1. שם במשחק : אייס/ace
כינוי : DarkTiger
רקע : לפני שהשדים חזרו, לפני שאריוס- ראש הממשלה פוצץ את השער, אייס היה נער עקשן, בעל אומץ ואתלט זריז. אייס היה נער בן 16 והיה המהיר מבניי כיתתו. אך האומץ האדיר שלו היה גם מגבלה, עכשיו בעזרתו חרוטה לו על הזרוע צלקת איומה. אייס היה בנו של קיין, שהיה באנטי שדים, אך אייס אינו ידע זאת. אייס אינו היה מקובל בקרב חברי כיתתו, הייתה לו רק חברת אמת אחת- סאלי שמה. אייס היה מאוהב בסאלי בסתר והסתיר את רגשותיו מעיני כולם. מכיוון שלסאלי היו עוד חברים, היה אייס בודד רוב הזמן והדרדר מלימודיו. מאז אייס נשאר בביתו והבריז מלימודיו, אייס אינו דיבר עם אביו ואביו לא דיבר איתו, כך היה מאז הוא מעולם, כזה היה- ילד בודד, ילד שונה-מיוחד. ילד ששנא את עצמו ולא אהב לאכול, כזה היה אייס.
סגנונות לחימה : אשף החרבות
סגנון לחימה משנה : אקדוחן
יכולת :טריקסר
רקע :נולדתי למשפחה אמידה, ששום דבר לא הפריע לה, חיינו בקומה האחרונה של בית דירות מפואר באמצע העיר. הייתי ילד שמח וצנוע, שמי האמיתי הוא אלכס, לא אהבתי להתרברב באושרה של משפחתה והיו לי הרבה "חברים", כמו שהם אהבו לקרוא לעצמם. ידעתי שהחברות שלהם תימשך בדיוק עד היום שלא נהיה כאלה עשירים, לכן לא החשבתי אותם כחברים, היו לי רק שני חברי אמת-ג'ון ואנה. יום אחרי שג'ון נרצח, שירו בו, או לפחות כך אמרו ממשרדי המשטרה, שיניתי את שמי לג'נוסייד, כי כבר לא הייתי אלכס. אני יודע שהוא נרצח בידיי השדים, והם הולכים לשלם ובדגול.
סגנונות לחימה :מתנקש
יכולת : דופלינג
הערה: אני לא כל כך מבין בסוגי רובים וכאלה אז תעזור לי טוב? ;)
רקע :רד נולד בניו יורק הנמצאת אמריקה.
רד נולד למשפחה קטנה בבית קטן באזור מנהטן.
רד מאוד אהב את אמו ואת אביו הם גידלו אותו באהבה והשקיעו בו המון.
ההורים שלו אהבו אותו מאוד ודאגו לו בכול נפשם.
כשרד הגיעה לגיל 8 נולד לו אחות שמה היה ג'סיקה על שם סבתו.
ג'סיקה הייתה יפיפה.
וכולם אהבו אותה רד האב אותה מאוד והגן עליה בכול מצב.
לאחר חמישה שנים רד סיים את לימודו בהצטיינות הורו כול כך שמחו עד שהחלתו לעבור לניו וירק.
שם רד התחיל ללמוד בבית הספר היוקרתי.
לאחר המתקפה ניו יורק רד התחיל ללמוד עם שדים.
הוא כול כך אהב את הלימודים והיה כול כך מוכשר עד שיום אחד פרצו לביתו שדים.
הם התחילו להרוס את הבית ולשרוף אותו.
רד לא היה באותו יום בבית הוא נישאר ללמוד בבית הספר.
כשחזר הביתה ראה את ביתו שרוף ואף אחד שמנסה לעזור למשפחתו לצאת מן הבית.
הוא רץ לכיון הבית שלו וניסה לחלץ את משפחתו.
אך הורו היה חסרי רוח חיים.
הוא שמע את אחותו צועקת ורץ לעזור לה.
שניהם יצאו מן הבית פגועים ועייפים.
הם התחילו לגדול ברחוב רד קנה סקייטבורד והתחיל לחיות חיי רחוב.
הוא היה הילד שמגיעה לכול מקום הוא היה ניקרא "הזאב השחור".
הוא היה בעל כישרון יוצאה דופן.
כאשר סיים את לימודו רצה רד להקים בית לאחותו ולחיות חיים טובים ומאושרים.
סגנונות לחימה :אשף החרבות
רקע :מה כבר יש לספר?, חיים מאושרים, בוודאי שלא היו לי, אפילו לא קרובים לזה.
כשהייתי בן 5 היה אבי מכה אותי ותמיד כשהייתי מנסה לעשות משהו קטן, שיגרום לו להרגיש גאווה כלפיי, הוא גיחך ואמר שאני גרוע, לא מתקרב לרמה שלו, או לשל ילדים בגילי.
הייתה לי תעודה נפלאה, 100 בכל המקצועות!, אך אבי טען שאם אחרים מקבלים גם 100 אני צריך לקבל יותר.
ואמי, ברור שרצתה להגן עליי, אך לא יכלה לפצות את פיה אל מול אבי האגרסיבי וחמום המוח שמא היה מכה אותה קשות.
ותתפלאו, אבי היה אחד מחבריו הטובים ביותר של אריוס, תחילה ראיתי אותו בעין יפה, גם כשהיה מבקר אותנו ואבי היה צועק עליי בזעם להכנס לחדרי היה אריוס יוצא לעזרתי ומגן עליי.
אך נראה שטעיתי, ועכשיו אני מבין את הסיבה למה, אבי תמיד הרגיש שהיה באריוס משהו מוזר, אבל לא הוא ולא אף אחד לא ידע מה, עד אותו מקרה שהתרחש אז, הייתי בן 16.
באותו היום מבטו של אבי היה קודר, הוא לא דיבר אז, הרחוב היה גשום והוא לבש עליו מעיל, נראה היה שהוא הולך לצאת לאיזשהו מקום, אך הוא סיים את שעת עבודותו, ובדרך כלל היה אדם של בית וכשהיה יוצא מחוץ לשעות העבודה היה זה למטלות כמו לשטוף את האוטו, או לצאת לקניות כדי שאמי תוכל לנקות את הבית.
הוא הפציר בי הפעם לא לבוא אחריי, בקולו היה טון דואג ובזווית העין יכולתי לשים לב שגרונו נחנק מדמעות שהוא השתדל לא להראות בפניי.
אבי יצא החוצה והחלטתי שאני בכל זאת יוצא, יוצא לעקוב אחריו.
נכנסתי בתוך הבגז' של האוטו בלי שהוא שם לב ושקטתי במשך כל הנסיעה.
לאחר מכן שמתי לב שהוא הפסיק, וממש שנייה לפני קול הצפצוף שמסמל את נעילת האוטו יצאתי מן הבגז' ובטעות השמעתי רעש קטנטן שהסיח את תשומת ליבו של אבי.
למזלי התחבאתי והצלחתי בשניה האחרונה שלא להילט על ידיו.
לאחר מכן שמתי לב שהוא נכנס למשרדו של אריוס, עקבתי אחריו בשקט וכשהגיע למשרד אני חיכיתי מאחורי הדלת והצצתי.
"אבל מדוע אריוס?, אתה גרמת תוהו ובהו אחד ענק, ידעתי, אסור לך לעשות זה שכחת מה קרה לפני מילניום לפי האגדה, כי אם לא דנטה העולם היה נהרס!" הוא אמר.
"אבל גריי!, אני ואתה, אנחנו נשלוט בעולם יחד איתם!" אמר אריוס.
"לא!" אמר אבי, אף פעם לא ראיתי אותו כל כך אמיץ ובחיים לא הרגשתי כזאת גאווה כלפיי אבי.
"אתה לא משאיר לי ברירה" אשמעתי את אריוס אומר והתמלאתי פחד, הוא נקש באצבעותיו ולאחר מכן נחנקתי מפחד. יצור עצום, דמוי שד או מפלצת נכנס לתוך החדר והשתדלתי שלא להוציא הגה מפי.
שנה לאחר מכן קרה עוד מקרה מוזר, אותו השד, נראה היה שיש אלפים כמוהו בעיר והם רק התרבו והתרבו, זה לא שהם הרגו אנשים אך הם גרמו הרבה בעיות בעיר, רק לאחר שנה סיפרתי לאמי מה קרה לאבי וזו לא כעסה עליי רק פרצה בבכי ניתן היה לראות שהיא מפוחדת מאוד.
לילה אחר כך בגיל 17 הופיע לי אדם מוזר בחלום, הוא לבש ג'קט אדום שהיה פרוס לצדדים וחשף את ביטנו, מכנסיו היו שחורים, שיערו היה ארוך ואפור, עיניו אדומות ובידו אקדח בעוד ישנה חרב שנמצאת בתוך נדן שהוא נושא על גבו.
הוא חייך ולאחר מכן לפני ששמתי לב הוא נעלם במהירות האור והגיע מאחוריי, הוא חנק אותי והרים אותי למעלה.
"תתנגד!" הוא קרה אך בשל כוחו החזק להצלחתי לעשות כלום, אף שזה היה חלום כל זה הרגיש כל כך אמיתי.
האדם השליך אותי על הרצפה בכוח רב בעודי חסר אונים.
"זהו זה, ציפיתי ממך ליותר, ככה אתה רוצה לנקום?!" הוא שאל בזלזול.
"בעוצמה הזאת גם שד ברמה הנמוכה ביותר יקרע אותך ללא מאמץ" הוא אמר בגיחוך.
"מאיפה אתה יודע על אבי?!" שאלתי בזעם ובזעף, היה זה נושא אישי שנגע מאוד לליבי.
"אני יודע הכל" הוא לחש ולפתע הוא השתגר מאחוריי, "אכזבת אותי, סטיב" הוא לחש וניגש לתת את כת הרובה בעורפי, אך לאחר מכן, כהבזק רוח הסתובבתי והדפתי את הרובה שלו הצידה.
הוא היה נראה מעט המום אך לאחר כמה שניות התעשת, וחייך, "או שלא" הוא אמר.
הוא שלף את החרב ולקח תנופה אחורה בעודו רץ לעברי עם החרב העצומה שלופה ממש שנייה לפני שהוא הצליח לשסף אותי, עצמתי את עיניי חשבתי שזה הסוף, עברה שניה ועוד שניה וראיתי שלא קרה כלום לפתע פתחתי את עיניי וראיתי את אותו אדם שכחרבו כלפיי מעלה, והוא תקוע באותה תנוחה.
גיחכתי ורצתי להביא את הרובה שלו, תפסתי את הרובה ויריתי לעברו את הכדור בשמחה אך באי הבנה גדולה, הכדור טס לעברו כמו טיל וזה עדיין נשאר דומם.
אבל אז, בדיוק אז, שנייה לפני שהקליע עמד לפגוע בו הוא השתחרר והדף אותו בעזרת חרבו, הוא היה נראה המום, אך ניסה שלהישאר אדיש.
"קוויק סילבר מה?..." הוא מלמל.
"אתה משהו מיוחד ילד" הוא אמר בגיחוך ולפתע פתח שער לבן.
הוא הלך אל עבר השאר הלבן בעודי נותר על רצפת החלום, מותש ועייף.
"היי, מה שמך?!" שאלתי אותו בחיוך, הוא הסתובב אליי רגע לפני שנכנס לשער, "דנטה" הוא אמר ונכנס לתוך השער, משם הוא נעלם.
ואז נזכרתי זה היה חייב להיות אותו דנטה שהזכיר אבי בדיבור עם אריוס.
התעוררתי, ועכשיו, עברה שנה, אין שום זכר לדנטה אך הרחובות מלאים שדים, ונותר בי רק רצון אחד, רצון לנקמה.
סגנונות לחימה :אגדתי
יכולת :קוויק סילבר
רקע :הכל התחיל בגיל 9 מאט והוריו נסעו למיאמי בזמן עצירתם באחת מתחנות הדלק שהיו בדרך ,
היתנפל על הוריו של מאט שודד עם אולר שאיים שאם לא יביאו לו את כל הכסף שלהם יהרוג אותם.
אביו של מאט שהיה סוכן FBI לא חשב כלל ותפס את ידו של השוד ושבר אותה לאחר מכן לקח את הסכין ושבר אותו, רגעים ספורים לאחר מכן השודד הפך עשן שחור ונעלם משם בזמן שאביו של מאט התחיל לעלות באש שחורה ומת כשמה שנשאר מגופו אלה עצמות בלבד אנשי הדת היו סבורים שזהו מעשה ידו של שד מפורסם.
חודש לאחר מכן אימו של מאט היתאבדה בכך ששרפה את גופה, מה שמוזר הוא שהיא כלום חוץ ממנה לא נשרף.
מאט נשאר לבד הוא הוכרח לעבור לגור בבית יתומים , כשהגיע לגיל 15 הוא כבר לא היה אותו ילד הוא היה נער חכם וטקטי , הוא תיכנן תוכנית שבעזרתה הוא יברח מבית היתומים וכך קרה.
במשך שנה הוא עבד שהובלות והרוויח מספיק כסף כדי ליקנות דירה ולשלם על הלימודים.
כשהגיע לגיל 17 הוא כבר סיים לילמוד בהיצטיינות ומצא עבודה טובה בתור מתכנת.
במשך חצי שנה הוא חי את חייו בשלווה עד שפיתאום הוא חלה במחלה מוזרה אשר גרמה לגופו ליתכסות במין סמלים שחורים ומוזרים ובנוסף גרמה לו לכאבים בכל גופו.
מאט עזב את ביתו ועבודתו בכדי שיוכל ללמוד עוד על המחלה שתקפה אותו .
עד היום הוא ממשיך לחקור וללמוד על המחלה אך הוא עדיין חולה בה ומחכה ליום שבו הוא ימצא את התרופה.
סגנונות לחימה :גאנר
5.שם במשחק : ברנדון ומפייר
כינוי : Sanji
רקע : ברנדון נולד למשפחה עשירה ומפורסמת מאוד בעיר,הוא ילד מפונק מאוד,או לפחות כך היה.
טוב,איזה אדם עשיר לא יהיה מפונק?הוריו של ברנדון דואגים לברנדון המון,והוא משיג כל מה שהוא רוצה,הוא גר בווילה מפוארת.
עם השנים הילד העקשן,המפונק וחסר היחס לאחרים נעלם.ברנדון השתנה לחלוטין וזה הדהים מאוד את הוריו.הסיבה להשתנות עוד לא ממש ידועה.ברנדון הוא ילד חכם מאוד וחברותי,וביום שבוא השער נפתח וברנדון גילה על השדים הוא לא הפסיק לחקור עליהם מרגע לרגע.הנושא של השדים ממש מסקרן אותו,והוא כבר התרגל לחיות בחברתם של השדים.ברנדון מתוחכם ואסטרטגי מאוד,הוא לא יאמין לדברים שיגידו לו בקלות.
סגנונות לחימה : אגדתי
יכולת : קויק סילבר