game
תודה לOdin Borson
I want to play a game
תודה לOdin Borson
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)