Pokemon GO
עמוד 14 מתוך 19 ראשוןראשון ... 41213141516 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 196 עד 210 מתוך 276
  1. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי TaL~ צפה בהודעה
    דניס-אתה מביט סביבך. אתה רואה שנלחם מול בובות ששולחות אליו: להביור, קרן סולארית וקרן קרח. אתה רואה שהוא סופג מתקפה אחת, ואז מיד מסיט אותה על השניה, ואת השניה על השלישית, וכך מעלה לעצמו את יכולת ההגנה. מה תעשה?
    "ראיתם את זה?" אני שואל את סידוט ובויזל
    "תנסו לעשות כמוהו" אני מורה להם

2. A little MONSTER
    שם: <=====
    עומר-פרס סובל מאש הרפאים כל כמה דקות, אך לפתע ההיום הבהיר מופסק, והקסטפורם חוזר לצורתו המקורית. "הייל, ברד." קאמיל אומרת ומצביעה כלפיי מעלה לפתע השמיים מלאים בעננים, ויורד ברד. קסטפורם משנה צורה, והפעם ל-. הברד פוגע בפרס, ומשבש את האס האווירי שלו, אבל שבירת הלבנים מצליחה, והייל נפגע כפול. פצצת הפטרייה נשלחת כרגיל, אבל קצת מוחלשת בגלל הברד. "הייל, קרן קרח עכשיו!" קאמיל צועקת בהתלהבות. מה תעשה?

רומה-
    אל תהיה כזה קטנוני, ההבדל במראה וההתפתחויות הוא ברור. אין הבדל בסטאטים. אולי במתקפות אבל תכלס זה כמעט אותו דבר.
    ---
    אתה מכין ביצת עין טעימה במיוחד, וגם הפוקימונים אוכלים בהנאה את הברים ואוכל הפוקימונים. נידורן מצביעה על הפוקדור שלך, נראה שהיא רוצה להצטרף לצוות שלך. מה תעשה?

דניס-למרבה הפתעתך הם מצליחים, ואחרי כמה ניסיונות הם מביסים את כל הבובות, מה תעשה?

3. היכל התהילה
    דניס-למרבה הפתעתך הם מצליחים, ואחרי כמה ניסיונות הם מביסים את כל הבובות, מה תעשה?
    "הייתם מעולים" אני אלטף את סידוט ואצא מהמתחם הגנה
    אני שואל את בויזל "לאן עכשיו?"

4. the bitch is back
    עומר-פרס סובל מאש הרפאים כל כמה דקות, אך לפתע ההיום הבהיר מופסק, והקסטפורם חוזר לצורתו המקורית. "הייל, ברד." קאמיל אומרת ומצביעה כלפיי מעלה לפתע השמיים מלאים בעננים, ויורד ברד. קסטפורם משנה צורה, והפעם ל-. הברד פוגע בפרס, ומשבש את האס האווירי שלו, אבל שבירת הלבנים מצליחה, והייל נפגע כפול. פצצת הפטרייה נשלחת כרגיל, אבל קצת מוחלשת בגלל הברד. "הייל, קרן קרח עכשיו!" קאמיל צועקת בהתלהבות. מה תעשה?

"פרס מהר חפירה!" אקרא "אחרי זה תפתיע אותו עם אס אווירי ופצצת רפש!" אקרא
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

5. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    רומה-
    אל תהיה כזה קטנוני, ההבדל במראה וההתפתחויות הוא ברור. אין הבדל בסטאטים. אולי במתקפות אבל תכלס זה כמעט אותו דבר.
    ---
    אתה מכין ביצת עין טעימה במיוחד, וגם הפוקימונים אוכלים בהנאה את הברים ואוכל הפוקימונים. נידורן מצביעה על הפוקדור שלך, נראה שהיא רוצה להצטרף לצוות שלך. מה תעשה?

לא רוצה אותה וזהו אתה לא יכול לקפות עליי ליתפוס אותה
    -------------------------
    "מצטער אך אני לא רוצה אותך בצוות שלי זה לא אישי. אבל אם את רוצה אני יכול לישלוח אותך להוריי הם יטפלו בך טוב , מה את אומרת?" אומר לה.

6. Professional Design
    רועי-"אין בעיה חבר. דרך אגב, אני ג'ק, ואני מקווה שלא הכתי אותך חזק מדי. זה קורה לי הרבה, אתה יודע, התקפי זעם וכאלה." הוא אומר. אתה מתקדם אל עבר היער ומגיע למקום עם המון צוקים במקום, אתה מסתכל על הנוף המדהים, ובטעות נופל לך הפוקדור של האונדם. אתה מתכופף להרים אותו, ומרגיש שאתה נופל, הדבר האחרון שאתה שם לב אליו זה שאתה תלוי בין שמיים לארץ, כשהיד שתופסת את הפוקדור של האונדם תופסת את הצוק. מה תעשה?*
    "וואו !" אצעק ואנסה ללחוץ על הפוקדור של הנדאום , אוציא גם את הפוקדור של באדו
    ואזרוק אותו לאוויר , אחכה ששניהם יצאו מהפוקדורים ואצעק "עזרו לי בבקשה !
    אני עומד ליפול !!!!!"

7. A little MONSTER
    רומה-לא כופה עלייך ולא כלום.
    ---
    נידורן נעלבת ומתחילה לבכות ושורטת לך את הידיים ואז בורחת וגונבת לך את האוכל והברים. אתה יורד למטה והאחות ג'וי מסתכלת עלייך במבט עגום בגלל מה שאמרת לה אתמול בערב. אתה מחזיר לה את המפתח. מה תעשה?

עומר-פרס חופר במהירות וקרן הקרח מפספסת, פרס קופץ במהירות על הייל ושורט אותו בחוזקה בעזרת אס אווירי. הוא שולח פצצת רפש, שמתפוצצת לקסטפורם בפרצוף, והוא מורעל. "קדימה הייל, סופת קרח!" היא צועקת וקסטפורם שולח סופה חזקה שמעיפה את פרס, ומעלפת אותו. "סך הכל היית טובה מאוד!" היא אומרת ומחייכת אלייך. מה תעשי?

דניס-בויזל קופץ בשמחה, הוא מצביע על האיצטדיון של תחרויות התיאום. מה תעשה?

רועי-אתה שולח את הפוקדור של האונדם, אבל לא מצליח לשלוח את הפוקדור של באדו, האונדם תופס את חולצתך בפיו ומושך אותך כל הכח למעלה, באמצע הדרך הוא משתמש בזעם וכך מעלה אותך במהירות, כשאתה עולה על הצוק ומתיישב, אתה שם לב שהתיישבת על משהו קשה, אתה קם ומוצא שהתיישבת על פחם (מעלה את התקפות האש של פוקימון). מה תעשה?

8. היכל התהילה
    דניס-בויזל קופץ בשמחה, הוא מצביע על האיצטדיון של תחרויות התיאום. מה תעשה?
    "אוקיי בויזל" אני ניגש פנימה ומחזיר בדרך את בויזל וסידוט

9. the bitch is back

עומר-פרס חופר במהירות וקרן הקרח מפספסת, פרס קופץ במהירות על הייל ושורט אותו בחוזקה בעזרת אס אווירי. הוא שולח פצצת רפש, שמתפוצצת לקסטפורם בפרצוף, והוא מורעל. "קדימה הייל, סופת קרח!" היא צועקת וקסטפורם שולח סופה חזקה שמעיפה את פרס, ומעלפת אותו. "סך הכל היית טובה מאוד!" היא אומרת ומחייכת אלייך. מה תעשי?

"אוף" אומר במעט עצב ואחזיר את פרס לפוקדור "טוב, אז את יותר טובה, אבל יבוא יום ואני אנצח" אומר לה בחיוך ואז אלך איתה למרכז פוקימונים לרפא את שלושתם.
    "טוב מה עכשיו?" אשאל אותה אחרי שאקבל את פוקימוני בחזרה.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

10. AllwaysStriveAndProsper
    רומה-לא כופה עלייך ולא כלום.
    ---
    נידורן נעלבת ומתחילה לבכות ושורטת לך את הידיים ואז בורחת וגונבת לך את האוכל והברים. אתה יורד למטה והאחות ג'וי מסתכלת עלייך במבט עגום בגלל מה שאמרת לה אתמול בערב. אתה מחזיר לה את המפתח. מה תעשה?
    "מה יש לכם אתם הנשיםכ אלה מוזרות" אומר בכעס בזמן שאצא ואז אלך לדרך לעיר הבאה כדי לימצוא פוקימון להילחם בו.

11. Professional Design
    רועי-אתה שולח את הפוקדור של האונדם, אבל לא מצליח לשלוח את הפוקדור של באדו, האונדם תופס את חולצתך בפיו ומושך אותך כל הכח למעלה, באמצע הדרך הוא משתמש בזעם וכך מעלה אותך במהירות, כשאתה עולה על הצוק ומתיישב, אתה שם לב שהתיישבת על משהו קשה, אתה קם ומוצא שהתיישבת על פחם (מעלה את התקפות האש של פוקימון). מה תעשה?
    "תודה הנדאום ! זה מגיע לך !" אגיד לו ואתן לו בפה את הפחם .
    אקום מהצוק ואצא משם , אחפש פוקימונים במקום אחר .

12. משתמש מנוסה
    שם: אבא שלך
    אוי עומר החברה הסוטה שלך משכנעת טוב XD

שם: (אמריקאי): משה כהן
    כינוי בפורום: למה כל כך אכפת לך?
    סוג מועדף של פוקימונים:חוץ מאש מים עשב מעופף.. הוצאת את כל האפשרויות XDD אמ.. חשמל
    הערות: כדאי לך שזה יהיה טוב..

ועכשיו באמת XD

שם: (אמריקאי): בן (בנג'מין) טניסון.
    כינוי בפורום: WolfMan.
    סוג מועדף של פוקימונים: חשמל.
    אופי: נבון, נדיב, מתחשב, אך גם שחצן, קצר פתיל (יעני מתרגז בקלות), חסר סבלנות.
    רקע:
    אין ספק שחייו של בן היו מושלמים. הוא היתפרסם בגיל צעיר מאוד בזכות פירסומת למגבונים לחים באחת מתחנות הטלוויזיה הגדולה במחוז! משם הדברים היתפתחו מהר יותר ויותר. ממשחק, לשירה ,לדוגמנות, לספרים וגם לקו ביגוד משל עצמו. אבל הדבר היחידי שהוא באמת רצה, זה להיות כמו כל שאר הנערים ושתיהיה לו את האפשרות לצאת לעולם, לחפש את עצמו ולנסות לתפוס פוקימון פשוט.
    כמובן, בתור מפורסם זה היה בלתי אפשרי כי לכמובן, בתור מפורסם זה היה בלתי אפשרי כי לכל מקום שהלך, עשרות צלמים וגרופיות רדפו אחריו והרחיקו את הפיקומונים ממנו. כעבור כמה חודשיים, לאחר שהחליט להעלם מעיניי המצלמות, ניסה שוב לנסות לצאת למסע כדי לתפוס את הפוקימון הראשון שלו, אבל ניסיון זה העלה חרס. באותו ערב עלה לעליית הגג ושם מצא יומן ישן שהתחיל לקרוא בו וגילה שדודו נעלם לפני שנים אחדות.

הוא גילה גם שהוא נעלם בגלל צוות קאגורה, והחליט לנקום.
    הערות: ---
    ε(●̮̮̃•̃)з

13. A little MONSTER
    רומה-אני מצטער אבל אני לא יכול להמשיך איתך ככה..אתה בחוץ.
    קורן-אתה בפנים, תגיב להתחלה בע"מ 2.

14. AllwaysStriveAndProsper
    אני לא מוכן לקבל את זה שאתה מעיף אותי ככה אתה חייב לתת סיבה לפי חוקי חת"מ

15. A little MONSTER
    ציטוט פורסם במקור על ידי TheRealPimpRoma צפה בהודעה
    אני לא מוכן לקבל את זה שאתה מעיף אותי ככה אתה חייב לתת סיבה לפי חוקי חת"מ
    אני לא יכול להמשיך לך ככה, הבאתי לך מספיק נסיונות להישתפר ,אבל אני לא יכול יותר מצפונית להמשיך לך.
    חוץ מזה, המשחק שלי ואני לא מרגיש שאני רוצה להמשיך לך את המשחק.
    יש לך יותר מידי שגיאות כתיב ואני לא אוהב את הדרך שהמשחק שלך מתקדם.
    עוד סיבות?

עמוד 14 מתוך 19 ראשוןראשון ... 41213141516 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •