אני מסתכל למה לראות מי עוד פהOriginally posted by Thunder_Fang@Dec 21 2007, 03:46 PM
ברנדון
"מחכים לך כמה שעות"הוא עונה לך ומצביע למעלה
אני מסתכל למה לראות מי עוד פהOriginally posted by Thunder_Fang@Dec 21 2007, 03:46 PM
ברנדון
"מחכים לך כמה שעות"הוא עונה לך ומצביע למעלה
ברנדון
למעלה נמצא הסנסיי שלך ושותפה שלך לאימונים
הם יורדים למטה והסנסיי מכין אתכם לשיעור
השיעור אתם צריכים לקחת את הפעמון מידי
קרדיט לניצן על הזיוף
אני מתקרב אליו במהירות ומנסה לחטוף ממנו פעמוןOriginally posted by Thunder_Fang@Dec 21 2007, 03:52 PM
ברנדון
למעלה נמצא הסנסיי שלך ושותפה שלך לאימונים
הם יורדים למטה והסנסיי מכין אתכם לשיעור
השיעור אתם צריכים לקחת את הפעמון מידי
ברנדון
הוא קופץ גבוה ורגליו נתפסות בעץ,הוא הולך על העץ גבוה יותר
קרדיט לניצן על הזיוף
אני מסתכל עליהם בעוד שאני מחזיק את הטוסיק ואחרי זה עושה שוב את הכל.Originally posted by Thunder_Fang@Dec 21 2007, 03:46 PM
שקד
אתה מרכז את הצ'אקרה ברגליים ומתחיל לטפס על העץ ולפתע כל הגלמים נפתחים ויוצא תצוגה מדהימה של פרפרים צבעוניים וללא לשים לב אתה נופל מהעץ
חמוף
שקד
אתה מתחיל עם טיפוס העץ אך נופל במהרה
קרדיט לניצן על הזיוף
אני עושה את זה עד שאני מצליח וגם עושה את זה על כמעט כל שאר העצים.Originally posted by Thunder_Fang@Dec 21 2007, 03:59 PM
שקד
אתה מתחיל עם טיפוס העץ אך נופל במהרה
חמוף
שקד
לבסוף אתה מגיע גבוה מאוד כמעט עד הסוף אך מסתכל למטה ורואה שהקונאי שלך בכלל על הדשא
קרדיט לניצן על הזיוף
אני רץ אל העץ ומנסה לקפוץ מעץ לעץ אל הסאנסייOriginally posted by Thunder_Fang@Dec 21 2007, 03:58 PM
ברנדון
הוא קופץ גבוה ורגליו נתפסות בעץ,הוא הולך על העץ גבוה יותר
ברנדון
אתה מגיע יחסית נמוך והסנסיי כבר קפץ לעץ אחר
"אתה צריך טקטיקה"אומר לך הסנסיי
קרדיט לניצן על הזיוף
"שיט" אני אומר ויורד לקחת אותו ואז עושה את זה שוב.Originally posted by Thunder_Fang@Dec 21 2007, 04:04 PM
שקד
לבסוף אתה מגיע גבוה מאוד כמעט עד הסוף אך מסתכל למטה ורואה שהקונאי שלך בכלל על הדשא
חמוף
ריוגה בוא"אני אומר לריוגה ומתי שהוא מגיע אני משתמש בכפיל חייה ואז אני משכפל את עצמיOriginally posted by Thunder_Fang@Dec 21 2007, 04:06 PM
ברנדון
אתה מגיע יחסית נמוך והסנסיי כבר קפץ לעץ אחר
"אתה צריך טקטיקה"אומר לך הסנסיי
שקד
אתה יורד למטה וכשאתה מנסה שוב אתה לא מצליח בכלל לעלות עם רגל אחת על העץ
ברנדון
ריוגה נעלם
"אסור להשתמש בו"אומר קאקשי בצחוק ומרים את מגן המצח שלו
קרדיט לניצן על הזיוף
"מה?!?!" אני צועק ומנסה בכל הכוח.Originally posted by Thunder_Fang@Dec 21 2007, 04:12 PM
שקד
אתה יורד למטה וכשאתה מנסה שוב אתה לא מצליח בכלל לעלות עם רגל אחת על העץ
ברנדון
ריוגה נעלם
"אסור להשתמש בו"אומר קאקשי בצחוק ומרים את מגן המצח שלו
חמוף
שקד
אתה צועק חזק מאוד וממקד את כל הצ'אקרה ברגליים שלך אך לפתע אתה רואה מחט על ראש העץ
קרדיט לניצן על הזיוף
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)