Pokemon GO
עמוד 10 מתוך 19 ראשוןראשון ... 89101112 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 136 עד 150 מתוך 276
  1. A little MONSTER
    שם: <=====
    עומר-את נכנסת פנימה, ורואה שהפארק מחולק לכמה קטגורויות:
    -אימון מהירות
    -אימון פיזי
    -אימון הגנה
    -גינת המדיטציה
    -לימוד מתקפות
    את פונה לאיזור לימוד המתקפות, שמתגלה כשטח שטוח עם בובות פוקימונים שונים. את מוציאה את פרס והוא מחכה בסבלנות להוראות.

דניס-לא..:\
    --
    הפוקימונים מובילים אותך למרכז פוקימונים קטן, שם אתה פוגש את האחות ג'וי שמציעה לך חדר ללילה. מה תעשה?

2. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי TaL~ צפה בהודעה
    דניס-לא..:\
    --
    הפוקימונים מובילים אותך למרכז פוקימונים קטן, שם אתה פוגש את האחות ג'וי שמציעה לך חדר ללילה. מה תעשה?
    טוב, אני אהיה מתאם
    ---
    "תודה" אומר לג'וי ואלך לחדר, בדרך אסתכל בשעוני

3. A little MONSTER
    דניס-אתה מסתכל בשעונך, ורואה שהשעה היא 11 בערב. אתה מגיע לחדר שלך, והוא הרבה יותר גדול ממה שציפית בבניין קטן כזה. מה תעשה?

4. היכל התהילה
    דניס-אתה מסתכל בשעונך, ורואה שהשעה היא 11 בערב. אתה מגיע לחדר שלך, והוא הרבה יותר גדול ממה שציפית בבניין קטן כזה. מה תעשה?
    "תישנו" אני אומר לפוקימוניי ומנסה לישון בעצמי

5. the bitch is back
    עומר-את נכנסת פנימה, ורואה שהפארק מחולק לכמה קטגורויות:
    -אימון מהירות
    -אימון פיזי
    -אימון הגנה
    -גינת המדיטציה
    -לימוד מתקפות
    את פונה לאיזור לימוד המתקפות, שמתגלה כשטח שטוח עם בובות פוקימונים שונים. את מוציאה את פרס והוא מחכה בסבלנות להוראות.

"טוב בוא ננסה ללמוד חפירה" אומר לו בחיוך "תנסה לחפור בור באדמה במהירות ואז היכנס לתוכו ותנסה לצאת מהצד השני ולפגוע באחת מהבובות" אומר לו
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

6. Professional Design
    [COLOR="Plum"]רועי-"הנדאום הא?" המאמן שואל אותך "איזה מתקפות יש לו? מה הוא יודע לעשות? תראה לי." הוא אומר לך ושולח את שינקס להתכונן לקרב. מה תעשה?
    "לא אלחם מול שינקס , אני לא רוצה לקבל פוקימון מושפל .
    אני יודע שאני ינצח " אגיד ואוציא את הנדאום החוצה .
    "זה ההנדאום שלי" אגיד .

7. A little MONSTER
    דניס-תגיב בבקשה תגובות קצת יותר ארוכות.
    ---
    אתה נירדם ומתעורר לבוקר חמים ומואר, אתה מרגיש כי אין לחות כלל ומזג האוויר נהדר! אתה מתארגן, מודה לאחות ג'וי ויוצא החוצה אל העיר. מה תרצה לעשות?

עומר-פרס חופר במהירות בור עם זרועותיו הקטנות, אך מתקשה לצאת החוצה, לבסוף הוא יוצא ופוגע עם אחת הצבתות שלו בבובה. "זה היה נחמד, אבל איטי מדי." את שומעת קול מוכר, את מסתובבת ורואה את הנערה מקודם מחוייכת מאחורייך "ודרך אגב, אמרתי לך שאת תהיי טובה בתיאום" היא קורצת. מה תעשי?

רועי-"הא!" הוא אומר "אם אתה 'בטוח' שתנצח, אז למה לך בכלל לרצות להחליף פוקימון?!" הוא שואל אותך ומביט בך בצורה של בחינה. מה תעשה?

8. היכל התהילה
    דניס-תגיב בבקשה תגובות קצת יותר ארוכות.
    ---
    אתה נירדם ומתעורר לבוקר חמים ומואר, אתה מרגיש כי אין לחות כלל ומזג האוויר נהדר! אתה מתארגן, מודה לאחות ג'וי ויוצא החוצה אל העיר. מה תרצה לעשות?
    אין לי הרבה מה לכתוב...
    --
    אני מביט סביב, מחפש לוח מודעות בסביבה, אם אני מוצא אני קורא ואם לא אני מחפש אנשים בסביבה

9. Professional Design
    רועי-"הא!" הוא אומר "אם אתה 'בטוח' שתנצח, אז למה לך בכלל לרצות להחליף פוקימון?!" הוא שואל אותך ומביט בך בצורה של בחינה. מה תעשה?
    אחייך ואגיד "אני יודע שעם השינקס הזה אני יהיה הרבה יותר חזק ." אומר .

10. the bitch is back

עומר-פרס חופר במהירות בור עם זרועותיו הקטנות, אך מתקשה לצאת החוצה, לבסוף הוא יוצא ופוגע עם אחת הצבתות שלו בבובה. "זה היה נחמד, אבל איטי מדי." את שומעת קול מוכר, את מסתובבת ורואה את הנערה מקודם מחוייכת מאחורייך "ודרך אגב, אמרתי לך שאת תהיי טובה בתיאום" היא קורצת. מה תעשי?

אין לה עיניים :P
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אני יודעת בגלל זה אני מיתאמנת איתו" אומר לה בקצרה "דרך אגב מי את בכלל?" אשאל ואז אסתובב לפרס.
    "תנסה שוב ותנסה לעשות את זה בקצב שלך, אבל כמה שיותר מהיר."
    גיל! 3>

11. A little MONSTER
    דניס-אתה מחפש לוח מודעות, ומוצא כמה מודעות שכותרתם:
    תחרות תיאום היום בשעה 12:00 באיצטדיון!
    המכון נפתח בשעה 11:00!
    איזור האימונים פתוח והכניסה חינם!
    אתה מסתכל בשעונך ורואה שהשעה היא 11:00, מה תעשה?

רועי-"אז זה אומר שהשינקס חזק יותר." הוא אומר בגאווה ומסתכל על ההאונדום, "אני אחסוך להאונדם המסכן את הפציעות, בוא נחליף." הוא אומר ומושיט לך ברחמים את הפוקדור של שינקס. מה תעשה?

עומר-"אני נערה, אני בת 19." היא עונה לך בזמן שפרס חופר מהר יותר ויותר בכל פעם. "ואת?" היא שואלת אותך. מה תעשי?

12. the bitch is back
    עומר-"אני נערה, אני בת 19." היא עונה לך בזמן שפרס חופר מהר יותר ויותר בכל פעם. "ואת?" היא שואלת אותך. מה תעשי?

"הנחתי שאת נערה בת 19 ולא גבר בן חמישים, אבל מה השם שלך.." אומר וארים גבה "פרס כשאתה חושב שהבנת איך מישתמשים במתקפה הזו, תנסה ליצור פצצת מהפיטרייה שלך אבל רק של אבקת רעל, פצצת רפש, בסדר?" אומר לו בחיבה. "מיאו בוא תנסה אתה משהו, תנסה להישתמש בזנב ברז, תקשה את הזנב שלך ממש חזק ואז תנסה לפגוע באחת מהבובות, באנירי את תנסי אגרוף אש תנסי ליצור אש בידייך ולתת בוקס לאחת מהבובות. קדימה אני מאמינה בשלושתכם!"
    גיל! 3>

13. היכל התהילה
    דניס-אתה מחפש לוח מודעות, ומוצא כמה מודעות שכותרתם:
    תחרות תיאום היום בשעה 12:00 באיצטדיון!
    המכון נפתח בשעה 11:00!
    איזור האימונים פתוח והכניסה חינם!

אתה מסתכל בשעונך ורואה שהשעה היא 11:00, מה תעשה?
    אני יכול ללכת למכונים אבל לא בשביל לזכות בתגים?
    --
    אני הולך למכון בעודי מהרהר אם אוכל להכנס למרות היותי מתאם.

14. Professional Design
    [COLOR="SlateGray"]רועי-"אז זה אומר שהשינקס חזק יותר." הוא אומר בגאווה ומסתכל על ההאונדום, "אני אחסוך להאונדם המסכן את הפציעות, בוא נחליף." הוא אומר ומושיט לך ברחמים את הפוקדור של שינקס. מה תעשה?
    אקח את הפוקדור מידיו ואתן לו את הפוקדור של הנדאום .
    "טיפש , אתן לך משפט לחיים
    'לא הפוקימון הוא החזק , אלא המאמן שמחזיק בו..' ולכן , אני יודע
    שעם שינקס אהיה יותר חזק , אתה לא תצליח לאמן את הנדאום . הוא עקשן מידי"
    אגיד לו ואזרוק את הפוכדור לאוויר בזמן שאני מחזיק בחולצתו של הבחור
    "אתה לא זז עד שאני לא רואה שזה שינקס" אני אומר לו .

15. A little MONSTER
    עומר-"השם שלי? השם שלי הוא קאמיל," היא עונה לך בצורה-דיי מוזרה "אני מאמנת, והייתי פעמיים מאסטר המחוז. פעם אחת בתור מתאמת שזכתה בפסטיבל הגדול, תחת השם מלאני סטון, או בקיצור- מילי. ובפעם השנייה בתור מאמנת שנצחה את מאסטר המחוז, תחת השם קארן זיק." היא אומרת ומתיישבת על ספסל לידך, ומזמינה אותך להצטרף. "אני רואה בך פוטנציאל ענק, אליס, לכן החלטתי לעזור לך פה ושם. וחוץ מזה, גם לעזור לאנשים אחרים, שנקלעו לצרות." היא אומרת. אתם צופים על פרס שפצצת הפטרייה שלו תופסת צורה של פצצת רפש, על באנירי שמצליחה להצית ניצוץ בידיה ומלהבת מכך, עד שהיא לא שמה לב שהיא דרכה על הזנב של מיאו הקטן, שהתקשה במהירות כתוצאה מכך, ומיאו קפץ ללא שליטה על פרס, שהסית את פצצת הרפש על באנירי בגלל זה, ובאנירי המופתעת ניסתה להתכופף אך שלחה ניצוץ על המיאו. מה תעשי?

דניס-אני מקווה שהתייחסת להערה שלי ברצינות. ואתה לא יכול ללכת למכונים, רק למשטחי האימונים, גם שם יש מאמנים שיהיו שמחים לקרב.
    --
    אתה מגיע למכון הגדול, ושואל את הבחור בקבלה אם אתה יכול להלחם במכון כאשר אתה רוצה להיות מתאם, הוא עונה לך בשלילה, ומכוון אותך למשטח האימונים, בו אתה תוכל להלחם במאמנים, ובעצם להתאמן בכל העולה על רוחך. אתה מגיע לבניין גדול עם פארק ענק מאחוריו, ונכנס אליו. אתה רואה מספר שלטים המצביעים על איזורי אימונים שונים:
    -אימון מהירות
    -אימון פיזי
    -אימון הגנה
    -גינת המדיטציה
    -לימוד מתקפות

רועי-"אתה בטח חושב שאתה משהו?" הנער משנה את טון דיבורו ותופס את ידייך בחוזקה, אתה מרגיש שהוא ישבור אותם אם הוא לא ישחרר, "אתה חושב שאתה מאמן כל כך טוב? שאני לא אצליח לאמן את ההנדאור שלך, או שבכלל ארצה לברוח עם היצור העלוב הזה?" הוא שואל אותך בטון מזלזל, בזמן שהידיים שלך מתחילות להתנוון לאט לאט "הו אתה תראה את השינקס," הוא אומר לך "אבל בצורה שאתה רוצה!" הוא אומר ושולח אל עברך לאקסריי עצבני , שמתחיל לרדוף אחרייך ברחבי הבניין. מה תעשה?

עמוד 10 מתוך 19 ראשוןראשון ... 89101112 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •