Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 5 ראשוןראשון ... 2345 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 74
  1. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    שם: אביעדסוס הראשון (מהסוף)
    ציטוט פורסם במקור על ידי ErWiN צפה בהודעה
    דפקו אותנו עם הפוקימונים
    נראה כאילו ילד בן 2 צייר את זה.
    אהההווווו. אבל כמו שנאמר, לא ציפיתי ליותר מסוחטי הכסף האלה.

הראשון מהסוף
    [מנהיג הספרטנים|פרופסור לספאם|מנהל חת"מ ופקח]

Spoiler ספוילר

2. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    ציפיתי האמת שינסו לחקות את הדור ה1
    אבל משום מה אני רואה פוקימונים מכוערים ברמה מטורפת
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

3. משתמש מנוסה
    זהו היוצרים החליטו לדפוק את פוקימון סופית, אמרו משחק בוגר יותר, וואלה המאמנים די נחמדים, אבל הפוקימונים גרועים ברמות, כולם, אפילו העשב. העשב צריך להיות נחש, איך הוא נחש אם יש לו רגליים, והוא מוזר ברמות, מזה האף הזה שעשו לו. החזיר, חיקוי עלוב לפוקימון חזיר מהדור השלישי, כאילו ממש ממש מגעיל העיצוב שלו בכלל לא מקורי, והפוקימון מים עליו בכלל אין מה לדבר, הוא צריך להיות לוטרה, איזה לוטרה יש פה, הוא ניראה כמו איש שלג לא מוצלח, כשראתי את הפוקימונים מהסרט החמישי אמרתי יואוו יהיה משהו מגניב, אבל אחרי שראיתי את אלה אני מבין שהיוצרים אבדו את זה, הייתי מעדיף שהם יעצרו בדור החמישי, הדור הרביעי היה צולע, אני זוכר שלא אהבתי חלק מהפוקימונים, בקיצור, אני מקווה שאלה זיופים שעשו מעריצים, כי אם זה ההתחלתיים של המשחק, לא תשאר לי סיבה להיות בפורום הזה ובכלל לאהוב פוקימון, כי זה באמת נחשב להרוס את הסדרה

4. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    אתם מגזימים תתנו לדור הזה הזדמנות אתם ראיתם רק 5 פוקימונים אז אתם לא יכולים להגיד שכל הדור הזה חרא

5. מורחקים
    תשמעו- הם אכן גרועים... איפה בלבזאור סקווירטל וצרמנדר לעומתם..
    אבל!- אני יכול לראות פה פוטנציאל התפתחות לא רע בכלל לעשב וגם למים!
    האש הוא חזיר - אז הדבר היחיד שאני יכול לדמיין אותו גודל להיות זה שיפוד בייקון על האש.. :/

6. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    באמת ההתחליתיים גרועים אבל אולי הפוקימוניות החדשים של הדור הזה יהיו ממש מושקעים ומגניבים ואז זה יפצע על ההתחלתיים האלה

7. מורחקים
    אי אי אי רואים שאתם ילדים עוד לפני צבא חחח לפי הגיל שלכם והתגובות שלכם תגידו לי מה אתם רוצים אה?בואו ניראה אותכם במקום היפנים והיוצרים עושים פוקמונים בעצמיכם אתם חושבים שתעשו פוקמונים טובים יותר אם כן תגידו לי אייך איזה רעיונות יש לכם?ועל מי מה אתם אומרים שהפוקמונים גרועים?ראיתם את הכוחות שלהם?את המתקפות שלהם?את השילובים שלהם?את ההתפתחיות שלהם?עדיין לא נכון?אז מה כולכם זורקים מלח על הפצעים ואומרים פוקמונים גרועים ומאכזבים אם זה מאכזב אותכם אז אל תשחקו במשחקי הדור החמישי תלמדו משהו חשוב עליכם להבין שאתם צריכים ויכולים להעביר ביקורת על כל פוקימון רק כאשר תשחקו איתו ותיראו למה הוא מסוגל אם אתם שופטים פוקימון רק לפי המראה שלו אז האמינו לי שהשם ירחם עליכם זה מה שיש לי להגיד לכם ולדעתי הם לא פוקמונים גרועים להפך אני מצדיע לאלה שעשו אותם כי בקלות היו יכולים להגיד לכם זהו אנחנו עשינו 4 דורות אין יותר פוקימון אבל השקיעו ועשו דור חמישי אז תעריכו את זה במקום להעיר הערות מטופשות בואו ניראה אותכם ממציאים פוקימונים מהראש ולבנות אותם ורק אחר כך נחשוב על התגובות שלכם פה.

8. מורחקים
    אני חייב לעשות דאבל בשביל התמונות החדשות שיצאו.

9. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי NIKO צפה בהודעה
    אי אי אי רואים שאתם ילדים עוד לפני צבא חחח לפי הגיל שלכם והתגובות שלכם תגידו לי מה אתם רוצים אה?בואו ניראה אותכם במקום היפנים והיוצרים עושים פוקמונים בעצמיכם אתם חושבים שתעשו פוקמונים טובים יותר אם כן תגידו לי אייך איזה רעיונות יש לכם?ועל מי מה אתם אומרים שהפוקמונים גרועים?ראיתם את הכוחות שלהם?את המתקפות שלהם?את השילובים שלהם?את ההתפתחיות שלהם?עדיין לא נכון?אז מה כולכם זורקים מלח על הפצעים ואומרים פוקמונים גרועים ומאכזבים אם זה מאכזב אותכם אז אל תשחקו במשחקי הדור החמישי תלמדו משהו חשוב עליכם להבין שאתם צריכים ויכולים להעביר ביקורת על כל פוקימון רק כאשר תשחקו איתו ותיראו למה הוא מסוגל אם אתם שופטים פוקימון רק לפי המראה שלו אז האמינו לי שהשם ירחם עליכם זה מה שיש לי להגיד לכם ולדעתי הם לא פוקמונים גרועים להפך אני מצדיע לאלה שעשו אותם כי בקלות היו יכולים להגיד לכם זהו אנחנו עשינו 4 דורות אין יותר פוקימון אבל השקיעו ועשו דור חמישי אז תעריכו את זה במקום להעיר הערות מטופשות בואו ניראה אותכם ממציאים פוקימונים מהראש ולבנות אותם ורק אחר כך נחשוב על התגובות שלכם פה.
    כל התגובות האלו הם בגלל שהיוצרים לא השקיע במראה אלה סתם יצרו אותם בשביל הכסף ולא בשביל הציבור

Spoiler ספוילר

10. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    איזו גישה טיפשית, מתנשאת, וילדותית. על פי הגישה שלך, על כל דבר שיביאו לנו אנחנו צריכים להגיד תודה ולשתוק? אנחנו סוג של לקוחות של היוצרים, ככה שאם הם רוצים לראות מאתנו כסף הם צריכים להתאמץ, אם לא, לא מגיע להם. אם אין להם רעיונו אז שיפסיקו ליצור פוקימונים ולא סתם יקשקשו משהו ויגידו לנו שזה הדור הבא. *** על אם הפוקימון טוב או לא. אם הפוקימונים יהיו ממש טובים, זה רק יהיה כדי לכסות על זה שהם נראים כמו זבל.

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    שם: חנות אדידס
    ציטוט פורסם במקור על ידי niko צפה בהודעה

איזה דבר דפוק להגיד,הם יעשו גם אלף דורות ותאמין לי לא איכפת להם ממך ממני או מכל אחד שמשחק במשחק אלא רק מהכסף שנכנס לחשבון

12. מורחקים
    ציטוט פורסם במקור על ידי הראשון מהסוף צפה בהודעה
    איזו גישה טיפשית, מתנשאת, וילדותית. על פי הגישה שלך, על כל דבר שיביאו לנו אנחנו צריכים להגיד תודה ולשתוק? אנחנו סוג של לקוחות של היוצרים, ככה שאם הם רוצים לראות מאתנו כסף הם צריכים להתאמץ, אם לא, לא מגיע להם. אם אין להם רעיונו אז שיפסיקו ליצור פוקימונים ולא סתם יקשקשו משהו ויגידו לנו שזה הדור הבא. *** על אם הפוקימון טוב או לא. אם הפוקימונים יהיו ממש טובים, זה רק יהיה כדי לכסות על זה שהם נראים כמו זבל.
    תגיד לי מה אתה רציני כאילו?אתה הולך לשחק עם פוקמונים רק מי שניראה טוב בעינך ?ואם הוא גרוע לא תשחק איתו?אחי גם עם הפוקימון גרוע לדעתך במראה זה לא אומר שהוא לא חזק ולא חלש פשוט תנסה כל פוקימון שתתפוס ואז תחליט אם אתה אוהב אותו או לא זה שאתה לא אוהב את המראה שלהם זאת זכותך אבל קודם כל תחכה שיצא המשחק תשחק עם הפוקמונים האלה ואז תיראה בעצמך אם אתה אוהב אותם או לא.

13. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    תגיד לי מה אתה רציני כאילו?אתה הולך לשחק עם פוקמונים רק מי שניראה טוב בעינך ?ואם הוא גרוע לא תשחק איתו?אחי גם עם הפוקימון גרוע לדעתך במראה זה לא אומר שהוא לא חזק ולא חלש פשוט תנסה כל פוקימון שתתפוס ואז תחליט אם אתה אוהב אותו או לא זה שאתה לא אוהב את המראה שלהם זאת זכותך אבל קודם כל תחכה שיצא המשחק תשחק עם הפוקמונים האלה ואז תיראה בעצמך אם אתה אוהב אותם או לא.
    בתור התחלה כן. אני מעדיף להרכיב את כל השישיה שלי מהדור הראשון והשני, כי רק שם יש פוקימונים עם מראה נורמאלי, ורק שם באמת השקיעו בפוקימונים. לעשות פוקימון חזק זה לא חוכמה, רק צריך לשנות כמה מספרים. לעשות פוקימון טוב ומקורי זאת חוכמה. אם אתה מוכן לשחק עם הפוקימונים הסוג ב' האלה בגלל שיש להם סטאטים טובים, בכיף. אני רוצה פוקימונים איכותיים, לא רק כאלה שהיוצרים עשו אותם חזקים בשביל שלא נתלונן שהם גרועים.

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

14. מורחקים
    אני מת שיחשפו כבר את האגדיים של פוקימון לבן ופוקימון שחור כמו שחשפו ישר את גורידון ואת קיוגר ברובי וספיר או את דיאלגיה ופאקליה בפנינה ויהלום התמונות שלהם היו על העטיפה של המשחקים.
    כולי תקווה שיהיה צלע שלישית למשחקי הדור החמישי אולי פוקימון חום אין לדעת.

15. משתמש מנוסה
    כל מי שאמר שהם מכוערים לא מבין כלון כי הוא בעצם אומר שכל הדורות מכוערים אם אתם לא שמים לב הפוקימון אש דומה לבאלבזור הפוקימון עשב דומה לצ'ארמנדר והמים הוא מעורב עם כמה דורות אבל אתם חושבים שאתם מבינים גדולים אז יש לכם טעות

עמוד 4 מתוך 5 ראשוןראשון ... 2345 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •