אלכסיס
פילנט ממשיך לחמוק ואת מנסה להחזירו לכדור אך הוא נעלם מאחורי העצים וקרני הכדור לא מצליחות לפגוע בו , הוא נעלם מעינך ...
מה תעשי ?
-----------------
דניס
"דניס... אני מבין ..."
"אתה לא נראה לי גנב פוקמונים , זאת בטח טעות ..." הוא אומר ומסתובב לשבת ולקרוא ספר " מלאכים ושדים"
"דניס !! מה אתה עושה פה ?" נשמע כל מאחוריך ... זה פרופסור רוק .
"אני ממש מצטער יצאתי לקניות ולא שמתי שלט , בוא נלך מפה ... תודה מייק וסליחה !" אומר רוק ולוקח אותך משם במהירות ...
" תגיד איך אתה מסתבך ככה תמיד ?" שואל רוק בצחוק ...
אתם מגיעים למעבדה ועומדים מול פתח הבניין ורוק מוצי מפתחות ופותח את הדלת ...
"נו, כבר חשבת על הפוקימון שתרצה ? " שואל רוק בכניסה למעבדה ומניח את המצרכים של החנות על השולחן ...
מה תעשה ?
---------------------------
קלארק
השחקן פרש ... מי שרוצה את מקומו שידבר איתי .
בלאזגו מעלה חיוך על פניו במחשבה שהוא הולך לנצח ומשתמש בלהביור .
אש אדומה עם גוונים של כתום יוצאת מפיו וטסה הישר אל גופו של אקוואדו המותש שמנסה לחמוק הצידה אך נכשל .
הוא מועף אחורה בעוצמה ונשכב ונופל על הרצפה כבובת חטים ישנה... הקרב נגמר בלאזגו ניצח.
לפתע בלאזגו מתחיל להתנדנד , מאבד שיווי משקל וצונח מעולף אל הקרקע...
מה תעשה?
--------------------
סם
הרבוב מנסה לקום אבל בקושי ... הוא ממשיך ומשתמש בעלי טער ופוגעות בפורליט , הוא מחזיר בלהביור ארוך שיוצא מפיו והרבוב לפתע מוצי פרץ אור עצום מפיו שעף במהירות אל פורליט !(~הרבוב למד קרן על~)
שתי הקרניים פוגעות אחת בשניה ונוצרים פיצוצים קטנים ואז בה פיצוץ אחד ענק ! כל האזור מתמלא באבק ולא רואים דבר... ופתאום רואים שתי דמויות שוכבות על הרצפה ... פורליט והרבוב ...
לפתע שניהם זזים במעט , מי שיקום ראשון ינצח ....
מה תעשה עכשיו ?
----------------------
ברנדון
אתם מתקרבים אחד לשני ושפתיך נוגעות בעדינות בשפתייה של וויולט שנהיית אדומה מרוב התרגשות ,כל הפוקמונים מביטים בכם עם עניים מלאות בהתפלאות ולפתע ! ג'אמפיק קופץ על ראשה של וויולט ושינכם מתנגשים עם המצח ...
מה תעשה ?
-----------------
דארק
בסדר אני מבין ....
וד"א הפלובי שלך כבר היה משוחרר.
~~~~~~~~~
פלובי קופץ מעל ראשך ומוצי מפיו זרם עצום של אוויר ומסתובב במהירות לנידורן , נידורן שם לב ומנסה להתחמק במהירות אך לא מצליח לחמוק לגמרי ונפגע ...
נידורן משתמש במתקפה כפולה שמעיפה במעט את פלובי , נידורן רץ במהירות ומתכונן להשתמש בנעיצת רעל .
85 %
VS
85 %
מה תעשה?