Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16
  1. משתמש מנוסה
    עוד לא התחלתי אבל אני אנסה,הצעות יתקבלו בברכה
    Feraligator:
    Surf
    Ice Fang
    Crunch
    Earthquaqe

Girafig(הייתי חייב על-חושי והוא סוס בגלל שרוח לא פועל עליו):
    Psychic
    Thunderbolt
    Shadow Ball
    Crunch(לא הכי סגור על שני האחרונות)

:Pidgeot
    Fly
    Wing Attack\Aeriel Ace
    Quick Attack
    -(אין לי ממש מתקפה,הצעה תתקבל)

Dragonite(לא סגור עליו כי אני אוכל להשיג אותו רק אחרי המכון האחרון):
    Dragon Claw\Dragon Rush\Dragon Pulse(בכללי אני מעדיף את הPulse בגלל הAcc)
    Flamethrower(חייב אש איפשהו וגם זה לא משנה כי גם ההתקפה הרגילה וגם המיוחדת הם גבוהות אצלו)
    Grass Knot\Sludge Bomb(תבחרו את זה שעדיף הוא כבד מאוד אז גם Grass Knot טוב)
    Iron Tail(מתקפה טובה יותר תתקבל)

Aipom(עבד,בחרתי דווקא אותו בגלל יכולת הPick Up והוא הכי טוב שמצאתי)
    Cut
    Strength
    Rock Smash
    -(לא מעניין אותי הוא עבד)

Tentacool(עוד עבד)
    Whirlpool
    WaterFall
    לא מעניינות שאר המתקפות

את העבדים רק בליגה אחליף באיזה אגדי או משהו רק בשביל זה,אם יש הצעות מה לעשות עם הRock Climb התקבלו
    תודה למי שעוזר

2. משתמש מנוסה
    פרלגיאטר.. תחליף לו את הסרף לוואטרפול ושהנייטשר שלו יהיה אדאמאנט.
    אלאקזם הפוקימון העל חושי הכי טוב שיש [לא כולל אגדיים..] אז אם אתה יכול להשיג אותו עדיף לך.
    עזוב פידג'אוט.. אם אתה יכול ארודקטייל לך עליו..
    דרגונייט - דרגון קלאו כי יש לו אטק גבוה [לדרגונייט לא למתקפה], ותחליף את פליימטראור בפליי.. ואז אתה יכול לוותר על מעופף במקום פידגי'אוט..
    שים על טנטקול סרף..
    אני לא אוהב לשים עבדים בשישיה.. אלא לעשות שישייה ושיהיו שתי פוקימונים תמיד 5 רמות מעל כולם שאותם אתה שם במחשב..

3. NYO HO HO
    שם: עמית.
    תחליף את אייפום בסאנדסלאש כי הוא יכול ללמוד rock climb ו-rock smash
    NYO HO HO BITCH

4. משתמש מנוסה
    מזה משנה מה הNature שלו?גם אם זה לא הNature שלו אין טעם להתחיל משחק חדש רק בשביל זה
    אני לא יכול להשיג לא אלאקאזאם ולא ארודקטייל בשביל אלאקאזאם צריך להחליף וארודקטייל בכלל אין לי מושג איפה מפתחים את הAmbar הזה ועד שאני ישיג אותו
    למען האמת בדקתי בסרבי וגיליתי שלדרגון פולס יש את האטק הכי גבוה והAcc הכי גבוה(100%)
    אייפום באמת אני מחליף בסדשרוו כי עד שאני אשיג את אייפום זה בעיה כי אני צריך אותו בשלב מוקדם יותר במשחק
    אני אישית מעדיף שפידג'יוט ישאר איתי(מסיבה כלשהי בכל המשחקים אני אוהב שהמעופף איתי,דור ראשון+שני:פידג'יוט,דור שלישי:סוולו,דור רביעי:סטארביה)וזה גם יהיה בזבוז של מתקפות על דרגונייט
    בקשר לWaterfall אני לא אחליף בגלל שמשיגים את הHM הזה בשלב מאוד מאוחר במשחק ואני צריך את הSurf נגד מנהיגי מכון ולהתקדמות במשחק

5. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    ציטוט פורסם במקור על ידי INV צפה בהודעה
    מזה משנה מה הNature שלו?גם אם זה לא הNature שלו אין טעם להתחיל משחק חדש רק בשביל זה
    אני לא יכול להשיג לא אלאקאזאם ולא ארודקטייל בשביל אלאקאזאם צריך להחליף וארודקטייל בכלל אין לי מושג איפה מפתחים את הAmbar הזה ועד שאני ישיג אותו
    למען האמת בדקתי בסרבי וגיליתי שלדרגון פולס יש את האטק הכי גבוה והAcc הכי גבוה(100%)
    אייפום באמת אני מחליף בסדשרוו כי עד שאני אשיג את אייפום זה בעיה כי אני צריך אותו בשלב מוקדם יותר במשחק
    אני אישית מעדיף שפידג'יוט ישאר איתי(מסיבה כלשהי בכל המשחקים אני אוהב שהמעופף איתי,דור ראשון+שני:פידג'יוט,דור שלישי:סוולו,דור רביעי:סטארביה)וזה גם יהיה בזבוז של מתקפות על דרגונייט
    בקשר לWaterfall אני לא אחליף בגלל שמשיגים את הHM הזה בשלב מאוד מאוחר במשחק ואני צריך את הSurf נגד מנהיגי מכון ולהתקדמות במשחק
    אל תתבלבל.
    דרקון פלוס מתקפה מאוד חזקה.
    אבל היא מתקפה מיוחדת.
    ודרגונייט הוא תוקף פיזי.
    ההתקפה הפיזית שלו גבוהה בהרבה מהמיוחדת, ולכן דרקון קלו הרבה יותר מתאים לו.
    כנ"ל לגביי פרליגיטור וsurf.
    הוא גם תוקף פיזי ו-surf זו מתקפה מיוחדת ולכן היא לא מתאימה לו.
    לגביי פידג'יוט-אין טעם ל-2 מעופפים בשישייה.
    אבל אם זה פוקימון אהוב עליך זה הרבה יותר עדיף מכל פוקימון חזק.
    הרי המטרה להנות.

והסט שלי של דרגונייט במשחק:
    Iron Tail-מתקפת מתכת חזקה שמכסה את החולשות שלו-קרח (נגדה הוא חלש פי 4) ואבן.
    Dragon Claw-מתקפת דרקון חזקה ופיזית עם 100% דיוק. גם סטאב וגם טובה נגד החולשה שלו מול דרקון.
    Outrage-גם מתקפה דרקון פיזית ויותר חזקה מדרקון קלו.
    הבעיה איתה שאחרי שאתה משתמש בה, בתור הבא הוא גם ישתמש בה אוטומטית.
    ובסיבוב השלישי או שהוא יהיה מבולבל או שהוא שוב ישתמש בה.
    ואם הוא לא יהיה מבולבל בשלישי-בסיבוב הרביעי הוא בטוח כבר יהיה מבולבל.
    אבל זו עדין מתקפה מאוד מאוד חזקה ובשורה התחתונה משתלמת.
    Fly-מתקפה מסוג מעופף. חזקה ומאוד שימושית במהלך המשחק.
    מכיוון שהוא גם סוג מעופף אז למתקפה יש סטאב.

סט של מתקפות פיזיות שמנצלות את הסוגים שלו ומכסה את החולשות שלו.
    זה גם מנצל את סטטוס ההתקפה הפיזית המאוד גבוהה שלו.

6. משתמש מנוסה
    אני אישית חייב מתקפת אש כלשהי
    בקשר לדרגונייט,זה לא כזה נוראי כי גם ההתקפה הפיזית וגם המיוחדת הם מאוד גבוהות אצלו

7. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    זה נורא אם אתה רוצה לשחק נגד אנשים אחרים
    למשחק עצמו אתה יכול להשאר עם twister.
    כי זה ממש לא קשה לעבור את הליגה.

ואם אתה כ"כ רוצה מתקפת אש, אז תקח פוקימון אש.
    כמו האונדום, הוא גם סוך חושך אז זה יעיל.

ואגב, את רוב ה-HM במשחק חייבים רק בנקודה אחת.
    למשל cut צריך רק ליער שאחרי אזליה ולמכון העשב בקנטו בלבד.
    מערבולת צריך רק בשביל לקבל את התג השמיני (ולהשיג את לוגיה-אבל זה לא חובה).
    מפל-רק בשביל להגיע לליגה.
    rock smash בכלל לא חייבים בשום נקודה במשחק.
    והזזת סלעים צריך למערה של הליגה.

אז רק לרגעים האלה תקח עבד.
    ובכל שאר המשחק תהיה עם שישייה מלאה.

8. משתמש מנוסה
    אל תתווכח אם אתה לא מבין..
    לדרגונייט יש 133% התקפה ביחס להתקפה המיוחדת. בלי להתייחס לטבע שלו, שיכול להפוך את זה ל150%.
    אבל עזוב את הטבע.
    התקפה של דרגון פולס = 90*S.ATK..
    התקפה של דרגון קלאו = 80*1.33*S.ATK = כמעט 110.
    כלומר דרגון קלאו > דרגון פולס.

9. משתמש מנוסה
    עכשיו הבנתי בגלל שהמתקפות הפיזיות של דרגונייט יותר חזקות מPulse
    בקשר לעבד:לקחתי את רטיקייט כי את סנדשרוו אני בכלל לא בטוח שאפשר להשיג בSoolSilver וגם אם כן זה בשלב מאוחר ואני צריך בהתחלה
    את האונדום אני לא יודע איך להשיג כי הדרך הכי נורמלית היא בקנטו(אחרי הליגה...)והשנייה היא בספארי עם חפצים מיוחדים שלא הבנתי בגרוש
    אם כבר אני אשתמש בפוקימון אש בליגה אז אם למישהו יש המלצה על פוקימון אש חזק(הייתי שמח מאוד אם הייתי מבין איך להשיג האונדור לפני הליגה)או מישהו אחר גם טוב רק לפני הליגה
    אם הייתי יכול לוותר על עבד בבקשה להגיד לי כך שיהיה לי מסודר עם HMים מסויימים שהם:Rock Smash(אני צריך דפיקה שלי XD),גם Cut(מן הסתם להמשיך ביער),Surf(אין צורך להסביר),Waterfall(כבר לא משנה זה יהיה על Feraligator),שיהיה Strength(צריך את זה באזורים מסויימים),Fly,ואחרון Rock Climb(בכללי לא חייב אבל אני רואה מקומות במשחק שצריך את זה אז אם אפשר תודה)
    עריכה:שכחתי את סנדשרוו אפשר להשיג במשחק רק בשלב מאוחר יותר אז אני אלכד אותו,אני בינתיים בגולדנרוד עם פידג'יוטו,קרוקונאוט ורטיקייט,הם כולם רמה 20(את רטיקייט אני לא מאמן יותר)

10. משתמש מנוסה
    שם: Professor X's deep mind
    זה אמור להיות צוות לou או Uu?

11. משתמש מנוסה
    למה אתה מתכוון?(אני לא ממש מבין בהכל)

12. משתמש מנוסה
    שם: Professor X's deep mind
    נגד מי אתה נלחם?

13. משתמש מנוסה
    אני צריך בכללי לכל המשחק זה לא רק לדבר אחד,בכללי הדבר המרכזי שלו אני צריך זה הליגה

14. אני ניניני אני סמל מיני
    אחי הוא התכוון אם אתה צריך את המשחק לקרבות ברשת ,מול אנשים,חברים או סתם במשחק עצמו..

15. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    עכשיו הבנתי בגלל שהמתקפות הפיזיות של דרגונייט יותר חזקות מPulse
    בקשר לעבד:לקחתי את רטיקייט כי את סנדשרוו אני בכלל לא בטוח שאפשר להשיג בSoolSilver וגם אם כן זה בשלב מאוחר ואני צריך בהתחלה
    את האונדום אני לא יודע איך להשיג כי הדרך הכי נורמלית היא בקנטו(אחרי הליגה...)והשנייה היא בספארי עם חפצים מיוחדים שלא הבנתי בגרוש
    אם כבר אני אשתמש בפוקימון אש בליגה אז אם למישהו יש המלצה על פוקימון אש חזק(הייתי שמח מאוד אם הייתי מבין איך להשיג האונדור לפני הליגה)או מישהו אחר גם טוב רק לפני הליגה
    אם הייתי יכול לוותר על עבד בבקשה להגיד לי כך שיהיה לי מסודר עם HMים מסויימים שהם:Rock Smash(אני צריך דפיקה שלי XD),גם Cut(מן הסתם להמשיך ביער),Surf(אין צורך להסביר),Waterfall(כבר לא משנה זה יהיה על Feraligator),שיהיה Strength(צריך את זה באזורים מסויימים),Fly,ואחרון Rock Climb(בכללי לא חייב אבל אני רואה מקומות במשחק שצריך את זה אז אם אפשר תודה)
    עריכה:שכחתי את סנדשרוו אפשר להשיג במשחק רק בשלב מאוחר יותר אז אני אלכד אותו,אני בינתיים בגולדנרוד עם פידג'יוטו,קרוקונאוט ורטיקייט,הם כולם רמה 20(את רטיקייט אני לא מאמן יותר)
    rock smash וcut הן מתקפות מאוד חלשות אז אל תשים אותם על פוקימון קבוע בשישייה שלך.
    ומכיוון שכבר עברת את היער של אזליה, אין לך יותר צורך בcut עד למכון העשב בקנטו וזה עוד מלא זמן.
    וRock Smash בכלל לא צריך למהלך כל המשחק.
    Rock Climb מקבלים בכלל אחרי שאתה גומר את כל 16 המכונים במשחק, אז זה בכלל לא רלוונטי.
    בשביל FLY תקח בנתיים את פידג'יוטו ומאוחר יותר תחליף בדרגונייט (ניתן לתפוס דרטיני מעל עיר מכון הדרקון, או לקנות אחד בקזינו).
    Strength-אני ממש לא זוכר באיזה שלב במשחק צריך את זה חוץ במערה של הליגה לקטע אחד שם.
    אז רק לקטע הספציפי הזה תקח איזה עבד, לא חשוב מי.

אגב, פוקימון חזק וטוב שאתה יכול להשיג זה הרקרוס ע"י נגיחה על העצים (יש איש ביער שמלמד את המתקפה).
    אתה יכול להשיג גם לפרס בימי שישי במערה שמובילה לאזליה (תצטרך להשיג קודם surf).
    למרות שיש לך כבר פוקימון מים, אבל שתדע למשחקים הבאים.

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •