אני לא אהיה פה 4 ימים אני נוסע לטיול !
אלכסיס
ד"א ! אתה פתחת עמוד 15 אז אתה זוכה בחכה.
~~~~~~~
"פיקאאא ~פיהוק ~" אומר פיקאצ'ו ומביט בך עם עניו השחורות והחמודות ,הוא עולה על ברכיך ונרדם שוב ...
"נכון שהוא חמוד ? זה הפיקאצ'ו שלי , תפסתי אותו כשהיית בערך בגילך " אומר לך רוק בחיוך גדול .
"אה ,הנה הפוכדור והחפצים של , יש שם פוקידע ,5 פוכדורים , ואוכל לפוקמונים .
"טוב ,שיהיה לך בהצלחה ^^ אם תצתרכי משהו את יודעת לאן לפנות ! " צועק לך רוק ,בעוד שאת מתרחקת מן המעבדה ובנפנוף קל ....
מה תעשי ?
-----------------
קלארק
השחקן פרש ... מי שרוצה את מקומו שידבר איתי .
בלאזגו מעלה חיוך על פניו במחשבה שהוא הולך לנצח ומשתמש בלהביור .
אש אדומה עם גוונים של כתום יוצאת מפיו וטסה הישר אל גופו של אקוואדו המותש שמנסה לחמוק הצידה אך נכשל .
הוא מועף אחורה בעוצמה ונשכב ונופל על הרצפה כבובת חטים ישנה ... הקרב נגמר בלאזגו ניצח .
לפתע בלאזגו מתחיל להתנדנד , מאבד שיווי משקל וצונח מעולף אל הקרקע...
מה תעשה?
--------------------
סם
הרבוב משתמש ברעידת אדמה...
"פורליט תחמוק והשתמש בכדור אש !" צועק פאר בתגובה .
פורליט חומק ומשחחרר כדור גדול אדום שפוגע היישר בהרבוב .
"כע אני יודע ... בהרים ליד העיר סינגידס ,אבל הוא מאוד נדיר ...." עונה לך פאר .
הרבוב רץ ומשתמש בדחיפה מעיפה מעט את פורליט אחורה .
"השתמש בלהביור ! " צועק פאר .
פרוליט יורק שורה ארוכה של אש אדומה מסובבת שדוהרת לכיוונו של הרבוב.
90 %VS
85 %
מה תעשה עכשיו ?
----------------------
ברנדון
אתם הולכים יחד כל הדרך ואתה רואה שוויולט נהיית סמוקה יותר ויותר וחיוך ביישן על פנייה .
"הגענו , בוא ניכנס " אומרת לך וויולט ונכנסת איתך למרכז הפוקמונים בעודה לא משחררת את ידך ...
"שלום לזוג הצעיר ,במה אוכל לעזור ?" אומרת האחות ג'ואי.
" אוו ...לא ...זה ...אמממ ...אנחנו ..אממ .לא זוג !" אומרת ויולט בבישנות ומביטה בך ...
"או אני מבינה " אומרת האחות ג'ואי ומביטה בך גם כן ...
"אז במה אוכל לעזור לך ?" פונה ג'ואי חזרה לוויולט .
"אני צריכה כמה כדורי הרגעה לג'אמפיק שלי הוא לא מפסיק לקפוץ ..." אומרת ויולט לאחות ג'ואי ...
"אני מבינה ,אני מיד חוזרת " אמרה והסתובבה לכיוון חדר התרופות ...
"בוא נלך לשבת שם " אומרת וויולט ומושכת אותך לספה מבודדת בקצה החדר ...
מה תעשה ?
-----------------
דארק
אתה ממשיך ללכת ולקראת הזוף אתה רואה פוקימון וורוד בשיחים , הוא יוצא ואתה רואה שזה נידורן
מה תעשה?
~~בברכה אבי~~
מעצב פיקסל ארט בינוני ^_^
^^קרדיט ענק לSTEVE ^^
אני מצטער שאני לא פעיל, יש לי לחץ של סוף שנה בלימודים.
---------------------------
'אמממ' אחשוב לעצמי 'נידורן הוא פוקימון חלש יחסית בסוג רעל, כל עוד פלובי יזהר לא צריכות להיות בעיות. למרות שיש לו מפותחים חזקים, לא נראה לי שאתפוס אותו' אחשוב תוך כדי שהוציא את הפוכדור של פלובי בכוננות "צא החוצה פלובי, תשתמש בסופה!" אני אומר ואזרוק את הפוכדור של פלובי באויר.
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg
אלכסיס
את זורקת כדור אדום גדול שמנצנץ בשמש וממנו יוצאות קרני אור אדומות המתפשטות בכל מקום ומגבשות צורה של פוקימון קטן שעומד על שתי רגליו ...
"פייי ,פיי" אומר פילנט ומחייך אליך חיוך גאבתני ביותר .
פילנט מתחיל לקפץ ממקום למקום ולהציק לך , בהתחלה הוא מושך לך בשיער ואז לא מוכן להקשיב לך ....
הוא מתחיל לברוח לכיוון חורשת עצים קטנה...
מה תעשי ?
-----------------
דניס
אתה רשום תגיב להתחלה ...
קלארק
אש אדומה עם גוונים של כתום יוצאת מפיו וטסה הישר אל גופו של אקוואדו המותש שמנסה לחמוק הצידה אך נכשל .
הוא מועף אחורה בעוצמה ונשכב ונופל על הרצפה כבובת חטים ישנה... הקרב נגמר בלאזגו ניצח.
מה תעשה?
--------------------
סם
הרבוב חומק במקצת מן ההתקפה אבל לא נכנע ומשתמש ישר בעלי טהר שמפלחות את האוויר שפוצעות את פורליט .
"תקום והשתמש בזנב ברזל !" צועק פאר.
פורליט קופץ גבוהה ובכך מצליח להתחמק מן רעידת האדמה ששחרר הרבוב ,זנבו שינה צבע לאפור זוהר והוא מתקרב במהיאות אל הרבוב.
80 %VS
85 %
מה תעשה עכשיו ?
----------------------
ברנדון
"אמממ , לא , כלום ..." אומרת לך וויולט בחיוך גדול .
"הנה את !, חיפשתי אותך !" אומרת האחות ג'ואי בעודה מתקרב אלים על מספר שקיות ביד..
"זה לך , הכדורים שביקשת , אחת בכל פעם שאת מרגישה היפראקטיביות מתקרבת." אומרת האחות ג'ואי ומנחיה שקית קטנה על ברכייה הקטנות והעדינות של וויולט .
"וזה בשבילך ! לא רציתי לבוא בידיים ריקות אז הבתי את זה ..." אומר ג'ואי ומושיטה לך משהו לא מובן ביד ,ונגן חדיש ביותר
.
הכרטיס הא כרטיס שבו אתה יכול להשתמש בכל מרכז פוקמונים ולקבל בכל מרכז פוקמונים מתנה מסוימת במכשיר המיועד לכך , אצלנו אין את המכשיר הזה עדיין אבל בקרוב אנו אמורים לקבל אותו ..." אומרת ג'ואי ומסתלקת לטפל במטופלים שלה .
"טוב אז מה עושים עכשיו? " שואלת אותך וויולט .
מה תעשה ?
-----------------
דארק
בסדר אני מבין ....
וד"א הפלובי שלך כבר היה משוחרר.
~~~~~~~~~
פלובי קופץ מעל ראשך ומוצי מפיו זרם עצום של אוויר ומסתובב במהירות לנידורן , נידורן שם לב ומנסה להתחמק במהירות אך לא מצליח לחמוק לגמרי ונפגע ...
נידורן משתמש במתקפה כפולה שמעיפה במעט את פלובי , נידורן רץ במהירות ומתכונן להשתמש בנעיצת רעל .
85 %
VS
85 %
מה תעשה?
---------------DarkTiger
רשום תגיב להתחלה ^^
~~בברכה אבי~~
^^קרדיט ענק לSTEVE ^^
אלכסיס
את זורקת כדור אדום גדול שמנצנץ בשמש וממנו יוצאות קרני אור אדומות המתפשטות בכל מקום ומגבשות צורה של פוקימון קטן שעומד על שתי רגליו ...
"פייי ,פיי" אומר פילנט ומחייך אליך חיוך גאבתני ביותר .
פילנט מתחיל לקפץ ממקום למקום ולהציק לך , בהתחלה הוא מושך לך בשיער ואז לא מוכן להקשיב לך ....
הוא מתחיל לברוח לכיוון חורשת עצים קטנה...
מה תעשי ?
-----------------
דניס
אתה מגיע למעבדה ואף אחד לא עונה לך , אתה מסתובב סביב האזור והכל ריק ושומם ...
מה תעשה ?
קלארק
הוא מועף אחורה בעוצמה ונשכב ונופל על הרצפה כבובת חטים ישנה... הקרב נגמר בלאזגו ניצח.
