אוקיי טיפלתי בחן
אוקיי טיפלתי בחן
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
פרטי....Originally posted by Straw Hat Pirates@Dec 21 2007, 04:44 PM
אני לא יכול לתת לו כי אני גלובאל....
And If You Don't Know, Now You Know
ניצניץ , תתחברי לאייסיOriginally posted by ranma@Dec 21 2007, 04:46 PM
פרטי....
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'font-family:Arial\'>HILA'S REVENGE-COMMING VERY SOON!</span></span></span>
אביב,יצאתה שוטר
אם אתה היית עושה את זה,הייתי מוריד לך את כל האזהרות בכיף..
זה לא צבא פה אפשר לעשות מה שרוצים
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'> משפט חכם לחיים:
הבנים נים נים
הבנות נות נות</span>
תקראי ותגיביOriginally posted by ranma@Dec 21 2007, 01:40 PM
מה הקטע עם הנושא שלך אסף?
עזבתי את הניהול אחרי 3 שנים
~since 20.6.07~
~~~אסף~~~
~אני שומר שבת~
בבקשה תכנס לנושא של אסף, כנ"ל ניצי.Originally posted by Admin@Dec 21 2007, 04:45 PM
אוקיי טיפלתי בחן
<span style=\'color:#5218FA\'><span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'>חזרתי~</span></span>
היי כולם איזה שיעמום אין לי מוזה כל הצביעות מחדש שלי יוצאות יותר גרוע מהמקור (XDDDDDDDDDDDD) אני לא יודע אני עושה אחת ביום אתמול הייתי בשוונג לפני כמה ימים גם עשיתי את ארקניין היה גם פצצתי (סתכלו בחתימה) וגם גראנבאל ואיוי הם טובים אבל היום לא ממש :,-(((((((
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
אם אני יהיה מורחק,אני יהיה מורחק כמו מושה
23 לעדדד
הבנים נים נים
הבנות נות נות</span>
מה קורה ?Originally posted by shadow forreterss@Dec 21 2007, 04:47 PM
היי כולם איזה שיעמום אין לי מוזה כל הצביעות מחדש שלי יוצאות יותר גרוע מהמקור (XDDDDDDDDDDDD) אני לא יודע אני עושה אחת ביום אתמול הייתי בשוונג לפני כמה ימים גם עשיתי את ארקניין היה גם פצצתי (סתכלו בחתימה) וגם גראנבאל ואיוי הם טובים אבל היום לא ממש :,-(((((((
לפחות יש פה אחד שלא עצבני (כמוני..)
יש לך אייסי או מסן ?
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'font-family:Arial\'>HILA'S REVENGE-COMMING VERY SOON!</span></span></span>
ממש לא, אתה מעליב משתמשים וראיתי כמה סקרים דפאסמיים פתחת...אייאל אל יותר פורום של הנובים שרק מדברים בנוד, עכשיו הפורום משתנה והולך יד ביד אל עבר הפורומים של פוקימון המצליחים ביותרOriginally posted by חן@Dec 21 2007, 04:47 PM
אביב,יצאתה שוטר
אם אתה היית עושה את זה,הייתי מוריד לך את כל האזהרות בכיף..
זה לא צבא פה אפשר לעשות מה שרוצים
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
לא :,'((((((((((((((((((((Originally posted by Cyber Dragon@Dec 21 2007, 06:49 PM
מה קורה ?
לפחות יש פה אחד שלא עצבני (כמוני..)
יש לך אייסי או מסן ?
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
בבקשה תכנס לנושא של אסף. ^^Originally posted by shadow forreterss@Dec 21 2007, 04:47 PM
<span style=\'color:#5218FA\'><span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'>חזרתי~</span></span>
נהיית לי עורך דין פה..
ותראה לי נושאים שמגיבים בהם חוץ מהנו"ד דוגרי
הבנים נים נים
הבנות נות נות</span>
אני חוזר שוב! למען טובת הפורום, צאו מייד מהנו"ד!
עזבתי את הניהול אחרי 3 שנים
~since 20.6.07~
~~~אסף~~~
~אני שומר שבת~
מי זה אסף מנהל פורום סיפורים אם כן אני אחשוב על זה יש לי כמה רעיונות בראש אבל הם צריכים יותר להתגבש לי לסיפור מאשר פרק או חצי פרקOriginally posted by Mane and Tale@Dec 21 2007, 06:50 PM
בבקשה תכנס לנושא של אסף. ^^
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)