שלום,
יש לי כמה פוקימונים שמתפתחים בהחלפה/אבן פתוח,רציתי לדעת איזה Nature הכי טוב להם ובאיזו רמה כדאי לפתח אותם,אלו הפוקימונים:
האונטר --> גנגר
וויפימבל --> וויקטריבל
גראוולייט --> ארקניין
תודה לעוזרים!P:
תראה גרוליט הסטאט הבסיסי של ההתקפה הפיזית והמיוחדת שלו היא שווה כך שתוכל לעשות לו איזה סט שאתה רוצה אבל אני ממליץ לעשות לו סט מיוחד כ י זה יעזור לו מול החולשות שלו,הייתי ממליץ על טבע,הסטאט הבסיסי של ההתקפה המיוחדת והפיזית של ארקנייןנמוך מהפיזי ב-10 אבח זה לא כל כך משפיע אז היתי מביא לו טבע שיחזק את המהירות שלו או את ההגנות שלו.את גרווליט הכי טוב לפתח ברמה 45 כי הוא לומד את כל המתקפות שהוא יכול הבעליית רמה.
בקשר לגנגר אין ספק שהטבע המושלם בשבילו יהיה modest כי הוא תוקף מיוחד אבל טבע calm יכול להיות גם טוב כי הוא יחזק את ההגנה המיוחדת שלו ובקשר לפיתוח של האונטר זה לא משנה באיזה רמה תפתח אותו כי שניהם לומדים את כל המתקפות בכל רמה כל שהיא.
בקשר לווימפל אני לא ממליץ עליו אבל וויקטריבל הסטאטים של ההתקפות הפיזיות והמיוחדות שלו כמעט שוות אז זה לא משנה,תוכל לעשות לו סט משולב כלומר סט עם מתקפות פיזיות וגם מיוחדות כי הוא לומד leafe blade ברמה 47 שזאת התקפה שימושית מאוד אז תפתח את ויפינבל ברמה 47
מקוה שעזרתי
ויקטריבל יכול להיות גם תוקף משולב ההתקפה וההתקפה המיוחדת כמעט באותו כוח...
בכל מקרה את ארקניין תפתח רק אחרי רמה 48 כשהוא לומד פלייר בליטז שהיא מתקפת אש לא רעה בכלל..
גנגר זה לא כזה משנה הוא לא לומד משו מיוחד בתור האנטר
וויקטריבל פוקימון לא משו לדעתי בכללי רוב העשב גרועים אם אתה בכל זאת רוצה לך כבר על טורטרה למשל..
לגבי טבעים אין לי כוח לבדוק פשוט כנס לעמוד של זה בסרבי
http://www.serebii.net/games/natures.shtml
ותבדוק מה מעלה התקפה\התקפה מיוחדת וכו' בהתאם למה שאתה צריך
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)