מה תעשה?
--------------------
סם
הרבוב חומק במקצת מן ההתקפה אבל לא נכנע ומשתמש ישר בעלי טהר שמפלחות את האוויר שפוצעות את פורליט .
"תקום והשתמש בזנב ברזל !" צועק פאר.
פורליט קופץ גבוהה ובכך מצליח להתחמק מן רעידת האדמה ששחרר הרבוב ,זנבו שינה צבע לאפור זוהר והוא מתקרב במהיאות אל הרבוב.
80 %VS
85 %
מה תעשה עכשיו ?
----------------------
ברנדון
"אמממ , לא , כלום ..." אומרת לך וויולט בחיוך גדול .
"הנה את !, חיפשתי אותך !" אומרת האחות ג'ואי בעודה מתקרב אלים על מספר שקיות ביד..
"זה לך , הכדורים שביקשת , אחת בכל פעם שאת מרגישה היפראקטיביות מתקרבת." אומרת האחות ג'ואי ומנחיה שקית קטנה על ברכייה הקטנות והעדינות של וויולט .
"וזה בשבילך ! לא רציתי לבוא בידיים ריקות אז הבתי את זה ..." אומר ג'ואי ומושיטה לך משהו לא מובן ביד ,ונגן חדיש ביותר
.
הכרטיס הא כרטיס שבו אתה יכול להשתמש בכל מרכז פוקמונים ולקבל בכל מרכז פוקמונים מתנה מסוימת במכשיר המיועד לכך , אצלנו אין את המכשיר הזה עדיין אבל בקרוב אנו אמורים לקבל אותו ..." אומרת ג'ואי ומסתלקת לטפל במטופלים שלה .
"טוב אז מה עושים עכשיו? " שואלת אותך וויולט .
מה תעשה ?
-----------------
דארק
בסדר אני מבין ....
~~~~~~~~~
פלובי קופץ מעל ראשך ומוצי מפיו זרם עצום של אוויר ומסתובב במהירות לנידורן , נידורן שם לב ומנסה להתחמק במהירות אך לא מצליח לחמוק לגמרי ונפגע ...
נידורן משתמש במתקפה כפולה שמעיפה במעט את פלובי , נידורן רץ במהירות ומתכונן להשתמש בנעיצת רעל .
85 %
VS
85 %
מה תעשה?
~~בברכה אבי~~
^^קרדיט ענק לSTEVE ^^
אלכסיס
פילנט ממשיך לחמוק ואת מנסה להחזירו לכדור אך הוא נעלם מאחורי העצים וקרני הכדור לא מצליחות לפגוע בו , הוא נעלם מעינך ...
מה תעשי ?
-----------------
דניס
אתה מנסה לפתוח את הדלת אבל היא עדיין סגורה ,משהו פה לא בסדר ...
מה תעשה ?
קלארק
מה תעשה?
--------------------
סם
שני הפוקמונים עפים אחד אל השנים ומתנגשים יחדיו ויוצרים ניצוצות מן החיכוך של הזנב בגבו של הרבוב.
הרבוב סופג את המכה , מפני שהגנתו גבוהה הוא כמעט ולא נפגע אך בכל זאת הוא מרגיש כאב...
הרבוב מתיישר ושולח עשרות עלים חדים לכיוונו של פורליט שלא מספיק להתחמק , הוא מועף לרצפה .
"קום והשתמש בחפירה !" צועק פאר .
פורליט ממלא אחר ההוראו ונעלם תחת האדמה ...
70 %
VS
80 %
מה תעשה עכשיו ?
----------------------
ברנדון
"אני מתאמת , בדיוק כמו אחותי הגדולה דון , שמעת אלייה לא ? ,היא אחת משלישית העל ,היא מתאמת העל שבשלשיה ." אומרת לך וויולט בגאווה .
"אני רוצה יום אחד לנצח אותה ולהיות מתאמת העל הגדולה ביותר ... אבל אד אז יש לי הרבה מאוד זמן " אומרת לך וויולט בחיוך רחב .
"ואתה מאמן נכון ? " היא שואלת אותך בסקרנות ... "איזה פוקמונים כבר תפסת ? " היא שואלת...
מה תעשה ?
-----------------
דארק
בסדר אני מבין ....
~~~~~~~~~
85 %
VS
85 %
מה תעשה?
~~בברכה אבי~~
^^קרדיט ענק לSTEVE ^^
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)