מיסתורין אי הקריסטל
עלילה
עולם הפוקימונים הינו עולם קסום ומדהים אשר מכיל בתוכו את קסמם של יצורים מופלאים, "הפוקימונים"!
כל ילד חולם להגיע לגיל העשרה בכדי שיוכל לצאת להרפתקאה מדהימה בעולם ולחוות את מיסתורי הפוקימונים,
ממש כמוכם ילדים שממש היום חגגו את יומהולדתם העשירי בחייהם ומוכנים לעזוב את הבית למען העולם הגדול ולמען הגשמת כל אחת מהשאיפות שלכם!
יומהלדתכם הגיע ונראה שהפרופסור בחר להפתיע אתכם ולשלוח לכם את פיג'י הדואר שלו כדי למסור לכם הודעה חסרת תקדים:"איחוליי מאמן יקר
נבחרת לצאת מטעם המחוז אל הרפתקאה מדהימה באיי הקריסטל כדי לחקור את המיסתורין שבאיים,
אנשים רבים לא דרכו שמה מעולם ואלו שכן אומרים שהאיים מכילים את קסמם של חמשת הפוקימונים הקדומים, "פוקימוני הקריסטל",
זהותם אינה ידועה אך מדובר באגדות מדהימות על חמישה פוקימונים בעלי יכולות ייחודיות כמו המחשה ויצירה.
אני שולח אותך לחקור ולגלות את הסודות השונים, הקסם והאתרים המיוחדים של אי הקריסטל,
שים לב מאמן יקר מדובר במשימה מדהימה וחסרת תקדים ועם זאת גם מעט מסוכנת, נאמר לי על מספר אנשים החפצים בכוחות האי גם כן,
אני מצפה ממך לעצור בעדם מלהשיג כח זה מפני שאם הוא יגיע לידיים הלא נכונות כולנו נהיה בסיכון..
נא גש למעבדה שלי כדי שאוכל לספק לך את הציוד למסע ולשלוח אותך במעבורת היישר להאיים, בברכה הפרופסור",
אתה מסיים לקרוא את המכתב מכניס אותו לכיסך אורז תיק, מתארגן ויוצא בזריזות אל עבר המעבדה.
מפה
מעגן אקווהמרין - לשם תגיעו עם המעבורת בתחילת הדרך
המעגן מכיל:חצר מאמנים וחנות.
דרך 301 - שביל הנמצא בין "מעגן אקווהמרין" ל"מרכז הפנינה"
השביל מכיל:פוקימונים פראיים כגון:פיקאצ'ו, טיילו, מיאו, הרקרוס, סטארלי, ספינרק.
מרכז הפנינה - הרשמה לליגת אי הקריסטל
המרכז מכיל:חנות,מרכז פוקימונים ראשי באי, זירת קרב ומדריך מתקפות.
הר הקריסטל - ההר נחשף בתור פרס להשלמת המשימה הראשונה על ידי חיים!
ההר מכיל:פוקימונים פראיים מסוג אבן ואדמה וניתן למצוא בו "אבן גביש" שנותנת לפוקימוני אדמה ואבן הגנה חזקה אם יחזיקו בה.
דרך 302 - שביל בין "מרכז הפנינה" ל"ביצות כריזוליט"
השביל מכיל:פוקימונים פראיים כגון:קרניווין, מריל, סוולט, אקנס, וקופינג.
ביצות כריזוליט - מפגש מאמנים והדרך ל"מעבורת הספיר"
הביצות מכילות:פוקימונים פראיים כגון:קרניווין, מריל, סוולט, אקנס, וקופינג.
יער אזמרלדה - יער מיוחד שמוסתר ליד ביצות כריזוליט ונחשף על ידי דניס
היער מכיל:פוקימונים פראיים כגון:טריקו, האנדוור, פנפי, פיינקו, בידריל, בורמי, פידג'י ואייפום
מעבורת הספיר(מערב) - מכון הספיר והפוקימון הקדום הראשון
הצד המערבי מכיל:מכון פוקימונים, מרכז פוקימונים ועמדת דיג.
מעבורת הספיר(מזרח) - שייט דרך המעבורת ל"טירת היהלום" או ל"הר הברקת השמיימי"
הצד המזרחי מכיל:מרכז פוקימונים, חנות, צריף אוניות.
טירת היהלום - מכון היהלום ופגישה עם הפוקימון הקדום השני
הטירה מכילה:מכון פוקימונים, אגם הנשמות ושדות פוקימונים עם פוקימוני רוח ואופל בין הרמות 16-22.
הר הברקת השמיימי - דרך צריף האוניות של "מעבורת הספיר" ל"הר הברקת השמיימי" ולמכון הברקת
ההר מכיל:מכון הברקת, מרכז פוקימונים ומפגש מאמנים.
דרך 303:שדות הפוקימונים - שדות פוקימונים המחברים בין "הר הברקת השמיימי" ל"כיפת רובי"
השדות מכילים:פוקימונים פראיים מסוג:רגיל, עשב, לוחם, מעופף ואש.
כיפת רובי - מכון רובי ופגישה עם הפוקימון הקדום השלישי
הכיפה מכילה:מכון רובי, מרכז פוקימונים, חנות ומדריך מתקפות.
דרך 304:החולות הטובעניים של גראנט - החולות מפרידים בין "כיפת רובי" ל"מגדל הטופז"
החולות מכילים:פוקימונים פראיים מסוג אדמה ואבן.
מגדל הטופז - מכון הטופז והמפגש עם הפוקימון הקדום הרביעי
המגדל מכיל:מרכז פוקימונים, חנות, מכון הטופז, מפגש מאמנים ו"עץ החיים והעוצמה".
דרך 305 - דרך הנמצאת בין "מגדל הטופז" ל"מערת האוניקס"
הדרך מכילה:פוקימונים פראיים מסוג:אש, חשמל, מים, עשב, רגיל.
מערת האוניקס - מערה הנמצאת בין דרך 305 ל"מקדש הקריסטל"
המערה מכילה:פוקימונים פראיים מסוג:ברזל, אדמה, אבן, אש, רוח ואופל.
מקדש הקריסטל - זירת קרב קוסמית המכילה קרובות בין אלופי איי הקריסטל ומפגש עם הפוקימון הקדום החמישי
המקדש מכילה:זירת קרב, מרכז פוקימונים, תחרות פוקימונים ותחרות הטבעת טבעות.
ציידי הקריסטל
קצת על הציידים: ציידי הקריסטל פועלים מטעם תאגיד מרושע ומיסתורי שמטרתו להניח את ידו על הכוחות המיסטיים של הפוקימונים הקדומים.
שם:J
מידע:J בעבר הייתה ציידת במחוז שינו עד שהמנהלים של התאגיד פנה אליה והציעה לה כסף רב בתמורה לשירותיה, היא מוכשרת מאוד ואכזרית מאוד!
פוקימונים:
שם:מארס
מידע:בעבר מארס השתייכה לצוות גאלקטיק עד שהצוות נכשל והתפרק ולאחר שנתיים התאגיד פנה אליה והציעה לה להצטרף אליהם ולשנות את העולם!
פוקימונים:
מפגשים וקשר בין שחקנים
השחקנים יכולים לתאם אחד עם השני קרבות ולהגיד לי שהם רוצים להיפגש ואני יעשה את המפגש מיד!
בנוסף אתם יכולים להחליף פוקימונים אחד עם השני גם-כן בתיאום כמובן ובלי להיפגש במשחק ואתם גם יכולים לסחור בחפצים זה עם זה מבלי להיפגש.
חוקים
1)החוקים הגלובליים של פורום חת"מ חלים גם פה.
2)אסור להספאים או לקלל בשום צורה שהיא, אם למישהו יש בעיה הוא מוזמן לפנות אלי בפרטי.
2)רצוי לכתוב הודעה עניינית, מסודרת ושלא תהיה מזלזלת כמו:"אני הולך לעיר הבאה".