"הפסק והפעם לא רק נזוז גם ננסה להתקדם וננסה לא להפגע"אני אומר לריוגה ומתחיל להסתובב מחדשOriginally posted by Thunder_Fang@Dec 25 2007, 01:04 AM
ברנדון
ריוגה מסתחרר במהירות ופוגע בך ואתה בו
"הפסק והפעם לא רק נזוז גם ננסה להתקדם וננסה לא להפגע"אני אומר לריוגה ומתחיל להסתובב מחדשOriginally posted by Thunder_Fang@Dec 25 2007, 01:04 AM
ברנדון
ריוגה מסתחרר במהירות ופוגע בך ואתה בו
ברנדון
אתם מתחילים להסתובב ולהתקדם אך לפתע ריוגה נעצר ואז אתה נפגע
קרדיט לניצן על הזיוף
"מה קרה"אני עוצר ושואל את ריוגהOriginally posted by Thunder_Fang@Dec 25 2007, 01:24 AM
ברנדון
אתם מתחילים להסתובב ולהתקדם אך לפתע ריוגה נעצר ואז אתה נפגע
'אוף!!!' אני חושב לעצמי בכעס והולך לחפש את הסנסאי.Originally posted by Thunder_Fang@Dec 26 2007, 09:39 AM
ליאור
אתה מגיע אליו ולפתע אתה רואה שהסנסאיי שהיה שם נעלם עם הפעמונים ובמקום זה יש שם בול עץ
סטיבן
"אם תפגש עם הנינג'ה הזאתי תברח כל עוד אתה יכול"אומר סאסקה
"כי אם לא אז..."אומר סאסקה ומפסיק
ברנדון
ריוגה מקפץ לו
ליאור
את מסתובב ולפתע מקבל מכה בתחת שמעיפה אותך
קרדיט לניצן על הזיוף
"אם לא מה?" אני שואל אותו בפחד ובדאגה רבהOriginally posted by Thunder_Fang@Dec 25 2007, 10:34 AM
סטיבן
"אם תפגש עם הנינג'ה הזאתי תברח כל עוד אתה יכול"אומר סאסקה
"כי אם לא אז..."אומר סאסקה ומפסיק
יוסי המלך הכין!!
קרדיט לרומה על הלוגו הסטייל!!
בברכה דניאל:
איווי בדם,אוהד הפועל,שובר רגליים סדרתי ומנגליסט מתקדם
סטיבן
"זו היא נינג'ה שמי שהיא מוצאת שהוא חזק או שהיא מתעניינת בו היא מכה אותו בג'וטסו מיוחד"אומר לך סאסקה ומראה לך משהו על צווארו שנראה כסימן של פגיעה מנחש
קרדיט לניצן על הזיוף
"עלה לי רעיון חדש"אני אומר לריוגהOriginally posted by Thunder_Fang@Dec 25 2007, 10:34 AM
ברנדון
ריוגה מקפץ לו
ברנדון
ריוגה מביט בך במבט מוזר
קרדיט לניצן על הזיוף
"הפעם לפני שאנחנו עושים מערבולת אנחנו צריכים לקפוץ מסוג של גבעה קטנה ואז לעשות מערבולת"אני אומר לריוגהOriginally posted by Thunder_Fang@Dec 25 2007, 10:51 AM
ברנדון
ריוגה מביט בך במבט מוזר
ברנדון
ריוגה נותן לך מכה בראש
*איך זה יעזור?*
קרדיט לניצן על הזיוף
"פשוט המערבולת צריכה לפגעו באיובים אנחנו צריכים לקחת תנופה כי מה שעשינו לא פגע באף אחד חוץ מאיתנונכון"אני מסביר לריוגהOriginally posted by Thunder_Fang@Dec 25 2007, 10:59 AM
ברנדון
ריוגה נותן לך מכה בראש
*איך זה יעזור?*
ברנדון
ריוגה רץ מסביבך
*מערבולת לא יעבוד אם הוא חיה*
קרדיט לניצן על הזיוף
"לפני כן אנחנו צריכים להשתמש בכפיל חייה"אני אומר ומשתמש בכפיל חייהOriginally posted by Thunder_Fang@Dec 25 2007, 11:15 AM
ברנדון
ריוגה רץ מסביבך
*מערבולת לא יעבוד אם הוא חיה*
ברנדון
ריוגה משתנה לך אך משתנה חזרה לכלב
קרדיט לניצן על הזיוף
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)