Pokemon GO
עמוד 11 מתוך 19 ראשוןראשון ... 910111213 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 151 עד 165 מתוך 276
  1. the bitch is back
    ציטוט פורסם במקור על ידי TaL~ צפה בהודעה
    עומר-"השם שלי? השם שלי הוא קאמיל," היא עונה לך בצורה-דיי מוזרה "אני מאמנת, והייתי פעמיים מאסטר המחוז. פעם אחת בתור מתאמת שזכתה בפסטיבל הגדול, תחת השם מלאני סטון, או בקיצור- מילי. ובפעם השנייה בתור מאמנת שנצחה את מאסטר המחוז, תחת השם קארן זיק." היא אומרת ומתיישבת על ספסל לידך, ומזמינה אותך להצטרף. "אני רואה בך פוטנציאל ענק, אליס, לכן החלטתי לעזור לך פה ושם. וחוץ מזה, גם לעזור לאנשים אחרים, שנקלעו לצרות." היא אומרת. אתם צופים על פרס שפצצת הפטרייה שלו תופסת צורה של פצצת רפש, על באנירי שמצליחה להצית ניצוץ בידיה ומלהבת מכך, עד שהיא לא שמה לב שהיא דרכה על הזנב של מיאו הקטן, שהתקשה במהירות כתוצאה מכך, ומיאו קפץ ללא שליטה על פרס, שהסית את פצצת הרפש על באנירי בגלל זה, ובאנירי המופתעת ניסתה להתכופף אך שלחה ניצוץ על המיאו. מה תעשי?

"קיצר את אנונימית ואת לא רוצה לומר לי את השם שלך. אני אקרא לך אז ג'ני" אומר לה ואז אראה את מה קרה וארוץ לפוקימונים שלי.
    "אתם בסדר?" אשאל אותם ואבדוק שהם בסדר "כדאי שתקחו מרחק אחד מהשני ואז תנסו שוב" אומר להם ואז אחזור אליה. "אז מה הבעיה בשם שלך שאת לא יכולה לומר אותו? שם תקוע כמו ברתה או ג'וזפינה?" אשאל בנימת בוז ואצפה בפוקימונים שלי בשביל לבדוק שהכל בסדר "קדימה שלושתיכם אתם מסוגלים להצליח!" אקרא ואעודד אותם
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. Professional Design
    [COLOR="Plum"]רועי-"אתה בטח חושב שאתה משהו?" הנער משנה את טון דיבורו ותופס את ידייך בחוזקה, אתה מרגיש שהוא ישבור אותם אם הוא לא ישחרר, "אתה חושב שאתה מאמן כל כך טוב? שאני לא אצליח לאמן את ההנדאור שלך, או שבכלל ארצה לברוח עם היצור העלוב הזה?" הוא שואל אותך בטון מזלזל, בזמן שהידיים שלך מתחילות להתנוון לאט לאט "הו אתה תראה את השינקס," הוא אומר לך "אבל בצורה שאתה רוצה!" הוא אומר ושולח אל עברך לאקסריי עצבני , שמתחיל לרדוף אחרייך ברחבי הבניין. מה תעשה?
    ארוץ במעגלים ואצעק "עצור אותו , אתה עלוב . אתה שולח פוקימון שירביץ לי..
    אין לך ידיים ?" אשאל אותו ואזרוק את הפוכדור לאוויר .

3. היכל התהילה
    דניס-אני מקווה שהתייחסת להערה שלי ברצינות. ואתה לא יכול ללכת למכונים, רק למשטחי האימונים, גם שם יש מאמנים שיהיו שמחים לקרב.
    --
    אתה מגיע למכון הגדול, ושואל את הבחור בקבלה אם אתה יכול להלחם במכון כאשר אתה רוצה להיות מתאם, הוא עונה לך בשלילה, ומכוון אותך למשטח האימונים, בו אתה תוכל להלחם במאמנים, ובעצם להתאמן בכל העולה על רוחך. אתה מגיע לבניין גדול עם פארק ענק מאחוריו, ונכנס אליו. אתה רואה מספר שלטים המצביעים על איזורי אימונים שונים:
    -אימון מהירות
    -אימון פיזי
    -אימון הגנה
    -גינת המדיטציה
    -לימוד מתקפות
    אני הולך לאימון ההגנה 'אני מקווה שזה יעזור לסידוט ולבויזל' אני חושב לעצמי
    כשאני נכנס אני מסתכל לראות מה יש שם ומה עושים שם.

4. A little MONSTER
    שם: <=====
    עומר-"את כנראה לא מקשיבה לי." היא אומרת לך בטון מאוכזב "השם שלי הוא קאמיל. הוא היה מלאני, ואז קארן, לכן הלחמתי את שתי השמות והנה-" היא עושה תנועה של הצגה עם ידיה "קאמיל." את מפרידה בין שלושת הפוקימונים והם מתחילים לקלוט את הקטע. "את לומדת מהר." היא אומרת לך בביקורתיות. מה תעשי?

רועי-"בטח שיש לי ידיים!" הוא אומר בשמחה מרושעת "חזור!" הוא מחזיר את הפוקימון הענק ומתקרב אלייך, לפניי שאתה מבין מה קורה, אתה חוטף אגרוף חזק שמפיל אותך לרצפה "קום!" הוא צועק עלייך, אתה שם לב לפתע שאתם כבר לא באיזור ההחלפות, אלא באיזשהו יער. מה תעשה?

דניס-אתה נכנס לגן קטן, עם הרבה מאמנים, אתה רואה את הדרך פעולה של האימון:
    בובות פוקימון תוקפות פוקימונים באקראיות והוא צריך להגן על עצמו, בדרך זו הוא מעצים את הגנתו. מה תעשה?

5. the bitch is back
    עומר-"את כנראה לא מקשיבה לי." היא אומרת לך בטון מאוכזב "השם שלי הוא קאמיל. הוא היה מלאני, ואז קארן, לכן הלחמתי את שתי השמות והנה-" היא עושה תנועה של הצגה עם ידיה "קאמיל." את מפרידה בין שלושת הפוקימונים והם מתחילים לקלוט את הקטע. "את לומדת מהר." היא אומרת לך בביקורתיות. מה תעשי?

"אני יודעת" אומר לה בחיוך מתנשא ואז שוב אסתכל על הפוקימונים שלי. "קדימה תנסו שוב ושוב עד שצליחו! אחרי שתליחו, פרס תנסה לקפוץ באוויר ולהושיט דקימה את הצבת שלך, כדי לנסות ללמוד אס אווירי.
    באנירי, את כל הכוח שלמדת עכשיו באגרוף אש, תנסי להוריד את האש ותנסי להיתמקד אך ורק באגרוף כדי ללמוד אגרוף ממוקד.
    מיאו, אני ממך רוצה שתתלמד מתקפה מעט מסובכת. תנסה לישלוח כדור ברק חזק במיוחד, ותשלח אותו כמו בתותח, אתה יודע תותח זאפ!" אומר להם בהיתלהבות ואקווה שהם יצליחו.
    "עכשיו, מה בדיוק מצאת בי שאת ככה עוזרת לי?" אשאל אותה רצינות.
    גיל! 3>

6. A little MONSTER
    עומר-באנירי מצליחה לרכז את כל הכוח באגרוף אימתני, ששורף כמה בובות העשויות מדשא. פרס מצליח לעוף באוויר, אך לא מספיק זמן, ומתהפך על הקרקע. מיאו מנסה לשגר תותח זאפ, והוא מצליח חלקית, הוא ייצר את החשמל, אך לא שיגר אותו וחשמל את עצמו קלות, כאשר את מגחחת לך קלות. "אני רואה שיש לך פוטנציאל, את יודעת איך להתייחס לפוקימונים, מה הם רוצים. וחוץ מזה את טובה בתחרויות סרט. ואני מתכוונת לאמן אותך עד שתנצחי בפסטיבל." היא עונה לך.

7. היכל התהילה
    דניס-אתה נכנס לגן קטן, עם הרבה מאמנים, אתה רואה את הדרך פעולה של האימון:
    בובות פוקימון תוקפות פוקימונים באקראיות והוא צריך להגן על עצמו, בדרך זו הוא מעצים את הגנתו. מה תעשה?
    אני מחפש 2 בובות פנויות ומעמיד את שניהם מול הבובות.
    אני מחקה לראות מה יקרה..

8. the bitch is back
    עומר-באנירי מצליחה לרכז את כל הכוח באגרוף אימתני, ששורף כמה בובות העשויות מדשא. פרס מצליח לעוף באוויר, אך לא מספיק זמן, ומתהפך על הקרקע. מיאו מנסה לשגר תותח זאפ, והוא מצליח חלקית, הוא ייצר את החשמל, אך לא שיגר אותו וחשמל את עצמו קלות, כאשר את מגחחת לך קלות. "אני רואה שיש לך פוטנציאל, את יודעת איך להתייחס לפוקימונים, מה הם רוצים. וחוץ מזה את טובה בתחרויות סרט. ואני מתכוונת לאמן אותך עד שתנצחי בפסטיבל." היא עונה לך.

"וואו, תודה" אומר בפליאה ואסתכל עליה ברצינות "את באמת מוכנה לעשות את זה בשבילי? את אפילו לא מכירה אותי" אומר במעט רגש יתר ואז אנער את ראשי ואסתכל על הפוקימונים.
    "ושוב ואז מתקפה אחרונה להיום.
    פרס תנסה להישתמש בשבירת לבנים- הכוונה, שתכה את אחת מהבובות, היותר קשות, ממש למעלה ותנסה לישבור אותה עד למטה, קדימה!
    באנירי אחרי שהצלחת את זה הייתי רוצה שתנסי ללמוד קרן סולארית- תנסי להיתרכז בשמש וליספוג ממנה אנרגיה חזקה ואז שאת אוספת המון אנרגיה תנסי לשלוח אותי במהירות לכיוון אחת מהבובות.
    מיאו, אני גאה בך כבר עכשיו בקעת והצלחת הכל! אומר לו בחיבה, בוא ננסה את זה תנסה ליצור המון בועות מפיך עד כדי קרן ענקית של בועות לכיוון אחת מהבובות!"
    גיל! 3>

9. Professional Design
    [COLOR="Plum"]רועי-"בטח שיש לי ידיים!" הוא אומר בשמחה מרושעת "חזור!" הוא מחזיר את הפוקימון הענק ומתקרב אלייך, לפניי שאתה מבין מה קורה, אתה חוטף אגרוף חזק שמפיל אותך לרצפה "קום!" הוא צועק עלייך, אתה שם לב לפתע שאתם כבר לא באיזור ההחלפות, אלא באיזשהו יער. מה תעשה?
    אתן לו אגרוף לפנים שיפגע בידיוק באף שלו "עלוב" אגיד ואז אתן לו ברך לתוך הבטן שלו
    ברגע שיתקפל את לו מרפק לגב ואבעט לו בראש .
    "אתה לא תתעסק איתי יותר" אגיד לו ואזרוק סוף סוף את הפוכדור לאוויר !

10. A little MONSTER
    דניס-אתה מעמיד את סידוט ובויזל מול שתי בובות, ונסגרת סביבכם כיפה. הבובות מתחילות לזוז במהירות ובאקראיות, משאירות חבילות קטנות ההופכות לבובות גם. אחרי 5 דקות, הכיפה מלאה בשני פוקימונים ועשר בובות. שמתחילות לתקוף בשלל מתקפות: קרן סולארית, להביור, זנב ברזל, התקלה, שריטה, נקמה, החזרה, שבירת לבנים, בעיטה נמוכה ועל חושי. מה תעשה?

עומר-"בטח שאני אעשה את זה!" היא אומרת בחיוך כנה "אני רוצה לעזור לך להשיג את זה, כי אולי את לא רואה את זה, אבל את דומה לי. את עוד תשתני, את לא תהיי כל כך צינית אחרי שתעברי את המסע הזה." היא אומרת לך ומביטה לאופק. בנתיים פרס הצליח לשבור כמה בובות, באנירי שולחת קרניים סולאריות בקלות, ומיאו משחק עם הבובות של עצמו. מה תעשי?

רועי-אתה מכניס לו אגרוף בדיוק באף, אתה מרגיש משהו נשבר, ואתה רואה את הדם שנוטף מידך, אתה קצת בשוק, אבל אתה מתעורר אחרי הבעיטה החזקה שפוגעת בבטניך, כאילו שהוא קורא את מחשבותייך. אתה רואה את הפרצוף שלו, הוא מלא דם ועיניו אדומות "התעסקת עם האיש הלא נכון ילד." הוא אומר לך בקול עמוק ורובוטי. הוא מרים אותך גבוה וזורק אותך. אתה מצליח לשחרר את האונדם. מה תעשה?

11. the bitch is back

עומר-"בטח שאני אעשה את זה!" היא אומרת בחיוך כנה "אני רוצה לעזור לך להשיג את זה, כי אולי את לא רואה את זה, אבל את דומה לי. את עוד תשתני, את לא תהיי כל כך צינית אחרי שתעברי את המסע הזה." היא אומרת לך ומביטה לאופק. בנתיים פרס הצליח לשבור כמה בובות, באנירי שולחת קרניים סולאריות בקלות, ומיאו משחק עם הבובות של עצמו. מה תעשי?

"טוב פרס,באנירי הייתם מצויינים. מיאו אני יודעת שאתה קטן אבל בבקשה רק את זה ואז תוכל לחזור לנמנם בפוקדור." אומר לו בעידוד ואחזיר את פרס ובאנירי.
    "אז מה הדבר הראשון שאני צריכה לעשות?" אשאל אותה בחיוך
    גיל! 3>

12. Professional Design
    רועי-אתה מכניס לו אגרוף בדיוק באף, אתה מרגיש משהו נשבר, ואתה רואה את הדם שנוטף מידך, אתה קצת בשוק, אבל אתה מתעורר אחרי הבעיטה החזקה שפוגעת בבטניך, כאילו שהוא קורא את מחשבותייך. אתה רואה את הפרצוף שלו, הוא מלא דם ועיניו אדומות "התעסקת עם האיש הלא נכון ילד." הוא אומר לך בקול עמוק ורובוטי. הוא מרים אותך גבוה וזורק אותך. אתה מצליח לשחרר את האונדם. מה תעשה?
    אעלה על הנדאום ואברח .
    אחפש אנשים אחרים שמוכנים להחליף איתי ..

13. A little MONSTER
    עומר-מיאו מקשיב לך ושולח קרן בועות אימתנית, וקורס מרוב עייפות בידיים שלך. את מחזירה את כולם לפוקדורים וחוזרת לקאמיל. "הדבר הראשון שאת צריכה לעשות, זה לשכוח מכל סטיגמה שיש. את הולכת להתלבש, להתנהג, ולהיות הדמויות הכי מוקצנות שאת יכולה להיות, כי אם לך לא יהיה אכפת מה חושבים עלייך, לפוקימונים שלך לא יהיה אכפת, הביטחון העצמי שלהם יעלה לשמיים, אבל האגו שלהם ישאר בקרקע. לפני שאת מתכננת מהלכים, את צריכה לדעת מה את רוצה, כל מהלך צריך להיות מסר. אני יודעת שזה נשמע לך כמו קלישאה גרועה, אבל זה נכון." היא אומרת "אני שמתי לך את הבגדים ההם. ואת ראית שזה לא השפיע לרעה על המהלך." היא אומרת. מה תעשי?

רועי-אתה מנסה לעלות על האונדם, אבל ללא הצלחה, הבחור פשוט תופס אותך בקרקפת ונותן לך אגרוף חזק. אתה מרגיש שאתה הולך להתעלף, אתה מקיא על הבחור את הנשמה שלך והוא מתחיל..להעלם..הוא נמס ונמס עד שהוא נעלם. אתה מתעלף ומוצא את עצמך בבית חולים, לבד. מה תעשה?

14. the bitch is back
    עומר-מיאו מקשיב לך ושולח קרן בועות אימתנית, וקורס מרוב עייפות בידיים שלך. את מחזירה את כולם לפוקדורים וחוזרת לקאמיל. "הדבר הראשון שאת צריכה לעשות, זה לשכוח מכל סטיגמה שיש. את הולכת להתלבש, להתנהג, ולהיות הדמויות הכי מוקצנות שאת יכולה להיות, כי אם לך לא יהיה אכפת מה חושבים עלייך, לפוקימונים שלך לא יהיה אכפת, הביטחון העצמי שלהם יעלה לשמיים, אבל האגו שלהם ישאר בקרקע. לפני שאת מתכננת מהלכים, את צריכה לדעת מה את רוצה, כל מהלך צריך להיות מסר. אני יודעת שזה נשמע לך כמו קלישאה גרועה, אבל זה נכון." היא אומרת "אני שמתי לך את הבגדים ההם. ואת ראית שזה לא השפיע לרעה על המהלך." היא אומרת. מה תעשי?

"אז, אני צריכה להיות מוקצנת מאוד כדי להצליח?" אשאל "לא הכי חשוב שאני אהיה אני? ואיזה מסר בדיוק יש לי להעביר בתחרות תיאום? אשאל ברצינות ואתיישב לידה ואסתכל עליה.
    "יש מצב שנמשיך את השיחה בדרך למרכז כדי שהפוקימונים שלי ינוחו?" אשאל בחיוך
    גיל! 3>

15. Professional Design
    רועי-אתה מנסה לעלות על האונדם, אבל ללא הצלחה, הבחור פשוט תופס אותך בקרקפת ונותן לך אגרוף חזק. אתה מרגיש שאתה הולך להתעלף, אתה מקיא על הבחור את הנשמה שלך והוא מתחיל..להעלם..הוא נמס ונמס עד שהוא נעלם. אתה מתעלף ומוצא את עצמך בבית חולים, לבד. מה תעשה?
    אקום מהמיטה בבית החולים ואגיד "אני מרגיש נפלא תודה רבה על הטיפול"
    אחזור למקום שבו חיפשתי להחליף את הנדאום .

עמוד 11 מתוך 19 ראשוןראשון ... 910111213 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •