אנשים בחייכם! תגובות קצת יותר מושקעות, אני יודע שאתם יכולים ~;)
רומה-דריפלון קולט את האבן ומשתמש בסופה חזקה כדיי להעיף אותה עלייך, אתה רואה את האבן עפה לכיוון אחד הפסלים יקרי הערך של הפרופסור, ומדמיין בדמיונך איך הוא מנפץ לרסיסים, אתה קופץ על האבן ומצליח להעיף אותה מטרים אחדים מהפסל, דריפלון עומד ומסתכל עלייך המום. אתה מתקרב אליו בעצבנות ונותן לו סטירה "ושבחיים שלך לא תעשה את זה שוב שמעת!?" אתה אומר לו בטון מאיים.
אתם מתחילים ללכת לכיוון היציאה מהעיר, ואתה קולט ילד שמתקרב אלייך במהירות"היי אתה!" הוא צועק לך "רוצה קרב? אני ארחם עלייך כי אתה רק קיבלת את הפוקימון הראשון שלך-עלוב!!" הוא מעיר בסנוביות. מה תעשה?
עומר-פרס מהנהן בשמחה ומתמקם בנוחות על כתפך, אתם הולכים לכיוון היציאה מן העיר, למרות שהיית בטוחה שהיציאה למסע רק תשמח אותך-את מתחילה לבכות קלות , פרס, ששם לב לכך, מנגב את דמעותייך בעזרת צבתותיו הקטנות, ומחבק בעזרתן את צוואריך, "תודה פרס, הייתי צריכה את זה." את אומרת לו ומלטפת את גבו הנוקשה, שמתרכך עם מגעיך. אתם יוצאים מן העיר ורואים שלט אבן, עליו רשום בירוק בהיר:
"אתם יוצאים מן העיירה סודגייט, ונכנסים לדרך K01, צאתכם לשלום!"
'פלצנות.' את חושבת לעצמך ונכנסת לחורשה עם פוקימונים אחדים-מה תרצי לעשות?
רועי- "כמובן, כמובן!" היא אומרת בטון חצי רדום, ומזמינה אותך להכנס, "זה ייקח רק שניייהההההה!!" היא אומרת ולפתע מחליקה ונופלת על גבה, ממש כמו בסרטים. אתה מנסה לאפק את צחוקך וממהר להושיט לה עזרה, "תודה לך מתוק!" היא אומרת כשאתה מושיט לה יד, וקמה "אני נורא ישנונית על הבוקר, ובעיקר מגושמת!" היא אומרת וצוחקת "הינה הפוקדור והתיק, אני חוזרת לישון-תהנה במסע מתוק!" היא אומרת לך וטורקת את הדלת אחרייך "סוף סוף! אחד משלי!" אתה זועק בשמחה ומשחק עם הפוקדור, הפוקדור בידך והתיק על גבך, מה תעשה?
דניס-אני יודע שהיא לא אימך Oם,אבל היא דודה שלך, לכן הנחתי שמהצד של אמא שלך.
אני מצטער,אבל סוג חשמל לא היה בטופס, לכן תקבל פוקימון מהסוג שבחרת.
-------------
"פוקדור צא!" אתה צועק בהתלהבות וזורק את הפוקדור, אתה שומע ברקע את הדהודי צעקתך נעלמים אל עבר הר דלפי, ואת הפוקדור שעף באוויר, נופל למטה ומשחרר מתוכו פוקימון קטן, הפוקימון שלך הוא בויזל!
הבויזל נראה גדול יחסית, והוא מסתכל עלייך בחיבה, הוא קופץ ממקום למקום ולא נח לרגע, מה תרצה לעשות?
דניס-בויזל קופץ בשמחה ורץ אל עבר היציאה, אתם חולפים במהירות ליד השלט של כך חלמת לעבור דרכו:
"אתם יוצאים מן העיירה סודגייט, ונכנסים לדרך K01, צאתכם לשלום!"
ואתה אפילו לא שם לב לכך, אתם עוברים במהירות ליד פרסובאנירי
שמתחילים קרב, ואתה רואה את בויזל נעצר ליד
קטן, מה תעשה? *מייד ארשום את המהלכים של בויזל!*
רומה-"חחח נראה אותך!" הוא צועק "צא קקניה!" הוא צועק ושולח לעברך קקניה שנראה עצבני במיוחד"תפוצץ את הבלון הזה! תשתמש בהתעלפות ואז בטיל סיכה!" הוא צועק והקקניה שלו מתאדה לצללים, ומתקרב במהירות לעבר דריפלון המבולבל, ופוגע בו בחוזקה, קקניה חוזר מהצללים ומתכונן לשלוח טיל סיכה, מה תעשה?*אני מזהיר כבר עכשיו, תגובה עמוקה יותר מ"תתחמק ואז..", תגיד לו איך להתחמק, תשלב בזה את אחת המתקפות, תגיב לי כמו שהיית רוצה שאני אגיב לך..*
VS.
עומר-פרס הקטן קופץ אל עבר באנירי שלא שמה לב אליו, והוא מצליח לשתק אותה בעזרת אבקה צהובה ומנצנצת שהוא שולח אל עברה, "פרס שריטה!" את צועקת ופרס מתקדם במהירות לעבר באנירי, ומצליח לשרוט אותה, אך היא הודפת אותו אותו באמצעות התקלה, והוא עף אחורה ונתקע בעץ, נראה שבאנירי מכינה קרן קרח, מה תעשי?
VS.
רועי-"פוקדור צא!" אתה צועק ומחזיק את הכדור בידך, אתה מרגיש אותו רוטט ורואה עלומת אור הנשלחת לכיוון הרצפה, ומשנה צורה לצורה של פוקימון, לפתע האור מתחזק, ומסנוור אותך. אתה מכסה את עינייך עד הרגע בו האור דועך ומולך מופיע-,שקופץ ומלקק אותך, אתה בודק את התיק, ומוצא שם פוקדורים, כסף שק שינה ובגדים. מה תעשה?
דניס-בויזל קופץ כסימן לאישור, ושולח אקדח מים מהיר אל עבר סידוט, שמחזיר לו בהתקלה, ונראה כי הוא מתכונן להשתמש בשאיבה, מה תעשה?
VS
עומר-פרס מחכה בזמן שבאנירי מטעינה את קרן הקרח, מה שהיה טעות גמורה , כי נבגי השיתוק לא השפיעו על הקרן, שפגעה ברגלו של פרס וגרמה לו התגלגל במהירות אל עבר באנירי, שמצדה נחה אחרי קרן הקרח ולכן פרס הצליח לשרוט אותה בפרצוף ולהשיח את דעתה בזמן הוא מחליק לה בין הרגליים ושורט אותה לאורך כל הגב. אך באנירי לא מוותרת וקופצת באוויר לחבטת ראש חזקה במיוחד, שפוגעת בחוזקה בפרס, מה תעשה?
VS
![]()
עומר-פרס מרעיל את באנירי בעזרת אבקה שהוא מוציא מהפטריות שעל גבו, ושורט אותה בחוזקה, לפתע שני הפטריות שלו מתחילות לזהור והוא שולח כמה פטריות אל עבר באנירי, מה שגורם לפיצוצים קטנים שגורמים לרעל להתפשט מהר יותר, וגם לגרום נזק פיזי משל עצמם.*פרס למד פצצת פטרייה* מתוך כל העשן שנוצר בגלל הפיצוצים, את רואה את פרס שורט את באנירי ללא הפסקה, עד שהיא מתעלפת. "כל הכבוד פרס!!" את זועקת ומחבקת את פרס, שקופץ לזרועותיך, מה תעשי?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)