afikafik1999
אתה סורק אותו והרטטה לא מתעורר.
אבל פתאום בא מאמן ואומר לך:"אתה רוצה להילחם נגדי?" מה תעשה?
afikafik1999
אתה סורק אותו והרטטה לא מתעורר.
אבל פתאום בא מאמן ואומר לך:"אתה רוצה להילחם נגדי?" מה תעשה?
"בוא קצת נרקוד פוליווג את ריקוד המים ומה דעתך על קצת בועות ותנסה להתחמק ממנו הכי טוב!"אני אומר לפוליווג ומחייך לו.
afikafik1999
המאמן אומר "רטטה קום והלחם" אתה מופתע הרטטה קם וטוען מתקפה זריזה.
מה תעשה?
אלמוגסי
ריקוד הגשם מרטיב קשות את הזירה. הרטטה נופל ומחליק והבועות ניצחו את רטטה.
אתה תרצה לתפוס אותו או שתמשיך לעיר ורידיאן?
נערך לאחרונה על ידי El Bandito, 05-07-2010 בשעה 09:48 PM
"אוקי סקווטיל שהוא ישתמש בזריזות תישתמש בהגנה וז הישתמש במהירות במכה!" אני אומר לסקווטיל.afikafik1999
המאמן אומר "רטטה קום והלחם" אתה מופתע הרטטה קם וטוען מתקפה זריזה.
מה תעשה?
"פוליווג מה אתה חושב? רוצה לצרף אותו לחבורה? הוא יכול לדעתי לועיל אבל אם אתה לא אוהב אותו כדאי שנמשיך בטח יש עוד הרבה מה לראות! הוא שנחפש לנו עוד חברים לחבורה."אני אומר לפוליווג ומחזיק בידי פוקודור ומוכן לזרוק אותו לכיוון הרטטה.
אני מחפש בעיר מישהו שהלחחם מולו ובו זמנית מחפש פוקימון אזורי שיכול לעניין אותי.
אלמוגסי
אתה מחפש בעיר מישהו להלחם ואתה רואה את המכון הראשון שלך מכון ורידאן.
מה אתה תעשה?זכור שהרטטה שלך מחוסר הכרה.
אני רץ לרופא פוקימון,מרפא שם את רטטה וחוזר למכון האבן."פוליווג,רטטה קדימה בוא נראה להם למה אנחנו מושגלים!"אני אומר לפיקומינים שלי ומחכה בקוצר רוח למכון הפוקימונים הראשון שלי.
אלמוגסי
זה לא מכון האבן זה מכון הרעל אתה נכנס.
ורואה את ג'ובואני מוכן לקרב השופט אומר :"הקרב יהיה 1 על 1"ג'ובואני משתמש באקנס שלו אתה רואה שהזירה מלא סלעים.
מה תעשה?במי תשתמש??
"רטטה אני בוחר בך לקרב הזה ותכננתי אסטרטגיה תשתמש במהירות כדי לעבור במהירות בין הסלעים,תקפוץ מעל אקנס ואז תשתמש בניב בכל הכוח."אני אומר לרטטה בהתלהבות.
אלמוגסי
רטטה פוגע באקנס והרטטה לא נראה טוב מסתבר שהרטטה הורעל ג'ובואני צועק לאקנס "אקנס מכת ניב רעל" השיניים של אקנס סגולות והוא זז במהירות לרטטה.
מה תעשה ?
"רטטה תקפוץ על הניבים לו ותרוץ עליהם ואז מתקפת ניב על הניבים של אקנס ותחמוק ממנו ככל שתוכל."אני אומר לרטטה.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)