Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 7 123 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 99
  1. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    שם: אביעדסוס הראשון (מהסוף)
    הודעה בנושא החוקים
    החוקים, כמו הנוד הזה הם נסיוניים ולכן יש לקחת אותם בעירבון מוגבל. סביר להניח שבנו"ד הבא אני אשנה את רובם, לאחר שאני רואה איך הנוד מתנהל. אחרי הכול, כל העניין חדש לי בדיוק כפי שהוא חדש לכם.

לאחר שפתחתי את הדיון "במה שיחקתם לאחרונה" , חשבתי איך נוכל לפתח אותו יותר, לגרום לשיחה לזרום יותר, וכשהיא לא זורמת, להעביר נושא, וכל זאת בלי להיגרר לספאם. וכך עלה לי רעיון "הנו"ד לגיימרים." כמו ב"דיבורים ואקטואליה", גם פה זה נושא כללי, רק שההבדל הוא שחובה לדבר רק בנוגע למשחקים, ועם זאת, לא חובה לדבר באריכות ולהשמיע דעות מנוקמקות ותאוריות מפוצצות. גם לפורום משחקים כלליים תהיה רשימת פותחי נוד"ים, כשהראשון הוא המנהל השרירי בבטן שלכם, אנוכי.

חוקי נו"ד:

1.אנוכי הראשון מהסוף ואנוכי כמוך- זה ההבדל הכי גדול של הנו"ד מהדיון הקודם. הרעיון הוא שכל פעם מדברים רק על נושא אחד מעולם הגיימינג (וזה יכול להיות כל דבר, מהמניות של מייקרוסופט עד האם גודל החזייה של לארה קרופט מוגזם), ובכך נשתדל למנוע ספאם מיותר. אבל! בהיותי מנהל רחום ואוהב, אני נותן לכל לוקח חלק בדיון את הזכות לבחור מתי נמאס לו מהנושא שמדברים עליו, והוא רוצה לעבור הלאה. כל אחד יכול לשנות נושא, בכל זמן. אבל משתמש ששינה נושא יוכל לשנות נושא שוב רק יום לאחר הפעם האחרונה שהוא שינה נושא, כך יימנע מצב שאנשים ישנו נושא אחר נושא, וכל אחד ישקול היטב האם באמת נמאס לו, או שהוא יכול לסחוב עוד קצת את הדיון המייגע על החזה של לארה :clap:

2. לא יהיה פותח אחר על פני <span style='color:ghostwhite '>(הרשימה)</span>- גם כאן תהיה רשימה של פותחי נוד"ים, שבשביל להגיע אליה תצטרכו לשלוח לי הודעה פרטית. כרגע אני מניח שכשנו"ד יגיע ל10 (קצת, אבל אין מה לעשות, זה לא דיבורים פה) עמודים הוא ייסגר, והבא ייפתח. כמובן שאם יהיה ביקוש, מספר העמודים ייגדל.

3.זכור את קוד השינוי לקודשו בהמשך לחוק אחד, צריך להיות ברור מאוד כשאתם מעבירים נושא, על כן, כל פעם שאתם מחליפים נושא אתם מתבקשים להעתיק את הקוד הבא:

קוד:
    &#91;SIZE=23&#93;ה&#91;COLOR=blue&#93;ח&#91;COLOR=red&#93;ל&#91;COLOR=purple&#93;פ&#91;COLOR=orange&#93;נ&#91;COLOR=gray&#93;ו &#91;COLOR=green&#93;נ&#91;COLOR=#FF1493&#93;ו&#91;COLOR=#FF1493&#93;ש&#91;COLOR=darkred&#93;א&#91;/COLOR&#93;&#91;/COLOR&#93;&#91;/COLOR&#93;&#91;/COLOR&#93;&#91;/COLOR&#93;&#91;/COLOR&#93;&#91;/COLOR&#93;&#91;/COLOR&#93;&#91;/COLOR&#93;&#91;/SIZE&#93;
    שייראה כך:

הח<span style='color:red'>ל<span style='color:purple'>פ<span style='color:orange'>נ<span style='color:gray'>ו <span style='color:green'>נ<span style='color:#FF1493'>ו<span style='color:#FF1493'>ש<span style='color:darkred'>א</span></span></span></span></span></span></span></span>
    אתם לא חייבים להשתמש בקוד, אבל אתם כן חייבים להודיע בצורה בולטת שעברתם נושא כדי למנוע אי הבנות.

4. לא תספים

5. לא תמחוק

6. לא תגזים בסמיילים

7. כבד את מנהליך ואת חבריך (לפורום) למען יאריכון ימיך על פני הפורום

על 4-7 אין יותר מידי מה להרחיב, אך אני אעשה זאת בכל זאת, משום שהם החוקים שדוקא אני אשים עליהם דגש גדול. זה לא נושא דיבורים כללי. תגובות כמו "מה קורה?", "משעמם לי." או "SPARTANS&#33; WHAT IS YOUR POSITION?" לא מתאימות לכאן. לא חייבים לכתוב תגובות מאוד ארוכות, אבל צריך להיות להן קשר כלשהו לגיימינג. על סטיות מוגזמות מהנושא אני אמחק ואתן אזהרה מילולית, ואם הדבר יחזור אזהרה למונה. משתמש שפותח נו"ד ומוחק אותו לא פותח יותר נו"דים. נקודה. מותר לרשום סמיילים, אבל לא בהגזמה כמו זאת. אם אני אראה הגזמה רצינית, המשתמש יקבל אזהרה. חוק 7 הוא החוק הכי חשוב בעיני. הראו כבוד אחד לשני. כולנו פה בני אדם, כל אחד יכול לחשוב אחרת, ולא צריך להתייחס בצורה לא יפה למישהו שלא מסכים איתך או שיש לך אי הבנות איתו. אם יש לכם בעיה עם משתמש זה או אחר, בשביל זה אני פה. אני מבקש בכל לשון של בקשה לפנות אליי ולא להתחיל לריב ולהיגרר לעימותים ילדותיים. יהיה לי מאוד קשה לעמוד לצידו של משתמש שקילל או התנהג בצורה לא הולמת, לא משנה כמה הוא צודק. זכרו, אני כאן בשבילכם. לא משלמים לי על זה, אין לי שום רווח מהעניין (חוץ מתיבת דואר גדולה מאוד) וכל מה שאני עושה הוא בשביל שיהיה לכם כיף בפורום. לכן לכל בעיה, שאלה, או חומר נפץ, אני זמין בה"פ, באימייל (Avbitran@gmail.com) או במסנג&#39;ר (Avi_bitran@walla.com). אם תבחרו בדרך השניה, קריא תתנהגו בצורה לא הולמת, לא תהיה לי ברירה אלא להעניש בצורה חמורה.

החוקים הם לא תורה מסיני (אפילו שהם העתק בוטה שלה). אם אחד מהם או כמה מהם לא יתאים או יפריע לרצף של הנו"ד, הוא (או הם) יוסר או ישונה כך שהנו"ד יהיה מהנה יותר.

רשימת מעבירי נושאים
    כל מי שברשימה כבר העביר נושא ולא יכול לעשות את זה שוב במשך 24 שעות. בתום 24 השעות שמו יוסר.

עכשיו לאחר שקראתם הכול (אני מקווה מאוד. קראתם הכול נכון? בבקשה תקראו&#33; כן, גם אתה&#33;) נתחיל&#33; הנושא הראשון שנדון בו יהיה הDS החדש&#33; מה אתם חושבים על הקונסולה הזאת? מתרגשים? לא מזיז לכם? דברו&#33;

הראשון מהסוף
    [מנהיג הספרטנים|פרופסור לספאם|מנהל חת"מ ופקח]

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    די מבאס ה-DS החדש, האמת.
    שמעתי שהוא יהיה בתלת מימד וכל ה&#036;#@ הזה.
    זה מאכזב, כי מה שאהבתי ב-DS הוא שיש לו משחקי דו מימדיים. ועכשיו, כשגם זה הפך לתלת מימדי, נראה שלא יהיו יותר משחקים דו מימדיים בשוק המשחקים.

3. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    לא בהכרח, גם הWII נראה כמו גימיק מטומטם כשהוא יצא. היום... הוא עדיין כזה, אבל יוצאים לו מידי פעם משחקים טובים

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    עדין, זה אומר הסוף של משחקי הדו-מימד לקונסולות.

5. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    Originally posted by נדובי ההגי@Apr 4 2010, 01:26 AM
    עדין, זה אומר הסוף של משחקי הדו-מימד לקונסולות.
    עוד אי אפשר לדעת אם זה טוב או רע. נינטנדו יודעת לנצל גימיקים בצורה טובה. אולי היא תעשה משהו כל כך מהפכני, שאחרי זה לא נדע איך שיחקנו פעם בדו מימד... אבל אני גם מעדיף לשמור על פסימיות

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

6. Trust me i'm the doctor
    שם: גיא
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 4 2010, 03:34 PM
    עוד אי אפשר לדעת אם זה טוב או רע. נינטנדו יודעת לנצל גימיקים בצורה טובה. אולי היא תעשה משהו כל כך מהפכני, שאחרי זה לא נדע איך שיחקנו פעם בדו מימד... אבל אני גם מעדיף לשמור על פסימיות
    נגמר דו מימדי.
    יש אפילו תוכנות למחשב שהופכות משחקים לתלת מימד.
    הדור הבא זה תלת-מימדי.

7. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    ואני לא בטוח שאני מרוצה מזה...

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by בני אילת ליגה א&#39;@Apr 5 2010, 04:12 PM
    נגמר דו מימדי.
    יש אפילו תוכנות למחשב שהופכות משחקים לתלת מימד.
    הדור הבא זה תלת-מימדי.
    וזה עגום מאד.

האמת שאני מוכן להתפשר על משחק של 2.5D (שזה גרפיקה של תלת מימד, אבל גיימפליי של דו מימד)

9. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    אם בא לכם להעביר נושא אל תתביישו XD.. לי קצת נמאס מהDS, אבל אין לי רעיון למשהו אחר

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

10. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    מישהו פה משחק בCS?
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

11. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    שיחקתי באונליין פרוץ לפני כמה חודשים, אני מת על CS אבל הפרוץ שלי נדפק ובסוף לא קניתי תקאונטר החדש ההוא מסטים אז וויתרתי על לשחק בCS
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

12. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    אתם לא קוראים את החוקים שהשקעתי כל כך הרבה בכתיבה שלהם????? טוב שיהיה, לפחות מדברים. גם ככה זה רק נו"ד ניסיוני. אפשר גם להגיד כאן מה אתם חושבים עליו ולהוסיף רעיונות שיש לכם לשיפור. ובמסגרת המשחקיה (חתימה), כל אחד מכם קיבל כרטיסיה אחת

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

13. Trust me i'm the doctor
    אני משחק cs:s מקורי.

14. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    האמת שיחקתי קצת, אבל.... פפפפ........ לא אהבתי... אני גם חייב לשתף אותכם בסקופ, אני לא חובב גדול של גוף ראשון...

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

15. Trust me i'm the doctor
    גוף ראשון הכי טוב.
    קונטאר אחלה משחק.
    יש יותר טובים.
    אבל כמעט לכל משיש סטים יש לו גם cs בסטים.

עמוד 1 מתוך 7 123 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •