Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 19 ראשוןראשון 1234513 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 276
  1. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי TaL~ צפה בהודעה
    דניס-בויזל קופץ כסימן לאישור, ושולח אקדח מים מהיר אל עבר סידוט, שמחזיר לו בהתקלה, ונראה כי הוא מתכונן להשתמש בשאיבה, מה תעשה?
    VS
    "תשתמש בבום סוני" אני לוחש

2. A little MONSTER
    שם: <=====
    עומר-הפוקדור תופס את באנירי באור אדום בוהק, ונוחת על ערימת חצץ.
    *נדנוד*
    *נדנוד*
    *נדנוד*
    תפסת באנירי!
    פרס מהנהן, ומוציא מהתיק שלך עלון על מתקן אימונים בעיירה הייטבורג. "אוקיי פרס! דבר ראשון שנעשה בעיירה זה ללכת להתאמן, מסכים?" את שואלת אותו בחביבות פרס מהנהן בשמחה ומצביע על המשך הדרך, מה תעשי?

דניס- בויזל שולח גל סוני, שפוגע בראשו של סידוט, שמצידו השתמש בשאיבה ולא ירדו לו חיים, סידוט מתחיל להשתמש בדגירה (BIDE), מה תעשה?

3. the bitch is back
    עומר-הפוקדור תופס את באנירי באור אדום בוהק, ונוחת על ערימת חצץ.
    *נדנוד*
    *נדנוד*
    *נדנוד*
    תפסת באנירי!
    פרס מהנהן, ומוציא מהתיק שלך עלון על מתקן אימונים בעיירה הייטבורג. "אוקיי פרס! דבר ראשון שנעשה בעיירה זה ללכת להתאמן, מסכים?" את שואלת אותו בחביבות פרס מהנהן בשמחה ומצביע על המשך הדרך, מה תעשי?

"קדימה" אומר לו בחיוך וארים אותו על כתפי ואמשיך בדרכי לראות אם יש פוקימונים מעניינים.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. A little MONSTER
    עומר-את לוקחת את פרס על כתפייך וממשיכה בדרכך, ככל שאת ממשיכה בדרך היא נראית יותר ויותר הררית, והיער נהיה יותר ויותר עבה, את נעצרת, מסתכלת מסביבך ורואה כמה פוקימונים:

מה תעשי?

5. the bitch is back
    עומר-את לוקחת את פרס על כתפייך וממשיכה בדרכך, ככל שאת ממשיכה בדרך היא נראית יותר ויותר הררית, והיער נהיה יותר ויותר עבה, את נעצרת, מסתכלת מסביבך ורואה כמה פוקימונים:

מה תעשי?

"טוב פרס בוא ננסה את זה." אומר לו ואוריד אותו מכתפי "תישתמש בנבגים בעוצמה חזקה על סיליקון ואז תנסה להאבקת רעל ליצור גוש גדול ולשלוח אותו בעוצמה מהירה עליו" אומר לו ואקווה שיבין.
    גיל! 3>

6. A little MONSTER
    עומר-פרס אוגר בין פטריותיו כמות גדולה של נבגי שיתוק, ועולה בשקט על העץ שליד סילקון ושולח עליה מלמעלה כמות נכבדת של נבגי שיתוק שפוגעת בסיליקון המסכנה, שלא הבינה מאיפה זה בא לה, ושולחת לכל כיוון חוטי משי, שמדביקים את פרס לעץ שנייה אחרי שהוא שולח כדור מלא באבקת רעל אל עבר סילקון המשותקת, ומרעיל אותה. סילקון הפגועה רואה את מצבו הפגיע של פרס ומחליטה לשלוח עליו עוקצי רעל אפקטיביים ביותר, למרות שהיא הורעלה, וכעת שני הפוקימונים מורעלים אך, סילקון מצליחה לברוח בכוחותיה האחרונים, מה תעשי?

7. the bitch is back
    עומר-פרס אוגר בין פטריותיו כמות גדולה של נבגי שיתוק, ועולה בשקט על העץ שליד סילקון ושולח עליה מלמעלה כמות נכבדת של נבגי שיתוק שפוגעת בסיליקון המסכנה, שלא הבינה מאיפה זה בא לה, ושולחת לכל כיוון חוטי משי, שמדביקים את פרס לעץ שנייה אחרי שהוא שולח כדור מלא באבקת רעל אל עבר סילקון המשותקת, ומרעיל אותה. סילקון הפגועה רואה את מצבו הפגיע של פרס ומחליטה לשלוח עליו עוקצי רעל אפקטיביים ביותר, למרות שהיא הורעלה, וכעת שני הפוקימונים מורעלים אך, סילקון מצליחה לברוח בכוחותיה האחרונים, מה תעשי?

"פרס תישתמש בשריטה כדי להישתחרר בהחוטים ואז תשלח פצצת פיטריה ישר על ראשה של סיליקון ואז תשלב את נבגים, עם אבקת רעל ונבגי שיתוק לכדור אחד ענקי ותשלח אותו בעוצמה לעבר סיליקון!" אקרא ואקווה שהוא יחזיק מעמד.
    גיל! 3>

8. A little MONSTER

עומר-פרס שורט את החוטים ונופל במהירות על הארץ, מורעל ופגוע, הוא שולח פצצת פטרייה ענקית, היישר לכיוון סילקון, ומשלב אותה עם כמות נכבדת של נבגים ואבקת רעל ביחד עם נבגי שיתוק, השילוב הקטלני הזה מעיף את סילקון באוויר, רחוק רחוק לתוך היער העמוק. מה תעשי כעת?

9. the bitch is back

עומר-פרס שורט את החוטים ונופל במהירות על הארץ, מורעל ופגוע, הוא שולח פצצת פטרייה ענקית, היישר לכיוון סילקון, ומשלב אותה עם כמות נכבדת של נבגים ואבקת רעל ביחד עם נבגי שיתוק, השילוב הקטלני הזה מעיף את סילקון באוויר, רחוק רחוק לתוך היער העמוק. מה תעשי כעת?

"לא נורא פרס" אומר לו בחיוך וארים אותו בידי "בוא נחפש מרכז שיטפלו בך שם" אני אומרת לו בחיוך ואתחיל לחפש מרכז.
    גיל! 3>

10. A little MONSTER
    עומר-פרס מהנהן ונרדם בזרועותייך, את מתקדמת ורואה מרחוק שלט שאומר:

לOlympic Route ולעיר קאגורה-סיטי המשיכו ישר.
    לRoute K02 ולעיירה הייטבורג פנו שמאלה.
    לIsaho Route ולמחוז איסהו פנו ימינה.

את פונה שמאלה, לדרך מדברית והררית, את לא רואה שום פוקימונים בסביבה, רק פניה נוספת, ועליה חדה שבקצה שלט מעץ:
    ברוכים הבאים לעיירה הייטבורג, מקור ההתיישבות.

'נו באמת, הם לא יכלו לעשות לפחות מדרגות?!' את חושבת לעצמך, ועולה כחמש דקות, ומגיעה לבסוף לעיירה, וישר רצה למרכז פוקימונים שומם, ורואה שם את האחות ג'וי ביחד עם צ'אנסי .
    מה תעשי?

11. the bitch is back
    עומר-פרס מהנהן ונרדם בזרועותייך, את מתקדמת ורואה מרחוק שלט שאומר:

לOlympic Route ולעיר קאגורה-סיטי המשיכו ישר.
    לRoute K02 ולעיירה הייטבורג פנו שמאלה.
    לIsaho Route ולמחוז איסהו פנו ימינה.

את פונה שמאלה, לדרך מדברית והררית, את לא רואה שום פוקימונים בסביבה, רק פניה נוספת, ועליה חדה שבקצה שלט מעץ:
    ברוכים הבאים לעיירה הייטבורג, מקור ההתיישבות.

'נו באמת, הם לא יכלו לעשות לפחות מדרגות?!' את חושבת לעצמך, ועולה כחמש דקות, ומגיעה לבסוף לעיירה, וישר רצה למרכז פוקימונים שומם, ורואה שם את האחות ג'וי ביחד עם צ'אנסי .
    מה תעשי?

"שלום, אני צריכה שתרפאי לי את הפוקימונים" אומר לה בקצרה ואשיט לה את הפוקדורים.
    גיל! 3>

12. A little MONSTER

"אין בעיה, נערתי, רק שניה." היא אומרת ולוקחת את הפוקדורים, ומחזירה לך אותם אחרי מספר דקות. "בבקשה! הפוקימונים שלך בריאים ושלמים! כבר חשוך בחוץ, ואם תרצי תוכלי לנוח אצלנו, בחינם." היא אומרת לך ומחכה לתגובתך.

13. the bitch is back

"אין בעיה, נערתי, רק שניה." היא אומרת ולוקחת את הפוקדורים, ומחזירה לך אותם אחרי מספר דקות. "בבקשה! הפוקימונים שלך בריאים ושלמים! כבר חשוך בחוץ, ואם תרצי תוכלי לנוח אצלנו, בחינם." היא אומרת לך ומחכה לתגובתך.

"אני מניחה שזה לא יזיק" אומר לאישה "יש פה גם מקום להיתאמן בו?" אשאל
    גיל! 3>

14. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    רומה-"חחח נראה אותך!" הוא צועק "צא קקניה!" הוא צועק ושולח לעברך קקניה שנראה עצבני במיוחד "תפוצץ את הבלון הזה! תשתמש בהתעלפות ואז בטיל סיכה!" הוא צועק והקקניה שלו מתאדה לצללים, ומתקרב במהירות לעבר דריפלון המבולבל, ופוגע בו בחוזקה, קקניה חוזר מהצללים ומתכונן לשלוח טיל סיכה, מה תעשה?*אני מזהיר כבר עכשיו, תגובה עמוקה יותר מ"תתחמק ואז..", תגיד לו איך להתחמק, תשלב בזה את אחת המתקפות, תגיב לי כמו שהיית רוצה שאני אגיב לך..*

VS.
    "תיתקוף בהקטנה ואז תעוף הצידה במהירותלאחר מכן תיתקוף אותו בסופה ובזמן הסופה תיתקרב אליו ותחנוק אותו" אפקוד על דריפלון.

15. A little MONSTER
    עומר-"יש את משטח האימונים, אבל הוא יפתח מחר, הכל סגור ביינתים, אבל אם תרצי," היא אומרת ומוציאה מפתח שנראה כאילו היגר למחוז ביחד עם האנשים,"הינה המפתח!" היא מושיטה לך אותו בנימוס. מה תעשי?

רומה-דריפלון משתמש בהקטנה, וקטן בצורה מהירה, כך שהוא מתחמק מטילי הסיכה של קקניה, הוא גדל חזרה במהירות ורואה את קקניה מתכונן לעוד טיל סיכה, ושולח סופה אימתנית על קקניה, שפוגעת בו בחוזקה, ואז מתקדם אליו במהירות וחונק אותו בחוזקה, הילד נראה מחייך "קקניה תתפוצץ במהירות!" הוא צועק, וקקניה מלבין וזוהר עד שהוא מתפוצץ, ומעיף את דריפלון על הרצפה. מה תעשה?

עמוד 3 מתוך 19 ראשוןראשון 1234513 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •