קח שישיה טובה ומגוונת.
מה דעתך?או יש לך גם את זה.
או את זה.
קרדיט לטיקטק על השישיות.
http://pokemons.co.il/forum/showthre...EE%E3%F8%E9%EA
קודם כל הוא פוקימון מים ויש לו רק 2 חסרונות מה שחזק עליו זה רק עשב וחשמל דבר שני הוא פוקימון מים חזק שיכול ללמוד לא מעט מתקפות והHP שלו מאוד גבוה דבר שלישי מה זה השאלה הזאת בכלל מה אתה רציני?מה אכפת לך מה נתתי לו?אם הוא רוצה הוא יקח את הששיה שנתתי לו ואם לא אז זכותו המלאה.
נראה סוס רצח אבל איפה אני יכול לתפוס אותם וזה בטח בשלב מאוחר אז תכתוב לי אחרי איזה מכון או לפני אני יוכל לתפוס אותם (אני מדבר על אלה עם טורטרה)
חח ויש בעיה אין פה פוקימון מעופף (FAIL)
אלה אם אני מחליף את גנגר בדריפבליים/בלום
אז יש לי טורטרה כל הפוקימונים שכתבת פה ודריפבלון במקום גנגר
אבל בשביל מגמר (הפוקימון אש) ואלקטרהבאז (החשמל) צריך העברה
ומיילוטיק צריך יופי מקסימום (לפחות אני יכול להשיג עד הליגה אבל עדיין קשה)
טוב כנראה שיש לי קצת בנתיים זה מה שיש לי:
טורטרה (אדמה-עשב),לוקסיורי (חשמל),פלוטזל(מים),דריפבלון(מעופף-רוח),גראמצומפ (אדמה-דרקון)
האם זה כדי לי?
נערך לאחרונה על ידי rm21, 05-10-2010 בשעה 06:12 PM
שמע
אם אתה רוצה את טורטרה ואת השניים האחרים אתה יכול להעביר אותם לDS אחר אם יש לך חבר שיש לו אותם ואם אתה משחק במחשב אז אתה יכול לעשות קודים בקשר לרוזרייד אתה יכול לתפוס באדו לפתח אותו לרוזליה ואז לתת לו אבן שמש שתפתח אותו לגבי גנגר שוב אם אתה משחק בDS אתה יכול להחליף את אונטר ואז הוא יתפתח או במחשב דרך קודים והפוקימון גרוצמאפ אתה יכול לתפוס גיבל אחרי המכון השני במערה למטה בנוגע למיילטויק אם יש לך כוח וסבלנות לתפוס פביאס ולעלות לו את היופי אז
בנוגע למפותח של אלקטורבז אותו דבר בDS אתה יכול לשים עליו את החפץ שמפתח אותו ואז להחליף אותו והוא יתפתח לך אמרת שאין לך בעיה עם החלפות אז קטן עליך.
בכייף אבל הוא פוקימון מים ואני שמח שהשישיה שלי מוצאת חן בעניך מקווה שעזרתי לך
תעיף את פלוטזל וקח פוקימון מים אחר יותר חזק .
נערך לאחרונה על ידי JOHN_CENA, 05-11-2010 בשעה 08:48 AM
לפי זה מה כדי לי לשפר עוד?
טורטרה (אדמה-עשב),לוקסיורי (חשמל),פלוטזל(מים),דריפבלון(מעופף-רוח),גראמצומפ (אדמה-דרקון)
אם להחליף באיזה פוקימון תגידו איזה וגם לא בטוח כי אני די אוהב את הפוקימונים האלה
אלה אם כדי לי להחליף את לוקסיורי בפוקימון אש כל שהוא
נערך לאחרונה על ידי rm21, 05-11-2010 בשעה 03:30 PM
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)