Pokemon GO
עמוד 9 מתוך 19 ראשוןראשון ... 7891011 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 276
  1. the bitch is back
    [quote=TaL~;613436]עומר-פרס יוצא מהפוקדור בצורה בטוחה עם אבקנים שהוא הכין מראש ושולח אותם לעבר סווינאב הקטן שנרדם יש, אך מימי משתמשת בזה וצועקת "סווינאב נחירה!" והסווינאב הרדום מתחיל לנחור ושולח מתקפה אקראית, שיצאה בצורה של קרן קרח, שמסכלת את פצצת הפטריה הראשונה של פרס אך השנייה פוגעת בו בחוזקה, והוא מתהפך באוויר מחוזק הפיצוץ. "סווינאב תשתמש בנחירה שוב!" מימי צועקת והסווינאב הפעם מתכונן לשלוח רוח קפואה, והאזור סביבו נהייה קר והאוויר מקדם במהירות אל עבר פרס. מה תעשי?

/quote]

"פרס תתכונן לברוח עם מהמתקפה תהסה לשלוח כמות רצינית של כל האבקות שלך עם שילוב של פצצת פיטריות כדי לעוף באוויר ולהיתחמק מהמתקפה ונחוט על סווינאב עם שריטה בשילוב אבקת רעל!"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. A little MONSTER
    שם: <=====
    דניס-"בוא אני אעזור לך." היא אומרת בחיוך ומוציאה פוקדור סגול מוזר. "צאי ביוט! תרפאי את הרגל שלו!" היא אומרת ומוציאה מילוטיק זוהרת ויפיפייה שמושיטה את זנבה לרגל שלך ואתה מרגיש הרגשה נפלאה, כמו באקסטזה. אחרי דקה היא מורידה את זנבה, ואתה מרגיש כאילו לא דרס אותך טאורוס במשקל 150 קילוגרם. "יש לך גם פוקימונים שנפצעו אולי?" היא שואלת. מה תענה לה?

עומר-פרס משלב אבקנים עם אבקת רעל ונבגי שיתוק, ושם אותם על הפטריות שעל גבו שמתחילות לזהור בשלל צבעים, ושולח אותם לכל הכיוונים ומצליח לסכל את הרוח הקפואה של סווינאב, שעפה לכיוונו בשילוב עם שלל אבקות, והוא מתחיל להתעורר. מה תעשי?

3. the bitch is back
    ציטוט פורסם במקור על ידי TaL~ צפה בהודעה

עומר-פרס משלב אבקנים עם אבקת רעל ונבגי שיתוק, ושם אותם על הפטריות שעל גבו שמתחילות לזהור בשלל צבעים, ושולח אותם לכל הכיוונים ומצליח לסכל את הרוח הקפואה של סווינאב, שעפה לכיוונו בשילוב עם שלל אבקות, והוא מתחיל להתעורר. מה תעשי?

"פרס מה תישתמש בפיצוץ פרטייה כדי להעיף אותך קדימה ואז שריטה בשילוב אבקת רעל!" אקרא בביטחון
    גיל! 3>

4. היכל התהילה
    דניס-"בוא אני אעזור לך." היא אומרת בחיוך ומוציאה פוקדור סגול מוזר. "צאי ביוט! תרפאי את הרגל שלו!" היא אומרת ומוציאה מילוטיק זוהרת ויפיפייה שמושיטה את זנבה לרגל שלך ואתה מרגיש הרגשה נפלאה, כמו באקסטזה. אחרי דקה היא מורידה את זנבה, ואתה מרגיש כאילו לא דרס אותך טאורוס במשקל 150 קילוגרם. "יש לך גם פוקימונים שנפצעו אולי?" היא שואלת. מה תענה לה?
    "הנה" אני מגיש לה את בויזל וסידוט "מה שמך?"

5. A little MONSTER
    עומר-סוינאב מתעורר לפיצוצים של הפטרייה שמשולבת עם שלל אבקות, ולפני שהוא מצליח לזוז הוא מתעלף. "והמנצחת היא אליס!" נשמע ברמקול קריאה, וניגשת אלייך האחות ג'וי ומושיטה לך סרט. *קיבלת את סרט העיירה הייטבורג!*
    הקהל מריע לך ואת יוצאת אל מאחורי הקלעים, מה תעשי כעת?

דניס-"השם שלי לא כזה חשוב" היא אומרת וקורצת, ומחזירה לך את הפוקדורים שלך. "בבקשה!" היא אומרת וקופצת אל עבר העצים. מה תעשה כעת?

6. היכל התהילה
    דניס-"השם שלי לא כזה חשוב" היא אומרת וקורצת, ומחזירה לך את הפוקדורים שלך. "בבקשה!" היא אומרת וקופצת אל עבר העצים. מה תעשה כעת?
    אני קם ומחפש פוקימון חשמלי

7. the bitch is back
    עומר-סוינאב מתעורר לפיצוצים של הפטרייה שמשולבת עם שלל אבקות, ולפני שהוא מצליח לזוז הוא מתעלף. "והמנצחת היא אליס!" נשמע ברמקול קריאה, וניגשת אלייך האחות ג'וי ומושיטה לך סרט. *קיבלת את סרט העיירה הייטבורג!*
    הקהל מריע לך ואת יוצאת אל מאחורי הקלעים, מה תעשי כעת?

אנופץ בידי וארים את פרס על כתפי ואחייך לקהל ואקוד קידה עמוקה,להראות את המחשוף הכבד XD,ואז ארד מהבמה ואוציא את באנירי ואחבק את שניהם חיבוק חזק.
    "אתם נהדרים,באמת לא הייתי יכולה לבקש חברים יותר טובים ממכם" אומר להם שוב בחיבוק חזק.
    "אהה באנירי, תקפיאי שוב את החולצה שלי, ניראה לי שהביצה כבר היתחממה" אוסיף בחיוך ואז אחרי שהיא תקפיא את החולצה שלי ואכרוך אותה על הביצה, אצא מהמקום ואסתובב בעיר יחד עם באנירי ופרס.
    גיל! 3>

8. A little MONSTER
    עומר-את קדה קידה והקהל נהנה בבירור מהמחשוף, בעיקר הגברים, אה ואיזה "אישה" אחת. באנירי מקפיאה הביצה שמתחילה לנוע בעצבנות ברגע שאת יוצאת מהאצטדיון. את מוציאה אותה במהירות מהתיק ושמה אותה על הרצפה, מחכה בציפייה. אחרי כדקה מופיע השבר הראשון, אחריו השני והשלישי עד שהביצה נשברת לרסיסים וממנה יוצא- קטן וחמוד. מה תעשי?

9. the bitch is back
    עומר-את קדה קידה והקהל נהנה בבירור מהמחשוף, בעיקר הגברים, אה ואיזה "אישה" אחת. באנירי מקפיאה הביצה שמתחילה לנוע בעצבנות ברגע שאת יוצאת מהאצטדיון. את מוציאה אותה במהירות מהתיק ושמה אותה על הרצפה, מחכה בציפייה. אחרי כדקה מופיע השבר הראשון, אחריו השני והשלישי עד שהביצה נשברת לרסיסים וממנה יוצא- קטן וחמוד. מה תעשי?

"יאא יש לי מיאו!!" אקרא בהיתלהבות "היי לך מיאו קטן, שמי אליס ואלו פרס ובאנירי" אומר לו בחיוך ואושיט לו את ידי בחיבה ואחכה לראות איך הוא מתייחס אליי
    גיל! 3>

10. A little MONSTER
    דניס-סליחה שדילגתי XD
    -
    אתה ממשיך לכיוון העיירה הייטבורג, אתה לא רואה שום פוקימונים בסביבה, רק סביבה שנהיית יותר שוממת והררית ככל שאתה מתקרב לשלט:

לOlympic Route ולעיר קאגורה-סיטי המשיכו ישר.
    לRoute K02 ולעיירה הייטבורג פנו שמאלה.
    לIsaho Route ולמחוז איסהו פנו ימינה.

אתה פונה שמאלה, לדרך מדברית והררית, אתה לא רואה שום פוקימונים בסביבה, רק פניה נוספת, ועליה חדה שבקצה שלט מעץ:
    ברוכים הבאים לעיירה הייטבורג, מקור ההתיישבות.

מה תעשה?

עומר-המיאו הקטן מנסה לטפס לך על היד (הוא ממש ממש קטן, יותר קטן מתינוק) ואת שמה לב כי הוא קל כמו אוגר. הוא מתקרב לפרצוף שלך ומחבק אותו. את מרגישה שאת נמסה מרוב מתיקות. מה תעשי?

11. היכל התהילה
    דניס-סליחה שדילגתי XD
    -
    אתה ממשיך לכיוון העיירה הייטבורג, אתה לא רואה שום פוקימונים בסביבה, רק סביבה שנהיית יותר שוממת והררית ככל שאתה מתקרב לשלט:

לOlympic Route ולעיר קאגורה-סיטי המשיכו ישר.
    לRoute K02 ולעיירה הייטבורג פנו שמאלה.
    לIsaho Route ולמחוז איסהו פנו ימינה.

אתה פונה שמאלה, לדרך מדברית והררית, אתה לא רואה שום פוקימונים בסביבה, רק פניה נוספת, ועליה חדה שבקצה שלט מעץ:
    ברוכים הבאים לעיירה הייטבורג, מקור ההתיישבות.
    מה תעשה?
    אני מאמן או מתאם?
    --
    אני מחפש אנשים באזור

12. the bitch is back

עומר-המיאו הקטן מנסה לטפס לך על היד (הוא ממש ממש קטן, יותר קטן מתינוק) ואת שמה לב כי הוא קל כמו אוגר. הוא מתקרב לפרצוף שלך ומחבק אותו. את מרגישה שאת נמסה מרוב מתיקות. מה תעשי?

"אוו אתה כזה חמוד" אומר לו בחיבה ואלטף את ראשו.
    "טוב חברה בואו נמשיך להיסתובב בעיר קצת לפני שנילך" אומר להם בחיוך ואתחיל עם שלושתם להיסתובב בעיר לראות אם יש שם דברים מיוחדים.
    גיל! 3>

13. A little MONSTER
    דניס-אתה מה שאתה רוצה להיות, ותערוך בבקשה את ההודעה ותפרט, ותפרט יותר גם להבא. קצת יותר ממשפט אחד.

עומר-את מטיילת בחוץ עם שלושת הפוקימונים, וכשמיאו על כתפך, ומקבלת שלל מחמאות על כמה שהם חמודים. אתם נעצרים מול בניין כפרי עם שטח פארק מאחוריו ששלטו אומר:
    איזור האימונים של הייטבורג

ורשום כי הכניסה חינם, מה תעשי?

14. the bitch is back

עומר-את מטיילת בחוץ עם שלושת הפוקימונים, וכשמיאו על כתפך, ומקבלת שלל מחמאות על כמה שהם חמודים. אתם נעצרים מול בניין כפרי עם שטח פארק מאחוריו ששלטו אומר:
    איזור האימונים של הייטבורג

ורשום כי הכניסה חינם, מה תעשי?

"טוב אני מניחה שזה לא יזיק" אומר להם בחיוך ואכנס פנימה במטרה ללמד את פרס כמה מתקפות חדשות.
    גיל! 3>

15. היכל התהילה
    דניס-אתה מה שאתה רוצה להיות, ותערוך בבקשה את ההודעה ותפרט, ותפרט יותר גם להבא. קצת יותר ממשפט אחד.
    אני יכול להיות שניהם?
    --
    אני מחפש אנשים באזור בעודי חושב על המפגש במוזר
    "אתם רואים מישהו?" אני שואל את פוקימוניי

עמוד 9 מתוך 19 ראשוןראשון ... 7891011 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •