Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

נושא: רביה..

1. משתמש מנוסה
    אני רוצה להרבות דרגונייט עם בייגון כדי שהוא יצא עם Dd

יש איזו אפשרות לקבוע שהוא יצא גם עם טבע אדמנט?

2. משתמש מנוסה
    מה זה Dd???

1032-9908-1376 platinum fc
    2579-5600-2162 soul silver fc
    חזרתי מפרישה ב27/11/2010
    אתה מחכה 10 שניות ומתעצבן על המחשב שהוא לא עובד..
    גלעד מחכה 5 שנים וסובל
    גלעד עדיין שם, מחכה!
    תעתיקו את המשפט לחתימתכם כדי להראות שאיכפת לכם.

3. משתמש מנוסה
    מזה קשור לשאלה ...

Dd זה דראגון דאנס.. ובייגון לומד את זה רק דרך רביה אבל זו לא הנקודה פה.. יש איזה דרך לשלוט על הטבע?

4. משתמש מנוסה
    לפי מה שאני יודע מהרביות שעשיתי אין שום דרך לזה

5. משתמש מנוסה
    ניסיתי כל מיני רביות עם דיטו,אבל שום דבר לא בוקע לי.
    אין לי כוח להתחיל להסתובב סתם עם ביצים שלא בוקעות ולא עושות כלום.
    יש למישהו הצעה?

6. משתמש מנוסה
    מה יש לכם אם אתם לא יודעים את התשובה על תענו ><
    יש אפשרות. אם לנקבה יש טבע אדמנט, והיא מחזיקה את החפץ everstone כשמכניסים אותם למעון, אז יש 50% שהתינוק יקבל את האדמנט. אם אתה מרבה אם דיטו אתה צריך לשים את האברסטוון עליו גם אם הוא מרבה עם נקבה. ואם אתה מרבה עם פוקימונים שהחלפת ממשחקים בשפות שונות השיטה לא תעבוד
    נ.ב.- עוד על הרביה:
    אה ואם כבר אתה בעסק הרבייה בHGSS יש דרך להעביר IV אחד לתינוק (חוץ מזה ההורים מעבירים בדרך כלל 3 IV רנדומליים שלהם לתינוק). אם אחד מההורים (לא עובד שניים )=ו ) מחזיק את אחד מחפצי הכוח (power weight- HP, power bracer- ATK, power belt- DEF, power lens- S.ATK, power band-S.DEF, power anklet- SPE), אז הIV שהחפץ משפיע עליו מועבר לתינוק 100%. ככה אתה יכול להרבות דרגונייט זכר ונקבה עם DD ו31 IV לATK, ואז להרבות את הזכר עם נקבה כלשהיא בעלת 31 IV לSPE (הסיכויים להעביר IV של ATK כשלהורה אחד יש אותו זה 25%), עד שייצא לך תינוק עם 31 IV גם לATK וגם SPE. זה נקרה שרשרת הרביה. אני רק מסביר את הבסיס, אבל הרביה היא הרבה יותר מסובכת, אז אם אתה רוצה לדעת עוד תיכנס ל-http://www.smogon.com/ingame/guides/...ng_guide_part1
    <span style=\'color:blue\'>diamond FC
    1232 3739 3352</span>

<span style=\'color:gray\'>platinum FC
    4345 3922 3867</span>

פוקימונים שאני צריך כדי לגמור את הפוקדע:

7. משתמש מנוסה
    אז תן לי להבין..

אני לוקח דרגונייט זכר עם Dd

לוקח בייגונית נקבה עם טבע אדמנט ואבר סטון והסיכויים הם 50% לאדמנט?

ויש דרך שהבייגון עם האדמנט והdd יצא אפילו עם גם יותר התקפה?

אם נגיד אני שם על הדרגונייט שלי את החפץ התקפה הזה [שדרך אגב איך משיגים?] הבייגון יצא יותר חזק?

8. משתמש מנוסה
    אם אתה שם על הנקבה\דיטו את האברסטוון אז כן, אתה תעביר את האדמנט לתינוק
    בקשר לשיטה הדיי חדשה הזאת להעבר IV, כאדי לי להבהיר שאתה מעביר את הIV של הסטט דרך השיטה הזאת. זאת אומרת שאם יש לך בגון זכר (רגע אחד הנקבה שולטת בסוג הפוקימון שיוצא אתה יודע את זה? אתה צריך דרגונייט נקבה אם אדמנט ואברסטוון ובגון זכר עם DD [למרות שבינינו סלמנס יותר טוב מדרגונייט...]) אם 0 ATK IV ואתה שם עליו power bracer אז התינוק יקבל 0 ATK IV.
    מה שאני מציע לך זה לתפוס הרבה דיטו (איזה 3-4 קופסאות שלהם). תקנה מלא דאסק בול ולך לדרך 48 בלילה. תעלה במפל עד שתגיע לחלקאת עשב קטנה. שם יהיה 30% למצוא דיטו. תפוש מג'יקרפ ושים עליו סמווק בול ולך תמצא דיטואים. כשאתה מוצא דיטו תן לו להשתנות למג'יקרפ וכך יהיה לך קל לתפוס אותו. תפוס כמה דיטואים שאתה יכול ותחזור. מכאן תסתכל על הדף הראשון בסטטוס של דיטו, על הדמות שלו (מדריך http://www.serebii.net/games/characteristics.shtml). אם הדמות מצביע על IV שהוא 31 או 26 מצא את הIV של הדיטו בiv checker בסרבי. אם הIV הוא 30 או31, אז יש לך דיטו עם 31 IV. תחזור על התהליך עד שיהיו לך 6 דיטואים או יותר עם 31 IV לכל סטט ותחזור להרביה. קודם כל תרבה את בגון עם ATK דיטו כשהדיטו מחזיק POWER BRACER ותקבל בגון זכר עם DD ו31 ATK IV. אתה יודע מה לעשות משם.
    * אה והחפצים האלו אפשר לקבל אותם בבאטל פרוינטר
    1232 3739 3352</span>

4345 3922 3867</span>

9. משתמש מנוסה
    פיי מה באטל פרוינטר אני צריך את הבייגון למכונים ולליגה אני לא עם Ds

בכל מקרה סיבכתה אותי גם אני אנסה להשיג פשוט בייגון עם Dd ואדמנט תודה על העזרה

10. משתמש מנוסה
    אה אתה רוצה אותו לאין גיים?? חשבתי שאתה צריך אותו לקרבות Wifi.... אני לא מבין מה אתה מסתבך עם הרביה. משתמשים בזה רק עם אתה רוצה לקבל פוקימונים טובים לקרבות Wifi. באין גיים אתה לא צריך להתאמץ עם טבע, כי בכלמקרה המשחק קל ואתה מנצח בכלמקרה. גם המתקפה Dd לא טובה כמו שהיא יכולה להיות בקרבות Wifi. בגלל שאתה בדרך כלל ברמה גבוהה יותר מהיריב שלך אתה כמעט תמיד יותר מהיר ממנו, מה שמשאיר לך רק 1+ לatk, שזה גם לא משהו.
    1232 3739 3352</span>

4345 3922 3867</span>

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •