Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7
  1. משתמש מנוסה
    הרגע השגתי את הדרטיני רמה 15 עם ExtremeSpeed
    איפה הכי כדאי לי לאמן אותו כך שהוא יגיע במהירות הכי גבוהה לרמה 55

2. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    הכי טוב זה להלחם שוב נגד מאמנים שנלחמת נגדם בעבר וקיבלת מהם טלפון, ועכשיו הם התחזקו.
    אבל זו גם שיטה מעצבנת כי תצטרך להתקשר אל כל אחד ביום ושעה מסויימים.

3. משתמש מנוסה
    ובינתיים עד שיגיע לרמה 30 איפה כדאי לאמן אותו?הרי המאמנים בקרבות החוזרים חזקים מדיי לרמות 15-30

4. משתמש מנוסה
    תשים עליוexp Share ותילך להילחם מול המאמנים

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    איך אני מגיע לקרב השלישי איתם?זתומרת איך אני גורם לזה שהפוקימונים של המאמנים בקרבות החוזרים יתחזקו?כי ככה אני בחיים לא יגיע לרמה 55

6. משתמש מנוסה
    קודם כל תשיג EXP SHARE.. שאותו משיגים על ידי החלפת הקסקס האדום שקיבלת מהגרידוס האדום אצל מר פוקימון .. לאחר מכן תשים עליו את החפץ ותעלה אותו עד רמה 30.. אחרי זה תלך איתו ותלחם בדשא שנמצא לפני "הדרך לניצחון" (המערה שלפני הליגה).. יש שם דודו, דודריו, פוניתה, רטיקייט, וסנדסלש שהם ממש טובים לאימונים.. אני ככה העלתי את דרטיני שלי מרמה 30 עד רמה 42.. סנדסלש ופוניתה מביאים בין 600-700 exp ועובד עליהם טוב: dragon pulsh ן-aqua tail.. אחרי זה נלחמתי הבאתי אותו לרמה 49 והפעלתי עליו 6 רייר קנדי שאספתי ופיתחתי אותו.. שמח לעזור =]

7. משתמש מנוסה
    אני מכיר את המקום הזה וד"א אגב 600-700 זה exp גרוע והיה לי עצבים לעשות את זה רק בgba כי שם הקרבות הם מהירים
    exp share כבר יש לי ודרטיני כבר רמה 29,אבל המאמנים ברמה העכשווית שלהם לא מספיקים בשביל להעלות אותו לרמה 55 והסט של דרגונייט כבר מוכן(Fly,EQ,Dragon Claw,Iron Tail)
    אני פשוט רוצה להעלות את הרמה של הכוח שלהם ככה שהexp יהיה גבוה יותר(אני יודע שהרמה תעלה כאשר אסיים את הליגה אבל כל האימונים האלה הם לליגה)
    ושכחתי להגיד גם שהexp מהקרבות חוזרים הרבה יותר גבוה

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •