Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 17
  1. מייסד האתר והפורום
    נכנסתי הרגע לפורום וראיתי שיש לי 7 הודעות פרטיות , שתאמינו לי אני לא מבין על מה אתם מדברים בכלל.

מאוד לא אהבתי את ההתנהגות הזאת בהודעות הפרטיות למרות שבמפורש אמרתי שאני ממנה מנכ"ל בגלל שלי אין זמן , ובכל זאת פונים אלי ועוד בהאשמות של "אם תגיב כמו שאתה תמיד מגיב אז אני אעשה כך וכך" או "אתה איכזבת אותי והתנהגת מגעיל".

במילה אחת : אתם איכזבתם.

2. מורחקים
    שם: עידוס
    לא הבנתי מה האכזבה?
    משתמשים פנו אליך בהודעות פרטיות כי יש דבר שמפריע להם בפורום, מה רע בכך?

3. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    שם: אביעדסוס הראשון (מהסוף)
    אני לא יודע מה כל האחרים רשמו, אני יודע מה אני רשמתי. ולא רשמתי שום דבר שבא במטרה לפגוע אישית בך או בכל אדם אחר שפועל בפורום. המטרה של המכתב שלי הייתה מקצועית נטו. במכתב שלי הבהרתי שיש אמנם מנכ"ל, אבל לאחר שלוש פניות בפורום משוב, לא הייתה ממנו שום תגובה שבאמת נתנה לנו מענה לבעיות. בשלב מסויים הוא עשה מעשה מבורך, אבל נסוג ברגע האחרון. כשיש בעיה עם הנהלה, נהוג לפנות לזה שמעליה בסולם ההירארכיה, וזה מה שעשינו. אני אישית לא עשיתי את זה בשביל ביקורת או שום אינטרס אחר מלבד לשפר את המצב בחת"מ. מינית מישהו מתחתיך, זה נכון, אבל אם אני מרגיש שאין לי כתובת לפנות אליה? היית מעדיף אם הייתי מתעלם מזה שאתה קיים ומעמיד פנים שהכול כשורה? אני בטוח שלמרות שמינית אנשים מתחתייך איכפת לך מאוד מהפורום. ומעל הכול, זאת הסיבה שפניתי אליך.

הראשון מהסוף
    [מנהיג הספרטנים|פרופסור לספאם|מנהל חת"מ ופקח]

Spoiler ספוילר

4. מייסד האתר והפורום
    עברו כמה שעות , נרגעתי :] אבל זה היה אחד הדברים המעצבנים שקרו לי היום , כל הגישה הזאת. להגיד שאני לא עושה כלום ושהדרך שבה אני פותר דברים היא גרועה ובכלל אין לי מושג מכל המצב הזה.

בעזרת ה' אני אברר מחר [היום] את כל העניין הזה שפניתם אלי ואראה מה עם המנכ"ל ולמה הוא בכלל לא פה לסדר את העניינים.

idos055 , כנראה לא קראת מה שרשמתי או לא הבנת מה התכוונתי.

5. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    שם: אביעדסוס הראשון (מהסוף)
    ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    עברו כמה שעות , נרגעתי :] אבל זה היה אחד הדברים המעצבנים שקרו לי היום , כל הגישה הזאת. להגיד שאני לא עושה כלום ושהדרך שבה אני פותר דברים היא גרועה ובכלל אין לי מושג מכל המצב הזה.

בעזרת ה' אני אברר מחר [היום] את כל העניין הזה שפניתם אלי ואראה מה עם המנכ"ל ולמה הוא בכלל לא פה לסדר את העניינים.

תראה, זו ממש לא הייתה הכוונה, ואני מצטער שזה יצא ככה. פשוט היינו מיואשים ולא ידענו כבר מה לעשות

הראשון מהסוף
    [מנהיג הספרטנים|פרופסור לספאם|מנהל חת"מ ופקח]

Spoiler ספוילר

6. מייסד האתר והפורום
    איך זה בכלל יצא שפתאום כולם ביחד חושבים על אותו דבר? מי אירגן את זה?

7. מנכ"ל לשעבר.
    ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה

א' כל, לא שלחו לי שום ה"פ.
    ב' הייתי בעומס קטן בתחילת השבוע הזה... היום זה כבר נרגע.

8. מייסד האתר והפורום
    אני לא חושב שמדובר פה רק על השבוע.
    'תחבר למסן.

9. משתמש מנוסה
    אני רק שאלתי קצת שאלות על המשחקים =]
    מי שרוצה מדריך לעיצוב יפה :

Spoiler ספוילר

תקליקו עליי בבקשה =]

אשמח עם תיכנסו פעם ביום =]

http://s2.gladiatus.co.il/game/c.php?uid=112935

10. היכל התהילה
    רגע, זה סוג של הודאה שאתה מתנער מאחריות מכל דבר שקורה בפורום?
    כי אז זה מסביר הכל. בעיה של הגולשים שהם נכנסים לאתר, ורוצים שיהיה להם טוב.
    הרי סיפקת להם מנהל כללי אז מה עוד הם רוצים. נכון? זו הנחת המוצא שלך?
    שלא אפדח אותך מול כולם ואחשוף את התשובות שאתה מעניק לאנשים בפרטי.

מנהל שלא איכפת לו מהגולשים, זה בהחלט אימרה שעליה ניתן לומר - אכזבה.
    אתה השתנית, הפכת לאגו-צנטרי, התכערת בהתנהגות, ובהחלט איכזבת. זה הרושם שלי.

11. מייסד האתר והפורום
    ציטוט פורסם במקור על ידי Hit Man צפה בהודעה
    רגע, זה סוג של הודאה שאתה מתנער מאחריות מכל דבר שקורה בפורום?
    כי אז זה מסביר הכל. בעיה של הגולשים שהם נכנסים לאתר, ורוצים שיהיה להם טוב.
    הרי סיפקת להם מנהל כללי אז מה עוד הם רוצים. נכון? זו הנחת המוצא שלך?
    שלא אפדח אותך מול כולם ואחשוף את התשובות שאתה מעניק לאנשים בפרטי.

מנהל שלא איכפת לו מהגולשים, זה בהחלט אימרה שעליה ניתן לומר - אכזבה.
    אתה השתנית, הפכת לאגו-צנטרי, התכערת בהתנהגות, ובהחלט איכזבת. זה הרושם שלי.
    אתה מוזמן לפרסם לכולם את התשובה שנתתי לך בפרטי ויש לי סיבה טובה מאוד למה רשמתי לך את זה.
    מה שעשית זה בדיוק לבוא לאיזה מנהל בית ספר ולהגיד לו "תתבייש לך! איכזבת! אתה לא יודע לנהל!" עוד לפני שהמנהל יודע בכלל על מה מדובר , שהמנהל בכלל לא שמע על הסיפור או על המקרה שהוא כביכול "לא טיפל בו כראוי".

אני נתתי מנכ"ל לא בשביל שאני אגיד "יופי עכשיו אני פתור איזה כיף לי"
    הסיבה היא שאין לי זמן לנהל פה , ואם לא טוב לך אז אתה באמת באמת יכול ללכת. אם כל כך קשה לך עם זה שאני לא זמין.

מבחינתי התפקיד שלי עכשיו זה לשלם על השרת , הדומיין ולהחזיק את האתר באוויר , לא לדאוג לו מבפנים! כי את זה אני לא יכול לעשות

12. מורחקים
    לפי דעתי מאז שניצן ואילון שאז היה הבעלים כמו רותם שנהם פרשו האתר נהיה קצת בצורה לא נעימה מבחינת הגולשים ורותם אם אתה לא דואג לאתר הזה מבפנים כמו שאתה אמרת ולא רואה לנכון לעשות מה שטוב בשביל המשתמשים אז חבל מאוד כי אתה אחראי על האתר הזה ועליך לדאוג לכולם לכל מי שגולש באתר שלך ולעשות את המקסימום כדאי שכולם יהנו מי מסכים איתי ומי נגדי פה?כולכם רשאים להגיב .

13. מנכ"ל לשעבר.
    ציטוט פורסם במקור על ידי NIKO צפה בהודעה
    לפי דעתי מאז שניצן ואילון שאז היה הבעלים כמו רותם שנהם פרשו האתר נהיה קצת בצורה לא נעימה מבחינת הגולשים ורותם אם אתה לא דואג לאתר הזה מבפנים כמו שאתה אמרת ולא רואה לנכון לעשות מה שטוב בשביל המשתמשים אז חבל מאוד כי אתה אחראי על האתר הזה ועליך לדאוג לכולם לכל מי שגולש באתר שלך ולעשות את המקסימום כדאי שכולם יהנו מי מסכים איתי ומי נגדי פה?כולכם רשאים להגיב .
    מילות חוכמה. עכשיו אתה רוצה להוסיף שמן או בנזין למדורה?
    תקשיבו, נכון שאני לא הייתי בגלל סיבות של לימודים, אבל עכשיו אני רוצה לדעת אחת ולתמיד.
    מה הבעיה שהולכת פה?

14. מייסד האתר והפורום
    ציטוט פורסם במקור על ידי niko צפה בהודעה
    ניצן לא הייתה הבעלים פה בכלל.
    אם חבל שאני לא יכול לדאוג מבפנים לאתר אז סבבה , בואו פשוט נסגור את האתר יהיה עדיף לכולם , לא ?

15. משתמש מנוסה
    תמנה מישהו אחר שידאג לפנים של האתר והבעיה נפתרה...
    לגבי הפנים של הפורום המנהלים הראשיים דואגים,אם יש לכם בעיה תפנו למנהלים ראשיים ולא לבעל....
    יוסי קצת עסוק בלימודים כמו כולם וגם לו יש חיים,אז אם יש לכם בעיה אחרת תפנו אליו ותשלחו לו ה"פ שהוא ידע על כך...

לא יעזור לכם להתלונן למישהו אחר שזה לא התפקיד שלו לטפל בתחום שעליו אתם מתלוננים...

יש היררכית תפקידים בפורום:ממשגיח עד לבעלים.

כל ממלא תפקיד ממלא תפקיד אחר...

לדוגמה:
    הפקח אחראי על כל הפורמים ודואג שיהיה סדר וכ"ד...
    הפורום מת לגמריי!!!!!!!

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •