Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 19 ראשוןראשון 123412 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 276
  1. the bitch is back
    ציטוט פורסם במקור על ידי TaL~ צפה בהודעה

עומר- את זורקת את הכדור לאוויר ויוצא ממנו הבזק קל של אור, השולח קרן אדומה אל האדמה, את מסתכלת על הקרן בחוסר עניין ומגלגלת עיינים 'אפשר לחשוב, כולה פוקימון.' את אומרת לעצמך בראש. הקרן משנה צורה לסרטן קטן עם שתי פטריות על גבו, מולך הופיע פרס! הפרס הקטן קופץ עלייך בחיבה ומתיישב לך על הכתף, כיצד תגיבי?

"אלוהים אתה כזה חמוד!!!" אומר בהיתלהבות ואחבק את פרס. "עכשיו, אני חושבת שהכי טוב שנימצא לך קרב לראות את היכולות שלך שנוכל לשפר אותן." אומר לו בחיוך
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. Professional Design

התחלה
    זהו בוקר חמים ומואר, כיאה לחודש מאי בדרום המחוז. אתם קמים מהמיטה אחרי לילה של שינה טרודה, ומתארגנים לאט לאט, מנסים ל'ספוג' כמה שיותר מהבית אחרי שתצאו למסע לזמן לא מבוטל. אתם מצחצחים שיניים, מארגנים את המיטה, ומתגנבים לחדר של אחותכם הקטנה 'ליזי' אתם חושבים 'תשמרי על אימא.. היא אוהבת אותך מאוד.' אימכם מחכה לכם בסלון ליד השולחן עם אוכל מוכן.
    אתם אוכלים ומשוחחים ללא מילים, כאשר מגיעה השעה 7:00 אתם ניפרדים בחיבוק חזק וארוך, ואמכם לוחשת לכם "אני אוהבת אותך." ואתם יוצאים מהדלת, מבלי להסתכל לאחור. אתם מגיעים אל בית גדול ומפואר, שרשום בכניסה באותיות כסף:
    'כאן גרה פרופסור אואסיס'
    אתם עומדים מול דלת העץ, ודופקים עליה.
    "רגע!" נשמעת צעקה מבחוץ ומולכם עומדת הפרופסור ישנונית ובחלוק רחצה. "כן מה תרצה/י?" היא שואלת אתכם בקול חצי ישן.

"שלום , סליחה שהערתי אותך" אגיד לה ואמשיך
    "אני מאמן חדש והייתי רוצה לקבל ממך את הפוקימון שלי"
    אוסיף ואמלמל לעצמי 'סוף סוף אקבל אחד כזה'

3. היכל התהילה
    דניס-"כמובן אייסי!" היא אומרת "הכנס, אתה כבר יודע, תפנה שמאלה ותשב בסלון, אני אצטרף אלך עוד כמה דקות!" היא אומרת ומזמינה אותך פנימה, אתה נכנס לבית הכל כך מוכר, שעבדת בו כל השנים, כלקוח, ולא כעובד. אתה מתיישב בספת העור השחורה מול שולחן העץ מלא הניירת, ובוהה בכל התמונות שלה ושל אימך, מהזמן שהיו קטנות, ושוקע בנוסטלגיה. "אימך כל כך אוהבת אותך." פתאום אומרת דודתך "בבקשה תשמור על עצמך, אם יקרה לך משהו.." היא נחנקת מהדמעות "אני לא רוצה לחשוב על זה אפילו.." היא אומרת ומתיישבת לידך, "קח את הפוקדור אייס" היא אומרת ומושיטה לך כדור עגול בעל שני צבעים, אתה מהסס כמה שניות ואז לוקח אותו, היא נותנת לך תיק ומלווה אותך אל הדלת "שמור על עצמך." היא אומרת ומחבקת אותך. היא סוגרת את הדלת באיטיות אחרי שאתה מסתובב. הפוקדור בידך, והתיק על גבך, מה תעשה?
    היא קרובת משפחה, לא אמא שלי...
    --
    "צא פוקימון" אני זורק את הפוקדור
    ---
    אפשר שהוא יהיה חשמלי?

4. A little MONSTER
    שם: <=====
    אנשים בחייכם! תגובות קצת יותר מושקעות, אני יודע שאתם יכולים ~;)

רומה-דריפלון קולט את האבן ומשתמש בסופה חזקה כדיי להעיף אותה עלייך, אתה רואה את האבן עפה לכיוון אחד הפסלים יקרי הערך של הפרופסור, ומדמיין בדמיונך איך הוא מנפץ לרסיסים, אתה קופץ על האבן ומצליח להעיף אותה מטרים אחדים מהפסל, דריפלון עומד ומסתכל עלייך המום. אתה מתקרב אליו בעצבנות ונותן לו סטירה "ושבחיים שלך לא תעשה את זה שוב שמעת!?" אתה אומר לו בטון מאיים.
    אתם מתחילים ללכת לכיוון היציאה מהעיר, ואתה קולט ילד שמתקרב אלייך במהירות "היי אתה!" הוא צועק לך "רוצה קרב? אני ארחם עלייך כי אתה רק קיבלת את הפוקימון הראשון שלך-עלוב!!" הוא מעיר בסנוביות. מה תעשה?

עומר-פרס מהנהן בשמחה ומתמקם בנוחות על כתפך, אתם הולכים לכיוון היציאה מן העיר, למרות שהיית בטוחה שהיציאה למסע רק תשמח אותך-את מתחילה לבכות קלות , פרס, ששם לב לכך, מנגב את דמעותייך בעזרת צבתותיו הקטנות, ומחבק בעזרתן את צוואריך, "תודה פרס, הייתי צריכה את זה." את אומרת לו ומלטפת את גבו הנוקשה, שמתרכך עם מגעיך. אתם יוצאים מן העיר ורואים שלט אבן, עליו רשום בירוק בהיר:
    "אתם יוצאים מן העיירה סודגייט, ונכנסים לדרך K01, צאתכם לשלום!"

'פלצנות.' את חושבת לעצמך ונכנסת לחורשה עם פוקימונים אחדים- מה תרצי לעשות?

רועי- "כמובן, כמובן!" היא אומרת בטון חצי רדום, ומזמינה אותך להכנס, "זה ייקח רק שניייהההההה!!" היא אומרת ולפתע מחליקה ונופלת על גבה, ממש כמו בסרטים. אתה מנסה לאפק את צחוקך וממהר להושיט לה עזרה, "תודה לך מתוק!" היא אומרת כשאתה מושיט לה יד, וקמה "אני נורא ישנונית על הבוקר, ובעיקר מגושמת!" היא אומרת וצוחקת "הינה הפוקדור והתיק, אני חוזרת לישון-תהנה במסע מתוק!" היא אומרת לך וטורקת את הדלת אחרייך "סוף סוף! אחד משלי!" אתה זועק בשמחה ומשחק עם הפוקדור, הפוקדור בידך והתיק על גבך, מה תעשה?

דניס-אני יודע שהיא לא אימך Oם,אבל היא דודה שלך, לכן הנחתי שמהצד של אמא שלך.
    אני מצטער,אבל סוג חשמל לא היה בטופס, לכן תקבל פוקימון מהסוג שבחרת.
    -------------
    "פוקדור צא!" אתה צועק בהתלהבות וזורק את הפוקדור, אתה שומע ברקע את הדהודי צעקתך נעלמים אל עבר הר דלפי, ואת הפוקדור שעף באוויר, נופל למטה ומשחרר מתוכו פוקימון קטן, הפוקימון שלך הוא בויזל !
    הבויזל נראה גדול יחסית, והוא מסתכל עלייך בחיבה, הוא קופץ ממקום למקום ולא נח לרגע, מה תרצה לעשות?

5. היכל התהילה
    דניס-אני יודע שהיא לא אימך Oם,אבל היא דודה שלך, לכן הנחתי שמהצד של אמא שלך.
    אני מצטער,אבל סוג חשמל לא היה בטופס, לכן תקבל פוקימון מהסוג שבחרת.
    -------------
    "פוקדור צא!" אתה צועק בהתלהבות וזורק את הפוקדור, אתה שומע ברקע את הדהודי צעקתך נעלמים אל עבר הר דלפי, ואת הפוקדור שעף באוויר, נופל למטה ומשחרר מתוכו פוקימון קטן, הפוקימון שלך הוא בויזל !
    הבויזל נראה גדול יחסית, והוא מסתכל עלייך בחיבה, הוא קופץ ממקום למקום ולא נח לרגע, מה תרצה לעשות?
    אוקיי
    --
    "קדימה בוייזל בוא נחפש אימון" אני אומר אליו וחושב 'הוא בדיוק אחד מהפוקימונים שרציתי'

6. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

רומה-דריפלון קולט את האבן ומשתמש בסופה חזקה כדיי להעיף אותה עלייך, אתה רואה את האבן עפה לכיוון אחד הפסלים יקרי הערך של הפרופסור, ומדמיין בדמיונך איך הוא מנפץ לרסיסים, אתה קופץ על האבן ומצליח להעיף אותה מטרים אחדים מהפסל, דריפלון עומד ומסתכל עלייך המום. אתה מתקרב אליו בעצבנות ונותן לו סטירה "ושבחיים שלך לא תעשה את זה שוב שמעת!?" אתה אומר לו בטון מאיים.
    אתם מתחילים ללכת לכיוון היציאה מהעיר, ואתה קולט ילד שמתקרב אלייך במהירות "היי אתה!" הוא צועק לך "רוצה קרב? אני ארחם עלייך כי אתה רק קיבלת את הפוקימון הראשון שלך-עלוב!!" הוא מעיר בסנוביות. מה תעשה?

"בונא יא שמוק אל תעצבן אותי , יודע מה מי שמפסיד מקבל בוקס ?" אומר לו בטון מאיים של ערס ואז אוסיף" דריפלון תיתכונן לקרב".

7. the bitch is back
    עומר-פרס מהנהן בשמחה ומתמקם בנוחות על כתפך, אתם הולכים לכיוון היציאה מן העיר, למרות שהיית בטוחה שהיציאה למסע רק תשמח אותך-את מתחילה לבכות קלות , פרס, ששם לב לכך, מנגב את דמעותייך בעזרת צבתותיו הקטנות, ומחבק בעזרתן את צוואריך, "תודה פרס, הייתי צריכה את זה." את אומרת לו ומלטפת את גבו הנוקשה, שמתרכך עם מגעיך. אתם יוצאים מן העיר ורואים שלט אבן, עליו רשום בירוק בהיר:

'פלצנות.' את חושבת לעצמך ונכנסת לחורשה עם פוקימונים אחדים- מה תרצי לעשות?

"פרס בוא תתחיל עם נבגים עם באנרי ואז שריטה!" אקרא ואוריד אותו מכתפי.
    גיל! 3>

8. Professional Design

רועי- "כמובן, כמובן!" היא אומרת בטון חצי רדום, ומזמינה אותך להכנס, "זה ייקח רק שניייהההההה!!" היא אומרת ולפתע מחליקה ונופלת על גבה, ממש כמו בסרטים. אתה מנסה לאפק את צחוקך וממהר להושיט לה עזרה, "תודה לך מתוק!" היא אומרת כשאתה מושיט לה יד, וקמה "אני נורא ישנונית על הבוקר, ובעיקר מגושמת!" היא אומרת וצוחקת "הינה הפוקדור והתיק, אני חוזרת לישון-תהנה במסע מתוק!" היא אומרת לך וטורקת את הדלת אחרייך "סוף סוף! אחד משלי!"
    "חלומות נעימים , תודה על הכל פרופסור" אגיד לה ואצא מהמעבדה שלה .
    אשב לי על הספסל שליד המכון ואפתח את התיק שלי , אוציא משם את הפוכדור וזרוק אותו באוויר
    "צא פוקימון !" אצעק , ועד שהזוהר הלבן יחלוף אסתכל אם יש לי עוד כמה פריטים בתיק .

9. A little MONSTER
    דניס-בויזל קופץ בשמחה ורץ אל עבר היציאה, אתם חולפים במהירות ליד השלט של כך חלמת לעבור דרכו:

ואתה אפילו לא שם לב לכך, אתם עוברים במהירות ליד פרס ובאנירי שמתחילים קרב, ואתה רואה את בויזל נעצר ליד קטן, מה תעשה? *מייד ארשום את המהלכים של בויזל!*

רומה-"חחח נראה אותך!" הוא צועק "צא קקניה!" הוא צועק ושולח לעברך קקניה שנראה עצבני במיוחד "תפוצץ את הבלון הזה! תשתמש בהתעלפות ואז בטיל סיכה!" הוא צועק והקקניה שלו מתאדה לצללים, ומתקרב במהירות לעבר דריפלון המבולבל, ופוגע בו בחוזקה, קקניה חוזר מהצללים ומתכונן לשלוח טיל סיכה, מה תעשה?*אני מזהיר כבר עכשיו, תגובה עמוקה יותר מ"תתחמק ואז..", תגיד לו איך להתחמק, תשלב בזה את אחת המתקפות, תגיב לי כמו שהיית רוצה שאני אגיב לך..*

VS.

עומר-פרס הקטן קופץ אל עבר באנירי שלא שמה לב אליו, והוא מצליח לשתק אותה בעזרת אבקה צהובה ומנצנצת שהוא שולח אל עברה, "פרס שריטה!" את צועקת ופרס מתקדם במהירות לעבר באנירי, ומצליח לשרוט אותה, אך היא הודפת אותו אותו באמצעות התקלה, והוא עף אחורה ונתקע בעץ, נראה שבאנירי מכינה קרן קרח, מה תעשי?
    VS.

רועי-"פוקדור צא!" אתה צועק ומחזיק את הכדור בידך, אתה מרגיש אותו רוטט ורואה עלומת אור הנשלחת לכיוון הרצפה, ומשנה צורה לצורה של פוקימון, לפתע האור מתחזק, ומסנוור אותך. אתה מכסה את עינייך עד הרגע בו האור דועך ומולך מופיע-,שקופץ ומלקק אותך, אתה בודק את התיק, ומוצא שם פוקדורים, כסף שק שינה ובגדים. מה תעשה?

10. היכל התהילה
    דניס-בויזל קופץ בשמחה ורץ אל עבר היציאה, אתם חולפים במהירות ליד השלט של כך חלמת לעבור דרכו:

ואתה אפילו לא שם לב לכך, אתם עוברים במהירות ליד פרס ובאנירי שמתחילים קרב, ואתה רואה את בויזל נעצר ליד קטן, מה תעשה? *מייד ארשום את המהלכים של בויזל!*
    "מה קרה בויזל?" אני שואל אותו "אתה רוצה להלחם מולו?"

11. the bitch is back
    עומר-פרס הקטן קופץ אל עבר באנירי שלא שמה לב אליו, והוא מצליח לשתק אותה בעזרת אבקה צהובה ומנצנצת שהוא שולח אל עברה, "פרס שריטה!" את צועקת ופרס מתקדם במהירות לעבר באנירי, ומצליח לשרוט אותה, אך היא הודפת אותו אותו באמצעות התקלה, והוא עף אחורה ונתקע בעץ, נראה שבאנירי מכינה קרן קרח, מה תעשי?
    VS.

"פרס תכונן למתקפה ואז תשלח לעבר הקרן קרח אבקת שיתוק ואז תקפוץ אחרונית כדי להיתחמק ורוץ בכל המהירות ותשרוט את עינייה של באנרי! אח"כ תחליק מאחוריה ותשרוט את כבה לאורך כולו!" אקרא בביטחון.
    גיל! 3>

12. A little MONSTER
    דניס-בויזל קופץ כסימן לאישור, ושולח אקדח מים מהיר אל עבר סידוט, שמחזיר לו בהתקלה, ונראה כי הוא מתכונן להשתמש בשאיבה, מה תעשה?
    VS

עומר-פרס מחכה בזמן שבאנירי מטעינה את קרן הקרח, מה שהיה טעות גמורה , כי נבגי השיתוק לא השפיעו על הקרן, שפגעה ברגלו של פרס וגרמה לו התגלגל במהירות אל עבר באנירי, שמצדה נחה אחרי קרן הקרח ולכן פרס הצליח לשרוט אותה בפרצוף ולהשיח את דעתה בזמן הוא מחליק לה בין הרגליים ושורט אותה לאורך כל הגב. אך באנירי לא מוותרת וקופצת באוויר לחבטת ראש חזקה במיוחד, שפוגעת בחוזקה בפרס, מה תעשה?
    VS

13. the bitch is back

עומר-פרס מחכה בזמן שבאנירי מטעינה את קרן הקרח, מה שהיה טעות גמורה , כי נבגי השיתוק לא השפיעו על הקרן, שפגעה ברגלו של פרס וגרמה לו התגלגל במהירות אל עבר באנירי, שמצדה נחה אחרי קרן הקרח ולכן פרס הצליח לשרוט אותה בפרצוף ולהשיח את דעתה בזמן הוא מחליק לה בין הרגליים ושורט אותה לאורך כל הגב. אך באנירי לא מוותרת וקופצת באוויר לחבטת ראש חזקה במיוחד, שפוגעת בחוזקה בפרס, מה תעשה?
    VS

"פרס תשלח אבקת רעל על באנרי ואז תמשיך לשרוט אותה בעוצמה!" אקרא ואנסה להיסתכל מסביב לראות אולי יהיה לי משהו שימושי להישתמש בו.
    גיל! 3>

14. A little MONSTER
    עומר-פרס מרעיל את באנירי בעזרת אבקה שהוא מוציא מהפטריות שעל גבו, ושורט אותה בחוזקה, לפתע שני הפטריות שלו מתחילות לזהור והוא שולח כמה פטריות אל עבר באנירי, מה שגורם לפיצוצים קטנים שגורמים לרעל להתפשט מהר יותר, וגם לגרום נזק פיזי משל עצמם.*פרס למד פצצת פטרייה* מתוך כל העשן שנוצר בגלל הפיצוצים, את רואה את פרס שורט את באנירי ללא הפסקה, עד שהיא מתעלפת. "כל הכבוד פרס!!" את זועקת ומחבקת את פרס, שקופץ לזרועותיך, מה תעשי?

15. the bitch is back
    עומר-פרס מרעיל את באנירי בעזרת אבקה שהוא מוציא מהפטריות שעל גבו, ושורט אותה בחוזקה, לפתע שני הפטריות שלו מתחילות לזהור והוא שולח כמה פטריות אל עבר באנירי, מה שגורם לפיצוצים קטנים שגורמים לרעל להתפשט מהר יותר, וגם לגרום נזק פיזי משל עצמם.*פרס למד פצצת פטרייה* מתוך כל העשן שנוצר בגלל הפיצוצים, את רואה את פרס שורט את באנירי ללא הפסקה, עד שהיא מתעלפת. "כל הכבוד פרס!!" את זועקת ומחבקת את פרס, שקופץ לזרועותיך, מה תעשי?

"כל הכבוד פרס!!!" אקרא בהתלהבות ואלטף את ראשו וזורקת פוקדור על באנרי.
    "אני חושבת שצריכים להיתאמן יותר על ההיתחמקות שלך ועל הסבת נזק בעזרת האבקות שלך" אומר לו בחיוך ואראה מה התגובה שלו.
    גיל! 3>

עמוד 2 מתוך 19 ראשוןראשון 123412 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •