Pokemon DPPT-The Past Of Region Sinnoh
*יש אישור החייאה מעומר*
דברי השה"מ:
זהו משחק התפקידים השלישי שלי בפורום ואני מקווה שהוא יצליח לא פחות ואף יותר מקודמיו.
הרקע:
בשנת 1950 היתגלה מחוז סינו, מחוז גדול יחסית לשאר המחוזות ובו נמצאו פוקימונים חדשים שלא נראו מעולם. במשך 25 שנים יושב המחוז והיתפתח לאט לאט עד שבשנת 1975 הוכרז רשמית כמחוז ונפתחו בו תחרויות ליגה רשמיות למאמנים, כדי להגיע לליגת סינו המאמנים צריכים לנצח ב4 מתקני קרב אשר מפוזרים במחוז.
בנוסף במשך הזמן החלו יותר ויותר חוקרים להגיע למחוז ולחקור אותו עד שיום אחד משלחת חוקרים אחת גילתה תגלית ענקית והיא מערה ובה ציורי קיר של שלושה פוקימונים:
1.פוקימון דמוי ציפור.
2.פוקימון דמוי דרקון .
3.פוקימון דמוי אדם.
לאחר תגלית זו אפילו ייותר חוקרים החלו להגיע למחוז ולנסות לגלות עוד מידע על 3 הפוקימונים.
אנשים רבים חיפשו אחר הפוקימונים המיסתוריים ואחר מידע אודותם...
עד שבאחד הימים החלה סערת ברקים גדולה ומוזרה היתרחשה בשמי המחוז כולו,תושבי המחוז נבהלו מאד וחששו מהדבר. חוקרים אחדים יצאו מביתם והחלו לצלם את המתרחש באחד הצילומים נראו בבירור 2 פוקימונים הנלחמים אחד בשני:
1.דמוי האדם-
2.דמוי הדרקון-
הקרב היה ארוך מאד, 2 הפוקימונים שלחו מתקפות בלי כיוון ופגעו בערים וביערות.
עד שפיתאום בשמיי סינו הופיע ציפור המוקפת הילה זוהרת ,2 הפוקימונים הפסיקו בקרב ונעלמו,
הציפור אשר זהרה בהילה נעלמה גם כן אך בשנייה שנעלמה היא גילתה את צורתה ואת המראה שלה:
-הפוקימון דמוי הציפור.
לאחר אותו יום החלו אנשים רבים לחפש אחר הפוקימונים שהתגלו כאמיתיים ולא סתם כציורי קיר.
חלק מן האנשים אשר חיפשו אחר אותם פוקימונים נקרא "צוות-דארק".
עלילה:
"במשך שנתיים חיפשו "צוות-דארק" את 3 הפוקימונים המיסתוריים ומצאו הרבה מידע אודותיהם,רוב המידע אשר מצאו ידוע גם לנו" אמר פרופסור ריץ' ל-4 אנשים אחרים אשר ישבו עימו בחדרו, ואז המשיך לדבר:" בנוסף יש שמועות האומרות שצוות קארק תפסו את אחד מ-3 הפוקימונים,השמועות יכולות ליהיות לא נכונות אך אם כן כניראה שהם גילו משו שאנחנו לא"...
אתם קמים בבוקר ליום החשוב בחייכם , היום בו אתם מתחילים את המסע שלכם .
אתם נרגשים מאד ומתארגנים בשיא המהירות , ורצים למטבח שם מחכים לכם ההורים שלכם שמחבקים אתכם ונפרדים לשלום.
אתם יוצאים מהבית בעודכם מנופפים להם לשלום ורצים אל תחנת נאוטובוס , שם מכחה לכם האוטובוס לעיר סנדג'ם.
חוקים:
כל חוקי הפורום.
אם שכחתי מישו תשלחו לי הודעה פרטית לא להגיב תגובות ספאם.
נא לצטט רק את המשך שלכם.
לא לקלל אותי ולא תשחקנים האחרים.
להנות.
תודות:
לניב שעזר לי בכתיבת הרקע.
למשתמש בפורום אחר על פייקים[הפורום של האתר של הביצים שבחתימה שלי]
לעומר שאישר +נתן לי אפשרות להישתמש בקמצוץ קטן מהמשחק שלו.