Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

נושא: Sheol Vs. Light

1. מנכ"ל לשעבר.
    קצת מידע לפני ההתחלה:הסיפור הוא שילוב של יצורים פרי דימיוני פוקימונים ופייקמונים מאתר אחד

הקדמה
    היה זה יום אפל וקודר,כרגיל בממלכת השאול,דמות אחת נראתה בערפל הסמיך שביסר על עונת הגשם המאוחר.הדמות עמדה באפלה מול שער ענק,קול חריקת ברזל נשמע.איש בעל שער ג'ינג'י עם עייני אזמרגד עמד מול שער האסור שעל ידיו תינוק.הוא ידע שמי שעובר בשער נשאר שם לתמיד הוא חשב לעצמו:"זה למענו של בננו".והסתכל לעבר השמיים,וחצה את השער...

פרק 1-תילחם או תמות האמת האמיתית
    כולם לקום!,כולם לקום!., נשמעו פקודות המפקדים במחנה הצבא שעל גבול ממלכת האור.
    רק ילד צעיר אחד לא קם. סיין!!! צעק מפקד במדיי ארגמן וכסף לתוך אוזנו של הילד.
    "מה!!!" קם הילד תוך כדיי צעקה מבוהלת,עוד פעם אתה ישן שכולם כבר במסדר הבוקר!,עוד פעם אחת והלך עליך!!!."טוב טוב בסדר,ואם תאיים עליי עוד פעם אחת אני אדאג שאבא שלי יעיף אותך לכל הרוחות ולא תהייה בכל חייך לוחם!".
    סיין נער בעל שער ג'ינג'י ועייני אזמרגד היה בנו של מפקד המחנה,הוא במחנה כבר מגיל חמש הוא משרת במחנה.
    אזעקה נשמעה ברחבי המחנה,התקפת מכשפות לוחמות!,התקפת מכשפות לוחמות! קדימה כל האבירי הברונזה והכסף להתייצב בעמדות. תוך שניות מספר נראו עשרות נשים בעלות עור לבן וחיוור ובעלות שיער שחור עפות באויר,האבירים המשוריינים שכעת היו באימון מיהרו להגיע אבל השיריון הכבד הכביד עלייהם.
    עוד התקפה, עוד התקפה, נשמע קולו של כרוז המחנה,הפעם אלו חייל הדיינומאגים של ממלכת השאול אמר המפקד לסיין.
    "חייל הטרופיוסים שלנו יצא,אבל ישנם סיכיויים קלושים מכיוון שכמעט לא נשארו מכשפי אוי ועשב שרק הם יכולים לשלוט על החייה האדירה" אמר המפקד לסיין. "אבל אתמול יצאה משלחת מכשפי אויר לכיווננו" השיב לו סיין.
    פיצוץ גדול נשמע ברחבי המחנה,מחסן הציוד הפוצץ! קרא הכרוז בקול.

עברו מאז סיום המתקפה שלוש שעות.......
    סיין!!! קרא אביו של סיין."איך העזת להסתכן בכך בזה שלבשת שריון ברונזה!,אם היית נהרג!" צעק עליו.
    "אני יודע אבל המפקד נפצע בשטח הייתי חייב לעזור לו!" צעק עליו סיין. "א' בחיים שלך אל תצעק עליי ב' לך לחדר שלך ואל תצא משם חמישה ימים!!! צעק עליו בחזרה
    "חיילים קחו אותו לחדרו והגישו לו אוכל ומים בשעות הרגילות"
    "כן" אמרו שני חיילים רזים וחיורים ומשכו בכוח את סיין לחדרו.

2. משתמש מנוסה
    לא כלכך מובן.
    חסרים סימני פיסוק (המון) ובגלל זה אין הפסקות בטקסט, הוא נראה כמו סלט מילים שלא קשורות אחת לשניה. אתה לא שם גרשיים ( " ) לפעמים, אז לא יודעים מתי הדמות מדברת ומתי המספר.

3. מנכ"ל לשעבר.
    Originally posted by Articuno@Dec 23 2007, 02:03 PM
    לא כלכך מובן.
    חסרים סימני פיסוק (המון) ובגלל זה אין הפסקות בטקסט, הוא נראה כמו סלט מילים שלא קשורות אחת לשניה. אתה לא שם גרשיים ( " ) לפעמים, אז לא יודעים מתי הדמות מדברת ומתי המספר.
    הסיפור שלי הוא יותר לספר אותו פנים מול פנים ולא לכתוב אותו

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •