אני רוצה להרבות דרגונייט עם בייגון כדי שהוא יצא עם Dd
יש איזו אפשרות לקבוע שהוא יצא גם עם טבע אדמנט?
מה יש לכם אם אתם לא יודעים את התשובה על תענו ><
יש אפשרות. אם לנקבה יש טבע אדמנט, והיא מחזיקה את החפץ everstone כשמכניסים אותם למעון, אז יש 50% שהתינוק יקבל את האדמנט. אם אתה מרבה אם דיטו אתה צריך לשים את האברסטוון עליו גם אם הוא מרבה עם נקבה. ואם אתה מרבה עם פוקימונים שהחלפת ממשחקים בשפות שונות השיטה לא תעבוד
נ.ב.- עוד על הרביה:
אה ואם כבר אתה בעסק הרבייה בHGSS יש דרך להעביר IV אחד לתינוק (חוץ מזה ההורים מעבירים בדרך כלל 3 IV רנדומליים שלהם לתינוק). אם אחד מההורים (לא עובד שניים )=ו ) מחזיק את אחד מחפצי הכוח (power weight- HP, power bracer- ATK, power belt- DEF, power lens- S.ATK, power band-S.DEF, power anklet- SPE), אז הIV שהחפץ משפיע עליו מועבר לתינוק 100%. ככה אתה יכול להרבות דרגונייט זכר ונקבה עם DD ו31 IV לATK, ואז להרבות את הזכר עם נקבה כלשהיא בעלת 31 IV לSPE (הסיכויים להעביר IV של ATK כשלהורה אחד יש אותו זה 25%), עד שייצא לך תינוק עם 31 IV גם לATK וגם SPE. זה נקרה שרשרת הרביה. אני רק מסביר את הבסיס, אבל הרביה היא הרבה יותר מסובכת, אז אם אתה רוצה לדעת עוד תיכנס ל-http://www.smogon.com/ingame/guides/...ng_guide_part1
אם אתה שם על הנקבה\דיטו את האברסטוון אז כן, אתה תעביר את האדמנט לתינוק
בקשר לשיטה הדיי חדשה הזאת להעבר IV, כאדי לי להבהיר שאתה מעביר את הIV של הסטט דרך השיטה הזאת. זאת אומרת שאם יש לך בגון זכר (רגע אחד הנקבה שולטת בסוג הפוקימון שיוצא אתה יודע את זה? אתה צריך דרגונייט נקבה אם אדמנט ואברסטוון ובגון זכר עם DD [למרות שבינינו סלמנס יותר טוב מדרגונייט...]) אם 0 ATK IV ואתה שם עליו power bracer אז התינוק יקבל 0 ATK IV.
מה שאני מציע לך זה לתפוס הרבה דיטו (איזה 3-4 קופסאות שלהם). תקנה מלא דאסק בול ולך לדרך 48 בלילה. תעלה במפל עד שתגיע לחלקאת עשב קטנה. שם יהיה 30% למצוא דיטו. תפוש מג'יקרפ ושים עליו סמווק בול ולך תמצא דיטואים. כשאתה מוצא דיטו תן לו להשתנות למג'יקרפ וכך יהיה לך קל לתפוס אותו. תפוס כמה דיטואים שאתה יכול ותחזור. מכאן תסתכל על הדף הראשון בסטטוס של דיטו, על הדמות שלו (מדריך http://www.serebii.net/games/characteristics.shtml). אם הדמות מצביע על IV שהוא 31 או 26 מצא את הIV של הדיטו בiv checker בסרבי. אם הIV הוא 30 או31, אז יש לך דיטו עם 31 IV. תחזור על התהליך עד שיהיו לך 6 דיטואים או יותר עם 31 IV לכל סטט ותחזור להרביה. קודם כל תרבה את בגון עם ATK דיטו כשהדיטו מחזיק POWER BRACER ותקבל בגון זכר עם DD ו31 ATK IV. אתה יודע מה לעשות משם.
* אה והחפצים האלו אפשר לקבל אותם בבאטל פרוינטר
אה אתה רוצה אותו לאין גיים?? חשבתי שאתה צריך אותו לקרבות Wifi.... אני לא מבין מה אתה מסתבך עם הרביה. משתמשים בזה רק עם אתה רוצה לקבל פוקימונים טובים לקרבות Wifi. באין גיים אתה לא צריך להתאמץ עם טבע, כי בכלמקרה המשחק קל ואתה מנצח בכלמקרה. גם המתקפה Dd לא טובה כמו שהיא יכולה להיות בקרבות Wifi. בגלל שאתה בדרך כלל ברמה גבוהה יותר מהיריב שלך אתה כמעט תמיד יותר מהיר ממנו, מה שמשאיר לך רק 1+ לatk, שזה גם לא משהו.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)