Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 19 ראשוןראשון ... 4567816 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 276
  1. the bitch is back
    ציטוט פורסם במקור על ידי TaL~ צפה בהודעה
    עומר-"טוב את נראית לי נערה חכמה, את צריכה לתאם את ההתקפות של הפוקימונים שלך כדיי הם יצאו יפות ביחד, הינה אני אראה לך!" היא אומר ומוציאה פוקדור סגול וזורקת אותה גבוה לאוויר. "קדימה ביוט!" היא צועקת "מהלך מספר 3!" היא אומרת והפוקדור מסתחרר באוויר עד שהוא מתפוצץ כביכול במטח לבבות ושם את רואה מילוטיק זוהרת שמסתחררת בעזרת ריקוד הדרקון, מוקפת בהילה ושולחת לכל עבר מערובולות קטנות המרקדות סביבה והיא שולחת המון קרני קרח קצרות המקפיאות את חלקן, "עכשיו תסיימי עם הסיום החדש שעבדנו עליו!" הנערה אומרת לפתע וניראית מרוצה, מילוטיק מקטינה את קצב המערבולות ומאחדת אותן למערבולת אחת גדולה, שהיא צוללת לתוכה במהירות, וכאילו נבלעת בתוך האדמה, כשמקיפים את המערבולת לבבות וכוכבים רבים, שנעלמים לאט לאט וכך גם המערבולת, עד שכל מה שנשאר זה פוקדור על הרצפה. "נו, מה דעתך?" היא שואלת.
    [/color]
    "אין ספק שמילוטיק יפה" אומר "אבל זה ניראה מעט מטופש. בקושי ראיתי אותה, לא צריך להראות את הפוקימון?" אשאל ואנסה לא לצחוק.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. Professional Design
    רועי-אתה יוצא מן העיירה, ושם לב לשלט שחלמת לעבור בו כל חייך
    "אתם יוצאים מן העיירה סודגייט, ונכנסים לדרך K01, צאתכם לשלום!"

אתה נכנס ליער מלא בפוקימונים, ואתה שם לב שבהמשך החורשה נהיית יותר צפופה והררית, בין הפוקימונים שתמצא בחורשה:
    "אדיר !" אחשוב לעצמי ואסתכל על הפוקימון הירוק הקטן (התת התפתחות של רוזליה מה שמו ?באדו או משהו כזה ?)
    "צא הנדאור !" אצעק ואמשיך "השתמש בנביחה ואז השתמש בגחלת !"
    (יש מצב , קלוש אבל יש מצב , שאשאר עם הנדואר)

3. היכל התהילה
    דניס-תוכל לקרוא לו כך אם זה נוח לך.
    ------
    בויזל שולח אקדח מים חזק על סידוט, גל שלא כל כך משפיע עליו, מפאת סוגו. סידוט משתמש בשאיבה חזקה מאוד, שמעייפת את בויזל, לפתע, בויזל מתחיל לזהור באור לבן בוהק ולהעביר את הזוהר הזה דרך האוויר לסידוט, שמתעייף לאט לאט. בויזל למד הילה קפואה!
    *הילה קפואה-הפוקימון משתמש באנרגיית החום שלו ומוציא אותה לאוויר בצורה של קור, מרכז אותה ושולח אותה אל עבר היריב, המתקפה פוגעת בעוצמה חלשה, אך מקפיאה את היריב ומונעת ממנו לנוע למשך כמה זמן*
    סידוט מתחיל להתאושש, אך בויזל נראה תשוש מכל השאיבות, ומההילה הקפואה שידועה כמעייפת מאוד. מה תעשה כעת?
    "בויזל בום על קולי!" אני אומר ומחפש מקור מים סביב

4. A little MONSTER
    שם: <=====
    רומה-אתה רץ במהירות לכיוון העיירה ולפתע מועד, כשאתה קם אתה רואה שמעדת על טנגלה קטנה שמתחילה לבכות בקולי קולות, ואתה מתחיל לשמוע קולות של פוקימונים מתקרבים, לפני שאתה שם לב אתה מוקף בכמה פוקימונים: , שנראים מאוד עצבניים ומוכנים לתקוף אותך, אך הטנגלה עומדת מולך כמגנה עליך, מה תעשה?

עומר-"אם את חושבת שתוכלי לעשות יותר טוב" היא אומרת רוגע "תנסי בעצמך." היא אומרת ומושיטה לך עלון ובו מסופר על תחרות תיאום פוקימונים, שתתרחש היום בצהריים. לפני שאת שמה לב הנערה נעלמת.מה תעשי?

רועי-כן קוראים לו באדו ^^
    ------
    האונדר שולח גחלת קטנה על באדו, אך מצליח לעצבן אותו, והבאדו תקף מיד בריקוד גשם שהתחיל להוריד גשם זלעפות, ולהחליש את האונדר, באדו שלח כמה מכות בוץ שפגעו בהאונדר, ונראה כי הוא מתכונן לשלוח תותח מים. מה תעשה?

דניס-אין פה מקורות מים, זה יער Oם
    ---
    בויזל שולח בום על קולי שמעיף את סידוט אחורה, ומשבש את השאיבה שלו, וסידוט מנסה לעמוד אך בויזל תוקף אותו בהתקלה חזקה שגורמת לו להתעלף. מה תעשה?

5. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    רומה-אתה רץ במהירות לכיוון העיירה ולפתע מועד, כשאתה קם אתה רואה שמעדת על טנגלה קטנה שמתחילה לבכות בקולי קולות, ואתה מתחיל לשמוע קולות של פוקימונים מתקרבים, לפני שאתה שם לב אתה מוקף בכמה פוקימונים: , שנראים מאוד עצבניים ומוכנים לתקוף אותך, אך הטנגלה עומדת מולך כמגנה עליך, מה תעשה?

אגיד להם :" אני מצטער מאד זה לא קרה בכוונה אני פשוט רצתי מהר כי הפוקימון שלי הורעל והייתי חייב להגיע מהר ולא שמתי לב אליו"

6. the bitch is back

עומר-"אם את חושבת שתוכלי לעשות יותר טוב" היא אומרת רוגע "תנסי בעצמך." היא אומרת ומושיטה לך עלון ובו מסופר על תחרות תיאום פוקימונים, שתתרחש היום בצהריים. לפני שאת שמה לב הנערה נעלמת.מה תעשי?

"טוב, אני בטוחה שאני אעשה משהו יותר טוב ממנה" אומר לעצמי בהרגשת נעלות ואז אוציא את באנירי "באנירי בואי ננסה את התיאום הזה, בסדר?" אשאל אותה ברצינות.
    "תשתמשי בניתור ותוך כדי תיסתובבי באוויר ותשלחי קרן קרח יחד עם הסיבוב" אומר ואחכה לראות מה ייצא מזה
    גיל! 3>

7. Professional Design
    רועי-כן קוראים לו באדו ^^
    ------
    האונדר שולח גחלת קטנה על באדו, אך מצליח לעצבן אותו, והבאדו תקף מיד בריקוד גשם שהתחיל להוריד גשם זלעפות, ולהחליש את האונדר, באדו שלח כמה מכות בוץ שפגעו בהאונדר, ונראה כי הוא מתכונן לשלוח תותח מים. מה תעשה?

--------------------
    1. באדו מסוג עשב לא יכול להשתמש בתותח מים .
    2. תחליף בבקשה את צבע הכתב , קשה לי לקרוא ככה
    --------------------
    "האנדואר התחמק והשתמש שוב בגחלת אך הפעם נסה שתהיה יותר חזקה !"
    אצעק לו

8. היכל התהילה
    דניס-אין פה מקורות מים, זה יער Oם
    ---
    בויזל שולח בום על קולי שמעיף את סידוט אחורה, ומשבש את השאיבה שלו, וסידוט מנסה לעמוד אך בויזל תוקף אותו בהתקלה חזקה שגורמת לו להתעלף. מה תעשה?
    לפעמים יש אגמים ביערות...
    קח דוגמא מהמשחקים...
    --
    "צא פוקדור!" אני קופץ משמחה "עבודה טובה בויזל!"

9. A little MONSTER
    רומה-הפוקימונים לא מקשיבים לך ומתקרבים לתקוף אותך, אך טנגלה עוצרת אותם בעזרת מגן (BARRIER), והם מתרחקים, לאחר מכן טנגלה מושיטה יד לפוקדור של דריפלון והוא מתחיל לזהור, והוא התרפה, ואז היא קופצת על כתפך ומצביעה על הפוקדור שלך, מה תעשה?
    עומר- באנירי קופצת באוויר ומתחילה לנתר למעלה ולמטה, בזמן שהיא שולחת קרני קרח, שמתאחדות לקרן קרח אחת גדולה שפוגעת בטעות לידך ומקפיאה ספסל עליו יושבת אישה בתלבושת מוזרה, "היי!" היא אומרת "תזהרי ילדה טיפשה! הארנבת המכוערת שלך אפילו לא יודעת לשלוח קרן קרח נורמלית?!" היא צועקת עלייך "סוויפר! פיצוץ אבנים על באנירי!" ושולחת סוויפר גדול שמתקיף את באנירי בפיצוץ אבנים, מה תעשי?
    רועי-שיניתי לך צבע, ובמשחק באדו יוכל להשתמש בתותח מים.. ^^
    -----
    הנדואר מתחמק במהירות מן המתקפה, ושולח גחלת חזקה שנחלשת מעט בגלל ריקוד הגשם של באדו, אך פוגעת בו בחוזקה, והוא נופל על הרצפה, הוא מצליח להתאושש ושולח תותח מים נוסף, המתקדם במהירות אל עבר הנדואר, מה תעשה?

דניס-מצוין במפה איפה כל האגמים.
    ---
    אתה שולח פוקדור שפוגע בסידוט, מכווץ אותו ומכניס אותו לתוכו.
    *נדנוד*
    **נדנוד**
    ***נדנוד***
    תפסת סידוט!*יתעדכן* מה תעשה?

10. היכל התהילה
    דניס-מצוין במפה איפה כל האגמים.
    ---
    אתה שולח פוקדור שפוגע בסידוט, מכווץ אותו ומכניס אותו לתוכו.
    *נדנוד*
    **נדנוד**
    ***נדנוד***
    תפסת סידוט!*יתעדכן* מה תעשה?
    אני ממשיך לעיר הבאה

11. the bitch is back
    עומר- באנירי קופצת באוויר ומתחילה לנתר למעלה ולמטה, בזמן שהיא שולחת קרני קרח, שמתאחדות לקרן קרח אחת גדולה שפוגעת בטעות לידך ומקפיאה ספסל עליו יושבת אישה בתלבושת מוזרה, "היי!" היא אומרת "תזהרי ילדה טיפשה! הארנבת המכוערת שלך אפילו לא יודעת לשלוח קרן קרח נורמלית?!" היא צועקת עלייך "סוויפר! פיצוץ אבנים על באנירי!" ושולחת סוויפר גדול שמתקיף את באנירי בפיצוץ אבנים, מה תעשי?

"בונא יא מכוערת אחת מה את חושבת לעצמך?" אצרח עליה בתגובה "באנירי תשלחי קרן קרח כדי להקפיא את האבנים ואז זנב ברזל על סוויפה!"
    גיל! 3>

12. Professional Design
    רועי-שיניתי לך צבע, ובמשחק באדו יוכל להשתמש בתותח מים.. ^^
    -----
    הנדואר מתחמק במהירות מן המתקפה, ושולח גחלת חזקה שנחלשת מעט בגלל ריקוד הגשם של באדו, אך פוגעת בו בחוזקה, והוא נופל על הרצפה, הוא מצליח להתאושש ושולח תותח מים נוסף, המתקדם במהירות אל עבר הנדואר, מה תעשה?

אני לא הבנתי , אז אם ככה איזה סוג הוא ? אני רוצה אותו סוג עשב , לא סוג מים !
    -------------
    "שוב הנדאור נביחה , אך הפעם הסתובב במעגלים סביב באדו והשתמש בגחלת
    ארוכה שתיצור אולי גלגל של להבות !" אגיד לו

13. A little MONSTER
    דניס-אתה מתחיל ללכת לעיר הבאה, אך אתה מרגיש כאילו מישהו עוקב אחרייך, אתה מסתובב במהירות, ורואה מספר טוראסים שרצים לכיוונך במהירות, מה תעשה?

עומר-"אני מכוערת?!" היא תצעק ותתחיל לצחוק "תביטי בעצמך!" היא צועקת בזמן שסוויפר פוגע את באנירי, ומתחיל לחתוך אותה באכזריות עם זנב רעל "תסיים עם ניב רעל!" היא צועקת, מה תעשי?

רועי-הוא סוג עשב, אבל הוא יודע תותח מים XD
    זה כמו שסלופוק יכול ללמוד FLAMETHROWER..
    ----
    האונדר נובח במהירות על באדו, ומתחיל להסתובב סיביבו במהירות, ויוצר גלגל להבות שגורם לכוויה של באדו, אחרי גלגול נוסף באדו מתעלף, מה תעשה?

14. היכל התהילה
    דניס-אתה מתחיל ללכת לעיר הבאה, אך אתה מרגיש כאילו מישהו עוקב אחרייך, אתה מסתובב במהירות, ורואה מספר טוראסים שרצים לכיוונך במהירות, מה תעשה?
    "צא בויזל! בום על קולי!" אני אומר ומצביע על אחד הטאורוסים

15. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    רומה-הפוקימונים לא מקשיבים לך ומתקרבים לתקוף אותך, אך טנגלה עוצרת אותם בעזרת מגן (BARRIER), והם מתרחקים, לאחר מכן טנגלה מושיטה יד לפוקדור של דריפלון והוא מתחיל לזהור, והוא התרפה, ואז היא קופצת על כתפך ומצביעה על הפוקדור שלך, מה תעשה?
    "צא דריפלון , תודה טנגלה" אומר בזמן שהוציא את דריפלון ואז אוסיף :" דריפלון תקוף בכל הכוח בסופה " .

עמוד 6 מתוך 19 ראשוןראשון ... 4567816 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •