רומה-אתה ממשיך לכיוון העיירה הייטבורג, אתה לא רואה שום פוקימונים בסביבה, רק סביבה שנהיית יותר שוממת והררית ככל שאתה מתקרב לשלט:
לOlympic Route ולעיר קאגורה-סיטי המשיכו ישר.
לRoute K02 ולעיירה הייטבורג פנו שמאלה.
לIsaho Route ולמחוז איסהו פנו ימינה.
אתה פונה שמאלה, לדרך מדברית והררית, אתה לא רואה שום פוקימונים בסביבה, רק פניה נוספת, ועליה חדה שבקצה שלט מעץ:
ברוכים הבאים לעיירה הייטבורג, מקור ההתיישבות.
מה תעשה?
רועי-אתה מרפא את הפוקימונים שלך במרכז פוקימונים קטן, והאחות ג'וי מודיעה לך שמרכז ההחלפות נמצא בצד השני של העיירה, מה שמתברר כהליכה של חמש דקות. אתה מגיע לבניין קטן ואסטתי שבו מספר מאמנים עם הפוקימונים הבאים:
מה תעשה?
עומר-באנירי מהנהנת אך היא נראית מאוד לחוצה, כאילו היא לא ממש בטוחה בעצמה, היא צופה מהצד ב
שמפזז לו באוויר באלגנטיות ומפזר אבקה לכל מקום. "הבאה בתור, המתמודדת אליס מן העיירה סודגייט!" נשמעת קריאה ברמקול בזמן שאת מוצאת חוט קטן שמשתחרר ועושה את השמלה לנוחה יותר. את פוסעת בנעלי העקב באלגנטיות ומגיעה אל אמצע הזירה. כולם מחכים למהלך שלך, כולל באנירי שנמצאת בפוקדור. מה תעשי?
עומר-באנירי משתחררת מהפוקדור כאשר ארנבונים קטנים עפים סביבה ומתנדפים לאוויר, באנירי נוחתת על הרצפה בדרמטיות, וקופצת לאוויר תוך כדי גלגולים וסיבובים. כאשר היא מגיעה לנקודת השיא שלה היא משחררת קרן קרח בצורת בוהק לבן-תכול אשר פוגע בלבבות שמשתחררים בזמן הנפילה שלה למטה, ויוצרים קשת הנשברת עם לבבות מרקדים סביבה. כשהיא נמצאת כמו שניות לפני הקרקע היא נבלעת בתוך הקשת בעזרת הדהמה, וחוזרת ליידך מחור שחור.
השופטים נראים שמחים, הם מתלחששים סביב עצמם ואומרים לך שקיבלת 8 מתוך 10, ובונוס של נקודה על הדרמטיות של באנירי, לכן קיבלת 9 ואת עוברת לשלב הבא! "השלב השני יחל בעוד כ-20 דקות!" נשמע בכרוז. מה תעשי?
עומר-אתה מוציא את פרס והוא נראה שמח ומוכן להלחם. "המתמודדות אליס ומימי יילחמו עכשיו! אבל עם פוקימונים שונים!" הכרוז מודיע ואת הולכת למרכז הבמה, מולך ילדה קטנהעם
"בהצלחה לשתינו!" היא אומרת ומלטפת את הסווינאב הקטן שלה. מה תעשי?
עומר-פרס יוצא מהפוקדור בצורה בטוחה עם אבקנים שהוא הכין מראש ושולח אותם לעבר סווינאב הקטן שנרדם יש, אך מימי משתמשת בזה וצועקת "סווינאב נחירה!" והסווינאב הרדום מתחיל לנחור ושולח מתקפה אקראית, שיצאה בצורה של קרן קרח, שמסכלת את פצצת הפטריה הראשונה של פרס אך השנייה פוגעת בו בחוזקה, והוא מתהפך באוויר מחוזק הפיצוץ. "סווינאב תשתמש בנחירה שוב!" מימי צועקת והסווינאב הפעם מתכונן לשלוח רוח קפואה, והאזור סביבו נהייה קר והאוויר מקדם במהירות אל עבר פרס. מה תעשי?
דניס-אתה מסתובב לאיזור הרעש, אך אין שם כלום. לפתע אתה רואה צללית מוזרה בין העצים, ומופיעה לידך נערה כבת 19-"מה קרה לך?" היא שואלת. מה תענה לה?
רועי-"הנדאום הא?" המאמן שואל אותך "איזה מתקפות יש לו? מה הוא יודע לעשות? תראה לי." הוא אומר לך ושולח את שינקס להתכונן לקרב. מה תעשה?
[quote=TaL~;613436]דניס-אתה מסתובב לאיזור הרעש, אך אין שם כלום. לפתע אתה רואה צללית מוזרה בין העצים, ומופיעה לידך נערה כבת 19-"מה קרה לך?" היא שואלת. מה תענה לה?quote]
"לא הבנתי מה הרעש" עניתי לה
דניס-"הו תסלח לי, זאת כנראה הייתי אני." היא אומרת "הרגל שלך שבורה?" היא שואלת אותך. מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)