Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3
  1. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    שם: אביעדסוס הראשון (מהסוף)

הערה קטנה וחשובה: חשוב לציין שעל כל המשתמשים לקרוא את כל החוקים.
    חוקים כלליים

1. בתור התחלה, כל החוקים הגלובליים אלא אם צויין אחרת תקפים כאן. וזה אומר שאסור להספים, להציף, לקלל ולהעליב אחד את השני. בעניין הזה אני אהיה מאוד רציני ואעניש בחומרה אנשים שעוברים על החוק.
    2. השם של הפורום הוא "חידות, תחרויות ומשחקים"= רק חידות, תחרויות ומשחקים נכנסים לפורום הזה. כרגע אפשר כמובן להכין גם מדריכים, אבל כל נושא מסוג אחר צריך את האישור של מנהל הפורום.
    3. העתקות- ממש לא. אם אני אגלה שמישהו העתיק משחק, חידון, מדריך, רקע, חצי חוק, תמונה, או כל דבר של מישהו אחר ללא קרדיט + אישור מהמשתמש, המעתיק יזכה את עצמו בבאן. כן, באן. אם אתם מעתיקים כנראה שאתם לא יודעים מה זה להשקיע, תנסו ליצור משהו לבד לשם שינוי בזמן ה"חופשה" מהפורום.
    4. נושאים (בין אם זה חידון או משחק) שלא יהיו פעילים יותר משבועיים ינעלו. כדי להחזיר אותם הכותב רק צריך לשלוח לי הודעה פרטית. אבל מומלץ אם אתם יודעים שלא תהיו פעילים להודיע לי מראש.
    5. חוק ישן-חדש:אין לפתוח משחקי ספאם כמו 7 בום,ספירה עד 1,00,000 ועוד
    רוצים לפתוח משחק? קראו היטב את החוקים הבאים:

1. כל משחק חייב לקבל אישור מההנהלה. זה אומר שאתם חייבים לשלוח למנהל חת"מ (רק למנהל חת"מ, לא למישהו מעליו) את כל המשחק שלכם, והוא יחליט אם לתת אישור. אם יש שני מנהלים ואחד לא נתן אישור, לא משחקים אותה ראש קטן ומבקשים מהשני, כי אז הראשון חוזר ונועל לכם את המשחק..
    2. בכל משחק חייבים להיות רקע למשחק, טופס הרשמה לשחקנים, וחוקים של המשחק. שאר הדברים הם בהחלט רצויים, אבל לא חובה. אם יהיה לכם את שלושת הדברים אין סיבה שלא תקבלו אישור, אז חבל סתם לעשות שטויות ולפתוח משחק בלי אישור, כי זה רק יגרום למשחק שלכם להינעל ולי לעבוד קשה. ומנהל שעובד קשה בלי סיבה הוא לא מנהל שמח
    3. כשאתם שולחים לי את המשחק, אתם צריכים לשלוח את הגרסא המלאה, שכוללת את כל מה שאתם הולכים לכלול באשכול המשחק, כולל תמונות, אסתתיקה וכו'...
    לשה"מ יש חוקים משלו.

1. המשחקים בפורום הם למעשה תתי פורומים קטנים. כל שה"מ (פותח המשחק, המנחה) הוא המנהל של המשחק שלו, וחובה על כל שחקן שלוקח חלק במשחק להקשיב בלי ויכוחים לכל דבר שהוא אומר.
    2. אסור בתכלית האיסור לדבר במשחק על דברים מחוץ למשחק. דוגמא- יש לי צ'רמנדר חדש במשחק ואני לא יודע מה המתקפות שלו. מותר לי לשאול שאלות מסוג זה רק בפרטי!
    3. שה"מ שרואה שלא מצייתים לו או לא עושים כדבריו רשאי לסלק שחקנים מהמשחק לפי ראות עיניו. כמובן שבמידה ושחקן חושב שהוא סולק מסיבה לא מוצדקת, תמיד אפשר לפנות למנהל הפורום.
    4. לשה"מ מותר לעשות דאבל פוסט במקרים מסויימים כמו בתחילת המשחק. אם אתם לא בטוחים אם מותר לכם או לא, תשאלו אותי בפרטי
    בונוסים, הפתעות, ושאר ירקות

1. במידה ואתם רוצים שאני אשנה את הכותרת של המשחק שלכם (אם לדוגמא אתם רוצים שאני ארשום שיש מקום או אין מקום במשחק) שלחו לי הודעה פרטית ואני אשתדל למלא אחר הבקשות שלכם פעם-פעמיים ביום.
    2. נושאים, חידונים, משחקים, ומדריכים מושקעים ומגניבים במיוחד יזכו לנעיצה. כל כמה זמן אני אנעץ משחק שאני מרוצה מההתקדמות שלו, או מההשקעה שלו, בלי קשר לשאר הדברים.
    3. פורום תמיכת חת"מ הוא פורום שמטרתו לשפר את המצב בחת"מ. בעיקרון הוא פתוח רק לשהמ"ים ותיקים ושהמ"ים שיש להם 20 עמודים במשחק. אם אני אראה שיש אנשים אחרים שמגיע להם, כגון שה"מים שהשקיעו במשחקים בעבר או שחקנים מנוסים, אני אתן גם להם גישה, אבל זה דבר שנתון לשיקול הדעת הבלעדי שלי.
    דבר אחרון, אבל הכי חשוב:
    זכרו שלכל שאלה או בעיה, אני תמיד לשירותכם. אם יש לכם דבר (אפילו הכי קטן) שמטריד אתכם בפורום חת"מ, אל תהססו לשלוח מייל או לרשום לי במסנג'ר (אם אתם מוסיפים אותי במסן, תודיעו שאתם מהפורום שאני אדע לאשר אתכם.)
    דברי מנהלי הפורום החדשים: נרצה להוסיף כי תוכלו לפנות אלינו בפרטי בכל הזדמנות, נוכל לעזור לכם בכל דבר שתרצו!
    הפרטים שלי:
    אימייל: Avbitran@gmail.com
    מסנג'ר: Avi_bitran@walla.com

תודה רבה לאיציק, ניב, עומר ואמיר (מנהלי חת"מ הקודמים) על המצאת רוב החוקים והבסיס לחוקים הנוכחיים.
    תודה רבה לרומה על הלוגו לפורום

הראשון מהסוף
    [מנהיג הספרטנים|פרופסור לספאם|מנהל חת"מ ופקח]

Spoiler ספוילר

2. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    שימו לב לשינויים. ^
    לאחרונה באים אל פורום חת"מ משתמשים חדשים רבים, אך אני רעב לעוד. אני אשמח לקבל עזרה בפרסום של הפורום מכל מי שמוכן לתת לי אותה. אני פיתחתי לי תחביב של יצירת יוזר ברים, והכנתי כמה לפורום. אם אתם רואים אחד שאתם אוהבים, אז אמצו אותו לחתימה, וכך תוכלו גם לעזור ולקדם את פורום חת"מ. אשמח לראות אנשים שעזורים לקדם את הפורום, ורצון ונכונות לקידום הפורום מבחינתי הוא לא פחות חשוב מהשקעה.
    היוזר ברים:

תודה על ההקשבה ושיתוף הפעולה
    שלכם בכבוד רב
    אביעד מנהל חת"מ

כל היוזר בארים בתמונה אחת מתחלפת:

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

3. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    נוסף חוק חדש:
    כשאתם שולחים לי את המשחק, אתם צריכים לשלוח את הגרסא המלאה, שכוללת את כל מה שאתם הולכים לכלול באשכול המשחק, כולל תמונות, אסתתיקה וכו'...

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •