לוראל
"מיד מתוקה!" אומרת מדאם מלקין, מרימה סרט מדידה מכושף שמודד את מידות הבגדים שלך, ומביאה לך את הדברים בהתאם.
"זה יעלה 15 אוניות ו5 חרמשים!" אומרת מדאם מלקין.
לוראל
"מיד מתוקה!" אומרת מדאם מלקין, מרימה סרט מדידה מכושף שמודד את מידות הבגדים שלך, ומביאה לך את הדברים בהתאם.
אני פותח את הדלת באיטיות ושואל:" יש כאן מישהו?"Originally posted by Articuno@Dec 23 2007, 11:48 PM
ג'ון
אתה חנות עם שלט רעוע שעליו כתוב "אוליבנדר, יצרן שרביטים סוג א'".
ג'ון
איש זקן מגיח ממחסן שנמצא מאחורי הדלפק.
"שלום, שמי מר אוליבנדר, ומי אתה?" שואל מר אוליבנדר ומושיט את ידו ללחיצת-יד.
"אני ג'ון מלונדון ובאתי הנה כדי לקנות שרביט" אני עונה לו ולוחץ לו את הידOriginally posted by Articuno@Dec 24 2007, 01:56 AM
ג'ון
איש זקן מגיח ממחסן שנמצא מאחורי הדלפק.
"שלום, שמי מר אוליבנדר, ומי אתה?" שואל מר אוליבנדר ומושיט את ידו ללחיצת-יד.
"למה אתם רבים?" אני שואל אותם.Originally posted by Articuno@Dec 24 2007, 12:30 PM
קודי
הבגדים של מדאם? O: חנות הבגדים של מדאם מלקין O:
-------
הוא לא עונה. הוא כנראה עסוק במחסן.
אתה יוצא מהחנות, ואתה רואה התקוטטות של 2 ילדים בני גילך, כאשר הם מכשפים זה את זה.
שרביטך מוחזק בידך.
מה תעשה?
ג'ון
"כן, אוקי, נסה את השרביט הזה" אומר אוליבנדר ונותן לך שרביט ארוך מאוד, יחסית לכל שאר השרביטים.
קודי
"אל תתערב, ילד!" צועק לך ילד בלונדיני, עם עיניים ירוקות בהירות, בזמן שניסה לירות קללה על יריבו ובמקום זאת פגע בסלע שהפך לעציץ של רקפות.
"אוקי" אני עונה ולוקח מידו את השרביט "אציו לטאה!"Originally posted by Articuno@Dec 24 2007, 02:10 AM
ג'ון
"כן, אוקי, נסה את השרביט הזה" אומר אוליבנדר ונותן לך שרביט ארוך מאוד, יחסית לכל שאר השרביטים.
*אני בינתיים לא יודע שום כשף/קללה נכון*Originally posted by Articuno@Dec 24 2007, 04:10 PM
קודי
"אל תתערב, ילד!" צועק לך ילד בלונדיני, עם עיניים ירוקות בהירות, בזמן שניסה לירות קללה על יריבו ובמקום זאת פגע בסלע שהפך לעציץ של רקפות.
"על מה אתם רבים בכלל?" אני שאול אותו.
אני אשלוף מחופן המטבעות שלי 15 מטבעות זהב ו-5 מטבעות כסף.Originally posted by Articuno@Dec 24 2007, 01:04 PM
לוראל
![]()
<span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'><u>קרידיט על החתימות:</u>
קרידיטים על החתימות המדהימות שבחתימה המתחלפת:
לאוהד, לגל, BoolBool לאילון ולאליאב! עשיתם עבודה מדהימה!
וקרידיט לאריאל כי לא יפה להוריד את הקרידיט שלו רק בגלל שיש לי עכשיו על מה להודות לאליאב!</span>
<span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>דף העבודות שלי</span>
לוראל
"שיהיה לך יום מקסים, ובהצלחה בבית הספר החדש!" אומרת מדאם מלקין וקורצת לך.
את נזכרת שאת יכולה לקנות בעל-חיים.
סליחה כפרות~
ג'ון
איך אתה יודע אציו עם אתה בן מוגלגים שבחיים לא שמע על קסמים? O:
----
הנפת את השרביט, מקל ההליכה של אוליבנדר התחיל לקפץ ולרקד.
"הוהו" צחק אוליבנדר "מתברר שזה השרביט שמתאים לך, השרביט הוא שרביט מעץ אקליפטוס, 28 ס''מ, בר כיפוף, מכיל כסכס של דרקון. הוא יעלה 6 אוניות ו3 חרמשים" אומר אוליבנדר.
קודי
לא, אתה לא יודע קסמים
----
"אמרתי לך לעוף מפה, נכון?!" צועק עליך הילד הבלונדיני, מכוון עליך את שרביטו וצועק "רידוקטו!". אתה מתחמק בזמן בשביל לראות את הקרן האדומה פוגעת בסלע ומנתצת אותו.
הייתי בחוץ שבוע וראיתי מלא קוסמים!Originally posted by Articuno@Dec 24 2007, 02:36 AM
סליחה כפרות~
ג'ון
איך אתה יודע אציו עם אתה בן מוגלגים שבחיים לא שמע על קסמים? O:
----
הנפת את השרביט, מקל ההליכה של אוליבנדר התחיל לקפץ ולרקד.
"הוהו" צחק אוליבנדר "מתברר שזה השרביט שמתאים לך, השרביט הוא שרביט מעץ אקליפטוס, 28 ס''מ, בר כיפוף, מכיל כסכס של דרקון. הוא יעלה 6 אוניות ו3 חרמשים" אומר אוליבנדר.
-------------------------------------
אני מוציא את הארנק וממנו 6 מטבעות זהב ו3 מטבעות כסף ונותן לאוליבנדר.
אני לוקח את השרביט יוצא מהחנות ומחפש את כרך ודף
ג'ון
אתה רואה חנות גדולה עם שלט "כרך ודף בע''מ, ספרים חדשים ומשומשים".
אתה נכנס, והמוכר הקשיש מתקרב אליך, הוא נראה לא נחמד כלכך.
"שלום, איזה ספרים אתה צריך?" הוא אומר.
אני בודק ברשימה וקורא אותה:" ספר הכשפים הבסיסי כרך א', 1000 פטריות ועשבים קסומים, ספר שינויי הצורה, כרך א, ספר צמחי הפלא ושימושיהם, כרך א' וחיות הפלא"Originally posted by Articuno@Dec 24 2007, 02:55 AM
ג'ון
אתה רואה חנות גדולה עם שלט "כרך ודף בע''מ, ספרים חדשים ומשומשים".
אתה נכנס, והמוכר הקשיש מתקרב אליך, הוא נראה לא נחמד כלכך.
"שלום, איזה ספרים אתה צריך?" הוא אומר.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)