"בטרפי בוא נלך לאחות ג'וי כי אתה לא במצב טוב! אתה תצטרך הרבה אימונים אז כדי שנתאמן מהר!"אני הולך לאחות ג'וי לרפאות את הפוקימונים וממשיך! "פוליווג,רטטה,בטרפי בואו נתאמן קצת ומהר!"אני אומר לפוקימונים שלי ומחייך.
"בטרפי בוא נלך לאחות ג'וי כי אתה לא במצב טוב! אתה תצטרך הרבה אימונים אז כדי שנתאמן מהר!"אני הולך לאחות ג'וי לרפאות את הפוקימונים וממשיך! "פוליווג,רטטה,בטרפי בואו נתאמן קצת ומהר!"אני אומר לפוקימונים שלי ומחייך.
ranrevah
אתה יוצא מפאלט ומגיע לעיר ורידיאן עיר מכון הרעל המכון הראשון.
מה תעשה?
shlomii4
אתה מצליח במהלך וזה הביס את היריב.
מה תעשה?
אלמוגסי
"בטרפי רופא בהצלחה" אומרת האחות ג'וי אתה חוזר ליער אתה מגיע לסופו ואז מאמן מאתגר אותך "קרב 3 על 3 הולך?".
מה תעשה?
פתחת את ע''מ 5 ביצת פוקימון!
נערך לאחרונה על ידי El Bandito, 05-08-2010 בשעה 12:44 PM
"אוקי אז בוא קרב שלוש על שלוש,אני מוכן לזה! (בוא נראה גם מהבטרפי שווה) צא בטרפי תחמוק ותשמש בכל הכוח במתקפות שאתה יודע אני בוטח בך!"אני אומר לבטרפי ולמאמן אשר הזמין אותי לקרב שלוש על שלוש ומחייך כהרגלי.
אני מוצא פתאום בכיסי ביצת פוקימונים ושואל את עצמי בלב מעניין מאוד מה יש בביצה."בטרפי בוא נרדים אותו בעזרת אבקת שינה,תתחמק ממנו ואז תרעיל אותו כמה שיותר חזק ואז פשוט תברח ממנו ותן לו להפסיד מהרעל!"אני אומר לבטרפי וממשיך לחייך.
אלמוגסי
אתה מצליח במהלך ואתה רואה שהפיסיר לא נרדם רק הורעל ותוקף עם מתקפת צבת.
מה תעשה?
"טוב רטטה כאן אנחנו ניפרד!" אני אומר לרטטה הפצוע לוקח אותו ונותן לו ללכת.afikafik1999
האחות ג'וי לוקחת אותו ומחזירה אותו לאחר שעה היא אומרת לך :"תיקח אותו חזרה לטבע "הוא יסתדר
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush]מה תעשה? זכור שבעיר ורידיאן יש את המכון הראשון [/FONT
"טוב אני חושב שהיגעה הזמן שנגיע לעיר ורידיאן!" אני אומר והולך לכיון העיר.
[QUOTE=אדון פריון;607574]ranrevah
אתה יוצא מפאלט ומגיע לעיר ורידיאן עיר מכון הרעל המכון הראשון.
מה תעשה?
עוד לא התחלתי את המשחק כבר מכון?
---------
"אני לא יכול להלחם בקרב מכון עכשיו בשלב זה אני חייב לחזק את הפוקימון שלי ולתפוס פוקימונים חדשים" אני אומר לעצמי ומתחיל לחפש פוקימונים
"בטרפי ההיתרון שלנו שאתה יודע לעוף והוא לא ולכן תוכל לעוף למעלה בעזרת התחמקות מהצבת ולתת לא למות מהרעל!"אני אומר לבטרפי וחושב שהרעיון היה דווקא רעיון טוב.
afikafik1999
הרטטה עצוב ונותן לך חיוך אחרון וחוזר הביתה.
מה תעשה?
ranrevah
אתה חוזר חזרה ורואה קטרפי.
מה תעשה?
אלמוגסי
בטרפי חומק ממתקפת הצבת והפיסיר מתנקש בעץ ונפגע.
מה תעשה?
chimcharboy
הפיג'י נלכד ואתה בא לעיר ורידיאן עיר המכון הראשון.
מה תעשה?תפסת פיג'י![]()
ranrevah
אתה חוזר חזרה ורואה קטרפי.
מה תעשה?
"קדימה בלבאזור צא תשתמש בחבטה על הקטרפי הזה"
"בטרפי תעוף למעלה כדי להגן על עצמך ותגרד את האבקה באחד העצים מעל הפיסיר!"אני אומר לבטרפי ומחייך.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)